World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg itt <#pias>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

ximix
esetleg itt <#circling>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

JeffDunham
-OFF-

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudja valaki hol lehet venni ilyen kerámia whiskey tartót? Vagy mi a neve pontosan? Hogy keressek rá?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Aj má 😄
Akkó nekem kurva gyors netem van, mert pikk pakk lejött ximix linkje! <#nevetes1>
Master91
6800Mb
Csak nekem új, hogy már nem lehet tickettel feljelenteni? Eddig azt hittem, ez a bannoltatás egyetlen megbízható módja. Most csináltam elõször, egy kiemelkedõ paraszt inzultusai után, szépen részletes leírással, mellékelt képekkel, nemsokára kaptam is rá egy szép hosszú választ, miszerint dióhéjban már nem foglalkoznak manuális (ticketes) bannolással, ha nem tetszik valami, reportold ingame, hülyegyerek (mi meg majd jól leszarjuk). Eddig azt hittem, legalább ez a része mûködött rendesen a customer service-nek.
ximix
Tessék 9.nulla
Miért írja folyamatosan hogy invalid code?
Sherman0070
Úgy érzem ma már nem lesz 9.0 common test 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Ja és az új kínai arty-t láttátok már ?
Elég olcsón összehozták 😊

http://youtu.be/L4-U2wTmpMA?t=26s
ximix
Azért remélem a Japán drifter tank , vagy a koreai lowrider benne lesz azokat azért megnézném.
Én megmondtam:

"A Wargameing csapata a továbbiakon is azon dolgozik, hogy játékuk minél élvezhetõbb legyen."
Jelentette ki Storm, aki részleteket is elárult a játék fejlesztés fõbb csapásirányiról:
- Az idei évben kevés új tankágat fogunk a játékba importálni, mivel fõleg a technikai fejlesztésekre koncentrálunk, de a játékosok igényeinek eleget téve nem tudjuk kikerülni hogy a madagaszkári nehéz harckocsik, valamint a fülöp-szigeteki artyk már az idei évben elérhetõek legyenek.
Továbbá fejlesztjük a térképeinket is. Úgy gondoljuk, hogy a nem látható pályarészek is fontos hogy HD minõségben legyenek elérhetõek a közeljövõben.
Természetesen audio csapatunk sem tétlenkedik. Idén sok madárfaj egyedi hangjaival bõvül a játékmenet. Így például bekerül a játékba az amerikai törpegém, a bajszos poszáta, a havasi pinty, valamint a házi veréb hangja is. Sõt a késõbbiekben azt sem tartjuk kizártnak, hogy ezeket a madárfajokat le is modellezzük.
Továbbá a tank személyzet hangokat is bõvítjük, így hamarosan elérhetõ lesz az angol hangpack dél-waelsi nyelvjárásban is.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

"a fejlesztõk jobban ismerik az iOS-t mint az Androidot"

Hülye hipszterek <#hehe>

igazi feature lenne ha neha karogna is az a varju!
Na! Biztos vagyok benne, hogy az ornitológus lelkületû játékosok sem maradnak ki a jóból. Az új idõjáráseffektekkel párhuzamosan megkezdõdik a hóbagoly-huhogás fejlesztése a téli pályákra, illetve 14 különbözõ verébféle párzási hívását is megkapjuk, állatkertekben felvett HD-audioformátumban implementálva.

Késõbb pedig elhalasztva a kétmagos támogatást, sürgetõbb problémák kerülnek napirendre, úgy mint a pályán átrepülõ madarak részletes, HD modellezése. Lesz többek között a fejére szorult kenyérhéjjal repülõ galamb, ázott mekiszacsit a csõrében szállító galamb, lefosott farktollú galamb, illetve félszemû varjú.
Sherman0070
xD

