World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KV3? Nem te vagy a béna. az egy katasztrófa. Az egész tank egy weakpont. Ráadásul dög lassú.
Gold ammo detector van fent? Lehet, minden gyopár egybõl tölti a gódot, ha meglátja.

Tier 6-ban anno halálos volt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Waffentróger E-100 olyan mint valami vérszopó lény😄 Teszten jó kipróbálni. egy tárból csináltam buzivadász pascucci-t.de kigrindelni a német papírágat. Csakis a tier 8-as éri meg, meg a Nashorn. Az vicces amikor KV-2 egybõl kiszedi ezeket.

Valaki nyugtasson meg hogy nem én vagyok a béna,de ez a KV-3-as most eléggé felhúzott.Az még hagyján hogy szinte mindenrõl pattog az utóbbi idõben,de az hogy ott lõnnek át ahol akarnak az már rohadt idegesítõ.
Az MM-je nagyon szar 10 csatából 7-ben 8-9 ellen rak be,ha top tank vagyok nagyritkán akkor meg csekély értelmû a csapatom.Tehát szívok egyfolytában,a legrosszabb winrate-m vele van.
Eddig csalódás.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

És az is fájó pont hogy mindig vannak olyanok akik 1000 körül sebeznek egy meccsben borsing wt-vel. Maximum az lehet ködös, hogy ez most hogy jön ide😊
Csak reagáltam az elõzõleg megosztott WT-s sebzési statisztikákra.
Elég ködös a mondandód,vagy nekem kellene egy kávé már,nem tudom.
Nem az a szerencsétlen kölyök a tolvaj, aki jutányos áron hozzájutott egy WoT accounthoz, hanem az, vagy azok akik feltörték az oldalt, az accountok adatait megszerezték, és pénzzé tették.

Õ maximum abban sáros, hogy fizetett egy kétes eredetû dologért.
De szívni õ fog, ha elveszik tõle, a tolvaj meg röhög a markába.

Nézzük te szerencsétlen.
A tigris frontján van egy közel vízszintes rész, amit ha eltalálod szembõl simán pattint bármit.
A JT 100mm-es frontja miért is meglepõ?
Ha legalább megnéznéd a saját tankod látnád, hogy igensok döntött részbõl van összerakva ami tud pattintani bármit + ott a lövegpajzs.
A bat arti lásd mint fent.
Még kérdés?

Most a wt- tulajdonosok kövezni fognak de Waffenträgereket ne! Szánalmas, hogy valaki még ezzel a tankal se tud játszani az már szánalom. Nyilván nincs nagy penje de 225 is3 pen el t9 ben sem volt problémám weak ponton. Nyílván Jagdtigereket kell vele célozni de hát na. A camo-járól nem is beszélve amikor 1 szektorba állsz vele még akkor se veszed észre. Sebzés is no comment. De még midnig van olyan aki ezekrõl a szutykokról posztol ki képeket 😞 Ez a tank kivívta a gyûlöletemet. Gyûlölve becsülöm 😊
nem tetszik ez nekem....
vihar elõtti csend?

Gyõz / Dönt / Csata: 9 / 0 / 9 ( 100.0% )
hab a tortán hogy full másnapos vagyok <#zavart2>
De érted, a tolvajnak van haszna abból ha engem meglop - mert akkor neki több lesz. De itt?

Ez közönséges tolvaj, csak nem olyan mint a retkes tolvaj, hanem a gép elõtt görnyed. Mindkét fajtában a lelkiismeret hiánya ismerhetõ fel.
Amúgy kiváncsi vagyok mi játszódhat le az ilyennek a fejében. Tudom ez már pszichológia. De mit érezhet , hogy nézhet a tükörbe aki másnak tulajdonát ellopja legyen az fizikai világ vagy az online?

Ja igen, persze...
Pökhendi barom.

És mivel az idõ és az áram is pénz.... 😊

(ne feledjüjk el egy 400%os legénység idõigényét, azt sokszoros idõ kigrindelni egy tankhoz mint a tank árát)

Amúgy tényleg nem értem a WOTos accok törését, ez tiszta rosszindulat, mert haszna egy fikarcnyi sincs az elkövetõnek belõle (nem úgy mint pl az aukcióházas MMOknak, vagy ahol lehet egymásnak cuccokat átadni).

Az nem jó ötlet. Nekem egyszer egy Prohorovkán középen scoutoló Comet ugatott be, hogy a dombos talajon vagy fél centivel mellélõttem. Normális esetben váltok célpontot, de mondom, akkor bazdmeganyád, következõ lövésbõl, oneshotoltam, miközben fullgázzal cikázott... gyerekek, azt az ugatást... 😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Az a legjobb eset. A kreditért vehetõ tank szerintem nem veszteség. Csak idõ és áram veszteség.

