World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azzal a pályával az a baj, hogy kb minden a másik oldalon (vagyis a dimbes-dombok közt) dõl el. Ez meg kb annak a függvénye, hogy melyik oldalt mennyi med van. Ha az északi csapatnak van több, akkor kb nyertek.
Igen, a moderátor.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyerekek a gold noob már a múlt, az új noobok a HE noobok😄 Ezt egy Batchat vágta a fejemhez, miután belecsaptam egy ezrest a trollgunnal.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Már van a háttérben egy domb ami kemperek látást korlátozza + pár side scrapes tank + kemény TD szétszedi a híd védõit.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am a 300 se elég, mert majd minden 268 a 450es HEAT-et spammeli, függetlenül a célponttól.
Ha meg megkérdem tõlük hogy miért lövik golddal pl a medemet, akkor szimplán lehülyéznek, mert hogy én nem értek a játékhoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
276-os átütés nem elég, manapság kell minimum a 300<#wilting>#wilting>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Nem rossz taktika az, csak ugye kockázatos, mert ha közben a medek bukják a másik oldalt, akkor hátbatámadnak, és hamar végetek.
De abban is biztos vagyok, hogy azon a pályán nem lehet úgy nyerni, hogy megáll a fél csapat a híd elõtt és várják a sült galambot. Ezzel automatikusan átengedik a pálya egy igen nagy részét az ellenfélnek.
Más:
Ma beleraktam 65k xp-t a Tier 9-es Foch-ba...szerintem ezzel fogok ma álmodni is. Kéne az az akciós Foch 155 <#finom>#finom> Már csak 90k xp.
tud valaki olyan minimap mod-ot ami megmutatja a tankok utolsó helyét is?
köszi
Az a bolond be ír 1 hülyeséget, másik 5 barom meg csinálja és kész , káosz van.
Próbáld ki, mikor vérvörös a csapatod akkor pickelj nekik elején utolsó 5 másodpercre 2x egy helyre.
10 esetbõl 8 a nagy része oda megy szét nézni mi lehet ott
Utána 0 amit csinálnak.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Ezek szerint aki a lista aljan van az ne irjon semmit a chatbe mert ugyis hulye a jatekhoz?
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Szerintem meg inkább TD, annak legalább rám kell látnia közvetlenül hogy eltaláljon...
Igen, a moderátor.
de 5-tel az igazi szívás <#vigyor>#vigyor>
ja sokat írok... néha sok benne a csúnya szó XD
madmanic:
de az egyik igen 😄
mire a T34 betölt én 3at lövök bele...
a másikat már hátulról szedtem ki segítséggel
de a két t34 nem szembõl lett bedarálva úgy-e?
Azért is elismerésem, hogy így ismered a medálok feltételeit. Én pl. nemhogy arról nem tudtam, hogy hogy nevezik ezt a medált, de még arról sem, hogy van ilyen és mi a feltétele. Egyedül a Burdát ismertem anno, kb. most se ismerek sokkal többet.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az ÖSSZES nyomorék agyhalott gyökér felmegy a hegyre kempelni támadóban...
szoktam én õket vezényelni
de legtöbbször olyan mintha a macskámnak beszélnék
de nem is az a húdefasza kör volt 😄
de epic a nichols medál ezzel a fossal XD
ITT a replay egyébként 😄
bakker sosem gondoltam volna h ezzel a tankkal ilyenem lesz
este úgyis lesz meccs 😄 egy kis sör 😄 iszok erre is 😊
és 18:00-kor megint ESL 1v1 kupa
hátha megcsípek megint egy fizetõs helyet 😄
ezzel a szarral 😄DDDD pfffff
egy olyan 250k-s jólenne, mint a múltkor😄
I met God. She's black
Abból gazdálkodok ami van 😊
De a nagy ágyúja brutális.
Be kell tölteni a skill-t, ha nem megy másként.

ezt nem fogjátok elhinni XD
katt a spoiler-re 😄 de elõbb üljetek le....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi!