World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Nem konkrétan a te esetedre írtam,inkább az MTA szabályzatáról írtam meg a véleményemet.
A játékban is igyekszem türtõztetni magam és többnyire sikerül is de mikor a sokadik vereség jön zsinórban a vörösek miatt,mikor a heavy kitolja a td-met a fedezékbõl,mikor a spotter el hallufon mögöttem tolatgat fent a dombtetõn,mikor szándékosan belém lõnek,stb,stb,stb......na akkor aztán nem foglalkozom a klánszabályzatokkal. 😄(ezért is játszom már egyedül jó pár hónapja)

Az MTA-ban egyébként ts-en is elég laza a hangulat és cw-n vagy században bizony nem egy úri szalonba való párbeszéd folyik.Akit ez zavart,annak nem volt kötelezõ részt venni a közös csatákban.Tudom ajánlani Swen Hassel háborús regényeit.Ott aztán képet kaphatunk egy csata hangulatáról.(annak ellenére hogy egyesek szerint nem is járt a fronton,nagyon szemléletesek a leírásai)
Szerintem egy csata hangulatához egyébként simán hozzá tartozik a káromkodás is,mint ahogy egy kocsma hangulatához a cigarettafüst.(sajnos néhány vaskalapos "klánvezér" ezt is elbaszta ebben az országban 😄)
Sorry hogy a vége egy kicsit off lett! 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

mirõl? 😊
arról hogy rohadt mobilis... és elég jó a gun kitéríthetõség
és arról hogy jól szûkül.. és gyorsan tölt?
igaz nem sokat sebez... de ami a legjobban tetszik benne az a sebessége
jön a scout nem vagyok beszarva mint S-51el vagy GW Tiger P-vel...
fogom magam azt neki megyek... igaz nehéz kicsapni mert a gun alig megy lefele (ez az egy rossz tulajdonsága van)

na majd belinkelek neked ide egy olyan videót... 😛 ha kész a konvertálás fent lesz youtube-on 😄

ma is basztak védeni engem... jött rám a hellcat... rámegyek kicsapom, közös chat: "ciao"
na mondom ha már elõrejöttem itt egy 700hp-s is-3, rárohanok kicsapom 😄
közös chat: "ciao"
na de volt egy low hp-s KV-1S is nem messze... a folytatást gondolom tudod 😄

másik: sand riveren 1v1ben maradtam arty ellen... M12
na mondom rámegyek, köztudott h szarul fordul
átszaladtam enemyhez, nincs sehol... na b+
ez ment foglalni, gyors vissza 😄
simán visszaértem, sõt, még félúton el is kaptam és picsán lõttem 😄

vagy ma himmelsdorfra tett be... ott is rohangáltam össze vissza vele 😄
szerintem kurva nagy fun arty
NAGYON remélem hogy a 8-as is lesz ilyen jó!!!
Akinek van STA-ja, annak nem tûnik fel, hogy a kreditszorzójával valami nagyon nem stimmel? Hihetetlenül rosszul hoz, elõbb 1200 sebzés, gyõzelem, csak és kizárólag T8 tankok sebezve, javító nem volt elhasználva, és épphogy kijöttem pluszba prémmel. Prém nélkül meg mínuszos lett volna. Egyáltalán nem világbajnok kör, de ez azért indokolatlan.
voivod32
Nem, sima! Csak mindig kilövik! 😄
Köszi, megpróbálom. Nem gyullad, nem robban, csak megduplázza a töltésidõt!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

popey8
"Felnõtt ember vagyok,ne szabja már meg nekem senki hogy hogy vezetem le a feszültséget ha éppen az aktuális agyhalott barmokat küldöm el a jó kurva anyjukba,azon a nyelven ahogy éppen eszembe jut."

Kár, h az én esetemben nem errõl volt szó.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Gottfried
Én pl. ezért szerettem az MTA-ban játszani mert nem csesztetett senki ha néha elgurult a gyógyszerem.
Tény hogy nem a legszebb dolog az anyázás de ami itt a játékban folyik......nem lehet megállni.Én kikapcsolódni jövök fel játszani és kiengedni a gõzt a napi robot után.(kicsit mint a focimeccs) Felnõtt ember vagyok,ne szabja már meg nekem senki hogy hogy vezetem le a feszültséget ha éppen az aktuális agyhalott barmokat küldöm el a jó kurva anyjukba,azon a nyelven ahogy éppen eszembe jut.Persze ha egy klánban ezt nem szabad,akkor tartsa magát hozzá az ember.(anno hívtak a HUNS-ba és pont azért nem mentem mert elolvastam a klánszabályzatot és tudtam hogy bizonyos részeit nem tudnám soha betartani,ezért korrektebbnek gondoltam ha nem okozok ezzel problémát az ottani klánvezetésnek 😊)
Egy szó mint száz,nekem kimondottan tetszik az MTA lazább szabályzata.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Azt hogy szoktátok, ajánlott csinálni, ha egy tank megtartós lesz, de az ágon is tovább akartok menni a meglévõ legénység (esetemben 300%-os) marad, vagy az megy tovább? Konkrétan most arról van szó, hogy az is-3-at megveszem, gondoltam elsõre átképzem erre a legényeket, hogy a stock tankkal jobban boldoguljak, de utána? Két legénységet kellett volna párhuzamosan felváltva játszatni? Lövésem sincs... Sajna orosz ágon nincs nehéz prémem, de amíg akció van a 100% legényképzés/felvétel egyértelmû... Természetesen ez vár több ágon is, amint lesz elegendõ kreditem a nyolcasokra, de a tanácsokkal talán elõre készülhetek azokra is. Köszöntem.

Na akkor mesélj.

Wet Ammo Rack?
voivod32
Srácok, tudnátok valamit ajánlani, mit csináljak az ellen, hogy a Cromwellemen minden meccsen minimum kétszer ammo rackot kapok, akármi,és akárhol is talál el?

azta rohadt ez a 7es francia arty rohadt jó!!! legjobb arty eddig amivel valaha mentem 😄
miért nem mentem én ezzel idáig??????
mondja valaki azt lécci hogy a 8as is ilyen jó!!!
voivod32
Na, ez basz oda! Amikor már a szájbakúrt artyk is arannyal lövöldöznek! A faszom bele!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/url][/img]

voivod32
A T-150- nek rammolnia kellett volna, tuti nyerõ! Olyan lett volna , mint a Gyaloggalopp! 😄

A 6-os ugyanez lesz, csak 70-el rohan és mozog oldalra a csöve.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

ToCsEk
értem köszi 😊
de akkor megleszek nélküle nem fogok swf filokat buzerálni 😄
nincs copy paste megoldás így jártam<#idiota>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Így van, a MeltyMap-nak tartalmaznia kell.
MeltyMap Crosshair mod-ban pedig tuti van ez a kék féle páncél vastagság kijelzõ. Konkrétan a BattleTimer.swf file az, de hogy Jimbo célkereszttel hogy kell összehozni, nem tudom sajna.

szerintem abszolút nincs gond a Bishop-al...
szépen sebez a gun, nagyon gyorsan szûkül és nagyon pontos
6-osra kiváncsi vagyok 😄 remélem nem lesz szar
kabel15
Ez se lesz elég? :/

BattleTag: kabel15#2672

Hi.Már tiltva van és nem akarok róla beszélni,még a végén"vmi"ömleni kezd neki,h róla folyik a téma.😊
Lex...om.
Aki ismer tudja,h a nagybetûsben sem xarral gurítok.Elvileg nincsenek kisebbségi komplexusaim sem..elvileg.<#alien2>
ps:Látom másnak is ír szeretettel 😊

b+ 😊))
voivod32
Írd vissza, hogy : "lehet , hogy csíra vagyok, de ha KIKELEK MAGAMBÓL!!!!!!!.......

Csak nem általam volt,h el sem olvastad?Nekem is írt 1 órája,Master91-el túl is rágtuk magunkat.<#alien2>

NoparaWot
Csak kíváncsiságból - itt hány embernek van kikapcsolva az "ütközet" és "támadás" játékmód?

ToCsEk
nem 😄
erre: zeron használja

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Kezdem azt érezni, hogy felértek az agyhalottak T10 be..

E100 zal megyek elõre már az elején kérem a supportot, jönnek is velem Maus Fv meg még páran.

Közénk rohan egy IS7...Mögötte az egész enemy csapat. ( a csapat többi része természetesen leszarja, megy a másik oldalra) Ezek úgy megrettentek hogy MEGFORDULTAK és nekiálltak menekülni... Utánafordultam az IS7 nek, hogy seggbe lõjem, erre az egyik vadbarom beletolat a nagy forgolászásban a lövésembe...

Aztán végignézték, ahogy körbevesznek és szarrá lõnek..

-30k...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

popey8
Kösz Marcel a privátot. Csak tájékoztatlak te szerencsétlen agyhalott, h el se olvastam. Egybõl ment a kukába.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

http://worldof-tanks.com/8-9-deegies-meltymap-s-zoom-damage-panel/
Szerintem erre gondolsz.
Izé ez tesztszerver amirõl beszélltek? Vagy le vagyok maradva és már új korszak van?
ToCsEk
srácok melyik az a mod ami lõszerek fölé kis sávban kiírja kékkel a tankunk front mm értékét?

pffff EXNOM meg EFE van a csapatomban és kikapunk -.-" vicc

Lunki88: nem mert televan káromkodással
nemtom mi a vicces abban hogy egy gyökér elbassza egy tök jó körödet
Jó a kerítés átlövés. Lakeville-en a városban van egy kerítés, két csatában egymás után valamivel mögötte állt az ellenséges tank, és lazán lövöldöztem õket, hirtelen nem értették mi van. El telik egy kis idõ, mire a többség megtanulja, most már ez nem fedezék.

popey8
Nektek is kb játszhatatlan szinten lagol mindkét szerver, fõleg EU1?