Sztem ezer csatásnál ezek a dolgok még beleférnek...

Én is szoktam, de néha nagyot lehet koppanni amikor tényleg betalál 😊

Tudod, trollkodni úgy jó, hogy nemcsak céltábla az ember, de vissza is tud ütni 😊

Support ticketet kell fellvenni, és õk fognak segíteni.
Kb arra számíts hogy a prémium dolgokat visszakapod, azon felül semmit, szóval a creditet ki kell megint grindelned az eladott tankok megvételéhez.

Lunki88
Hát ezt nem hiszem el hogy léteznek ekkora idióták mint ez a Löwe, meg a Jagdpz e-100. 😄
Remélem visszaszerzi!😊 Az a kis seggfej meg idegrohamot kap majd, remmélem.

Mindenképp kipróbálom, szeretem az új dolgokat. :-)

Sokat rakot (pénzt , idõt) az account-ba? Mert ahogy látom igen. Rohadjon meg az ilyen. ÍRJ a supportnak. Talán õk helyrehozzák. Mivel az email cím a tied.

Képes vgayok azt hinni, hogy a WG beleprogramozta a játékba az MI/AI-t. Olyan fogyatékost láttam immár sokadszorra, hogy szerintem helyt áll az MI "játékosok" teória.
Példának:
-tigger04 nevû igen hülye, ezer csatás játékos ( az is hihetetlen , hogy ide eltud jutni , szerintem van tigger01, tigger02 és ....)
Ott van a seggében egy tier3-as japán tank.
Nagynehezen észreveszi, 10.-ik lövés után. De nem ám arra célozna ammerre az ellen van, á 180*-al arrébb. Végülis csak azért nyírta ki a tier3-ast mert vaktába lövöldözve eltalálta és már igen csak kevés hp-ja volt.

JeffDunham
Szerintem is.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez még nem is a random, pusztán annyi, hogy fogalmad nincs a játékmechanikáról meg a tankokról.

a régi acco-knak szinte mind annyi
mivel feltörték a WG adatait bõ fél éve
emlékeztek még a "változtass jelszót 300 aranyért" event-re????
na szépen emögé a függöny mögé rejtették el a dolgot 😊
és emiatt kell sürün megváltoztatni a PW-t
Nem lett átirva! Az még az enyém
A 9-es WT,a JT ágyúval valami eszméletlen ,sztem élvezetesebb mint a Borsig!
kabel15
Gondolom az SMS szám is át lett írva.

BattleTag: kabel15#2672

Sziasztok! Mi a teendõ ha password resetnél nem jön aktiváló sms? Fél éve nem játszottam ma beléptem és minden tankom eladva, klánba vagyok és elvileg tegnap léptem be utoljára! Szal valszinû feltörték de nemtudom megváltoztatni jelezót!!!
Gottfried
Riogattak ezzel a waffentrógerral hogy rosszabb lesz mint a borsig.Az elõbb vettem meg,eddig 2 csata után azt kell mondanom hogy semmivel sem rosszabb,még stockként sem.Hasonlóan jó camo,az ágyúk meg szinte ugyanazok.Jó lesz ez,úgy érzem. .)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Otthon lennék tennék fel ,E-100-al lett meg a 2. POOL,8,2k dmg,meg 12k lehetséges!komoly volt,de az érdembõl annyit von le,hogy 4-4 Tx volt oldalanként,a többi T9-T8,tehát lehetett alkotni!
Gottfried
Már egy ideje megvan ez a "tigris",bár a futómûvérõl messzirõl látszik hogy orosz tank volt új korában. 😊(persze azért jópofa a tigris kaszni)

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Én ellenkezõleg. Szinte mindig az egyesre, az árokba megyek. Rátapadsz a homokfal bal felére, 90%-ban el se találnak, míg eléred a szemközti sziklát.

Buckák között remekül lehet felderíteni a kemény kobakkal, és mindig akad pár kemper, aki tud fedezni hátulról. Kijönni középtájt ki lehet a középsõ épületek felé.

Alacsony a tank, hullámos a terep. Arról az oldalról a közép szerintem irreleváns, mert túl könnyû a középsõ épületek másik felérõl semlegesíteni. És attól még hogy ott vagy, még simán belövik a keresztutat. Egy elszánt támadót onnan egy szem low alfás, középrõl puffogtató meddel sem fogsz megállítani. Akkor már inkább betámadom a szélét.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Kezdem tényleg egyre kevésbé tolerálni ezeket a randomnak csúfolt lehetetlenségeket...

