World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Par uj info a histrical battle-rol a fr blogon:

http://ftr.wot-news.com/2014/03/11/9-0-historical-battles-info/
Nem akarok offolni, csak pár gondolat: egyet értek azzal amit mondasz. De az is érdekes, hogy "azelmútnyócév" alatt milyen magyar
játékok(Panzers1,2, AKvsDR, Heagemonia, stb) és milyen filmek(Szabadság, szerelem, Magyar Vándor, stb..) készültek, addig az elmúlt 4
évben se rendes magyar film és egy kivételével egy normális játék se született. ÉS akkor még mondhatnánk az 1848-at, ami szerintem zseniális játék volt, vagy a Pro Libertate, amit még az OM is támogatott. Mostanában miért nincs ilyen?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Ma nem volt kedvem játszani, de most véletlenül észrevettem hogy 16 kill kell a 20000.-hez XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Filmiparban az ilyen ballépéseket, pazarolásokat ( khm közpénzlenyúlásokat) kéne elfelejteni, mint a Kis Vuk, álom.NEt.
Bakker a Far cry -nak szebb volt a képe, pedig a 3-4 évvel korábbi mint a vuk.

angelus1991ster.blogspot.hu

Inkább a magyar játékipart erõsíteném, fejleszteném, mint a filmipart. Nem azt modom, hogy utóbbi szûnjön meg, csak túl sokat pazarolunk ( vagy pazarolnak ) rá.
Egy része a játékiparba csoportosuljon: átvezetõ videók stb., abban jók vagyunk.
Úgyis egyre több a játékos ( legyen az bármely platform ).
És azt sem mondom, hogy a játékiparunk csak is szittya 100%-ban magyar játékot fejlesszen és adjon ki ( állami támogatással ), csak legyen több hazánkfiának szóló játék.

Egy jó ötletem lenne ( persze már sokakban felmerült ): egy 1848-as total war elemeket tartalmazó stratégia vagy szimpla a Szabadságharc idején játszódó FPS játék.
Példának , ott a Civil War - Secret Missions játék.

patchaou
A Castlestorm egész faszányos kis játék és magyar 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Mighty
Reménykedtem, hogy akad legalább egy valaki, aki nem néz teljesen hülyének, mirõl is hadoválok 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Igen, ez is benne van, + itt ebben az országban nincs igazán nagy hajlandóság a felesleges költekezésre. Szóval ha egy magyar cég meg akarja szedni magát, vagy sikerül betörnie a külföldi piacra vagy lehúzza a rolót pár év után... Legalábbis eddig ez volt a tendencia.
Mondjuk a legismertebb talán a stormregion szerintem. A swine az egész jó játék volt, csak valahogy hosszútávon mégsem tudta odaragasztani az embert... nem volt annyira dinamikus vagy nem tudom, sõt már középtávon is kicsit unalmassá vált számomra... pedig az jó próbálkozás lett volna arra, hogy a külföld is észrevegye, hogy itt is élnek játékfejlesztõk...

8-1 nél kiléptem a picsába, meguntam h csak én harcolok amíg a sok agyhalott kempel és löveti magát...

A végeredmény:

Én ne kapjon az ember agyfaszt az ilyen nyomorékoktól..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Van magyar játékipar? <#wow1>

Azon az egy szál Van Helsingen kívül én nem is emlékszem magyar fejlesztésû játékra ez elmúlt évekbõl.

Egyébként én ajánlom az AC4-et, 1 hónapig alig WoT-oztam miatta, nagyon addiktív.
Ha meg stratégiai kell akkor Paradox játékok(Hoi, EU, CK). Több napra lekötnek.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

patchaou
Ahhoz nagyon ütõs címet kellene összehozni, ami ugye viszont többe is kerül... kevesen vannak akik zs kategóriás játékért pénzt adnak ki csak azért mert magyarok csinálták 😊

Gondolod, hogy a magyar piac nyereségessé tudna tenni egy kizárólag hazai piacra orientált játékfejlesztõ céget? Mit gondolsz a magyar fejlesztésû játékok túlnyomó többségénél miért hiányzik még a natív lokalizációs csomag is? Elárulom: mert még a ráfordított munkaóra sem igazán térül meg a hazai bevételekbõl, amivel a magyar nyelv támogatását is belerakhatnák...

