World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nõnapi chat ban! jeeeeee

angelus1991ster.blogspot.hu

Az elõbb cromwellel mentem egy kört, beszorultam két roncs közé egy Sherman jumbo ARANNYAL lövöldözött rám, 7(!) lövéssel tudott megölni...

A MOZDULATLAN tankot.. Vicc..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ha nem tömnék kredittel meg prémium napokkal a gyerkõcöket, kikopna a sok debil ingyengyuri..

Végre az használna goldot aki tudja is h mire való...

De hát indul a WT..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én is lassan egy hónapja beálltam erre, hogy pár naponta egy óvatos WoT elindítás, de már ehhez sincs kedvem, mert 2 csata pont elég ahhoz, hogy felhúzza az embert. Ez a játék már egy kalap szar szinten van, de legalább is a közelében nincs annak, amilyen a béta idején volt. Hiába a technikai, grafikai fejlõdés, meg a sok új csilivili tank, ha minden egyéb területen csak züllik szét az egész.
Ok. Én ma még benézek, hátha egy jó platoon kijön belõle. <#nevetes1>
Hetfon jatszottam utoljara. Alapbol ideges voltam mikor leutem. 15 csatat mentem kb es nem birtam tovabb. Teljesen eletkeptelen jatekosok akik ha gyoznek azt csak a randomnak koszonhetik. Ok sebeznek roluk lepattannak mondjuk. 3 csatat sikerult nyerni de azt is keservesen. Azota sem jatszottam. Szeretnek csak tudom hogy nincs ertelme. Szakaszt nem tudok osszehozni mert akikkel mehetnek azok pont akkor nincsenek gep elott. Egyedul meg nem kinzom magam tovabb.
GabeE3e
Igen létre lett hozva, de egyelõre még nem özönlenek az emberek<#awink>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

pointer4
YEAH!!!
Lesz állítólag hivatalosan (facebook bejelntés a PG-tõl) hangcsomag, meg skin (bár az szerintem fan art is van mrá) WOT-ra.
Szia ! Egyébként mi lett, a tegnap létrehozott WOT-os szobàval ? Ma lehet menni játszani ? Az alább leìrtak miatt, ha lehet ma inkább platoonoznék...
Undorító. Ma is csak duplázni mentem fel, de miután a negyedik bukót mentem JP E-100-zal, mindegyiket 15-4 körüli eredménnyel, és összeszedtem 50-55k mínuszt, ki is léptem a francba. Tudnám miért próbálkozom még mindig.
GabeE3e
Nem, szerintem töltésgyorsítót, álcahálót,meg periszkópot lenne érdemes rá tenni.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Hàt az én személyes tapasztalatom szerint, T8-9-10-ben pontosan ugyanannyi a noob, ha most éppen - köszönhetöen a hònapok òta tartò pénzesönek - nem több...😊. 4-5K. meccses "ifjù titánok", egy kihúzott high tier tankkal, minimális tapasztalattal , 15-20K. meccses - eddig alacsony tierekben tengödö fejlödésképtelen "zombik" árasztják ek a 9-10 tiert. Olyan alacsony színvonalú csatákban játszom, annyira képzetlen, és - vagy inkompetens játékosokkal, hogy az már tier 2-ben is "gáz" lenne...😄 Lehet, hogy csak ilyen a leosztásom mostanában, de eredménytöl függetlenül, én most 6-7T.- ben játszom a legjobb csatákat, amelyek akár már "nyomokban gondolkodást, és a csapatjátékot is tartalmazhatnak"... De azok is csak néha XD...
Skacok, Jacksonra érdemes repeszpáncélt rakni?
Chi-Nu top ágyújának töltésideje lehetne egy kicsit jobb.

😄😄😄😄

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Egy-két játékosról elhiszem azt , hogy nem képes használni a WASD gombokat , valamint az egeret.
Nem tudja hogy ha 110-140-es a sebzése a Chi-Nu-val akkor simán kilõheti a stock T49-et ( 110 hpja maradt) és a Covenantert (70hp-ja maradt), miközben 271 hpja van.

De hát összevissza lõ és alulmarad, ahogy a többi csatában is gondolom.

Sejtettem <#nevetes1>
Én már a pokemont sem értem. <#nevetes2>

Az biztos😄

Világos, csak ez a játékstílus rettentõ messze áll tõlem.

