World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És valljuk be igazuk van. 😄

Amúgy azzal a pályával az a baj, hogy kb minden a másik oldalon (vagyis a dimbes-dombok közt) dõl el. Ez meg kb annak a függvénye, hogy melyik oldalt mennyi med van. Ha az északi csapatnak van több, akkor kb nyertek.

Igen, a moderátor.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Gyerekek a gold noob már a múlt, az új noobok a HE noobok😄 Ezt egy Batchat vágta a fejemhez, miután belecsaptam egy ezrest a trollgunnal.
Naja.
Ki enged majmot gépezni? 15 mp kellett volna a winhez cappel 2 arty ellen úgy hogy kb 20mp volt hátra. Erre az egyik gyökér kimegy a capbõl hogy kinyírja az egyik artyt. Majdnem lerugtam a monitort, wtf ez???
Másik válasz: Én nem vagyok olyan no life kocka mint Te. (közben 20k+ csatája van)

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nem tudom elkussoltatni, mert megmagyarázzák (lásd a tegnapi arc, aki szerint 3k meccsel és T8-as vasakkal 58(!)-as átlagsebzés valójában taktikus játék). Nameg statbuzi vagy, kid vagy, nem azért játszok, hogy jó legyen a statom stb stb.
A hídnál meg csak pár hulldownos kell, amik beállnak a híd bukkanója mögé, ami pont a testet még rejti, és a támadók máris nyakig benne vannak a kakiban. Meg azért ez így szép kimondva, hogy játszva eltakarítják, de nem tagadható, hogy mindig az van a f*sz rosszabbik végén, akinek a sarok mögül kell kijönnie a már készen beásott, felkészült tank elé, sidescraper ide vagy oda. Ha azonos képességû csapatok mennek egymásnak, szerintem simán verik ott a védõk a támadókat.
Igazából az egyetlen, amiben hiányzik az xvm, hogy az effijük beírásával el lehetett kussoltatni Vérpistát és Vérbélát, mikor meccs közben nooboztak. Persze valamelyiknek erre is volt visszavágása (Eff is luck!), de ilyenkor azért már érzed hogy ezt a kört te nyerted <#hehe>
Egy jobb csapat már simán kitakarítja a híd védõit.
Már van a háttérben egy domb ami kemperek látást korlátozza + pár side scrapes tank + kemény TD szétszedi a híd védõit.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hát no comment...
Am a 300 se elég, mert majd minden 268 a 450es HEAT-et spammeli, függetlenül a célponttól.
Ha meg megkérdem tõlük hogy miért lövik golddal pl a medemet, akkor szimplán lehülyéznek, mert hogy én nem értek a játékhoz.

Nem vagyok egy pro játékos , de azok tényleg húzzanak a bús picsába akik ugatnak ( több tucat ezer csatával , 45% alatti win-nel és vérvörös effel), hogy noob meg hasonlók. Egyrészt jó, hogy van az XVM . Egyrészt meg nem, hogy látni azokat a k....a zöldségeket.

angelus1991ster.blogspot.hu

Eagle16
Mondjuk már semmin nem csodálkozom azután, hogy a hivatalos fórumon egy EXN0M-os panaszkodott hogy a WT E-100 prémium lõszer nélkül használhatatlan 😄 link

276-os átütés nem elég, manapság kell minimum a 300<#wilting>

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Pedig sok esetben mûködik. Azért szokás ott maradni, mert az arty-védett hely, és helyzeti elõnyt ad a támadókkal szemben (ki kell jönniük a sarok mögül -> össztüzet kapnak). Ha arról az oldalról mész be a szorosba, akkor viszont te vagy a rosszabb helyzetben, néhány jó, hulldownos ellenfél játszva elintéz, mert övék a magaslati elõny, csak a tornyukat kell kidugni. És még az arty is rádlát.
Nem rossz taktika az, csak ugye kockázatos, mert ha közben a medek bukják a másik oldalt, akkor hátbatámadnak, és hamar végetek.
Eagle16
Az volt a fura hogy zöld játékos volt...tehát elvileg nem hülye.

De abban is biztos vagyok, hogy azon a pályán nem lehet úgy nyerni, hogy megáll a fél csapat a híd elõtt és várják a sült galambot. Ezzel automatikusan átengedik a pálya egy igen nagy részét az ellenfélnek.

Más:

Ma beleraktam 65k xp-t a Tier 9-es Foch-ba...szerintem ezzel fogok ma álmodni is. Kéne az az akciós Foch 155 <#finom> Már csak 90k xp.

Mondjuk ezektõl én is kivagyok. Nekem gold eleve csak azért van a WT-ben mert kell a CW miatt.

felraktam ezt a mod-ot és visszaesett az fps 19-re, elég kevés.
tud valaki olyan minimap mod-ot ami megmutatja a tankok utolsó helyét is?
köszi

Master91
1 bolond százat csinál effektus

Az a bolond be ír 1 hülyeséget, másik 5 barom meg csinálja és kész , káosz van.