Túlontúl is rongyosra játszottuk azt már de az MWO-t meg sikeresen szétkúrta a fejlesztõ ahogy hallom.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Régi szép idõk. :-)

Én nem voltam klántag, de mindig jókat mosolyogtam a Bauereken.

Most ezzel mit akartál mondani és miféle magyar játékipar? Te, amikor én kezdtem a PC-s pályafutásomat még volt ilyen. Ma, maradványok, romok vannak, egy-két valami csoda folytán túlélõ aki néha valamit összerak, de amúgy semmi.

Helyesbítek: A magyar játék iparnak pedig a külföldi csöcs imádatát kéne elfelejteni.

Engem aztán ezek vajmi keveset sem érdekelnek. A magyar játék iparnak pedig nem a külföldi csöcs imádatát kéne elfelejteni. Elsõ ilyen lépés az indie keretekbõl kilépõ Timelines: AoA.

patchaou
Ja, viszont fifa , nfs és cod jön minden évben, a sims 4-et reklámozzák fél éve de azóta 872 kiegészítõje jött ki... a ctr+c-ctrl+v nagy biznisz, de ez látszik a wotban is.

Ezzel arra célzol, hogy a Half-Life 2 Ep3, a Left 4 Dead 3 vagy a Portal 3 sem várható?<#rinya>

Most lenyugodván, lehet , hogy az agyalaptörvény törölte el a régi Magyarországot végérvényesen és helyette egy Magyarország nevû országot hozott létre. Mint amikor az Uralkodó törölte el a Szenátust a Galaktikus Birodalomban.

patchaou
Lehet hogy arra is annyit kell majd várni...

Half-Life 3 vagy mi a szar, olyan mint a a WoT-ban az EU-ág.

Miért, talán meghalt?<#idiota>

patchaou
Jó neked. Az ilyen misztikus, tündérmesés dolgok nem igazán jönnek be, de ha sci-fi vonalon közelítem meg akkor ok 😊

Most pedig jöjjön a virtuális lapát a pofádba.

Én meg Magyarország feltámadásában hiszek
popey8
Én is😄 De jó is lenne...

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Én még hiszek a Half Life 3-ban is XD

patchaou
Warez ide warez oda /konzolon is megy ám csúnyán/ a pc is hatalmas piac és ha megéri a befektetett idõt és pénzt, akkor hülyék lennének kihagyni... Nem véletlenül terjeszkednek a kiadók oda vissza mindenféle platformokra, mind mind külön vásárlóbázis ami egyenlõ a pénzzel.

Semmi se biztos. Lásd Alan Wake. Csak PC-re jön az új több magos procikra, sandbox horror játék. Ebbõl lett az hogy jön konzolra is, és sandbox elemek kimaradnak. Majd nem tudják ki adni PC-re, mert a PC nem bírja. Majd...kiadták. Szóval minden lehet, de én azt mondom az idõ telik, és ha valamit nem jelentenek be nagyon sokáig, akkor csökken a valószínûsége meredeken. De ettõl még mint Alan Wake példája mutatja, bármi lehet.

Még sok téren hiányos. Fõleg hogy nem lehet benne klánozni. De nekem most nagyon adja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

popey8
Sokszor láttunk már olyat, h kijelentették és fél év múlva mégis jött😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

heh, mindíg csak a kemp meg a sniperkedés 😊

popey8
Hopsz😊 Végül is mindegy, mert azzal sem játszottam 1 percet se. Az kimaradt az életembõl.

