World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már annyira szeretnék játszani a lassú, gyúlékony világítótoronnyal ami eszi a goldot 😛.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
(igaz nem unica-volt,de egy 59%wr-es M6-ot kénytelen voltam hp-ból kinyírni,minden lövése vitte a Type-59-em frontját...meg is jegyeztem neki hogy milyen jó annak az M6-nak a penje,mellesleg bukták a meccset,szóval nagyon MEGÉRTE neki😊
Igen, a moderátor.
angelus1991ster.blogspot.hu
Swedish people are albino monkeys
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De sajnos nem azt a részét fogják nerfelni(122mm-trágya) amit szerintem kellene,így maradnak a paradicsomok a Kv-nál.
angelus1991ster.blogspot.hu
Igen, a moderátor.
Meg hát tegnap este is ez volt rhm-mel bármit csináltam kikaptunk 4-5k sebzés t10ben vereség. Lol mindig elsõ voltam a csapatban de nem volt elég, mindig kikaptunk tegnap 55%-ról leesett 50%-ra a winratem vele tegnap. 1900+ xp-s vereség és loose 😄
Szóval azért vannak érdekes dolgok.
mijki néven találtok ingame
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
@400V: Scharnhorst kolléga nem tartozik a klánunkhoz, tegnap mégis velünk játszott 7v7-et. Kapcsolatrendszer kérdése az egész. Innen az SG-rõl sok emberrel játszottam már együtt, a TS-t mindig meg tudtuk oldani.
Ha elég jó vagy, akkor nézz fel ide, játszhatsz UNICA-s, EFE-s, stb... játékosokkal szakaszban.
hébe-hóba felnéztem, üres volt 😄
Ez van.
Hozzáteszem klán nélkül is lehet találni játékostársat akivel elbeszélgetsz, elszórakozol a játék közben. (Szóval a klán maximum ESL, CW stb. miatt lehet fontos)
Ezek alapján ha valaki kapásból kilövi a társalgás és a közösségi élet részét akkor mi értelme 😄 😊 Rohadtul kíváncsi vagyok.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
"A Hobbiból Tankozunk Klán keresi azokat az embereket, akik szeretnek és tudnak a WoT-al játszani, de csak annyit, amennyi idõt enged a család, munka és a magánélet. Nálunk lehetõséged van szakaszban, században, team battle-ban, funcup-on és CW-n, akár ESL-en játszani! A weboldalunkon folyamatosan értesülhetsz érdekes, hasznos információkról. A szóbeli kommunikáció a saját TS3 szerveren történik. Nem akarjuk és nem is tudjuk megváltani a világot - tisztában vagyunk a korlátainkkal - csak azon vagyunk hogy hobbiból a legtöbbet hozzuk ki a WoT csapatjáték részébõl."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Swedish people are albino monkeys
El kell döntened, hogy hardcore szinten szeretnéd-e ûzni a játékot, vagy csak pár órát játszanál hetente. Néhány klán felvételi követelményeket támaszt (WN6 szint + T10 tankállomány), sokan viszont mindenkit bevesznek. Ha fejlõdni szeretnél, akkor a profibb klánokat ajánlanám, a többi csak arra való, hogy megutáld a játékot (szigorúan magánvélemény).
Ezeket a klánokat merem ajánlani (õket ismerem):
VTEPS, VT3PS, HUNS, HUNS2, OHG, -HOT-, -MTA-, OBI, POD, FHTD, P-H-D, -BPP-
Jó nem vagyok én se egy epic de képes vagyok 7-8-at néha kilõnni vagy 3-4 VII-VIII-as tankot feltartani sebzõdés nélkül a T-150-nel.
Este 11-töl nyomom hajnal 2-ig.
Az IS-6-ra hajtok tehát VI-ossal nyomulok most.
" GyuszopapaHun "
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Minden meccsen a 3. percre a csapat fele meghalt, az alap hogy T6-al T8-ba és T8-al T10-be rak, úgy, hogy tegnap vettem mindkét tankot (kv2 és is3)és full stockról indultam.
Persze ha megnézem a Wot statját, azt látom hogy 50% a winrétem 24-órára visszanézve, FCK. (Mint mondtam 3-om winem volt) Ezt nézve semmi alapja a statisztikának ebben a szkupacban. Asszem törlöm is most egy darabig
😛
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
hát nekem volt hogy lefele ment...