World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehhhh, pedig már reménykedtem.
Már annyira szeretnék játszani a lassú, gyúlékony világítótoronnyal ami eszi a goldot 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Eagle16
Amit le lehet rombolni, azt át is lehet majd lõni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Rengeteg heavy már most is eleve TD üzemmódba játszik, szal ezen a téren nem lesz nagy változás. 😊

https://wotinfo.hu

Maala
Egyetlen medált kaptál, a 2nd kampány résztvevõt. Mást még nem osztottak. Szóval lópikulát sem osztanak még EUn. Sem.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Vajon csak azok a házak lesznek átlõhetõek, amiket eddig is lehetett rombolni? Vagy olyan kõházak is, amik eddig biztos fedezéket jelentettek?

Pedig tök egyszerû, olyan ház mögé kell állni, ami legalább öt szobás! Így összesen 10 falon megy át a goló, ami -250pen. Masunak elég egy garzon is.
popey8
A köv pecstõl még több ilyenre kell számítani szvsz. Aki eddig elõrement és az átlõhetõ házakat fedezéknek használta, az most hátul a frontvonaltól távol vmi bokorban fog kempelni. A heavyk átmennek TD üzemmódba és spotter még annyi sem lesz, amennyi eddig volt. Szal, lehet örülni ennek a változásnak. Kár hogy sokkal több negatív hatása lesz, mint pozitív. Sõt poz. sztem csak egy van: a te lövedéked nem fog elakadni a kerítésbe. Én is 2x meg fogom gondolni, h elõremenjek-e az átlõhetõ házak közé, fõleg egy leo protoval. Marad a hátulról snipe-olás.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Vagy ki tudja, most nézem hogy medált azt kaptam, szóval hátha ma v holnap mi is megkapjuk.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

pointer4
Tehát aki kempel, és kv1s-el játszik, az mind lila? <#fejvakaras>
A jenkik már ma megkapták. De am mi úgyis késõbb kapjuk mert az EU staff egy pöcs.

A gold-ammó spammet kihagytad😊
(igaz nem unica-volt,de egy 59%wr-es M6-ot kénytelen voltam hp-ból kinyírni,minden lövése vitte a Type-59-em frontját...meg is jegyeztem neki hogy milyen jó annak az M6-nak a penje,mellesleg bukták a meccset,szóval nagyon MEGÉRTE neki😊
Kempelnek, meg OP tankokkal játszanak. Tisztelet a kivételnek.

Igen, a moderátor.

Rühellem ezeket én is. Olyat aki 15 ezer fölött van és piros effes azt kivégzem.

angelus1991ster.blogspot.hu

DarkHorSe
Azert kell a klan, hogy hamar talaljak platonra vagy 7v7re embert.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Inkább maradjanak a sportKV-nál, mint a Hellcat-nél; rohadtul utálnám, hogy spotolhatatlan ellenség lõ darabokra egy random bokor mélyérõl.
mijki
A sok vörös idióta menjen már el a ***** *******. Komolyan mondom, top tankok hátul kempelnek és verik a ******** az artyk mellett bázison. Hogy ******** meg az ilyen rákban.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Átmásznak a következõ túltápolt baromságba,valószínûleg több lesz a hellcat-camper...
De sajnos nem azt a részét fogják nerfelni(122mm-trágya) amit szerintem kellene,így maradnak a paradicsomok a Kv-nál.
Õk gondolatátvitellel kommunikálnak, vagy skillbõl hozzák le a csatákat?
Kiváncsi leszek a sok kv1s mániással mi lesz ha tényleg nerfelik a tankot.

angelus1991ster.blogspot.hu

Aki T28 Proto-t hoz 7v7-be, az elsõdlegesen húzni akarja, nem foglalkoztatja a csapatérdek. Ilyenkor ne menj velük. 13 90, 50 100, 110, IS-3, T32, esetleg Borsig TD vagy T69 - ezeket kellene elsõdlegesen preferálni.
Marad az unica 😄

Igen, a moderátor.

