World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
34 meccs és nem volt megint egy sem 50% win rate felett az XVM szerint.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Ki verné szivesen arcon ? <#ravasz1>#ravasz1><#ravasz1>#ravasz1>
angelus1991ster.blogspot.hu
230 csata 780 kill
az nem olyan rossz arány, csak sajna ezzel nem lehet megcsinálni 😞
próbáltam tegnap kv-1-et, esélytelen csak piros csapatokat kaptam
hetzer ugyanez... matildával összehoztam egy top gunt és ennyi
egyszerûen ez a sok piros gyökér szétcseszi a gamet 😞
lassan vennem kell egy tier 1-et, az talán még élvezetes lehet
- SerB azt mondja a teamkill/sebzés büntetés lényege "nem azon bannolása akik véletlen megsebeznek egy társat, hanem azon játékosok bannolása akik rendszeresen megszegik a szabályokat" és hozzá teszi "egy sorozat 'véletlen' csapatsebzés az nem véletlen".
- Yurko2F azt mondja a TD osztály bónuszát nem szüntetik meg egészben - több részbõl áll és csak néhány dolog változik (például csökken az álca bónusz lövés után). A Prémium TD-k nem változnak vagy csak minimálisan, szóval túl korai aggódni.
- Egyelõre nincs végsõ döntés a T-44-85 sorsáról, de a fejlesztõknek az se lenne gond ha teljesen kivennék mivel az éles szerverre nem is került be.
- A T110E3 és T110E4 változások véglegesek.
- Úgy tûnik, a teamkill büntetések a teszt szerveren szigorúbbak lettek (egy nap ban TKért), Storm megerõsíti hogy ez az éles szerveren is életbe lép.
Reddit “Ask Me Anything” összegzés
- Dolgoznak a multicore támogatások (még nincs idõpont)
- Vannak tervek a Micromaussal (35H)
- "nagyon valószínûtlen" hogy lesznek új Francia tankok 2014ben.
- Nincs tervben a Type 59 visszarakása a boltba.
- Nincs idõpont a roamingra, még vitatják.
- T10 akciók vissza térnek Februárban.
- Még mindig nem lesz képesség alapú MM.
- 9.0 "elõbb itt lesz mint gondolnátok"
- Nincsenek tervben drága csomagok, olyanok mint az Amerikai szerveren.
- T-44-85 "Adjatok több idõt"
- Nincsenek tervben "kipróbálható" tankok
- A történelmi csaták "hamarosan" megjönnek
- Ugyan úgy mint a SEA szerveren, most majd lehet szavazni a T10 akcióra.
- Az éjszakai pályák nem jönnek, legalábbis az elkövetkezõ pár patchben nem.
- Nincsenek tervben lángszórós tankok.
- A WoT MAC verziója nem a közeljövõben érkezik. Linux lehet.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Type T-34
KV-1
KV-2
T-34-2
Hetzer
T49
E-75
E-100
megint szophatok hogy kihozzak egy napot 50%-ra pfffff ennyi agyhalott idióta gyökeret te jó isten, és ezek csak egyre többen lesznek<#falbav>#falbav>
Ide felraktam, mert már nem lehet letölteni, nem frissíti tovább a készítõje. Helyette van a Tank Inspector, de a Tank Viewer is jó.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Wot: Totti93
Wot: Totti93
M48A1 Radley-Walters
Igazából semmi extra. Talán csak annyi az érdekesség, hogy alacsony hp-s tankkal is lehet jót alkotni. Az elején figyelmetlen voltam és kaptam egy igen nagy pofont. Utána jött a játék izgalmas része.
http://kutyuszoba.blog.hu/
Rhm B-WT, IS-6, AMX AC 48, Hetzer, Matilda
és ezek nem szar tankok + megnézzük a WN-emet akkor nekem ez az 54% elég csalódás
na de majd talán ma <#email>#email>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ami a legmegdöbbentõbb az hogy mikkel érte ezt el,AZ A Hellcat stat<#csodalk>#csodalk>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak mert FTR-re felrakták a Foch 155 páncélzatának változásait, és hát nem éppen úgy néz ki, mint amit én láttam a Tank Viewer-ben tegnap...
Ezt láttam én: link
FTR szerint így néz ki: link
popey8: csak az alfa változott, szóval egy tárral 300-al kevesebbet sebez.
Foxbat azt szereti, mikor 50% alatt van a wr, mert akkor van miért panaszkodni. De mivel most a szemét MM folyton a gyõztes csapatba tette, így inkább abba is hagyta a játékot 😄
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Jobban megnézve alig hasonlít rá.
Ezeket az amerikai parancsnoki kupolákat én még mindig nem értem. Nem bírom felfogni, hogy ez mitõl olyan rohadt jó. Emlékeim szerint csak õk hasznéltak ilyan batár géppuskáls kupolákat. Az izraeliek el is tûntették az M48A3-asikról. (Mellesleg így sokkal jobban is néznek ki mint az US M48-asok.)
rég mentem ilyen szar napot
Gyõz / Dönt / Csata: 35 / 0 / 65 ( 53.85% )
viszont ami egy kicsit vigasztal:
Egyenleg: + 2 285 098 credit
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png