World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T49/excelsior/T32 orrvérzésig. Nekem tetszik ez a kis T-15.
Péntektõl vasárnapig 60 csatát kell nyerned minimum 4-es szintû jármûvekkel.

Hol lehet utánna nézni ennek a t-15-ös külsetésnek? Nekem nem jön be wot.eu. Esetleg leírnátok?
ajánlom figyelmedbe 😊
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/90185-developers-diaries-ground-forces-damage-model-part-2/
tudom hogy te WG bérenc vagy 😄 egy jobb tier 8-as prém tankért lesz**ád serb f***át kétszer de azért ennyire nem kéne fröcsögni ha vki megemlíti a WT szót
Mi az, hogy egy bokor, ami a két jármû között van, megszûnik létezni?

A lövésztõl számított 15 méteren belül, annak aki lõtt. Kb ezzel szimulálják a torkolattüzet.

Igen, ezeket tudom, és itt van igaza e57-nek, hogy rosszul definiálták az álcarendszert.

Mi az, hogy egy bokor, ami a két jármû között van, megszûnik létezni?
Ez nevetséges.

Minél több a bokor, lombkorona, annál hatékonyabbnak kellene lennie.

Valamint ha már megláttam egy tankot, azt akkor is látom, ha áll. Nem tûnik csak úgy el, maximum ha odébb mozog egyéb takaró tereptárgyak mögé.

Ezen még lehetne finomítani eleget.

okosszöszi26
hahh...
bárcsak így lenne, de érdekes módon engem mindig azonnal észrevesznek

undorító ez a láthatósági rendszer úgy ahogy van

|Származási hely: Degec|

Ebben a hozzászólásban anno részletesen kifejtettem, hogy mi a bajom a gold ammoval:

Röviden negatív hatással van a játékmenetre. A helyzet azóta maximum csak még tovább romlott.

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
"randomban eltünõ ellenfelek"
nem randomban tûnnek el. Ha nem lát rá senki arra a tankra ami spot alatt van kb. 10 sec alatt tûnik el ( asszem függ hogy light-med-heavy tank e )

"sokszor bokor mögül rálövök a felspotolt ellenfélre"

Ha lõsz, a 15 méteres sugaradban MINDEN BOKOR MEG SZÛNIK LÉTEZNI + te is buksz a tankod álcázásából.

És mivel tolatsz, mozogsz is ---> buksz megint az álcázásodból, nincsenek bokrok , az ellenfél persze végig lát téged.

Ja szimulátor,biztos a II.WH-ban is a periszkópon láthattad az ellenséges tankok neveit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azért is írtam, hogy az nagyon jó döntés volt, hogy megadták az elvi lehetõségét mindenkinek.
Ha már a játék szerves része a lõszerválasztás lehetõsége, és több alternatíva van, akkor úgy a korrekt, ha ezekhez mindenki hozzáfér.

Aztán, hogy ki hogy él vele, az már az egyéni elhatározás kérdése.

Nekem olyan ismerõsöm van több is, aki megtehetné, de elvbõl nem költ pénzt a játékra. Eddig neki nem volt elérhetõ a gold lõszer. Most tudja használni, ha a szükség úgy hozza.

Nekem tetszik az álcarendszer. Ilyen csak a WoT-ban van, és a taktika része.
A War Thunder Grund Forcesben majd nem lesz ilyesmi. Nem vagyok biztos benne, hogy az jobb lesz. Majd ha megjelenik akkor kiderül.

A Gaijinnél megpróbálkoznak a WoTtól eltérõ rendszerben megvalósítani a játékot, de úgy látom ez nem olyan egyszerû. Például a egyesített nemzeti xp-t is feladták, és már egyenként kell kifejleszteni a gépeket.
Sõt, szerintem ez az egyik legzavaróbb momentuma a játéknak. A teljesen randomban eltûnõ feltûnõ ellenfelek, a valóban idegesítõ álcarendszer.

Engem az is nagyon zavar, hogy sokszor bokor mögül rálövök a felspotolt ellenfélre, majd elkezdek tolatni, hogy kikerüljek a látótávolságból.

Én már rég nem látok senkit, bokrok tömege elõttem, visszatolattam vagy 50-100 métert, de õk halál pontosan tudják hol vagyok, és soroznak ezerrel.

Tudom erre is van magyarázat, de akkor is nagyon idegesítõ, és köze nincs a valósághoz.