SU-100M1-gyel történt mindez, 3 perc leforgása alatt:
-100 méteren belül, álló helyzetbõl 2-szer egymás után lepattanok a Tigris merõleges frontjáról
-ezzel megegyezõ távolságból a JT frontját belövöm
-ugyanez a JT lepattan az én t7-es papír csotrogányomról
-lepattanok a batchat arty tornyáról

Értem én, hogy +/- 25%, meg esélykiegyenlítõsdi, meg satöbbi, de itt nem 25%-okról van szó, hanem a csaták végkimenetelét érdemben befolyásoló, totális nonszenszekrõl...
Ezt a csatát konkrétan megnyertük, ráadásul a 2. legtöbb sebzéssel zártam, de akkor is dühítõ, hogy ilyen anomáliák tömkelege miatt lassan már a játéktudásnak lesz a legkevesebb köze a gyõzelmekhez.

Megmondom õszintén sose megyek arra az oldalra pont a TD-k miatt. Az általában úgy is mindig állóháború, egyik oldal TD-i se indulnak meg úgysem. Illetve, aki megindul meghal. Az árokba lemenni szerintem öngyilkosság, mert kijönni onnan nem lehet, ha pedig az árok másik oldalán megyek akkor onnan az arty biztosan, de szerintem a TD-k is kiszednek. Régen nem megyek már arra, nem szeretem azt az oldalt. Ha odamegyek, azzal a WZ-nek nem lett volna amúgy se jobb. :-) Plusz, akkor a közepet az ellen két T-54-e uralta volna végig, szerintem akkor méghamarabb halott lett volna a WZ.

Várható egy újabb prémium tank vajon?
Ke-Ni Otsu?
Tetrarch ( amit amúgy is ingyen adtak )?
Pz.II.auf J
Tetrarch
Pz.38H ( miniMaus )
SU-76i
T-127
http://worldoftanks.eu/en/news/46/wot-ogotya-winner/

+A jobbszárnyon a T54E1 akadály nélkül feljutott a saját TD-ig. Lõhetõ lett volna a feljárónál, de oda se bagóztál. Az a szárny is elesett volna, mert nem volt spotter.

kabel15
Csak én húzom mindig az ARTY-k agyát? Ahogy látom, hogy mellém lõ már írom is neki, hogy mellé vagy próbáld újra, meg amihez éppen kedvem van 😄

BattleTag: kabel15#2672

Én nem tudom minek számítok, de sztem annyiban igaza volt, hogy scout meddel inkább a szárnyakat érdemes betámadni/felderíteni, mint nekiállni damage-farmolni középrõl. Most is egy halom TD várt a jobbszárnyon a spotra (máshova nagyon nem is állhatnak). Középen idétlenkedni errõl az oldalról csak akkor van jelentõsége, ha a saját hevik pusholnának a városban, és fedezni kell az oldalukat/bespotolni a házsor másik oldalon lévõ medet.

Vagyis, ha lenne megfelelõ mennyiségû tõkém , akkor. Meglehetne építeni.

Jó játékosokat kérem, de természetesen más is megnézheti, tényleg bénán játszottam itt?

replay

A WZ a halála után végig engem szidott, hogy nem spotoltam. Én úgy gondolom, hogy ha nem is játszottam igazán jól, de hogy rosszul azt nem hiszem. A véleményem az, hogy az arty volt a "fõ bûnös", hogy nem a heavy oldalt támogatta, mert simán kiszedhette volna a T57-et, ha odalõ, tudom, mert sokszor szednek ki ott az arty-k, amikor heavy-vel jövök arra. Illetve, ahogy a játék közben is írtam a WZ-nek, ha látom, hogy jön ellenem 10-es T57, akkor visszavonulok, fõleg, ha tudom, hogy az arty se támogat, de a T-54-et szidni? Hát nem tudom.

Azért a Tigris helyett ( jó azt mindenki bámulja , rajong érte ).
http://englishrussia.com/2012/02/15/how-to-make-a-tank-in-your-garage/
Jó lenne ha a félig épült Tas-t megépíteném.

géppuskázik, azt is vedd figyelembe...

Kiváló páncélvadász. De nem motivál a megvétele. Olyan mint egy patkány, biztos jó a lövege, gyors is és jó a rejtõzködése. Csak a sebzés, 130-140 kevés nekem tier 7-ben.

Most, hogy szóba került megnéztem ezt a kitüntetést. A magyar fordítás rossz vajon? Az van írva, hogy 10 vagy 13 tankot kell érte kilõni. 11 és 12 tank esetében más medál van vagy csak elírták?

Valaki rakjon már fel egy heawy tankos pool medálos képet/replay-t.
De ne olyan legyen hogy hátulról campingezik(hanem elõl a fronton nyomja)mert úgy az nem csak a te érdemed mert a többiek kaparják ki helyetted a gesztenyét.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun