World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most olvasom az ftr-en, hogy számolják hány fát döntöttél le... Tudni akarom! Wn bizbaz szar helyett ezt akarom látni az xvm-ben!

Namost, a dolog ott hibádzik, hogy foxinál a WOT nem játék... az aranyért grindelni és kényszeresen játszani szerintem is butaság.

Hehehe... <#taps>

Péntek reggel menetrendszerûen fog érkezni az elkezdõdött a hétvége üzenet, egy paradicsompiros xvm-es kép társaságában. Idejabökõt...

AMX 13 90, WZ-132, T71. Ebben a sorrendben (camo és látótáv alapján).

https://wotinfo.hu

Ez több szempontból is jó visszajátszás, nagyon sok minden benne van.
Egyrészt az összeesküvés elméletesek igazán kiélhetik a vágyaikat, mert azt amit a végén túlélt a srác az mindenfajta szerencsemennyiségen túltett. :-)
Másrészt hihetetlen, hogy JPZE100-al és E100-al valaki nem visz magával HE-t. Alapnak kellene lennie pont az ilyen szituációkra. Nagyon nehéz az IS7 kupoláját belõni, de sima HE-vel nagyon szépen lehet sebezni.

Sunsetjoy
Játék. Hétvégén. Ilyen eventnél.
Aha- hát fizikailag játékprogram fog futni, de érzetre lehet, hogy sokaknak nem lesz meg a játék élvezete.
Elõre kérjük meg a törzslátogatókat, hogy nem muszáj x percenként beírni, hogy igen gáz/igen jó a helyzet- valószínûleg mindenki más is tapasztalni fogja...

Ha meg nem élvezi valaki, akkor meg lépjen ki, nem éri meg senkinek sem az agyérgörcs.

PEACE! 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Csao. Melyik a legjobb spotter tank?
Így van, de ha az embernet mester angol diplomával sem hajlandó az a bizonyos kizsigerelõ multi felvenni. Amennyiben lenne jövedelme akkor 2 okból sem izgatná az ilyen event.

1, 9-10+ óra munka után hulla fáradtan nem fog WoTozni.
2, Ha hétvégén van ilyenre kapacítása az emebrnek akkor meg röhögve kitudja perkálni azt a 3 nap prémet.

Lunki88
Úgy néz ki a modderek már dolgoznak a HD modelleken is.
Lunki88
Uramatyám, hát ez nem volt semmi. Kb. egyedül irtotta ki a hídnál próbálkozó td-ket meg e100-akat. 😊 Mondjuk õk is nagy marhák voltak hogy túlerõben nem éltek a fölényükkel csak ott megvárták hogy szép lassan leszedjék róluk a hp-t, de akkor is brutál volt ez a kör. 😄
Szépen levezetted, csak a végét rontottad el. Nem 30 óra munkával keres 2700-3000 Ft-ot, hanem 30 óra JÁTÉKKAL. Ez véleményem szerint nagyon nem mindegy. 😊

Szépen sebeztél,grat!
Azért kicsit fellengzõs a bevezetõ mondatod.Top tank voltál és ott kötelezõ jól használni a tankodat.Persze a gyõzelemhez mindig kell 1-2 jó csapattárs is,mert ha nem támogatnak akkor szétkapnak másodpercek alatt.Elnézve a másik csapatot,nem igazán voltak a helyzet magaslatán.

Jó csata volt ! Miért nem használsz álca festéket ? - érdekelne a meglátásod, illetve örülnék neki, ha a legénység skilljeit illetõen adnál tanácsot.
Köszönöm !
Olyan jó lenne ilyen replayeket nézegetni jó magyar játékosoktól, kommentárral mit hogyan csinálnak és hogy kell prémammo nélkül profin tolni a nagy vasakat! <#violent>

http://wotreplays.com/site/704942#pearl_river-gaz978-is-7

Azért nem olyan szar ez a LÖWE csak tudni kell használni

popey8
Mai stat 11-bõl 4 win, amibõl 1 CW (36,4%). Napok óta 65-70 felett vagyok, mégis most mentem a legizgalmasabb csatát, a STA-val. T10-ben Prohorovka elég vicces volt. Az elején sikerült beállnom a jó kis spot helyemre, mondjuk sokat nem értem vele. Aztán a végére egyedül maradtam (full hpval) 2 low hps T10 (Obj 140, IS-4) tank ellen és majdnem elcsesztem, mert túl óvatos voltam. Az IS-4 kilövése után hagytam a 140-et elmenni ahelyett, h rámentem volna. Capre már nem volt idõ és elkezdtem keresni, szerencsére meg is találtam. Még jó hogy nem volt olyan köcsög, h elbújjon vmelyik sarokba. Így a végére lett egy Oskinom is😊 Egyébként a végén az is jól látszik, h nem mindig a gold ammo a célravezetõ. 2 HEAT-et be is nyelt az IS-4 lánca (az E4-é meg nem, érdekes). Aztán mondjuk átvitte a tornya tetejét, de ha azelõtt sima AP-val lövök lehet hamarabb meghal. 5 vagy 4 HEAT-et lõttem asszem.

Replay, ha vki mozizni akar😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
Érdekes Wotos statisztikák ,akiket érdekel:WOTSTATISTIC

There is but one rule: Hunt or be hunted.

JeffDunham
Foxyról van szó. Logikát keresel? Hidd el nekünk nehezebb lesz mint neki. Öt percenként olvasgatni a sok rinyálást...

