World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beállítások-Általános,azon belül pedig a csata típusok,ott kiveszed amelyik nem kell:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon hegyes-völgyes pályán meg lehet õket szivatni, de lapos részeken erõsen elõnyben lesznek szerintem. 😊

De igazából a franciákra leszek kíváncsi. Vagy brutálisak lesznek, vagy atomra lesznek szivatva mindig. Valahogy ilyen szélsõséges eredményt várok tõlük, de nem tudom melyik irányba. Kíváncsi vagyok....

kabel15
Azért 1-2 próbát megér. De ha leírod hol lehet kikapcsolni lehet megteszem.
Eddig játszottunk mindent 😄

BattleTag: kabel15#2672

Be,pont az elõbb volt ilyen low-tierben,orosz-német,és volt platoon az ellenfélnél.
Inkább kapcsold ki ezt a modot ott ahol az ütközet meg a támadás/védekezés modokat is lehet.
kabel15
Nem sajnálom. Viszont ha társam is orosz tankal megy akkor is berakhat minket? Mondjuk 2 Kv1s vagy akkor csak normál csatába rak?

Pont ezen gondolkodok.
Szerintem azt sose sajnáld, hogy orosz pova tankokkal kell együtt menned. Persze majd meglátjuk, de így látatlanban rájuk tenném az esetek nagy részében a voksomat.

kabel15
Nem bonyolult, csak teszt szerveren nem voltam, elõtte meg nagyon nem volt info róla. Vagy csak én nem találtam, és mivel este 7 ig nem is leszek WoT közelbe, gondoltam megkérdezem itt az egybegyûlteket, hogy hogy is van ez.
Akkor marad nekem az orosz oldal.

Gottfried
Azért a Kolobanov nem olyan gyakori madár.. 😊

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Ez már olyan lesz lassan mint anno a COD-ban volt,ott is adott már azért is egy medált ha kiugrottál egy ablakon és nem haltál meg....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

JeffDunham
Még jó hogy én figyeltem erre! <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Elbasztad, mivel felülre nem írtad be a helyes megnövekedett összeget az arany alatt <#pias>

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Akkor csiga banda rulez lesz, mert épp a teknõst húzom a halál csillaghoz 😊 Élvezet lesz majd, mikor a komplett csapat 20 km/h-val és lobogó hajjal veti magát a küzledembe 😄

Viszont ha francia lesz az ellen és artystázni fogok, lesz ám max vigyor (hullik a papír konfetti 😄), csak a sok BMX roller ne leljen meg az elején 😛

aha!!! van ám photoshop eltûntetõ programom!!!!
itt az eredeti kép <#hehe>
Gottfried
nem vágtam 😄
köszi!!

Vannak elvileg
Tudtommal csak Kína+Japán nem mehet,mert nekik nincs Td+Arty,minden másból összedobhat,de gondolom Német-Ruszki-Usa trió lesz a legelterjedtebb mert azokból van sok.
JeffDunham
Na csak azért hogy nem kamuzok. És azért azt figyelembe kell venni hogy milyen sok tankra oszlik szét ez az összeg. <#beka3> Hol vagyok én a millióktól...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

azt ugye vágod hogy ezt letöltöd, kicsomagolod és a benne lévõ 8.11 Common Test-et átnevezed sima 8.11-re és úgy másolod be a red_mods-ba????
egyszerre két új öcsi.... nyámi <#finom>
végre újra lefoglal az öcsivadászat!!!!
Okay.
Az Xvm-et innen töltöttem amit elõbb linkelt valaki innen,Jimbo meg nekem sincs😞
(csak egy félig-meddig mûködõ dmg panelig+minimap moddig jutottam eddig)
Angolok is vannak nemzeti csatában? Nem követtem a frissítést nyomon. Vicces lenne pl 15 Halálcsillag vs 15 Fejõstehén (WTF) <#vigyor2>

Gottfried
Hát nálam nem megy . 😞
Hogy tudnak hiányozni a modok ha az ember megszokta õket. 😄

Van pár pokolcica. Gondolom ha oroszokkal rak össze akkor ugyanennyi Kv-1s van általában.