Mondjuk ilyen anomáliák elõfordulnak néha. 121-el volt kb 50-70 csata után a winratem 40%-k körül. Úgy hogy szinte azzal volt az egyik lejobb átlagsebzésem a 10es medek közül, aztán szépen lassan beállt 50 körülire, de akkor is durva.

Meg hát tegnap este is ez volt rhm-mel bármit csináltam kikaptunk 4-5k sebzés t10ben vereség. Lol mindig elsõ voltam a csapatban de nem volt elég, mindig kikaptunk tegnap 55%-ról leesett 50%-ra a winratem vele tegnap. 1900+ xp-s vereség és loose 😄

Szóval azért vannak érdekes dolgok.
mijki
Valaki jönne egy kis T6 farmhoz? Már nagyon kezd elegem lenni a sok vörös idiótával...

mijki néven találtok ingame

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ööööö... A csapatjáték alapja a kommunikáció. A chat-be írni lassú, a TS a megoldás. Ha ez nem felel meg neked, akkor nem tudok segíteni.

@400V: Scharnhorst kolléga nem tartozik a klánunkhoz, tegnap mégis velünk játszott 7v7-et. Kapcsolatrendszer kérdése az egész. Innen az SG-rõl sok emberrel játszottam már együtt, a TS-t mindig meg tudtuk oldani.
Ha elég jó vagy, akkor nézz fel ide, játszhatsz UNICA-s, EFE-s, stb... játékosokkal szakaszban.
Master91
Volt sg-s ts, meg a Hunsosok is fent tartottak 1 szobát ( most nem tudom van e )

hébe-hóba felnéztem, üres volt 😄
Olvasgass wotinfon hogy minek akarnak az emberek klánba lépni. Többségben az ilyen 2000 csatám van unom a randomot de még mindig nem tudom minek játszok emberek. Vagy durvább. pár napja FHTD klánból hívtak 7v7 be, nézem az egyik winratejét 7v7 be és kemény 30% több mint 100 csata után T28 Protoval.

Ez van.

aki még nem látta volna!
Jagdtiger 1600xp!
Vége fele 2 vs. 8 is volt 😊
Replay
akkor felejtsd el az egész sztorit. TS nélkül marad az egyedüli randomozás 😄
Ahhoz minek klán, hogy játsszál? Az én elgondolásom szerint én azért lépnék klánba, hogy csapatba legyek akikkel beszélgetek, szórakozok miközben folyik a játék. Nem pedig azért, hogy valami legyen csak a nevem mögött.
Hozzáteszem klán nélkül is lehet találni játékostársat akivel elbeszélgetsz, elszórakozol a játék közben. (Szóval a klán maximum ESL, CW stb. miatt lehet fontos)
Ezek alapján ha valaki kapásból kilövi a társalgás és a közösségi élet részét akkor mi értelme 😄 😊 Rohadtul kíváncsi vagyok.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Hozzátenném, hogy nem támadó jelleggel írtam ezt, hanem tényleg érdekelne a gondolatmenet, hogy miért. (nekem nincs ugyanúgy nincs klánom, de az külön tészta)

MErt ekkora divat lett a WOT hogy még az is játszik akinek semmi tehetsége hozzá. Toljad mer tolni kell ez a divat 😄 dübörög az acél, kb....

Ha nem akarsz TS3-azni akkor még is miért akarsz klánba lépni? Szakaszba tudod ki fog írogatni mikor lehet beszélni is. Komolyan nem értem ezt, hogy ha semmit nem akar még TS3-at se akkor mi célból kell klán.

Nem kéne ide klán! Csak kell egy TS3 ami összehozná a magyar közösséget és tier 1 tõl tier 10 ig vagy 7v7 vagy század mindenki megtalálná amit keres.