Én az MW: Living Legendsben kiéltem az onlány mechwarrior hajlamaimat.
Az MWOnlinet is kipróbáltam, de vhogy nem fogott meg. Nemtom miért.

Legalább mire lesz géped addigra már lehet kiadják a klános gépeket is 😛.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

patchaou
Én fordítva vagyok, amíg nem jelentik ki kategorikusan hogy márpedig a büdös életbe nem fogják kiadni pc-re, addig ez nálam azt jelenti hogy jönni fog 😊

Neked legalább elindul,nekem fel sem települ,nem támogatott hardver,<#merges3>

köszi, mentettem

Oké, most látom a lenti hozzászólásom nem kívánt törlendõ<#banplz>Én is beszoptam.

De tök mindegy, mert a Mechwarrior is ugyanúgy nem érdekel mint a CoD, hogy így átkössem a témát<#idiota>

Én is alig bírok belõle kihozni 20-25 FPS-t. De most egy long range sniper Cataphracttal játszok, ahhoz meg elég annyi is.

Én is felteszem. Nagyon régóta nem tud a CoD érdekelni. Biztos jó annak aki szereti, de engem nem érdekel.

Ehhhh, nem Modern Warfare 4, hanem MechWarrior 4<#violent>.

Jelen!<#wave>
Imádom õket,mind a regényeket,mind a játékokat.
Csak sajnos elég fostalicska a notim,és nem támogatott a vid kari,így várnom kell kicsit míg meglesz a lé az ufófejesre<#vigyor2>

popey8
"MW4? tegye fel a kezét aki nem játszotta rongyossá" Én😊 Unalmas már minden évben ez a COD, semmi újat nem nyújt. Am COD-dal is elvagyok, de a Battlefieldet jobban szeretem😊

Am érdemes kipróbálni a Mechwarrior Online-t is. Maga a játék mechanika hasonló a WoT-hoz (csak a 0ás sebzések, spot rendszer stb bullshit dolgok nélkül). Csak itt hatalmas csata mecheket kell irányítani 12v12 csatákban.
Bár nyilván csak azok értékelik igazán ezt a játékot, akik hozzám hasonlóan odáig vannak a Battletech cuccokért (MW4? tegye fel a kezét aki nem játszotta rongyossá<#vigyor>).

Hát tudod, lehet tévedek, és remélem hogy tévedek, de úgy gondolom, GTA nem fog jönni. De hátha tévedek, csak az van , akkor hiszek majd abban hogy kiadják ha bejelentik. Addig az a álláspontom, hogy nem lesz. Majd kiderül persze, de csak azt látom telnek a hetek hónapok és spekuláción kívül egy konkrét hír nincs arról hogy jönne.

A fordításhoz meg, még azt fûzném hozzá, nagyon tisztelem a fordítók munkáját, de idõnként némelyik csapat menet közben jön rá, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, és hopp egy év alatt se halad semmit a munka. Így meg akkor lesz csak kész, ha egy új hozzáértõbb, tehetségesebb csapat befejezi. De hátha ebben is tévedek, remélem.

patchaou
Biztos jönni fog Én hiszek benne, csak a hangulatkeltés megy... Ha pedig tényleg nem akkor kénytelen leszek beszerezni egy ikszboksztot, vagy inkább egy péesnégyet mert WT majd arra lesz XD

Hja csak tudod amikor az ember mindent megtesz és erre mások hülyesége miatt szív azt nehéz elviselni. Tegnap linkeltem egy képet hasonló helyzetrõl. 4k damage kiosztva általam ez volt annyi mint a csapat többi tagjának az össz sebzése. A végén valamiért mindig úgy érzem ilyenkor hogy egyedül játszottam. Szal kiakasztó. Ja és ilyenkor nincs az a pálinka mennyiség ami nyugtatni tudna. Ez csak azért rossz mert ilyenkor gyorsabban fogy a pálesz.

Si vis pacem, para bellum!