WoT: Nishizumi77

Tudsz linket adni jimbo crosshair-hez és xvm-hez?
Így néz ki a dolog:

Egyik oldal csak germán,másik meg csak amerikai,berak oda amivel indultál...bár egy ilyen csoda összeállítás után erõs a vágyam a kikapcsra...(amúgy nyertük a sok noobcat ellen...kész csoda)
Roger6
Ez tényleg ennyire bonyolult? <#banplz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Akkor csak orosz oladlon harcolhatsz. Mit gondoltál? <#csodalk>

Lunki88
Amikor rámész a csata gombra random beadhat "összecsapás" módot is, ahol ha te mondjuk ruszki tankkal indultál csatába akkor értelemszerûen a többi orosszal együtt harcolsz mondjuk a németek, vagy franciák ellen.
kabel15
Akkor bent vannak már ezek a nemzeti csaták? És ha nekem nincs csak orosz tankom? Akkor mi van? Csak orosz oldalon harcolhatok? Vagy ad a játék egy TIGER 1 et arra a csatára?

Sunsetjoy
Én ezt úgy szoktam: "egyenlõre a sorozatgyilkos darabol fel, mielõtt elás az erdõben..." 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Off jönnek a tier4 tankok WT-be, t-44, tiger2, panther2 nyami 😄
Én megtartottam az összes config fájlt és megy, igaz valamiért a színjelölés nem stimmel emiatt a WN8 kijelzés miatt, pedig érdekes módon a makró neve ugyanaz {{wn}}, szóval ezzel valami gáz van.
Illetve nem tudom az xvm okozza-e, de nekem a végképernyõn is kicsit egymásra szaladnak az akciós kijelzések.

Gottfried
AZTAQRVA::::: 😊

Mindenféle modok nélkül elég vak vagyok de ez a KV1.....még mindig nagyon OP ha top tank.
Van egy érdekes újítás,amit most vettem észre.8 killnél lejárt az idõ és nem volt idõm kilõni az utolsó ellent.AFK volt gondolom mert amikor lejárt az idõ,kiírták hogy feladta a harcot és így nem döntetlen lett hanem megnyertem a csatát.

Lunki88
A lerepülõ tornyok már benne vannak vagy majd a következõ patchben? Meg a sokat emlegetett confrontation mód miért nem elérhetõ?
Ez mûködik az elõzõ verzió xvm.xc fájllal? Minimap? Színskála?

https://wotinfo.hu

Sziasztok!
Nem voltam tesztszerón,a "Halálcsillag"-ot mennyire nerfelték, nemrég vettem meg akciósan, eddig nagyon jó volt gold nélkül is, olvastam a 8.11-rõl de nem látom az FV TD X-es nerfelését, valaki tud róla valamit?
Érdekelne még az Object 268 nerf utáni állapota is, ha tud valaki valamit légyszi írjon.
Még semmit nem próbáltam, jó ha estére lejön a frissítés a netemen.
ennek mennie kell: KATT
habár ez meg WN8-at mutat :S vagy mi a frászt
Újra adja a tank ászt olyan tankokra amiken már megvolt
Roger6
Most vesztes csatákra többet ad?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Gottfried
Honnét szedtél le mûködõ XVM-et? Eddig kettõt találtam de egyik sem megy . .(

popey8
Egyenlõre a pizzát a vágod...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ultimátumot kéne adni neki. Amíg nem kapcsolja ki a confronatationt, nem sírhat a gyõzelmi aránya miatt.

Mondjuk egy jó kis NÉMET NERF.... <#vigyor1>

EGy elõnye lehet ennek a játékmódnak: így talán jobb képet kapnak a nemzeti balancerõl a devek, és ki tudja... még jó is kisülhet belõle.

egyenlõre még nem, még megyek rajta pár karikát hogy milyen 😊
ha ilyen szar akkor viszont OFF-olom
bár oroszokkal vicces lenne, azokat lehetetlen leverni
Szted ha a WOTot nem törli le pedig annyira szar, akkor majd kikapcsol egy csatamódot amit utál? 😊

Benji ilyen, mindene a mártírság....

mit szenvedsz vele? kapcsold ki.