World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Üdv ifjúság! Másnak is lagol az EU2 vagy csak engem szopat ma este?

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Nem mentem túl sok meccset ma, de azokon nem panaszkodhatom. Jól dobta a gép. <#dumcsi>

Mert kíváncsi vagyok,hogy ki árulja.Minek nyomjam fel?Attól nekem jobb lesz?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Akkor minek kérdezed? Ha üzletelni akarsz vele, azt privátban rendeznéd le.
Föl akarod jelenteni, csak simán basztatod unalmadban és balhét szítasz.
Ha semmit nem akarnál tõle nem kérdezgetnéd.

Master91
Persze, még 1-2 tipp tõled és le is buktam

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Valahol ezt írtam volna?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

JeffDunham
Ne b@szogasd már. Én sem írnám ki a nevem ha árulnám. Amúgy szerintem valamelyik HUNS-os (M60 miatt gondolom) mert megunta a játékot. Van ilyen.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mert bizonyára felakarod jelenti.

Az én kis T-62-esem,ha akciózik:

Master91
A kicsi huszár gondolom tudja, hogy szabály szegés az account eladása

Ha most ide be köhögi a nevét, egyesek (esetleg te) rohanná jelenteni a WG-nek, és kezdõdhet a bonyodalom.

mi van?nem mered vállalni az in game neved,kicsi huszár?

Antimat
És bebasz tier9-es csatába az IS2-vel, mikor 1000-1000 játékos várakozik T8-T6 között.

cyka blyat

popey8
Apa kezdõdik. 3ból 1 win. Így használja ki az ember az eventet.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Antimat
5k játékos a sorban, 1:45 várakozáis idõ.
Lol ez az mm.

cyka blyat

Azt olvastam, hogy a saját menekülõ katonák lelövetése csak azoknál az alakulatoknál volt, amelyek a börtönök lakóiból szervezõdtek. Nem tudom mennyi igazságtartalma van ennek, erõsen szovjet irányban elfogult helyen olvastam.
popey8
Ez még a tiednél is jobb😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Oké, sorry. Valóban. Én a SU-100-al kínlódom, de folyamatosan vesztes meccsekbe dobál be, így csak csurog az xp.
Hiába vagyok az elsõ helyen, vagy az elsõ 5-ben, mint a képen is látszik ez édes kevés ha a többi csak céltáblának jött be.
popey8
Nektek is rohadtul laggol EU1? 10 mpenként eltûnik minden tank a mapról, majd hirtelen visszajön.

Lehet, hogy nekem nem tûnik csak annak, mivel ma "jó" napom van.
59-bõl 36 vereség, tehát kapom a program minden "jóindulatát". Remélem csuklanak a programozók....
ráadásul,nagyon úgy tûnt,hogy igen egyoldalúan mutatják be.Az oroszok verik a németeket és a fordítottját egy mp.-ig nem mutatták.Nem hinném,hogy sok realitást látnak majd benne (bár miért is mutatnának a mai orosz népnek olyan brutális jeleneteket,hogy a menekülõ szovjeteket a saját katonáik lövik le,v. hogy hogy kellet spórolniuk a fegyverekkel,lõszerrel,stb.).
Visszanéztem a meccseimet, és duplán adja. Az alsó ötöt nem támadásként értettem, hanem hogy csak az elsõ 10 kapja. Simán van olyan meccsem, ahol nem adta duplán, mert megdöglöttem a francba az elején. Szóval úgy néz ki jól mûködik.

Pedig dupla. Ma már 60k xp ment bele az STA-1embe.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hozod a pénzt, megnézed az accountot élõben.
Ha tetszik megveszed, ott a helyszínen megváltoztatod a jelszót a játékban, az email-fiókban, megváltoztatjuk a telefonszámot a tiedre.
Hol itt az átverés lehetõsége????

Félreértések elkerülése végett, minden ötletes megoldásra nyitott vagyok, a hülyeségre, meg a beszólogatásokra nem
Erre a filmre az 5.3-as pontozás tökéletesen illik(szerintem),a trailer-be bele vágták az értelmesebb jeleneteket és ennyi.Nagyon 1x nézõs kategóriába sorolnám.

oroszoknál a t-34-es és németeknél(látszólag)stug-ot és pz4-et mutogatnak.

popey8
Ja és van még egy ok, amiért a 128-ast választottam. Míg az E-100 simán kibír 1-2 lövést hp veszteség nélkül a hosszú töltés alatt, addig a WT nem.

