World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frequency
Sziasztok Srácok!
Azt szeretném kérdezni tõletek..hogy az új patch után a hang módok sem mûködnek?Nem szeretnék kisérletezgetni,mielõtt tõletek nem kérdezem meg..Válaszokat elõre is köszönöm!

Találtam egy elég jó kis oldalt sok részletes adattal wot wiki szerû,de van sok hasznos infó és a kalkulátor a leghasznosabb.
tanknumbers

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Sunsetjoy
Szerintem próbáld ki a letöltöttet, és ha nem jó, akkor azt írd át.

Én nem tudom... 1280-ban nyomom, nem vettem nagyon észre, de úgy éreztem mintha folyékonyabb lenne a görgõzés arcade módban, ugrálásmentesen közelít, távolít. Bár lehet hogy mivel más a max.zoom mod 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Én is nagyon köszönöm ezt a linket, mert engem is zavart a látványra lassú tankok vánszorgása.
Lehet nézted te is (és tudsz segíteni), de másnak is szól:

A linken lévõ calculátorral az én felbontásomhoz 59 -es érték párosul (jelentsen ez bármit).
Akkor a letöltött XML-ben át kell írnom a megfelelõ sor értékét a benne lévõ 78-ról, 59-re, és akkor újra megfelelõ látványsebességûek lesznek a tankok?

Vagy hagyjam a kalkulátort a fenébe, és csak másoljam a letöltött xml-t a megfelelõ helyre?
(Ami érdekes módon már tartalmaz egy csomó ua. nevû xml-t plusz utótagokkal, mint "_0811_orig", meg "nodinamic")

kabel15
Az lehet, hogy nálam nincs ilyen FOV hatás? Pedig 1920x1080 ban játszok. 1 kört mentem eddig az új patch ben, de mintha semmi se változott volna.

BattleTag: kabel15#2672

de ahogy elnézem fölösleges modolni

- WG knows about the FOV issue, it will most likely be fixed (by a hotfix apparently) to the old 8.10 setting and in 9.0 there will be an option to set it manually in settings

WoT: Nishizumi77

Ááhh köszönöm a segítséget, tökéletes <#worship>

Most már csak a FOV témát kell megbabrálnom, kíváncsi leszek.. Nem bejövõs így, olyan lassúnak tûnik az egész, mintha "fél86"-ossal játszanék 😊

kabel15
Mágneses a segge.

lehet hogy nem hiába bannolta a WG ezeket a nagy zoom módokat???
becélzom 500 méterrõl a JT oldalát, mondom kapsz egy ammo sebzést...
megy a skuló, megy, megy, és amikor pont becsapódna az oldalába egyszer csak kiköt a seggénél 😄
na aztán a JT bebújt a szikla mögé
épp hogy kilátszott egy picike kocka belõle
becélzom max zoom-al, megy a skuló megy megy, na mondom ez szikla...
erre nem 😄 hirtelen betalál.... ez mi<#nemtudom>
Szar dolog a broki másik végén lenni😄
De legalább arra képesek lettek volna, hogy kb. ugyanannyi med/hevi/TD kerüljön be oldalanként.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

tegnap volt egy Confrontation meccs. a mi oldalunk kb 8 hetzer(troll löveggel) az ellennél kb ugyanennyi T-28. Azt a sírást, amit rendezett az ellen:-) Eszembe is jutott, ha nincs kv-1, meg kv1s, máris nincs akkora arcuk:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

T6 ger vs su lehet szopás. Tegnap Usa vs Su volt a stronk drunken team nyertxD Ja meg az USA hulldown power hegyes mapon franciák ellen 😄
Én Tigris II-vel még csak nyertem nemzetek csatájában. Náciztak is rendesen az usákok. <#nevetes1>

Lehet hogy csak szerencsém volt, de nekem eddig nagyon jól mûködött a csak német csapat.

Sunsetjoy
a gui mappa noscroll.xml fájlban van

<noScroll>False</noScroll> <-így kellene a sornak lennie, ha True, akkor az egérrel nem lehet bemenni sniperbe.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

kabel15
Mond már el akkor nekem is 😄

Valami nem fasza!
Már többször elõfordult,hogyha írok a chat-be csata közben,akkor kifagy a játék.De olyan szinten,hogy még a monitoromat is kikapcsolja! wtf??<#ijedt>
Másnak is van ilyen?

