World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, oké. Csak egy ideje nem használok gold-ot semmibe, és igyekeztem eddig ezt betartani. De lehet mégis be kellene párat tárazni.

úgy néz ki

WoT: Nishizumi77

L/56 5-6-ban elég kell, hogy legyen. Ha hetesbe kerülsz, oda már kell az APCR is.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Sherman0070
Újra mûködni fognak a kódok?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Wargaming reply – Gingerfraggle: BIG CODE UPDATE -> codes from the night ARE the codes that will be puted on the stream, BUT most of them ARE NOT activated yet – you have to wait for the right moment to know when to use it

Top ágyú amúgy is fölösleges XP pocsékolás mert fele annyiba kerül mint a T6os TD ráadásul semmi máson nem lehet azt használni, ki se fejlesztettem.

mert egy kapalap szar. fullosan sem elsz jobb, ne remenykedj. top agyut felejtsd el.
Aha, értem. És elég az L/56-os átütése? Elvileg adatai alapján hát elég kéne hogy legyen, de nem is tudom. Sokszor betett ma is tier 7-be, és és a top ágyúval is képes voltam minden szarról pattanni, de ez lehet már az én hülyeségem/képzetlen legénység/random/rossz szerencse miatt volt.

Én elhiszem, sõt szerintem biztos teljesen használható gép, csak én bénázok vele. Volt vele azért jó köröm is, szó se róla, de nagyon sok a nagyon gyenge kör.

A top ágyú kitéríthetõsége sokkal rosszabb.

Hát jah! facebookal reggeltél, az plusz egy alienwarés acc.

angelus1991ster.blogspot.hu

Pedig brutális jószág hidd el.Nemrég játszottam vele én is,így frissen tudok róla véleményt alkotni.Bázist védeni rettentõ alkalmas,hisz a sebessége az valami álom.
Alapcsõvel húztam ki a köv. tankig és randomban egyedül.Így is 1,6 kill átlag lett vele.
Megígértem neki,hogy hamarosan visszaveszem egy kis KV1 riogatásra. 😊

ximix
Nemsokára elvileg lesz ez a hurcolásszós accaunt akkor kicsit nagyobb lesz a felvásárló kör, hogy a kínaiak mennyire nyomják le az árakat majd meglátjuk 😊
L/56-os ágyút használjam rajta? Érdekes gondolat, lehet tévedek, de nem hinném hogy ettõl jobb helyzetben lennék. Azon túl se páncél se hp, ügye, az volt a bajom az elõbb is, túl sok lövés ment mellé, vagy pattant, ami szerintem nem az ágyú hibája, hanem hogy még alacsony szinten van a legénység. De majd meglátom, ha a legénység fullos lesz, hogy van-e különbség az ágyakban.

xotyi
Alienware Arenás kódot úgy érzem baszhatom.. istennek nem engedi felhasználni, se tegnap, se ma..:/ na ennyit a 300goldról, a 3 nap prém még nem zavarna, de garázshely jó lett volna:/

Trance&Friends nothing more..

Nem tud fordulni, gyenge a rádiója. Felejthetõ.

Ne a top ágyút használd, L/56 arra a szinte bõven elég.

T2 Light milyen tank?

Lunki88
Elsõre nagyon meglepõdtem hogy nõ létére milyen mély a hangja. 😄
probáld ki l/56-al, forgolodnod nem kell annyit, 132 pen meg simán elég t5-ben.
Sherman0070
Minnél hamarabb próbálj átjutni a Nashornra 😉 A stock lövegbe meg tegyél jó sok goldot ha már papír a tank legalább mindig sebezzen 😊 Ugyanez a taktika legyen a Pz-Sfl. V-nél is ( nálam bejött)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Hmmm találtam 2500$-os wot accot 😄 Na ha nyerek a lottón azt megveszem 😄

Annyira nem érzem ezt a tier 5-öst német TD-t. Biztos lehet vele jól is játszani, de nekem nagyon nem megy. Jó a legénység nem 100%-os, de se páncél se hp, de legalább mellé lõ. Nem akartam elhinni, rálövök egy KV1-rem pattan-pattan-pattan. Mia?! Közvetlenül mellettem álló Stug, meg kilõtte. Miközben nekem van nagyobb átütésem. Gondolom az volt, nem ott találtam el, ahová céloztam és ezért pattant le, és biztos jobb lenne ez 100%-os legénységgel, de ettõl még kissé frusztráló. A Stug-ot sokkal jobbnak éreztem.

