World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- TÚL SOK A TD. MEG OP-OK IS.
- Köszönjük...
ez neked TD döpping??????
EZ AZ:

Eredetileg azért raktam fel rá, mert átszereltem a pershingre a cuccokat róla. Aztán úgy maradt.
Igen, a moderátor.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Igen, a moderátor.
Igen, a moderátor.
De jobb. ÉS ez a lényeg.
te is rá rakod a +50LE-s motort (azonos súly, azonos tûz%) mert jobban fogsz felmenni a hegyen, nem ? Pedig csak +50LE!
Igen, a moderátor.
Melyik a jobb? hogy várok 4 secet, vagy várok 3.7, 3.5öt? - #281491
Pedig de van, mert jobban mozgok talajon, jobban szûkülök, gyorsabban töltök
Meg ha két ugyanolyan tank áll egymással szemben egy nyílt, sík placcon, egyéb játékosok, fedezék nélkül, azonos HP-n, akkor van kézzelfogható jelentõsége, de milyen gyakran is van ilyen szituáció a gyakorlatban?
Gurul a noob Kv-1. Trackelik. Senki nem üti át csak én: fejem ki dug, lõ, vissza tölteni.
Melyik a jobb? hogy várok 4 secet, vagy várok 3.7, 3.5öt?
Az, hogy meg meg éri e a 5-600 ezret egyéni problem. Valaki full arannyal tierX-ezik....Stabilizátor is 5-600ba kerül kb.
Igen, a moderátor.
Igen, a moderátor.
Igen, a moderátor.
Kacsa: De, amire Lammaer kollega gyakorta felhívja a figyelmet, a "mindenki szerint így van" nem minõsül értékelhetõ érvnek😛
Én is ,szinte 1. skill ami meg van új legénynek a bia. Idegesít is míg nincs meg....
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ventivel kapcsolatban viszont szerintem is kb 95% lehet legalább aki témogatja a használatát
Igen, a moderátor.
De biával már még gyorsabban töltesz --> több a DPS
gyorsabban szûkülsz
gyorsabban mozogsz
stb
meg már olyat is olvastam hogy a javítás + álca skillre is ki hat ( gondolom ez fasság )
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
5% MINDENRE
+ 5% BIA-val MINDENRE
Kacsa jól le írja
Nem a bázis szélén kell campelni, hanem a csata helyszínének a szélén, ilyen egyszerû. És nem kell félni, biztos, hogy az elején nem fog menni, de idõvel belejössz. Akár egy 4 tierrel kisebb tankban is.
Igen, a moderátor.
Acer Aspire E5-571G (I3-4030U, 12GB RAM, Nvidia GT 840M)
Trololol.
Madi, megyek, nyisd az ánuszodat, és ne merj elmenni piálni.
A javítókészlet meg megintcsak nem ér annyit, hogy egy ventinél elõrébb tartsák.
Igen, a moderátor.
Bocsi profik -egyébként - legyen külön ligátok.. De nem elkerülni kell minket, gyözzetek le oszt kész! Mind az elõzésnél: ha ennyire gyors vagy! De OT3P véleménye a kultúráltság hangján szólalt meg, köszönet érte. Én meg megyek, és ugrom ma éjjel ötre! Vad kamizaként (itt még a javítási költség kicsi), lehetek hebehurgya.
Venti mindenre ad 5%-ot, és nagy töltési idõnél számít.
stabi sokkal többet segít
vizes lõszer rekesz is...
na nehogy már 0.2 sec töltésidõn múljon hogy pro gamer vagy nem...
csak mert ennyit segít a venti
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú