World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az MM-je nagyon szar 10 csatából 7-ben 8-9 ellen rak be,ha top tank vagyok nagyritkán akkor meg csekély értelmû a csapatom.Tehát szívok egyfolytában,a legrosszabb winrate-m vele van.
Eddig csalódás.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Õ maximum abban sáros, hogy fizetett egy kétes eredetû dologért.
De szívni õ fog, ha elveszik tõle, a tolvaj meg röhög a markába.
A tigris frontján van egy közel vízszintes rész, amit ha eltalálod szembõl simán pattint bármit.
A JT 100mm-es frontja miért is meglepõ?
Ha legalább megnéznéd a saját tankod látnád, hogy igensok döntött részbõl van összerakva ami tud pattintani bármit + ott a lövegpajzs.
A bat arti lásd mint fent.
Még kérdés?
vihar elõtti csend?
Gyõz / Dönt / Csata: 9 / 0 / 9 ( 100.0% )
hab a tortán hogy full másnapos vagyok <#zavart2>#zavart2>
Amúgy kiváncsi vagyok mi játszódhat le az ilyennek a fejében. Tudom ez már pszichológia. De mit érezhet , hogy nézhet a tükörbe aki másnak tulajdonát ellopja legyen az fizikai világ vagy az online?
Pökhendi barom.
(ne feledjüjk el egy 400%os legénység idõigényét, azt sokszoros idõ kigrindelni egy tankhoz mint a tank árát)
Amúgy tényleg nem értem a WOTos accok törését, ez tiszta rosszindulat, mert haszna egy fikarcnyi sincs az elkövetõnek belõle (nem úgy mint pl az aukcióházas MMOknak, vagy ahol lehet egymásnak cuccokat átadni).
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Tudod, trollkodni úgy jó, hogy nemcsak céltábla az ember, de vissza is tud ütni 😊
Kb arra számíts hogy a prémium dolgokat visszakapod, azon felül semmit, szóval a creditet ki kell megint grindelned az eladott tankok megvételéhez.
Példának:
-tigger04 nevû igen hülye, ezer csatás játékos ( az is hihetetlen , hogy ide eltud jutni , szerintem van tigger01, tigger02 és ....)
Ott van a seggében egy tier3-as japán tank.
Nagynehezen észreveszi, 10.-ik lövés után. De nem ám arra célozna ammerre az ellen van, á 180*-al arrébb. Végülis csak azért nyírta ki a tier3-ast mert vaktába lövöldözve eltalálta és már igen csak kevés hp-ja volt.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
mivel feltörték a WG adatait bõ fél éve
emlékeztek még a "változtass jelszót 300 aranyért" event-re????
na szépen emögé a függöny mögé rejtették el a dolgot 😊
és emiatt kell sürün megváltoztatni a PW-t
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Buckák között remekül lehet felderíteni a kemény kobakkal, és mindig akad pár kemper, aki tud fedezni hátulról. Kijönni középtájt ki lehet a középsõ épületek felé.
Alacsony a tank, hullámos a terep. Arról az oldalról a közép szerintem irreleváns, mert túl könnyû a középsõ épületek másik felérõl semlegesíteni. És attól még hogy ott vagy, még simán belövik a keresztutat. Egy elszánt támadót onnan egy szem low alfás, középrõl puffogtató meddel sem fogsz megállítani. Akkor már inkább betámadom a szélét.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
SU-100M1-gyel történt mindez, 3 perc leforgása alatt:
-100 méteren belül, álló helyzetbõl 2-szer egymás után lepattanok a Tigris merõleges frontjáról
-ezzel megegyezõ távolságból a JT frontját belövöm
-ugyanez a JT lepattan az én t7-es papír csotrogányomról
-lepattanok a batchat arty tornyáról
Értem én, hogy +/- 25%, meg esélykiegyenlítõsdi, meg satöbbi, de itt nem 25%-okról van szó, hanem a csaták végkimenetelét érdemben befolyásoló, totális nonszenszekrõl...
Ezt a csatát konkrétan megnyertük, ráadásul a 2. legtöbb sebzéssel zártam, de akkor is dühítõ, hogy ilyen anomáliák tömkelege miatt lassan már a játéktudásnak lesz a legkevesebb köze a gyõzelmekhez.
Ke-Ni Otsu?
Tetrarch ( amit amúgy is ingyen adtak )?
Pz.II.auf J
Tetrarch
Pz.38H ( miniMaus )
SU-76i
T-127
http://worldoftanks.eu/en/news/46/wot-ogotya-winner/
BattleTag: kabel15#2672
replay
A WZ a halála után végig engem szidott, hogy nem spotoltam. Én úgy gondolom, hogy ha nem is játszottam igazán jól, de hogy rosszul azt nem hiszem. A véleményem az, hogy az arty volt a "fõ bûnös", hogy nem a heavy oldalt támogatta, mert simán kiszedhette volna a T57-et, ha odalõ, tudom, mert sokszor szednek ki ott az arty-k, amikor heavy-vel jövök arra. Illetve, ahogy a játék közben is írtam a WZ-nek, ha látom, hogy jön ellenem 10-es T57, akkor visszavonulok, fõleg, ha tudom, hogy az arty se támogat, de a T-54-et szidni? Hát nem tudom.
http://englishrussia.com/2012/02/15/how-to-make-a-tank-in-your-garage/
Jó lenne ha a félig épült Tas-t megépíteném.
De ne olyan legyen hogy hátulról campingezik(hanem elõl a fronton nyomja)mert úgy az nem csak a te érdemed mert a többiek kaparják ki helyetted a gesztenyét.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun