World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban is igyekszem türtõztetni magam és többnyire sikerül is de mikor a sokadik vereség jön zsinórban a vörösek miatt,mikor a heavy kitolja a td-met a fedezékbõl,mikor a spotter el hallufon mögöttem tolatgat fent a dombtetõn,mikor szándékosan belém lõnek,stb,stb,stb......na akkor aztán nem foglalkozom a klánszabályzatokkal. 😄(ezért is játszom már egyedül jó pár hónapja)
Az MTA-ban egyébként ts-en is elég laza a hangulat és cw-n vagy században bizony nem egy úri szalonba való párbeszéd folyik.Akit ez zavart,annak nem volt kötelezõ részt venni a közös csatákban.Tudom ajánlani Swen Hassel háborús regényeit.Ott aztán képet kaphatunk egy csata hangulatáról.(annak ellenére hogy egyesek szerint nem is járt a fronton,nagyon szemléletesek a leírásai)
Szerintem egy csata hangulatához egyébként simán hozzá tartozik a káromkodás is,mint ahogy egy kocsma hangulatához a cigarettafüst.(sajnos néhány vaskalapos "klánvezér" ezt is elbaszta ebben az országban 😄)
Sorry hogy a vége egy kicsit off lett! 😊
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
arról hogy rohadt mobilis... és elég jó a gun kitéríthetõség
és arról hogy jól szûkül.. és gyorsan tölt?
igaz nem sokat sebez... de ami a legjobban tetszik benne az a sebessége
jön a scout nem vagyok beszarva mint S-51el vagy GW Tiger P-vel...
fogom magam azt neki megyek... igaz nehéz kicsapni mert a gun alig megy lefele (ez az egy rossz tulajdonsága van)
na majd belinkelek neked ide egy olyan videót... 😛 ha kész a konvertálás fent lesz youtube-on 😄
ma is basztak védeni engem... jött rám a hellcat... rámegyek kicsapom, közös chat: "ciao"
na mondom ha már elõrejöttem itt egy 700hp-s is-3, rárohanok kicsapom 😄
közös chat: "ciao"
na de volt egy low hp-s KV-1S is nem messze... a folytatást gondolom tudod 😄
másik: sand riveren 1v1ben maradtam arty ellen... M12
na mondom rámegyek, köztudott h szarul fordul
átszaladtam enemyhez, nincs sehol... na b+
ez ment foglalni, gyors vissza 😄
simán visszaértem, sõt, még félúton el is kaptam és picsán lõttem 😄
vagy ma himmelsdorfra tett be... ott is rohangáltam össze vissza vele 😄
szerintem kurva nagy fun arty
NAGYON remélem hogy a 8-as is lesz ilyen jó!!!
Köszi, megpróbálom. Nem gyullad, nem robban, csak megduplázza a töltésidõt!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Kár, h az én esetemben nem errõl volt szó.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Tény hogy nem a legszebb dolog az anyázás de ami itt a játékban folyik......nem lehet megállni.Én kikapcsolódni jövök fel játszani és kiengedni a gõzt a napi robot után.(kicsit mint a focimeccs) Felnõtt ember vagyok,ne szabja már meg nekem senki hogy hogy vezetem le a feszültséget ha éppen az aktuális agyhalott barmokat küldöm el a jó kurva anyjukba,azon a nyelven ahogy éppen eszembe jut.Persze ha egy klánban ezt nem szabad,akkor tartsa magát hozzá az ember.(anno hívtak a HUNS-ba és pont azért nem mentem mert elolvastam a klánszabályzatot és tudtam hogy bizonyos részeit nem tudnám soha betartani,ezért korrektebbnek gondoltam ha nem okozok ezzel problémát az ottani klánvezetésnek 😊)
Egy szó mint száz,nekem kimondottan tetszik az MTA lazább szabályzata.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
miért nem mentem én ezzel idáig??????
mondja valaki azt lécci hogy a 8as is ilyen jó!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
de akkor megleszek nélküle nem fogok swf filokat buzerálni 😄
nincs copy paste megoldás így jártam<#idiota>#idiota>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szépen sebez a gun, nagyon gyorsan szûkül és nagyon pontos
6-osra kiváncsi vagyok 😄 remélem nem lesz szar
Lex...om.