Nem szimulátor...ha azt te annak nevezed fogalmad sincs a szó jelentésérõl.
Gold ammo lehet nem lesz értsd: gold ért vehetõ lõszer, de APCR bizonyára lesz benne és ha lesz használni is lehet...oszt jó napot!

ennyit ér néha a t10 medekben a goldammo...
szimulátor... a wot meg árkád
a valóságban is lõtték egymást akár fél napig a tankok ha nem fogtak ki egymáson
és szintén volt hogy bekapott egy tank egy rakat találatot és meg sem érezte vagy ha át is ütötte nem sérült meg ember vagy modul és ment tovább
és szintén volt hogy alig láttak valamit 😊

ha ültél már tankban (régiben) akkor láthatod hogy nem sok szart látsz kifele a periszkópokon 😄
a gáz az h nem hagytad abba 3 hónapja a sírást, mert konkrétan #286988 itt is õket szapulod, h mennyire op-k és az egész hsz szinte róluk szól 😄

Neked nagy mumusok a TD-k, el kell ismerni, az pedig h kihúztad a jelenlegi ügyeletes op ágat....DAT SKILL 😊
Csak annyit nyertél vele h igazolhatod h a td-k op-k 😊 (persze, borsig a játék legop-b járgánya...)

Menj már 1 at8-al plz. v t28-al, v a "TD-k meg kb 8as szinttõl keresztül hugyozzák már a 10es heavyket is szembõl" at15-el esetleg su101-el és lövöldözd a t10 tankokat szembõl...ja bocs nem tudsz flankelni 1 20-al alig döcögõ torony nélküli tankkal.
Elvi megvan, gyakorlatilag 8.1 elõtt Lammaer ex-barátnõjén kívül a kutya nem lõtt golddal randomban.

CW-n legutóbb én rábasztam a golddal, egylövéses foglaló Foch-t kellett meglepnem a Leommal. HEAT volt betöltve biztos ami biztos, mindent a csapatért alapon. Meglátom, oldalt áll, célzom a felépítmény oldalát, elkezd fordulni felém. Ösztönösen átviszem a célkört az elsõ görgõre, hogy egyszerre kapjon tracket/sebzést (mintha randomban AP-val lõném), de a görgõ megkajálta, és a Foch csak tracket kapott. Ha AP lett volna, ott döglött volna meg.

Van olyan ismerõsöm, aki elvbõl nem használ randomban goldot, 40-50 millió krediten ül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

"Másik gyakori helyzet. 100-200m távolságban jellemzõ. Látok egy ellent a "távolban", nem bokor vagy fa mögött... célzom, lõni akarok, erre eltûnik. Általában lövök a "semmire", és sokszor találok is. Jó, ez még magyarázható azzal, hogy álcába ment, mert mozdulatlan volt. Nem szimulátor, hanem árkád... oké. Na de ha ilyenkor nem találok, mert közben elmozgott, akkor miért nem láttam akadály mögé gurulni? Mozgás közben sokkal kisebb az álca."

Mondjuk pl elõtte lõtt. Mozgás közben meg lehet, hogy nem látnád amúgy sem a bokor, miegymás miatt.

Tudod mi volt a módszerem? Megfogtam és kihúztam egy TD-t. ÉS továbbra is az a véleményem, hogy OP. Kihúztam a WTE-100-t. A 4,6,8,9 es tierû német TD-k azon az ágon OP-ok szerintem. Az 5-ös szar, a 7-es szórakoztató és jó TD fullosan. A WTE-100 szerintem nem OP, kurva jó cucc, de baromi nehéz jól játszani vele. Az már egy másik kérdés, hogy ha viszonylag hamar meghalsz, akkor is már kurva nagy sebzést lehet leadni, holott te úgy érzed, hogy szarul teljesítettél, mert hamar meghaltál.

Ha meg probléma van a gold ammoval, betöltesz néhányat te is, és elpuffogtatod, ha szorult helyzetben vagy.

Ennyi.
"Az álcarendszerrel minden rendben van."

Valószínûleg tényleg úgy mûködik ahogy akarják. Nem azt mondom, hogy hibásan mûködik az elképzelthez képest, hanem azt, hogy nem jó az elképzelés.

A legjellegzetesebb szituáció.... Sarok harc van. Tudunk egymásról a sarok két végén, várunk egymásra. Bokor, vagy egyéb látást akadályozó tényezõ nincs.
Egyszer csak az ellen kint áll a sarokból és már tüzel rám. Anélkül, hogy láttam volna kigurulni. Velem ez naponta többször megtörténik, és szerintem zavaró.

