World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Multiplayer kár hogy nem lesz benne. 😊
Ki nyert? 😄

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

patchaou
Ha a wot miatt nem is, ezért beszerzek valahogyan egy új gépet 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

kösz a linket
toocha
Köszi.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

toocha
Na ennél betegebb dolgot még nem láttam! Eddig a Postal2 macskahangtompítója vezetett, de ez veri!

Lunki88
Pedig hogy mondogatta mindenki hogy ez csak a teszt szerveren lesz így. 😄
Most ezeket lejjebb vettem alacsonyra, amiket Malarki mondott és növekedett 20-28-ról, 50 körülire. Ez már ok, bár tény, hogy csúnyább lett :/
Az extra effektek minõsége, extra effektek mesterlövész módban és a lánctalp effektek nyugodtan kikapcsolhatók. Ha a növényzet minõségét teljesen kikapcsolod, akkor a fû eltûnik, sok pályán ez is eredményez némi plusz FPS-t.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Látsz különbséget a 8.10 és a 8.11 között? Ha a válasz nem, akkor nem kell neked. 😊

kösz
US VS GERMAN

Az utólagos feldolgozást kikapcsolhatod. Ha jól emlékszem az elég sokat eszik és kb csak anniyt csinál. hogy elmosódottak lesznek tõle a dolgok.

Link

patchaou
El sem hiszem, meglehet nézni a 8.10-es replayeket...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

toocha
Ezt a fov-ot elmagyarázná valaki? Kell ez nekünk vagy nem?

Egyébként ez az Utólagos feldolgozás meg a Vertikális szinkronizáció mit jelent?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Emlékszem még azokra az idõkre 😊 Tele volt minden sírva, hogy milyen OP-k a tájpok, Én meg örültem amikor volt az ellenél pár, mert könnyû volt lezúzni õket. Azóta jól szétcseszték õket talán ezért van belõlük sokkal kevesebb...

Árnyékok, fények, víz minõsége, lombozatot, növényzetet lentebb veheted.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

"- Egy ágyú minden lövedékének ugyan annyi a sebessége, hogy ne zavarja össze a játékosokat."
Jajj, mert skill kéne hozzá azért nehogy elijesszük a 45% winrates 8 darab prémtankos gazdagjózsit nem tesszük bele.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Tiger 2 IS3 esetet nézve, Tiga 2-nél sokkal jobban oda kell figyelni magára a tankra hogyan forgatod-döntöd mid látszik ki meg hogy hogyan használd ki a gyorsabb és pontosabb lövegedet. Míg IS3 sokkal egyszerûbb ilyen szempontból de véleményem szerint ugyanannyira effektív tud lenni a királytiga. IS3-al csak azért van jobb statom mert mikor voltak a type hordák direkt vadásztam õket nagy lelkesen mert elmenekülni nem tudtak, lefordulni nem tudtak, átütni szembõl nem tudtak. Be szép XP zsákok is voltak 😄

beállítások

De jó hogy nem mûködik a képfeltöltõ
Mit vegyek lejjebb, hogy növeljem az FPS-t?

Köszi!
Koridor
Felraktam a modokat és mentem egy probakört a su152-vel, olyat láttam amit eddig még ezzel nem. Pattant a HE egy t150-röl, utánna szemböl kb 80m-röl telibevertem egy jgdPz-t 9 hp.

psziho44-nek nem tetszett, hogy 1vs1-be pwnoltam a t110e5-jét a type61-el 😄
Magyarboy egybõl anyázott 😄
patchaou
Mûködõ szerver oldali célkeresztet talált már valaki?

úgy néz ki mégis lesz 😄😄😄
Most jöttél csak rá, hogy nagyon csúnyán át lettetek verve? XDD

Csak azokat a td-ket bántották amik régiek és már amúgy sem játszottak velük sokan. Míg a wt meg az FV azok meg a nagy nyertesek lettek mert egy csomó ellenfelüket most kiemelték a csatákból. Meg is látszik a létszámukon.
Az artik viszont még pontosabbak lettek, még nagyobbat sebeznek. Tegnap minden csatámban 1 hitelt valamelyik legalább 1-2 medet...

Tudom, hogy mindig csak szidni szoktam a játékot, de azt azért el kell ismerni, hogy a téli himmelsdorf nagyon szép lett. Nagyon elkapták a téli város hangulatát.

Kötéllel, vagy lánccal.

Buzeráns TD-ket nem nerfelték eléggé, még mindig tele van velük a játék. Kövi patchben jön a kövi nerf azt hiszem. Megkapja a magáét az FV és a JP is.
A jacktor mod pack-ben az XVM a játékban miért az új WIN8-at mutatja???? És nem a WIN7-et! A win7-nél 1500-tól kék volt a játékos most win8 szerint 1900-tól kékek, és mivel lehet húzni a WIN8-at?

Rammer,ventillátor és álcaháló, sniperként érdemes játszani vele.

WoT: Nishizumi77

JeffDunham
Ez nem normális bazze! Szét röhögtem magam. (de azért bekaphatjátok hogy a picsogó csajt kaptam szerepül!) <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Höhö, azt mi is tologattuk a fiammal rendesen, de aztán elég hamar meguntuk.