Aki ismer tudja,h a nagybetûsben sem xarral gurítok.Elvileg nincsenek kisebbségi komplexusaim sem..elvileg.<#alien2>#alien2>
ps:Látom másnak is ír szeretettel 😊
erre: zeron használja

E100 zal megyek elõre már az elején kérem a supportot, jönnek is velem Maus Fv meg még páran.
Közénk rohan egy IS7...Mögötte az egész enemy csapat. ( a csapat többi része természetesen leszarja, megy a másik oldalra) Ezek úgy megrettentek hogy MEGFORDULTAK és nekiálltak menekülni... Utánafordultam az IS7 nek, hogy seggbe lõjem, erre az egyik vadbarom beletolat a nagy forgolászásban a lövésembe...
Aztán végignézték, ahogy körbevesznek és szarrá lõnek..
-30k...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Szerintem erre gondolsz.
Lunki88: nem mert televan káromkodással
nemtom mi a vicces abban hogy egy gyökér elbassza egy tök jó körödet
Más: Most volt alkalmam kipróbálni ezt a házon, kerítésen átlövõs dolgot. Az a tapasztalatom, amit már leírt itt vki 1x. Kerítésen, matchboxokon keresztül simán átmegy a lövedék és általában sebez is. A házakat csak bontja, azokat is, amik 1 lövésesek. AMX 50 120 a top gunjával volt a tesztalany. Van az a ház, ami téglalap alakú, alacsony és 2 részbõl áll, de mindkét része 1 lövéssel lerombolható. Na erre a fajta házra lõttem rá 4x keresztirányból, azaz csak az egyik részére. Elvileg át kellett volna menjen rajta a lövedék, de a 4-bõl egyszer sem tette meg. A ház mögött álló tankot nem hogy sebezte vagy lepattant volna, el se érte, csak simán bontotta a házat.
Foxi sztem benéztél vmit. Ha neked tényleg más volt a tapasztalatod, akkor légyszi adj már egy replayt, mert szeretném látni, hogy az "1 lövéses házakat" nálad hogy vitte át.
istenem B+ ennyi isten barmát!!!!
1v1ben marad T-150 KV-1Sel szemben,,,
a KV-1S kifogy a lõszerbõl... mire a T-150ünk távolról lövi és szintén kifogy az ammo-ból pffffff
5 percig ezt a két szerencsétlent kellett néznem ahogy egymást nézik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg az amerikai 2es td az elég kemény,50mm a frontja.
Nem tudom mivel érdemeltem ki a figyelmét,h írt 😊
Tényleg legyen ennyi,bármi más wot-os témában benne vok<#alien2>#alien2>
BattleTag: kabel15#2672
Megy,mint 1 light tank,de splash dmg pl nincs,pontatlan,szal igazi katasztrófa.
A 10es Bat is gyenge lesz?Thx.
Van Gw E100am ez nem lenne rossz,de nagyon lomha,ráadásul mikor milyenje van,úgy sebez.
That was close 50tõl 1500ig 😊
majd a 6ost figyeld
Desty
ám legyen, pedig van még 2-3 jelzõ amit letudnék írni róla 😄
282679es hsz 😊
gondolom a jobbik gunnal jobb lesz
nem bírta szegény ezt elviselni 😞
Hogy miért?
Mert otthon ül, és duzzog hogy nem kíváncsi rá senki, kicsit örült hogy foglalkoztak vele mikor betrolkodott, de elrontottam a játékot :/
Kicsit sajnálom is, hogy itt tartunk 2014-ben, hogy ilyen pöcsök fórumokon szórakoznak, mert nem tudtak/tudnak szocializálódni.