Másik gyakori helyzet. 100-200m távolságban jellemzõ. Látok egy ellent a "távolban", nem bokor vagy fa mögött... célzom, lõni akarok, erre eltûnik. Általában lövök a "semmire", és sokszor találok is. Jó, ez még magyarázható azzal, hogy álcába ment, mert mozdulatlan volt. Nem szimulátor, hanem árkád... oké. Na de ha ilyenkor nem találok, mert közben elmozgott, akkor miért nem láttam akadály mögé gurulni? Mozgás közben sokkal kisebb az álca.

Ez igaz, de ha valakinek egyáltalán nincs módja pénzt költeni a játékra, annak is megvan az elvi lehetõsége ugyanolyan hatékony lõszert használni, mint annak akinek ez nem okoz gondot.

És ezt becsülöm bennük, hogy meglépték.

Valóban van némi késés a spot rendszerben. De mivel ezzel te is tisztában vagy, te is ki tudod használni. Legyél te az aki kilõ a szikla mögül, majd sértetlenül visszahúzódik.
Csak én körülbelül 3 hónapja abbahagytam a TD-k szidását, de te azóta se tudtad magad túltenni rajta, hogy van gold ammo a játékban. Gratulálok.
Speciel ez szerintem marhaság. Prémium fiók nélkül nagyon meg kell néznem, mire mit lövök el, míg azzal nyugodtan pumpálhatom a goldot kifelé, nem visz csõdbe.

Ezen a sziklás dolgon sajnos rengeteg múlik, ezt szerintem is nagyon fontos lenne megoldaniuk.

Semmi bajom azzal, hogy a "gold" lõszert mindenki számára elérhetõvé tették azzal, hogy kreditért is kapható.

Ezzel inkább szolgálták azt, hogy ne csak a gazdagok kiváltsága lehessen a hatékony lõszer használata. Most ha valaki ügyes, és elég sok kreditet tud farmolni, ugyanúgy használhatja, mint bárki akinek nem okoz gondot számolatlanul venni az aranyat.

Ez így sokkal demokratikusabb megoldás, és nem érheti az a vád õket, hogy csak a pénzes játékosok férnek hozzá az elõnyt biztosító "gold" lõszerhez.

Teljesen rendjén van a dolog. Az egy más kérdés, hogy ki hogyan, és mikor használja.

Vagy inkább ott, hogy egyáltalán van 😊

OFF:
Néztem én WT videókat, de nekem valahogy annyira nem jött be, hogy magát a tankot, amire célzol, gyakran látni sem lehet, és azt sem, hogy melyik részére célzol épp, csak annyit, hogy változik az átütés indikátor színe.
Meg van, hogy 2 tank percekig lövi egymást, mire valamelyiknek sikerül felülkerekedni, máskor meg az elsõ bekapott lövéstõl elfustölsz.
Ha a +/- 25% random dühítõ, akkor ez mi? 😄

Egyébként ettõl még lehet egy nagyon jó játék belõle, és ki is fogom majd próbálni, de így elõre nem várok csodát 😊

Az 5 gyõzelemes akció átvihetõ napokon keresztül, ezért ne maradj gép elõtt. :-) Azaz, ha ma 3-nál abbahagyod, holnap csak 2 kell az 50e kredithez. :-)

Master91
Az szokott a legnagyobb szarság lenni, hogy kicsit késve látjuk meg. Ugye pl. robog feléd a barom. 50méteren belül be esik, instant spot. De vagy ~45 méterre lesz már , mire te fizikailag is látod ( internet - gép lassú, stb)

meg mikor ki dugja a fejét szikla mögül ( nincs bokor !!!), lõ, és akkor spottolodik

Ha ezeket meg oldanák de jó lenne...
39,61%, már ha a noobmeternek hinni lehet.
Fura, mert fõleg light tankokkal játszom és úgy érzem mindig kilõnek.

obj.704 re mit ajánlotok periszkopot vagy szellõztetést +5% a legénység képességeihez?

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Tele van a fórum hasonló, alá nem támasztott kijelentéssel!
Tegyél fel replayt, hogy mindenki megnézhesse.
Az álcarendszerrel minden rendben van.
Én egyébként továbbra is kitartok amellett, hogy van az a réteg a játékban, aki még a kreditet is euróért veszi a gift shopból.
Egyrészt nem tennének be idõrõl idõre ilyen csomagokat, ha nem lenne rá kereslet. Másrészt akkora noobok is számlálatlanul szórják a goldot, akik egyszerûen képtelenek lennének kitermelni az árát önerõbõl.

