World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Namost ha 4. generacios a cpu ( akkor Haswell) ,es 2 magos (es csak 2 szallat lat a windows a feladat kezeloben,azaz nincs hyper threading) ,akkor az vmelyik G szerias haswell lessz (G3430 3.30GHz vagy G3420 3.20GHz),ami szinten nem jo hir mert azok nem igazan jatekra termett joszagok .

u.i: mindenfelekepp elkelne tobb ram , az oprendszernek se art <#vigyor2>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sherman0070
Te semmivel se vagy tisztában... inkább ásd el magad

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ajjjjj megint meglesz a kora esti program, megyek megetetem magam, ne az alfahímet kelljen 😉

Azokat majd fokozatosan adagolják. "Nehézkes az átállás".
Sherman0070
Én még sose láttam ilyen akciót 😄 ( vagy nem figyeltem rá vagy nem érdekelt 😄 )

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Hát elég nagy vicc ez a gyerek.

Szinte soha, talán karácsonykor volt, de abban se vagyok biztos. Ennél jobb bizniszt nem nagyon fogsz csinálni.
Mond csak így mi lesz belõled az életben.Mert olyan munka nincs hogy egész nap a gép elõtt ülés.
Sherman0070
Ejj csak 12 😄 hol van a többi 200? 😄

Ezzel szórakozik, de már hónapok óta. Futószalagon gyártja õket, mi meg futószalagon bannoltatjuk. Komoly problémái lehetnek.
Azt jelenti, hogy nem lesz új fizika (lerepülõ tornyok, élethûen összeomló házak, kerítések, stb). Csak a HD-ba átdolgozott 12 tank lesz újdonság grafika terén.
Sherman0070
Komolyan IP bann kéne ide.

Sherman0070
Hány accja van ennek az idiótának?

Ez ugyanaz.
Olyan paraszt vagy hogy még a fagyit is bicskával eszed.
Sherman0070
Csapj le rá most 😉 énis azt fogom

Sherman0070
Muszály minden nap feljönnie egy idióta nokedlinek.

Sherman0070
Takarodjál már vissza a kis elfogult közösségedbe.

Na megszólalt az eszes.
Hülye kocka.
Sherman0070
na de jó tegnap itt volt a törppilla most meg még1 idióta nokedli

Tier 8-ra mikor szokott 30%-os akció lenni? Vagy csapjak le erre most?

Fizikai motor
Hülye kocka mi van nincs életed.
Akkor ismét játszhatatlan lesz a lag miatt ez a csodálatos játék.

Sherman0070
Beleolvastam wotinfo.hu-n a fejlesztõi hírcsokor #57-be találtam egy ilyet: "A fejlesztõk nagyon szerették volna berakni a 9.0ba a Havokot, de sajnos nem készült el idõben. "
Ez most azt jelenti hogy a grafika se fog változni?
Elnézést a tudatlanságom miatt de pontosan nem tudom mi az a Havok.

Te hülyébb vagy mint más nekifutásból.
Ez nem sikerült :-(

WOT: Beluka

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_13_q60lh0d0b1.jpg
Eltáv van az állatkertekben :-(
A két jó képességû 8-as, csak kocsikázott, majd kihalt!
Lehet nem hoztak lõszert?

WOT: Beluka

egy 50 csata mulva mar nem leszel ennyire turelmes vele 😊
Nem adom fel, nem azért vetem meg hogy eladjam. A T-54-et most fulloztam ki, az is elég szopás volt 😄 D egyébként szerintem annyira nem szörnyû így full stock modban sem, tûrhetõ a mozgékonysága, az L/100 200-as átütésével még épphogy el lehet boldogulni, de legalább rohadt gyorsan lõ.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Muszáj lesz team battle-be menni, mert a sima 8-as MM az szét van barmolva teljesen, 60-90 mp-kig várat a queque, hogy aztán bevágjon az alsó harmadba tízesek közé.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na, ez egész korrekt.
mennyire lenne naivsag bmit varni az uj tier3-4 pz4ektol es a stugtol?
Sherman0070
Azt kifelejtetted hogy gyúlékony 😄

ne add fel hamar, egészen addig tart ez az érzés, amíg fullos nem lesz a tank. Benne van top 3 legnagyobb szívás amíg nem fullos tankok között (lehet az elsõ helyen). Nincs sebesség, nincs camo, viszont ezek mellett nevetséges sebzés. Mit is kellene vele csinálni, hogy jöjjön az XP?

Megvettem az E-50-et mert akciós. Aztán jött a pofáraesés, hogy alap talpra csak az L/70-es meg az L/100-as 7,5-es rakható fel, mert a hosszú 88-as túl nehéz. Wahahaha, 130-as átlagsebzés T9-ben, ez igen 😄 Még jó hogy csak 10k XP-t kell vele farmolni. Ma meglett a fele, de annyira nevetségesnek érzem maga hogy csak na 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Vagy ha nyílt mapon kikapunk féltucat Hellcatet ellenfélnek, akkor a csapat háromnegyede úgy döglik meg, hogy ellenfelet se lát.

A tier X-et megpróbálják elég jól kibalanszolni, de elõtte lévõ tankokra nem fordítanak ekkora figyelmet. Egy adott ágon vannak így OP (T49, KV-1) és valamennyire UP (T25/2, IS) tankok is, nagyjából arra figyelnek, hogy az ágak legyenek balanszolva és ne az egyes szinteken lévõ tankok - ne ezért nem mûködhet jól ez az összecsapás mód szvsz.

Mondjuk megnéznék arról egy replay-t ahol az egyik oldal tele van WT-E100-akkal... szóval ha van valakinek ilyen visszajátszása ne fogja vissza magát...

Hiába volt az orosz oldalon egy rakás KV-1S a felük egyet lõtt, a másik fele egyet se. Elég sok ilyen csatám volt, orosz oldalon KV-1S-el. Abszolút nem jött ki az OP-faktor.

Ellenben a németeknél tier8-ban nem mondom hogy sokkal erõsebbek voltak, de egy kicsivel igen.

Én mondjuk azért kapcsoltam ki, mert ha teszem azt hatosban megyek, akkor már egy-két KV-S is elég gond a másik oldalon. Nem hiányzik féltucat.

Én 2 csatát mentem vele. Volt egy Is-7-es köröm városi pályán 14 fv td ellen. Majdnem otthagytam a gépet és elmentem kajálni, de valahogy mégis lehoztuk. Szóval ez meglepett. A kövben malinovka 13 b.chat med meg 2 arti ellen. Na akkor úgy döntöttem, hogy ennyi ebbõl elég is volt...

Szóval ezek szerint én is beletartozom a "2 csata, aztán kikapcsolom az egészet a fenébe" csoportba. 😊

Pont két csata után kapcsoltam ki
német kegyetlen OP.....
semmi esélye pl. tier 8 összecsapásban az oroszoknak németek ellen
németeken ott a gyorsanszûkülõ, kurva pontos gun, fasza átütéssel
lehet hogy az orosz meg nagyot csap, de pontatlan, meg lassan szûkül
sok faszláma meg nem várja meg míg beszükül teljesen....
egy kezemen megtudom számolni hányszor nyertem orosszal német ellen
ha jól emlékszem kettõ ilyen csatát mentem high tier ben

low tierben meg angol visz mindent.... tier 4-ben Matilda hadsereggel semmi nem veszi fel a kesztyût

vagy pl. amikor tier 8-ban bebasz enemynek 12db 50 100-at... azok meg ha van eszük lerusholnak és 2 perc alatt lose 😊

szóval van mit finomítani ezen a módon, de az alapötlet tetszetõs
remélem a historicalt jobban megcsinálják.... arra kib* kíváncsi vagyok 😊
gondolom látták, hogy két csata után hányan kapcsolták ki..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hát ha sokan sírtak miatta, meg sokan kapcsolták ki, akkor érthetõ hogy ki veszik. De azt viszont nem értem, az embereknek mi volt a bajuk vele?

Spec nekem sem volt bajom vele, az alatt a pár meccs alatt, amit játszottam. De náluk vannak a nagy számok, õk látják mennyire volt elcseszve.

Hát ott azért több esélyük van variálni az ágyúkkal és a tankok számával. 1 tigrincs, pár pz4, néhány pz3, mellé stug és hetzer, esetleg mutatóba valami csehszlovák fagyiskocsi. Hasonlóképp szovjet oldalról...