DarkHorSe
Tsre sem akarok kulonosebben jarni 😄

Talán a -HOT- (Hobbiból Tankozunk). Közülük sok játékost ismerek, jó arcok. Nem HC klán:
"A Hobbiból Tankozunk Klán keresi azokat az embereket, akik szeretnek és tudnak a WoT-al játszani, de csak annyit, amennyi idõt enged a család, munka és a magánélet. Nálunk lehetõséged van szakaszban, században, team battle-ban, funcup-on és CW-n, akár ESL-en játszani! A weboldalunkon folyamatosan értesülhetsz érdekes, hasznos információkról. A szóbeli kommunikáció a saját TS3 szerveren történik. Nem akarjuk és nem is tudjuk megváltani a világot - tisztában vagyunk a korlátainkkal - csak azon vagyunk hogy hobbiból a legtöbbet hozzuk ki a WoT csapatjáték részébõl."
Még 1X Egy újabb gyöngyszem...(ha már volt, akkor csak nekem új)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy újabb gyöngyszem...(ha már volt, akkor csak nekem új)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én is 11-tõl 2-ig szoktam játszani, csak én most 8-assal tolom 😛 Én a WT E-100-ra hajtok 😛 😄
DarkHorSe
Van olyan klan ahol nem kell cwzni? viszont ertelmes emberek jatszanak?

Itt nézz körül: toborzó topic
El kell döntened, hogy hardcore szinten szeretnéd-e ûzni a játékot, vagy csak pár órát játszanál hetente. Néhány klán felvételi követelményeket támaszt (WN6 szint + T10 tankállomány), sokan viszont mindenkit bevesznek. Ha fejlõdni szeretnél, akkor a profibb klánokat ajánlanám, a többi csak arra való, hogy megutáld a játékot (szigorúan magánvélemény).
Ezeket a klánokat merem ajánlani (õket ismerem):
VTEPS, VT3PS, HUNS, HUNS2, OHG, -HOT-, -MTA-, OBI, POD, FHTD, P-H-D, -BPP-
Valakinek nincs kedve velem játszani,elegem van már az agyhalott csapattársakból akiknek a taktikai érzékük egyenlõ a nullával.
Jó nem vagyok én se egy epic de képes vagyok 7-8-at néha kilõnni vagy 3-4 VII-VIII-as tankot feltartani sebzõdés nélkül a T-150-nel.
Este 11-töl nyomom hajnal 2-ig.

Az IS-6-ra hajtok tehát VI-ossal nyomulok most.

" GyuszopapaHun "

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kezd a tököm nagyon tele lenni ezzel a bughalommal meg a francos MM-el. Egy hete losing spree, tegnap megkaptam az 1 nap prémiumot, azóta több mint 30 csata alatt 3 tankot tudtam duplázni...
Minden meccsen a 3. percre a csapat fele meghalt, az alap hogy T6-al T8-ba és T8-al T10-be rak, úgy, hogy tegnap vettem mindkét tankot (kv2 és is3)és full stockról indultam.
Persze ha megnézem a Wot statját, azt látom hogy 50% a winrétem 24-órára visszanézve, FCK. (Mint mondtam 3-om winem volt) Ezt nézve semmi alapja a statisztikának ebben a szkupacban. Asszem törlöm is most egy darabig
Sunsetjoy
Foxit annyira szereti a WG, hogy neki még offline is változik a rating. Mikor melyik tankot szarozza le... 😊

😛

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

voivod32
Foxy, nem jössz szakaszban az IS-6-ért?

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

jaaa jó 😊 nem olvastam el teljesen vissza <#buck>
Maala
Játék nélkül?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

visszaesni nem lehet???
hát nekem volt hogy lefele ment...
Hát ezt én is kérdezhetném, melyikben van, amúgy nagyon mindegy csak haljak már valami emberi hangot, mert egyedül unalmas ez a játék is.