World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
KV-4, KV-5 vs KT, Löwe....az orosz buldózer mindenkit elsöpör majd...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Épp ez az. Minden marad ugyanúgy, tehát tier6-5-4-es csata. Orosz vs bárki. Hm?

Antimat
de most megnéztem a noobmetert, szerintem az xvm bugzott, a xXKhallXx nevû játékosnak nem 1 a wn7-e

cyka blyat

Antimat
Igaz, nem írtam rendesen le éjjel: azt nem értem, hogy a vérvörös STB-1 kerek 1 értékû WN7 értékkel hogy a rákban tud 57% global WR-et?

cyka blyat

miért gondoljátok azt hogy csak egyforma tier lesz ?

minden marad ugyanugy, csak a nemzet lesz egyforma, tehát tier6-7-8 együtt.

Hát állítólag lesz majd valamikor valami nerf. De hát na, a többi ágyúval, mondjuk a 85-ös maradna TOP ágyúnak, hát akkor a vk36 kenterbe veri, a 88-asával, azzal többet sebezne, többet ütne át.

85-el tudna pötyögtetni vagy a troll 122-el,persze ugysem lépi ezt meg a WG......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ha leveszik róla, teljesen használhatatlan lesz, a 122-essel meg marha OP. Most szereztem meg, hát amíg a 122-est nem tudtam rá feltenni, olyan fosul ment. Feltettem rá, és ha nem tier 8-as a csata, mint az aratógép. De maíg nem veszik el tõle, addig national battle-kben, hát kemény lesz.

Wartburg
A profi! Igazi bokor-huszár! Leghátsó sor, kemp XD
[/url][/img]

Ja, ezt olvastam. A francia oroszban is, az orosz simán jobb. Bár ezt kompenzálja, hogy mennyire de tényleg mennyire sok béna KV-s játékos van. De ha nem tök hülyék, t6-ban sima orosz fölény. Ha csak a KV-kat nem nerfelik.

Ha a Kv-1-s-rõl leveszik a 122-est partiban van a kistigrissel!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

vagy egy tier2es amerika csapat, tele t18al.. ehhe
q&a-ban irtak h kinai es japan ag nem jatszik ebben a modban. illetve sajat nemzet ellen nem lehet csata: orosz-orosz, nemet-nemet

amuyg egy orosz-francia csata is viccesen nezhet majd ki: arl44, meg amx12t vs t150, kv1s, t34-85

Na igen megint érzõdik az orosz túltápoltság: Német t6, vk3601-re jut a kv1s meg a t150, a két közepes vk-ra a t34/85 meg a ruszki cromwell (itt lehet esetleg balanceról beszéllni bár a t34 erõsebb), td-knél meg most hogy bejött a nashorn kompenzálja a su100-at (mert a jpz 4 nem annyira de az is használlható).
t5-ben meg van vk3001 h is nem csak pz 4 meg ott a stug is faszentos + uzsidoboz esetleg.
Ez a nemzeti csata csak nekem érdekes? Mondjuk t6-ban egy oldalt KV-1S-ek mások oldalt vk36 max? Jó gold-al és és a konisch ágyúval versenyképes, de annélkül orosz fölény, bár mivel a KV-1S játékosok többsége teljesen hülye...

Vagy egyik oldalt M6-os max, másik oldalt KV-1S?

Vagy tier 5? Paner IV-k KV-1 ellen?

De egy tier 8-as csata is érdekes lenne, Ferdinandok, KT-k.

Kiváncsi leszek hogy kell ezt elképezlni.

mit kell rajta magyarázni ? mi a gondod vele ? tier10-es csata, ellenfél platoonban behozott egy 9-est, ezen kivül mi a gond ?

patchaou
De nem minden tanknál sebez, ráadásul nem mindegy milyen szögbõl lövöd és milyen ágyúval.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Pár napja társalogtunk itt arról, hogy sebez e ha az elsõ lánchajtó kereket lövöd. Volt aki szerint nem, volt aki szerint igen.
Ma adódott rá lehetõség hogy kipróbáljam, mivel a delikvensnek csak a bal elsõ lánchajtó kereke látszott ki a szikla mögül.
Igen, minden lövés rá sebzett és simán ki is lõttem így.
Errõl, hogy így lehet sebezni és bárkit kilõni,az a véleményem, hogy ez viszi nálam a pálmát az év legnagyobb baromsága kategóriában. Ez überel minden idióta dolgot amit eddig a játékban tapasztaltam. <#vigyor2>
Délután tudok neked adni kezdõ kódot.Írj rám a játékban és küldöm.

WOT nick: tepi1

patchaou

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

MightyKopiati
Magasabb tierben játszottál, ott kevesebb sebzés többet ér. A játék mesterynél még a spot dmg-et szereti nagyon.

Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html

Gottfried
Tudom hogy sokan sok idiota csapatról raktak már fel ide képet de azt hiszem ezek bõven a top 10-ben vannak. 😄
Az egyetlen (zöld) is3-on kívül az összes heavy a hegyen kempel,egymás hegyén hátán.Én megyek spottolni a kevenc bokromba,legelõre egy papír td-vel.