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Koridor
Én is ezt szedtem le, nekem müködik. Kitöröltem a "0.8.11 Common Test" fájl nevéböl a "Common Test" feliratot és simán beraktam a res_mods mappába.

Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Letöltöttem a Mirtankov-ról a MeltyMap célkeresztet, de ahogy a játékban zoom-olok, nem vált be sniper nézetbe, ahhoz külön meg kell nyomni a shift-et. Nem lehet ezt valahogy módosítani? Köszi

popey8
Ezt már próbáltam, de nekem a shift gomb megnyomása után teljesen befagyasztja a játékot. Illetve a csatát nem, csak nem lehet irányítani a tankot, nem lehet forgatni a tornyot és nem lehet kilépni sniper nézetbõl. Hova másoltad pontosan a fájlokat?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Koridor
Megtaláltam.

Köszönöm! 😊

Koridor
Hol lehet kikapcsolni? Én nem találtam meg.

Köszi. Ezek szerint tényleg átaludtam. Valamiért az a kép volt bennem, hogy a németekkel eddig csak szopás volt.

Koridor
4-böl 1x sikerült nyerni:
német vs amcsi

bocsi, de a képkezelö valamiért nem akar müködni

Volt gyõzelem is, vereség is.

De végül is kikapcsoltam ezt az opciót. Jobban tetszik a csalamádé. :-)

Volt ilyenrõl szó? Azokat a kommentokat ezek szerint átaludtam. 😊

Eddig kétszer rakott be nemzetek csatájába mindkétszer némettel és mindkettõ gyõzelem volt😊
Elvben a WTt senki sem kritizálhatja különben kivágják õket a CBTrõl.

Oroszok azok is, na.

Tegnap még arról volt szó hogy német fölény van... ma már német hátrány van?

Volt már valaki bent nemzetcsatában némettel, úgy hogy nyert is? <#eplus2>

Amúgy ennek a 1-2-3 meg mester osztály mindenkori újra kiírásának vajon mi az értelme? Számomra inkább zavaró, mint hasznos.

Közben meg is találtam.
Ha valakit érdekel a minimapLabels.xc fájlban kell a "units" résznél a deaddal kezdõdõ sorokban 0-ra állítani az értéket.

Hát mivel nekem meg sem nyílik nem tudok róla nyilatkozni.
Gondolom valami nagy szakember lehet, vagy legalábbis hozzáértõ, lelkiismeretes munkatárs.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Koridor
De egy baromság ez a nemzetek csatája. Német vs Francia, kurva sok esélyünk volt 5db amx 45, 3db amx 46 meg a goldammojuk ellen.

"Attól lesz minden játék tökéletes..."
sör? 😄
Ezt vajon ki tartja karban és mennyi pénzért van tele törött linkekkel? <#fogmosas>

patchaou
Találtam egyet ami mûködik. Teszthez készült, ezért az elérési út nem stimmel benne, de faszagányos ha jó helyre másolod.
itt van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azt nem tudja esetleg valaki, hogy az xvm-ben hol kell azt beállítani, hogy a térképen ne látszódjanak a már elhullott tankok?
Ilyen sötét zölddel és pirossal van az ikonuk feltüntetve és nagyon zavaró, illetve teljesen felesleges.

Koridor
Onnan szedtem le, akkor még azt irták hogy nem tesztelt, lehet már másik van fönt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

popey8
Én is azt keresek tegnap óta. Ha esetleg találsz tudnád linkelni? Természetes én is berakom.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Titoktartási megállapodás.

Attól lesz minden játék tökéletes.....még ezt sem tudod =D

és mi az az NDA? 😄
Foxy elárulok egy titkot aki aláírta az NDA-t annak mindenkinek nagyon tetszik a WT!

Rakd fel a legújabb xvm-et, s rögtön látni fogod a minimapon a felspotolt tankok pozicióját. Zoom modot pedig tudsz letölteni a wotinfo.hu-ról, bár egyesek szerint ez a mod okozza a fagyásokat.

Olyasmi a fejlesztés mint a repülõbe, a megviselt agyonhasznált cuccokat lehet jobbra cserélni amitõl jobb lesz a fordulás,torony forgás, fék, pontosság stb meg van camo, extra armor ennek a képén lánctalp darabok vannak a tankra pakolva de (még) nincs vizuálisan megjelenítve.
Meg amit mondtam lõszer típusokat lehet unlockolni. Alapból sima AP meg HE van. Oroszoknál van még sharpel alapból de az kb annyit is ér tankok ellen.