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Új madárhang nem is lesz? Fcking noob WG!
A hülyéknek is kell egy esély <#hehe>
Hálám üldözzön <#eljen>
Basszus, hogy ti minig tönkre tudjátok tenni az ember kedvét... 😄

ximix
A legszebb mondat rész😊

Steel and Ammo

In Armored Warfare, you will find yourself at the controls of the most modern mechanized destructive machines on the planet. From general purpose combat vehicles, to main battle tanks, and even long-range high-powered artillery, it will be up to you to defeat your enemies and control the battlefield.
itt a link: http://aw.my.com/

*vertical
Rammer, venti, vertival stab.
Hogy csináltad? Én is voltam az oldalukon, de semmi támpontot nem találtam, hogy kéne jelentkezni.
Sherman0070
Ez tudom nem ideillõ de Tiger II-re milyen felszerelések a jók?

Sherman0070
ehhe Karvalyinteractive 😄

Jelentkeztem az Armored Warfare bétára. Kíváncsi vagyok mi sül ki belõle és egyáltalán mikor.
Remélem a WT is jó lesz meg ez is, aztán a WG majd jól felkötheti a gatyáját ha meg akar maradni a piacon egy ennyire rossz hírnévvel, és amikor majd Serb fog rinyálni a csökkenõ bevételek miatt akkor majd a playerek mondhatják neki, hogy Ó, borzalom...

Sherman0070
Meg tuti úgy fogsz laggolni ettõl az "idõjárásváltozástól" mint a sutty 😄

Nyugi, mire ez jó WG-tempó szerint bekerül, addigra már a nyugdíj miatt fogsz aggódni.
Eleve ezt az összecsapás módot úgy elbarmolták a "véletlenszerûséggel", na majd pont az idõjárás nem fog minket hazavágni...Csak az a különbség, hogy az összecsapást ki lehet kapcsolni, ezt meg nem. Az összes csatában szakadni fog a hó/esõ, amitõl egy 10 méterre álló Masut se lehet észrevenni.

Nem kellene az ilyesmit erõltetni, de szerintem úgysem fogják megcsinálni.

Sherman0070
Így is agyrém a spottolás de úgy.... 😄

A kaland folytatódik:

"Dinamikus idõjárást akarnak. Lehet hogy a csata elején még "jó" az idõ de mondjuk 5 perc múlva erõs hóesés kezdõdik ami csökkenti a láthatóságot. Ezek az idõjárás jelenségek véletlenszerûen következnének be."

Ettõl erõsen félek. Ide látom, hogy rettenetes ötlet.

Sherman0070
"- A 9.0 teszt elsõ körében 3 HD modell lesz (T-54, Tiger, Sherman). A maradék 7 a második körben jön. "
Nem úgyvolt hogy 12 HD tank lesz?

Mindegyik tank lesz, a kérdés csak, hogy mikor. Én az IS-3-mal egyszerre tippelem, az meg ha jól rémlik 9.1-ben lesz "HD-sítva".
Sherman0070
Arról semmi hír hogy Tiger II lesz-e HD-ben?

Sherman0070
Fasza

ToCsEk
20.3.2014
Storm azt mondja holnap kezdõdik a 9.0 teszt.

- A WoT Blitzel kapcsolatban: "a fejlesztõk jobban ismerik az iOS-t mint az Androidot", ezért jön elöbb az iOS verzió. (de lesz androidos is.)
- A ma megjelent Tiger, T-54 és Sherman modellekkel kapcsolatban: mindegyik egy picit más grafikailag. Ezt így tervezték. Több féle képen is csinálhatják és a 9.0 tesztben azt szeretnék kideríteni melyik tetszik a játékosoknak a legjobban és akkor azt követnék.
- A 9.0 teszt elsõ körében 3 HD modell lesz (T-54, Tiger, Sherman). A maradék 7 a második körben jön.
- A maradék modellt a választott stílus alapján csinálnák.