Próbáld ki, mikor vérvörös a csapatod akkor pickelj nekik elején utolsó 5 másodpercre 2x egy helyre.

10 esetbõl 8 a nagy része oda megy szét nézni mi lehet ott
+ 30ból 29en beírják ezt azon a pályán, de eddig terjed a hadvezéri képességük.
Utána 0 amit csinálnak.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Tegye a dolgát a chatelgetés helyett. Mellesleg a 95%-uk hülye a játékhoz.

toocha
Megjavult.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Ti most tudtok játszani? Nálam nem tud kapcsolódni.

"...ahol a kis szar 12t Tier 9-es csatában..."

Ezek szerint aki a lista aljan van az ne irjon semmit a chatbe mert ugyis hulye a jatekhoz?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

toocha
Az sokkal rosszabb, hogy tier2-es csatában golddal lövi a Light MK. Vic-et a marha. Ha kaviccsal dobná meg az is átmegy rajta, de géppuskázza az aranyat. Pfhejj...

Eagle16
Ezek a köcsög WT E-100-asok meg a legnagyobb APCR spammerek jelenleg a játékban...egyel nem találkoztam még ami alap lõszert használt volna.

Szerintem meg inkább TD, annak legalább rám kell látnia közvetlenül hogy eltaláljon...

Szerintem inkább legyen 3 SPG, mint 5 TD

Igen, a moderátor.

az már valami :p

de 5-tel az igazi szívás <#vigyor>

köszi köszi 😄
ja sokat írok... néha sok benne a csúnya szó XD

madmanic:
de az egyik igen 😄
mire a T34 betölt én 3at lövök bele...
a másikat már hátulról szedtem ki segítséggel
Eagle16
Ilyenkor éjszaka kezd elõjönni az összes gyökér SPG-s, 5 óra elõtt egy darab nem volt, most meg hármasával oldalanként...

szép teljesítmény 😊

de a két t34 nem szembõl lett bedarálva úgy-e?

A körért grat, meg azért is, hogy ennyi szöveget tudsz csata közben gépelni. Ha én ennyit írnék, tuti piros játékos lennék, mert nem tudnék közben a játékra koncentrálni.
Azért is elismerésem, hogy így ismered a medálok feltételeit. Én pl. nemhogy arról nem tudtam, hogy hogy nevezik ezt a medált, de még arról sem, hogy van ilyen és mi a feltétele. Egyedül a Burdát ismertem anno, kb. most se ismerek sokkal többet.

jogos..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
ezért nincs bekapcsolva támadás/védés
nna az elsõ csata már felbaszott..

Az ÖSSZES nyomorék agyhalott gyökér felmegy a hegyre kempelni támadóban...

naja...
szoktam én õket vezényelni
de legtöbbször olyan mintha a macskámnak beszélnék
toocha
Mondjuk az tényleg mák, hogy hallgatott rád a csapattársad. Máskor ha mondod hogy kövessen tuti nem indul el, de lehet hogy még mögéd be is áll.

nem mondtam hogy rossz volt 😊
de nem is az a húdefasza kör volt 😄
de epic a nichols medál ezzel a fossal XD
toocha
Megnéztem, és szerintem jó volt.

Hivatalos fórumon is belefutottam ilyen képekbe, valami új bug. Nézz fel, hátha van megoldása.
Ha találkozol ilyennel más pályán is, akkor nézd meg a videokártyád hûtését!
annyira nem volt szép... inkább mákos
ITT a replay egyébként 😄

bakker sosem gondoltam volna h ezzel a tankkal ilyenem lesz
este úgyis lesz meccs 😄 egy kis sör 😄 iszok erre is 😊

és 18:00-kor megint ESL 1v1 kupa
hátha megcsípek megint egy fizetõs helyet 😄
toocha
Na ez szép volt. Replay van?

Nichols medál XDDDDDDD
ezzel a szarral 😄DDDD pfffff
Ez miez?
szabii98
szerintetek mennyi esély van januárra egykis pénz szerzõ missionnek?
egy olyan 250k-s jólenne, mint a múltkor😄

I met God. She's black

Három napos a jószág, a legénység meg alig 92%...

Abból gazdálkodok ami van 😊

De a nagy ágyúja brutális.

Eagle16
Ahogy közeledik az éjszaka, egyre több APCR meg HEAT repked a levegõben 😊

Be kell tölteni a skill-t, ha nem megy másként.

Érdekes extra látvány jelent meg a játékban. Addig csodáltam,hogy azonnal ki is lõttek. De nem minden nap látok ilyet. 😊
hát ba***átok meg 😄DDD
ezt nem fogjátok elhinni XD
katt a spoiler-re 😄 de elõbb üljetek le....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Köszi!
Eagle16
Nem.

© Rgizda: nem tudja senki, dec. 31-ig biztosan...