Ha meg látnál benne egy Turánt egybõl ráizgulnál
Sunsetjoy
Úgy tudom, hogy supportnak kell írni, megindokolni, megadni a regisztráció idejét, netszolgáltatódat, illetve banki tranzakciókat kell bemásolni mondjuk aranyvásárlásról. Hasonlóan, mint mondjuk amikor feltört accountról, vagy e-mail cserérõl van szó.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ok, semmi gond; tankokat szét, házakat le, nõket meg. Any question? <#nevetes1>
patchaou
Nem rossz kis rajzfilm, egyszer megnéztem mindent amihez volt felirat, lehet hogy azóta a többi rész is kapott már 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát igen elég nehéz komolyan venni egy világ ahol moe tini lányok kedvenc sportja a tankcsaták xD
Girls und Panzer <- ennek mi értelme van? oké , hogy van pokemon, yugioh. De ez már agyfasz.
Biztos a használt bugyi automa törzsvásárlóinak készült.

Valaki tudja mi ez? Végén az lesz , hogy a régi démonok, szörnyek, szellemek a tankokban vannak.

Nos igen,de más oldalról nézve tier 3-4 ben azért tudsz annyira jó lenni mert nemcsak a csapattársaid hanem az ellenfél is paradicsom kategória,high alpha+view range tankkal egy bokorban elbújva kiírtod a fél csapatot olyankor.
supporton keresztül naná
Lehet valahogy accountot törölni vagy resetelni?

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

jók ezek a hétvégi missziók
csak "kár" hogy ilyen fasza idõ van kint, fa**om se wot-ozik ilyen jó idõben 😄
Védtük is kemény 3 percig. <#idiota>

Kishawer
Sokan írták, hogy nem frissült az oldal! Most javítottam!
VTEPS MODS

Si vis pacem, para bellum.

JeffDunham
Ha vezeted a csapatot. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A1?Itt Grazban van ilyen internet,tv,mobil szolgáltató.Lehet,hogy az õ belsõs emberei voltak.😊De jó ,hogy most upc fiberem van.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Most important sector!!
Tegnap este bedobott egy csatába Murovankán, ahol testületileg felvonult az egész csapat A1-be.

patchaou
Már egy ideje nem csak hétvégén 😞 Nincsenek fényes eredményem pár itteni játékoshoz képest, mégis a csaták nagy részében csak "gyengébb" /stat alapján/ csapattársakat kapok. Ha nagyritkán felmegyek 10-esekkel is játszani akkor azért több értelmes akad. De tier8-ig még a zöld is ritka...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Azért még reménykedek, hátha 😊

Hétvége?
Már egy jó ideje ez van.

Mi a fene van ma?A játékosállomány háromnegyede 4x%-os noob.Azt sem tudja,hogy a tankjának melyik az eleje.

Juhúúú, köszi! Este landing? 😄
Hümmm... Írjak a játékban? Egyébként ez a nickem a játékban is.
Tessék megnézni ezt a replayt. Szó szerint vért kell izzadni és hiperszuper unicum szinten tolni a játékot egy vacak nyerésért.
Egy AP-m maradt a végére, akkor döntöttem úgy, hogy nem segítek szegény JPZ-nek, mert ha közelebb megyek a biztos penetrációért, akkor lehet engem lõnek ki. Így megpróbáltam az artyt begyûjteni és reménykedni a foglalásban. Óriási mák a vége.
Amúgy hihetetlen mennyire nem szeretem ezt a tankot a lövege miatt, mégis nagyon jó köröket megyek vele általában.

JeffDunham
Nincs semmilyen üzenet.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha már a páncélzat értelmetlen, akkor sok minden értelmét veszti.
Amúgy ezért megyek inkább kínai heavykkel, de az elõbb volt két egész jó köröm E-75-el is.

Szeretnék csatlakozni, már kétszer írtam, de nem látok semmit. Valamit rosszul csinálok, láttad az üzenetemet?
Csak a páncélzatot teszi értelmetlenné. Ilyenkor érdemes inkább a mobilitásra alapozó tankokkal menni.

Siemka! Addig nem váltok a Chi-tóról, amíg le nem triplázom, ha ma nem is megyek mással. Hihetetlen.

JeffDunham
Túlképzett. Alkalmatlan. <#nevetes1>