A spotterek mögöttük,ráadásul egy pz1-el egy platoonban.A két piros td megunja hogy nincs spot,kilövi a két lightunkat.

Végül én az egyik irányban,az is3 a másikban elindultunk és lehoztuk a meccset.Sajnos megint csetbanom van,így nem tudtam õket oda küldeni ahová valók. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
Na végre kiizzadtam ezzel is az ászt.😊 Hát nem könnyen adta.

Érdekes hogy közvetlen elõtte jóval több sebzésre nem adta meg.(kellemes egymás után ilyen csatákat menni. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Antimat
Plz, ezt valaki magyarázza meg nekem:

cyka blyat

xdddd ja
kész volt az a meccsindítás 😄😄
De csak mert a végén én is csatlakoztam!!!! 😄
na én kigameltem magam mára 😄
Gyõz / Dönt / Csata: 40 / 2 / 62 ( 64.52% )
végre egy értelmes nap
Az MM most igazán nagyot alkotott...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Mondjuk vannak itt nálam sokkal jobb ligtosok, majd õk kijavítanak, ha szerintük ez nem jó. Nekem ez az osztály a leggyengébb láncszem😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
1. Venti
2. Aktív (rohangálós) spot esetén optika, passzív (bokorban csücsülõs) esetén inkább távcsõ
3. Álcaháló

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Háát mivel még low lvl. és többségben magas szintûekhez dobálgat ,ezért derítésre.
popey8
Ez attól függ, hogy elsõdlegesen mire akarod használni.

üdv.nem nagyon vittem még light tankot,de felszerelésként miket tudnátok neki ajánlani,úgy összességében minden light-nak?
pfffffff na ez a vicc 😄DD

Gyõzelem!
Csata: Északnyugat 2014.01.17. 21:00:24
Jármû: Object 416
Szerzett tapasztalat: 2 544 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 35 962
Csatában elért Achievement: Acélfal, Spártai
Nincs jelentõsége. A valóságban a PZ-I páncélja 13 mm volt, mint a játékban. Viszont a Pz.I.C változaté 30 mm-volt és nem 13.
Ezzel nincs is gond, azt fogadjuk el, más lehetõség úgy sincs. Csak semmi értelme kiegyensúlyozásról meg a valós adatokról papolni a készítõknek, amikor mindenki tudja, hogy se a valós adatokhoz nincs köze a játéknak, se a kiegyensúlyozáshoz, ami ugye eleve lehetetlen, mivel 1 csatában több tier indul összevonva. Valószínûleg a T7-es kiegyensúlyozottnak fogja érezni amikor 1 lövéssel kilövi a T4-be tartozó ellenfelet. Fordítva, amikor hiába lövi, mert minden lepattog, már tuti nem így fogja érezni. Tehát ez egy ördögi kör csak. 😊
Van nekem egy Tank Enciklopédiám, onnan emlékszem, csak mélyen el van rakva, most nem kotrom elõ, de a wiki-n is ennyit ír. Igazából mindegy, a játékban nem annyi 😊)

A kettõ közt lehet az igazság met én 85-88 km/h-ra emlékszem mûúton
10 win 3 vereség 36 kill..

Szerintem a csúcson kell abbahagyni..

Jön még madre szopóroller...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Jó estét Urak! Ha már témánál vagyunk, a játékban a Hellcat azt hiszem 72 km/h-val megy, a valóságban 92 km/h. De mindegy, úgyis ami a játékban van, azt kell elfogadni, elvégre sajna nem mi írjuk a szabályokat. Pedig néha belenyúlnék.. 😊

Azigen. Kezdõ körben el kezd lõni a csapattársam. 394 csatás /80 kill. Még 30%-os találati aránya sincs. Hát ilyen a szerencse. Egyik csatában a túl oldara jutnak, most meg nekem.

Most olyan csatában voltam, ahol az ellenfél csapatából 9! játékos nullát sebzett. Nyertünk. Hát szóval nem igaz az, hogy mindig minket tesz a hülyék közé.

Igen, arról nem is beszélve hogy a super mauser csak valami huszonvalamennyi mm-t ütött át nem 33-at.
Igen, igen de azért kösz.
Van olyan ahol a valós adatok vannak? Szerintem nincs, ami meg van, az is csak kiírás. Valós adatok alapján mûködõ tankokkal nem menne ez a tank balett és tank forma-1 ami most van.
Jó példa erre a Pz. I. C.
A játékban a sebesség határa: 79 km/h.
A valóságban ez csak 37 km/h volt, de az is közúton. A terepen õ is csak 20-25 km/h- val "száguldozott".
popey8
Ja, szokás szerint😊

1 kis segítség:

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

És mivel vasárnap...10 csatából egy lesz gyõzelem...

bocs, 0 elérhetõ kód.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

alienware kódok
Remélem tudtam segíteni.