24.61%. <#hehe>

Master91

nem randomba, gyakorlóba
Master91
Kép esetleg ?

csak egy példa:

tegnap T71-el ( full spotra ki hegyezve, 25% + látótótáv növelõ + 10% látótáv növelõ ) spanomat randomba minden bokor és fa és egyéb terep tárgy nélkül , úgy hogy õ haladt felém ~380-90 méter közt spottoltam

mikor röhögve meg van a full látótávom

Neki full camos legénység + álcafestés volt a T62-Aján.
ott lett kegyetlenül elcseszve ez a game hogy ingyen van a gold ammo -.-"
alig várom már h jöjjön a WT... na oda jöhet át a sok kis csicska noob az 500 effijével... nem lesz gold ammo meg HP rendszer muhahaha
Ez az álcarendszer nevetséges.
Szerintem egy 25 tonnás TD 55m távolságban mozgás közben nyílt terepen mindenféleképpen látszik. Tök mindegy mekkora az álcázó képessége. A WG szerint persze ez nem így van.

Mondjuk annak is van valami bája, amikor megküldtem két HE-vel a WT E-100 tornyát 110 második 122 mm-es ágyújából, és és fedezékbe visszahúzódva elkezdett goldnoobozni...

Megfigyelhetõ, én magamon is látom, hogy az ilyen farmolós eventek alkalmával szinte a gép elé ragaszt a játék. Addig nem állok fel, amíg meg nincs a 30 kill, de utána már csak 2 hiányzik a következõ 5 gyõzelemhez, azt meg kell szerezni, stb.

És szerintem ez tudatos cél. Nem csak a WT miatt, hanem egyéb okokból is.
Pl. a Golden Joystick díj is gondolom igényli azokat a statisztikai adatokat, hogy összességében hány órát töltött a világ népessége az adott játékkal.

Ez sajnos a játékmenetre is rányomja a bélyegét. Ha az MM jóvoltából alul vagyok 2 Tierrel magasabbak között, akkor nincs finomkodás, bujkálás, mert a vége 95%-ban úgy is az, hogy vagy nincs kill, vagy ha gyõzünk akkor sem vagyok az elsõ 10-ben, és így tök fölösleges ott eltölteni 8-10 percet a nagy semmiért.
Ezért ilyenkor berongyolok középre, ha mázlim van ütközni tudok az ellenfél scoutjával, vagy adódik egy kill, felspotolok pár tankot, és kb fél perc alatt vége. Indulhatok a következõ csatába, ahol esetleg van esély az eventhez szükséges eredmények megszerzésére.

Nem szépségdíjas az igaz, de hatékony.

Mindig ez van, ha ingyenkredit akciókkal tömik a népet.

29,95% a túlélési arányom. :-)
Nem vagyok egy kemper típus, meg is õrülnék ha arra mennék, hogy túléljek egy csatát és ezért bokorban álljak végig.
Szerintem a túlélési arány nincs összefüggésben a WN-el szerintem.

Master91
- SerB states that with the “Siege of Leningrad” RU server double XP event, the developers counted on the fact tons of players would be playing in order to reach the “1 million online” milestone

Kb. ilyesmi az indok
Köszönjük, Emese!
Még jó, hogy a te TD sírásod egy csöppet sem volt unalmas az alatt a cirka fél év alatt, amíg napjában háromszor is hintetted miatta az igét 😄

Vagy csak kíváncsiak voltak mennyi fanatikus játékosuk is van...

Ezzel játszanak és ne a WT-vel, ezért.
8 ágat húzok most párhuzamosan, de így is lehet tartani a 45%-os állapotot. Még a rossz napokkal is.
Már megint ez a gold ammo sírás, annyira unalmas komolyan mondom. Meg kéne tanulni játszani a heavy tankokkal. Sidescrapelni meg hasonló. Gold gold ammo. A 10es TD-knek sima ammoval jobb az effektív átütésük, mint a 10-es medeknek a fos gold HEAT ammoval. A lightokról meg nem is beszélve, jó ha a 8asoknak van 250 mm pen, kb semmire se elég, jó nagy barom, aki light tankkal szembõl rõ heavykre.

A TD-k meg kb 8as szinttõl keresztül hugyozzák már a 10es heavyket is szembõl. Persze ha sidescraeplnek akkor nem.