Szõke csaj szerintem leszarja az egészet.

Sherman0070
Az szép 😄

Érdemes ránézni a streamre, ha valakinek a kommentje tartalmazza a code szót szinte azonnal törlõdik a kommentje xD
KGB bot dolgozik

Repülõsbõl is elvették a német UFO-t. Pedig jó kis újítás volt. Gagyi az egész.

Igen és oszthák majd tovább a lejárt kódokat, mintha nem tudnák mi történt. A kódonkénti 100k felhasználás így is, úgy is meg lesz. Csak hogy a közvetítést nem a meccsekért nézi a nagy többség, ha nem a kódokért... Ez van.
WG...

szerinted egy pillantig is torodnek vele? leszarjak.
Valszeg kaptak egy kvótát Minszkbõl, hogy mibõl gazdálkodhatnak. Most aztán vakarhatják a golyófejüket Párizsban.

Talán az egész eventre szánt kódokat beváltották már az éjjel: dont-bother-waiting-for-codes
Újakat meg hülyék lennének kreálni...

Boron Power
Nyilván magyarországon ennyit az életen nem fizetnének érte, de itt egy küldöldi link:
http://www.playerauctions.com/wot-account/

Különben ha belegondolsz évekig tart amíg azt valaki összeszedi mondjuk az én accomat + nem biztos, hogy ilyen eff mellett.

Ha valaki megvenné éveket spórolhatna vele. Nyilván dühömben írtam, hogy vigyék a ...-ba, de jó árért eladnám. Rohadjon meg a Wargaming a matchmakingjével. Nem akarok birkákkal játszani...

(Ja azt elfelejtettem még leírni, hogy az acc mellék jár még április 6-ig szóló ban, mert a fentieket a közös chatben is kifejtettem 😊)

Csak attól függ hány hibát követtek el korábban és ebbõl hány derül ki.

Minek? halott az egész. Internetre épül az egész, de egy mezei oldal is jobb teljesítményû.

Sherman0070
Mára még várható bónusz kód? 😄

Azért jó hogy SERB-ékre nem egy bank van bízva 😊

autogramot kérnek beszarok én nem estem hanyatt tõlük
500-1000 dollár kínálattól függõen. Többet nem nagyon adnak egy eu-s acc-ért.
Gondoljatok bele egy mezei cheatengine programmal játékon belül ha mûködne mit lehetne mûvelni. Kb WG kaputt lenne!

Vajon füstöl bennt a szerver?😄

Úgy néz ki, szabhatjuk a mai kódokat. Éjjel beváltották õket az ügyesek.

Sherman0070
Akkor mondd meg mennyit ér egy wot acc 😄 Szerintem akármilyen is olyan nagy pénzért nem adod el 😄

Ezt én sem értem. Mintha direkt DDOS támadást szerveznének maguk ellen. :-)

Boron Power
Csak az arany majdnem többet ér 😊

Ez a kód egyébként rajta van az este kiszivárgott kódok listáján. Szóval azokat próbálják kiosztogatni újra. Ha nem mûködik/nem ad aranyat az emiatt lehet.

Nem tudom hogy csinálnak ezek üzletet, amikor annyira könnyû manapság ingyenprémiumot szerezni.

Sherman0070
Hát 20K forint fölött tuti nem vennék meg 😄

Boron Power
Ez a játék játszhatatlan... 20 % -os winratem van ma...
Basszák meg a matchmakingjüket, ahol a jobb winrates játékost beosztják direkt a szar közé...

Mennyit érhet az az acc:
http://www.noobmeter.com/player/eu/KL_atya/500051979/

12 db X-es tank
2187 wn8
winrate 57-58%
13k gold
Prémtankok (csak a lényegesek): 88-as Jagdtiger, Is6, su-122-44

Invite kód:
VR6SP-WHWF9-7DEPD-3PTS4

Sherman0070
Hát a WG-nek mondhatod ezt úgyse értik meg mit akarsz tõlük 😄