- A HD Tiger történelmi színe Panzergrau
- A HD T-54 alváza az új amelyiken hátul van a rönk. A régit majd akkor kapja vissza ha bekerülnek az alternatív tanktestek.
- Stimmel a HD T-54 torony formája. Több fajta forma és lövegpajzs volt.
- Az egy bug hogy nincsenek a T-54 HD modelljének lánctalpaiban lyuk. Javítva lesz.
- Jelenleg a legjobb HD modellel (anyag tekintetében) a Sherman rendelkezik. Az hogy picit úgy néz ki mint egy plasztik játék igazából valós, nagyon hasonlít a valódira. A Tigris kicsit rosszabb.
- Storm azt mondja hogy a Tiger I valóban ilyen simára festetten nézett ki ha csak nem volt 50szer átfestve már.
- Minden Német modell sötétebb lesz. Úgy lesznek átfestve mint a HD Tigris.
- Storm azt mondja a War Thunder Tigris modell azért néz ki olyan jól mert bemutató modell és lényegesen több poligont használtak benne mint a késõbbi modellekben.
- Dolgoznak a Maus HD modellen.
- A 9.0 teszt fõ célja a történelmi csaták tesztelése.
- A HD IS-3 modell majd a 9.1 vagy 9.2ben jön.
- Úgy tûnik az IS-3 modell dõlés szög szempontjából rendben van most.
- Idén a fejlesztett grafika átkerül DirectX 11re.
- A Dx11 támogatás a multi core támogatás után jön.
- Az alternatív tanktestek a 9.4ben jönnek vagy késõbb.
- A HD modellek különálló felfüggesztéssel fognak már rendelkezni.

- Amikor kijött a WoT a tank modellek 8000 poligonnal rendelkeztek. Aztán a jobban kidolgozott tankok már 18k poligonnal rendelkeznek. Most majd az átlag modellek 50k és a komplexebb modellek akár 100k poligonból is állhatnak.
- A kerek dolgok most már kerekek lesznek nem nyolcszögek.
- Mivel rengeteg tank van ezért megváltoztatták a tank modellezési módszerüket. "Normal mapping" Elõször csinálnak egy több millió poligonból álló modellt, majd ezt csökkentik a jelenlegi videokártyák teljesítményére.
- Modellkészítésben 3D szkennert is használnak.
- Megvizsgálják hogyan, melyik része kophatott a tankoknak és úgy rakják rá a kopásnyomokat. Történészekkel beszéltek akik elmondták nekik hogy használta a tankot a legénység. Hol másztak fel, mit cipeltek és ez alapján raknak rá kopásokat.

- A pályák atmoszférája is változik. Új effekteket raknak be és a régieket is fejlesztik.
- Új tûz és füst effekt.
- Idõjárás hatások: Szél, Esõ, Hó.
- Dinamikus idõjárást akarnak. Lehet hogy a csata elején még "jó" az idõ de mondjuk 5 perc múlva erõs hóesés kezdõdik ami csökkenti a láthatóságot. Ezek az idõjárás jelenségek véletlenszerûen következnének be.

- Az elsõ Brit HD modellek: Centurion Mk.7és Tortoise
- A Churchill HD a 9.0 után jön ugyan úgy mint az IS.
- Egyelõre a prémium Churchill nem vesz részt a történelmi csatákban - talán késõbb.
- Az új HD hangárt olyanra csinálták mint a valódi hangárokat és javító mûhelyeket.
- A HD modelleken nem sárosak a lánctalpak alapból mivel furcsán nézne ki a sáros lánctalp hóban és homokban.
- Lehetséges hogy nem végleges még a 9.0 történelmi csaták tanklistája.
- A nem prémium hangár nem kerül be a teszt elsõ körébe. Még dolgoznak rajta.
- Az éjszakai csatákat elvetették ("a játékosok nem láttak semmit")

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Durvább a szánalmas életednél?
Sherman0070
Az a Maus ammorackelés a végén durva volt 😄

ximix
Sherman0070
Ha nem ma remélem holnap kijön a 9.0 common test verziója 😄

Enyi egy rakat balfasz ruszki egyrakáson. *facepalm*

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ximix
én is sok reményt fûzök a játékmódhoz.

WoT: Nishizumi77

wow! kezd erdekelni.
kosz!