Most Terraria van lanon 😊

ToCsEk
2nappal ezelõttiek:

- SerB nem gyakran használja az Orosz ágat összehasonlításra.
- Amint megmozdul egy tank, abban a pillanatban "mozgónak" van tekintve álca érték szempontjából.
- A fenti szabály minden osztályra vonatkozik.
- Egy játékos kérdezte a fejlesztés prioritása a WoWs-en van vagy máshol. SerB azt mondja hogy a WoWs egy másik fejlesztõ stúdió csinálja.
- A lövedék sebessége lassabb mint a való életben, hogy jobban érvényesüljenek a "képességek" (elõre célzás)

- Egy ágyú minden lövedékének ugyan annyi a sebessége, hogy ne zavarja össze a játékosokat.
- Az csak egy pletyka hogy ha rossz beosztásokat kapsz akkor szervert kell váltani hogy "resetelve" legyen az MM.
- A talajellenállás nem a tank súlyához kötött - a súlynak az erõáttétel számolásában van szerepe.
- Fejlesztik a feljelentõ rendszert ami majd figyelembe veszi a "megbízhatóságot is".
- SerB nem lát problémát a régebben berakott tankokkal: "Ha Veider csapata talál valami problémát a statisztikákban akkor majd javítjuk."
- SerB azt mondja az alternatív tanktestek berakása NEM azt jelenti a jelenlegi kapacitás problémák megszûnnek. Hozzáteszi nem lesz nagy gond mivel az újabb tanktesteknek elérhetõek lesznek a régebbi modulok.
- Jelenleg úgy tervezik hogy a tanktesteket a felfüggesztésekhez kötik.
- A Havoknak nem lesz hatása a lövedék viselkedésre.
- 0 sebzés lövések eltüntetése a játékból? "Még nincs eldöntve, megvitatjuk."
- Object 140 modellje át lesz dolgozva de majd csak a HD modellkor.
- He lövedék az ellenfél csövébe: A "robbanás" nem mindig a csõ végén történik hanem ott ahol találkozik a csõvel. De a csõ végének a lövése mindig 0 DMG találatot eredményez.
- Lehet hogy az alternatív tanktesteknek "zárolva" lesznek a moduljaik. Például a T-54-nél a régebbi test lehet csak az alap toronyot használhatja az LB-1 ágyúval.
- Nem buffolják a tankok látótávját.
- Hiányzó US prémium TD? "Nem garantálunk szimmetriát a prémium tankok között."
- Úgy tûnik volt egy szuperteszt opció amikor a pályákon elhelyezett bunkerek lõttek a közel érkezõ tankokra.
- A fejlesztõk nem raktak be nyerési arány/idõszak statisztikát, mert a játékosok nagy részének fájdalmat okozna, és akik nagyon akarják modok által úgy is megtudják.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Biztos kellenek a szóközök a < jelek után?

Látom hogy a linkelt topikban is úgy írják, de így elsõ blikkre nekem nem tetszenek 😊

Ha beírom ezt:
" < fovCommon>
< horizontalFov>110.0< /horizontalFov>
< horizontalFovBigAspect>180.0< /horizontalFovBigAspect>
< verticalFov>78.0< /verticalFov>
< /fovCommon>"
azonnal kilép, az értékek átírásával meg nincs látható különbség.
Sajnálom, mert engem is nagyon zavar.
Eagle16
Nekem nem volt prémiumom, és adott egy napot mikor reggel beléptem.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

patchaou
Másnak már meg is válaszolta 😊 Lenyomták a BIA-t cw-n.

Ha területért folyó cw csatában kilövik a tankod, akkor (típustól és tiertõl függõen) bizonyos idõre "lefagyasztják" játszani lehet vele, de területért folyó cw-re addig nem lehet bevinni.

túl sok sebzést osztott ki, valószinü feljelentették és zárolták a tankját.

;-)

Közben megtaláltam a választ 😊
Ezt már kérdezni akartam korábban is tõled. Mi az a piros lakat meg a 22:41 az FV4202-õn?
patchaou
"Inkább az az érzésem hogy a német gépet használók bénák lennének vagy magasabb a skillcap a tankok használatához." Egyszer régebben Én is leírtam valami hasonló véleményem, akkor egy napig kommunistáztak privátban is (sõt más fórumon is, pedig csak ide írtam)

A többiben sem rózsásabb a helyzet. Tier 9 ben mentem tegnap, 6-7 waffentrogert bedobott highwayen ugyanyannyi T54 ellen. 15-5-re vesztett a német csapat. Aztán meg a bányás pálya, 3 tier 9 többi tier 8. Arány ugyanaz.
Az elsõn a sok waffentrogeres nagyokos elkezd kempelni a dombon F-G-1-ben és naná hogy felspottolva szétlövetik magukat. A másikban meg a sok barom a tiger 2-jében elkezd basecampelni és nem mernek pusholni 4v1 szituációban.
Inkább az az érzésem hogy a német gépet használók bénák lennének vagy magasabb a skillcap a tankok használatához.

patchaou
Nem csak azok akiknek amúgy is voltprémiumuk? Eddig mindig így volt... és az álcafestésekhez is dobnak 24 órát.

Eagle16
Igen.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Mindenki kapott 1 nap prémet a Laggamingtõl?
Amit régen is mondtam sokszor. Magyar színvonal. Nem kritika, tények.
Észrevettem én is,elõször azt hittem,h az alap lánccal megyek,de nem.

Ami még jól látható az a lepattant lövedék.Lehet,h eddig is volt ez az effekt,de most ez nagyon látható.