Más: Most volt alkalmam kipróbálni ezt a házon, kerítésen átlövõs dolgot. Az a tapasztalatom, amit már leírt itt vki 1x. Kerítésen, matchboxokon keresztül simán átmegy a lövedék és általában sebez is. A házakat csak bontja, azokat is, amik 1 lövésesek. AMX 50 120 a top gunjával volt a tesztalany. Van az a ház, ami téglalap alakú, alacsony és 2 részbõl áll, de mindkét része 1 lövéssel lerombolható. Na erre a fajta házra lõttem rá 4x keresztirányból, azaz csak az egyik részére. Elvileg át kellett volna menjen rajta a lövedék, de a 4-bõl egyszer sem tette meg. A ház mögött álló tankot nem hogy sebezte vagy lepattant volna, el se érte, csak simán bontotta a házat.

Foxi sztem benéztél vmit. Ha neked tényleg más volt a tapasztalatod, akkor légyszi adj már egy replayt, mert szeretném látni, hogy az "1 lövéses házakat" nálad hogy vitte át.

Lunki88
Ez pedig rohadt vicces lehetett szerintem. 😄 Replay-t tudsz küldeni? 😊
na én most megyek bedobni valami alkoholt....
istenem B+ ennyi isten barmát!!!!
1v1ben marad T-150 KV-1Sel szemben,,,
a KV-1S kifogy a lõszerbõl... mire a T-150ünk távolról lövi és szintén kifogy az ammo-ból pffffff
5 percig ezt a két szerencsétlent kellett néznem ahogy egymást nézik
NoparaWot
Na végre rászántam magam a dologra, ha már karácsony és újév volt/van... 😄

Lunki88
Omg, nekem is kell egy ilyen! <#szeret> Kár hogy kb. 1000$-t kóstál az ára. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.youtube.com/watch?v=uy0ojnBGuUY
Az lesz az 😊

Hi.Panzer IIC vagy G?Azok mintha tárasok lennének,de nem vok kompetens abban a tierben.
Meg az amerikai 2es td az elég kemény,50mm a frontja.

Master91
Pz. I.C?
Jagdtiger.
Nem kell 😊
Nem tudom mivel érdemeltem ki a figyelmét,h írt 😊
Tényleg legyen ennyi,bármi más wot-os témában benne vok<#alien2>

kabel15
Melyik tank értelmes tier 2-3 ban? Full fejetlenség ami itt megy. Mindenki rohangál mint a veszett egér. Csak mennek elõre és lõnek. Semmi fedezék.

BattleTag: kabel15#2672

Én a 7es franciát duplázgatom,h 1 nap legyen Bat arty,de tönkretesz.Bármit találok el 2-400dmg,mindegy,h Is7,vagy Is 😊

Megy,mint 1 light tank,de splash dmg pl nincs,pontatlan,szal igazi katasztrófa.

A 10es Bat is gyenge lesz?Thx.
Van Gw E100am ez nem lenne rossz,de nagyon lomha,ráadásul mikor milyenje van,úgy sebez.
That was close 50tõl 1500ig 😊

Master91
Lassú, pedig oda kell menni ha lõni akarsz + ágyú ki térhetõsége 0

majd a 6ost figyeld

Desty

ám legyen, pedig van még 2-3 jelzõ amit letudnék írni róla 😄
Benji:Intéztem ma 1 olyan medált Wt E100al,h ölj meg 4 bázisfoglalót.Van ilyen medálod?Na nem troll csak kérdem?

282679es hsz 😊

Akkor(Sunsetjoy neked is)ejtsük a témát,még a végén itt örömködik,h róla szól a wot fórum.<#alien2>

nem is olyan rossz ez a bishop!!!
gondolom a jobbik gunnal jobb lesz
Master91
Õ a Magyar44444444, mindig jelentettem itt sg-n a moderátoroknak naponta amikor jött trollkodni.

nem bírta szegény ezt elviselni 😞

Hogy miért?
Mert otthon ül, és duzzog hogy nem kíváncsi rá senki, kicsit örült hogy foglalkoztak vele mikor betrolkodott, de elrontottam a játékot :/

Kicsit sajnálom is, hogy itt tartunk 2014-ben, hogy ilyen pöcsök fórumokon szórakoznak, mert nem tudtak/tudnak szocializálódni.
Sunsetjoy
Miért... miért. Nem jársz a lakókörnyezetében.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...