Az, hogy ott mit látsz egy dolog. Talán menj pár kört és akkor látod hogy nem duplas, csak a legénységi dupla. A sima xp nem. Ott meg nem én szoktam tanyázni. ( Ha a Te stílusodban akarnék válaszolni, most azt írnám, hogy ne magadból indulj ki. ) 😛
Végre megvan a Borsigg, azóta egy meccset sem sikerült nyernem... A másik dolog, meg: bármilyen orosz tankot lövök, csak a lánc esik le. Elég vegyesek az érzelmek... Biztos jó lesz, de egyelõre az Emil fényévekkel jobb volt.

popey8
Jaj bocs benéztem😄 Pont mentem el itthonról aztán siettem a válasszal és nem figyeltem.

A 128-assal használom. A nagy gunt ki se próbáltam se ezen, se a borsszórón. E-100-on használom, tudom milyen. Nem olyan szörnyû azon se, mint amilyennek itt sokan beállítják, simán boldogul AP-val is. Azonban ha már lehetett választani, akkor én a pontosabbik, gyorsabban szûkülõt és a nagyobb tûzgyorsaságút választottam. Ehhez a rofhoz az alfa is elég sztem, szal nem bántam meg. Biztos jó rajta a nagy is, de az én játékstílusomhoz inkább a 128-as illik.

Kéretik az ingame név,mert így kamu is lehet.

Szerintem a "harci teljesítményem" rendben volt. 😊

Azt már láttam, most a Sztálingrád-ot tervezem megnézni, csak jó lenne ha vetítenék valahol... bár eddig imdb-n 5.3 nál jár, szóval nem tudom mit várjak... :S

lassan esedékes az STA-1 vétele
mondja valaki hogy rámegy a 19k exp-s gun az alap toronyra!!!!!!!
tudok egy jót,de azt nem az oroszok csinálták ,de szovjetunióban játszódik a II vh. alatt.Ellenség a kapuknál (bár elég ismert film,lehet ismered).
hú akkor gyorsan kihúzom XD
ugyis most dupla exp van

SU-14-2õt is kihuztam ma dübûl
9. szazad

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Egy kis off:
Valaki tudna mondani valami jó orosz háborús filmet? Mint a Breszti erõd? 😊

Foxi nagyon egyszerû, hagyd a faszba a féreg életstílust 😄 😄
xotyi
Ha ez megnyugtat M44-se lesz sokkal jobb😄

Trance&Friends nothing more..

inkább visszamennek a lefochba úgyis oda lettek szánva mindig is csak azt hittem igazából hogy tudok így ugrálni a legénységgel mint simából prémbe de akkor ez is nagyon jól ki lett találva...
te jóóó isten ez az M41 milyen szar 😄
24 secig tölt... cserébe semmit nem talál el
de ha el is talál alig sebez LOL
kreditert szerintem at tudod kepezni oket 90%osra, aztan naponta mesz veluk a premiummal es a sajatjukkal a duplat, eleg hamar ujra 100asok lesznek.
á kössz akkor benéztem :/ nem gyakran csinálok ilyet
nem, foditva van. a premum tankba tudsz beultetni barkit.
Wartburg
arty <#vigyor>
[/url][/img]

- kerites, oszlop, stb - igen ugy van , h atmegy rajta, de csokken tole az atutes.
- az egyloveses tankonal meg minimumot losz, melle megy, lepattan, nullatsebzo kritikus - mar a perkek bejovetele ota igy van...
Wartburg
Srácok, nem az van, hogy a kerítés, oszlop, stb. sz@rokon átmegy a lövedék? Mert nekem most úgy nyeli, mint kacsa... És mintha vonzaná is a lövedékeket, nem is oda lövök, és mégis azt találom el! Meg ezek a lepattanók, egylövéses sz@rokon, vagy lánc, vagy csavart lövés és bele a földbe! A kukim kivan már tényleg!

Skacok segítséget szeretnék kérni mit tudok rosszul elvileg a prémtankokból a húzott legénységet ugyanolyan típusú normál jármûbe át kéne tudni pakolni nem? van egy kezdetek óta húzott 3 skilles legénységem egy 105 leFH18B2 -ben ma át akartam pakolni õket egy normál 5ös franci artyba és írja h nem tudja használni a képességeit mert nincs rá kiképezve (piros 80%osak lettek benne) holott ugyanolyan típusnál prémiumból simába oda-vissza kéne tudni használniuk nem??
Nem stimmel itt vmi. Eddig nem volt ilyen problémám csak az utóbbi pár napban.Másnál is Sokkal gyakrabban fordul elõ ,hogy azoknál a pályáknál ,ahol védekezni/támadni kell,már 3-4 napja szinte folyamatosan a támadás részbe dobja (ami köztudottan nehezebb teljesíteni a gyõzelmet,mintha szimplán védekeznénk)?KB. 3 napból 30-40 ilyen csatát játszottam és abból 3 DARAB volt ami védekeztem.Eddig úgy ahogy 50-50 % volt az arány ,mostanában zakkant meg v. mit tom én.
Jahhh. Azt nem figyeltem, köszi.