Lehet hétvégén hanyagolom a fórumot, és majd hétfõn átugorva 3000 hsz-t folytatom tovább. <#heureka><#hehe>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

hát igen, ez a fajta matek nekem is sokszor eszembe jutott (fõleg az is6 kapcsán).

az egybõl lejön úgye hogy 37Ft-ért megy a küzdelem.
(miért?:30gold, EUR:310, 2500 gold=9.9EUR)

tehát nyerj 5 random csatát és top 5xp-ben kell lenned, ez mondjuk átlagos esetben 10 csata.
egy csata 5 perc,
vagyis 50 perc alatt keresel 37 Ft-ot, GRATULÁLOK!
ha ezt folytatod mondjuk egész nap(10-12 óra), akkor keresel kb 500 Ft-ot.

másik:10k xp:ehhez mondjuk kell 4 nyerés (duplákat számolva), tehát az 8 csata, ez már jobb itt:40 perc alatt keresel 37 Ft-ot.

Ha a kettõt egyszerre nyomod (ami valószinü, fõleg ha duplázol), akkor máris kb 90Ft -ra ugrik az órabéred.
egész nap nyomod akkor jön a napi 900-1000 Ft-os kereset, tehát mint haf írta, 2700-3000 forintot kereshetsz 30 óra munkával.

HATÉKONY!? :-(

3 nap kókemény kockulás+idegeskedés 3000 aranyért ami,
kb 3 óra munka
nekem 1 óra

mire leduplázod a 80 tankodat beleõrülsz,sztem nem ér annyit

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ennél már csak a nehezített mód a jobb, platoontárs nélkül.
mijki
Srácok nincs valami rejtett új mód a játékban?

Én már csak úgy hívom horda mód...ez az, amikor a csapat elhull mellõled ésa platoon társaiddal 2v10+-t kell játszani...nagyon izgalmas.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

koszonom!
kösz 😊
imádom amúgy, de nem maradhat 😞

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Szakaszba jön valaki?

FTR-en régebben írták hogy nem lesz extra hely de a Stug maga egy remek gép, javaslom megtartani

Segítsetek.
A Stug III-am ki van fejlesztve, érdemes visszavennem az új peccs miatt? Ha kettészedik az ágat jár majd érte extra garázshely, új tank?

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Lunki88
tudsz egy linket a szerveroldali celkereszthez?
szerintem nem sok mindenben fog eltérni a leo1-tõl.
Az eredeti lövegével (105 mm Modéle F1) be se kerülhetne, mert az egy simacsövû löveg volt, amelyek a WoT-ban nem lesznek benne. Elvileg. Úgyhogy tényleg érdekes lesz hogyan alakul.

Savaran
Üdv mindenkinek, nemsokára meglesz a második tizesem, és hevybõl ismét td-be szeretnék átülni, a német JgE100 már megvan, most a francia fosX ben vagy az orosz object704- vonalán gondolkozom, "frontpáncél-tûzerõ-álcázás" kombó figyelembevételével melyi vonalt ajánlanátok? és miért?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

hát igen, WG-éknél nem lehet tudni semmit 😊
mindenesetre bevásárolok egy rekesz sört meg pár pizzát és majd kiderül hogy alakul a 3.szülinapi wotozás
popey8
A te módszered sem rossz vészmegoldásnak😊 Ezt a modot sztem érdemes használni. Konkrétan úgy néz ki, hogy egyszerre látod a szerveroldali és a kliensoldali célkeresztet is. A kliensoldali úgy néz ki, mint az alap (nálam a jimbo), a szerveroldali meg választható színû és alakú. Majd rakok fel képet róla, h lásd mirõl beszélek😊 Persze annak aki eddig nem használta szokatlan lehet, h 2 célkereszt van egyszerre, de nagyon-nagyon hasznos, mert látod, h mikor hova célzol pontosan és mikor szûkül össze teljesen a célkör. Nálam pl. többször volt olyan, h a szerveroldali jóval hamarabb ért a célra és már lõhettem is, a tornyom meg még 45°-ban el volt fordulva és ennek a fordítottja is elõfordul. Sõt, van mikor a szerveroldali célkereszt elindul óramutatóval ellentétesen (torony 360°-os körbeforgatásánál), míg a kliensoldali óramutatóval megegyezõen.

Szal, elõször biztos fura lenne neked, h 2 célkereszt van, de sztem simán megszokható. Nekem sem okoz már gondot. A simát szoktam figyelni inkább, aszerint célzok és a szerveroldalit úgymond csak félszemmel követem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Akkor sok szerencsét. Egyébként meglepõdnék ha tényleg annyiszor lehetne ismételni ahányszor akarod, inkább napi egyszer vagy 3x mint a mostaniakat. Hozzájön még hogy minden hétvégén eltolnak valamit lesz itt üvöltözés

A G1B-t imádtam, jó kis supportel volt. Az ARL-t nem tudom hova tenni, a 105-ös nagyon jó rajta, de valahogy lassúnak érzem. Ennek ellenére 60%-os WR-t hozok vele (meg a g1b-vel is), ami jóval a saját átlagom fölötti.

@yossarianHUN

Én is legalább ennyire meglepõdtem amikor elõször lõttem golddal vele az is3-at, és még most sem értem, hogy MIIÉRT?
Ha megvan elit egy tankod, akkor megjelenik egy gyorsított képzés fül a bal oldalon a legénységed fölött. Így a csatában tankra kapott xp is a legénységet fejleszti. Magyarul ha csata végén kapsz 500 Xp-t, akkor fejlõdik minden legénységi tagod 500xp-t, + még 1 (aki a legfejletlenebb) kap 500-at. Ezt csak azért írom le, mert én sokáig nem tudtam, csak nézegettem, hogy miért van az egyik legénységi tagomnál házacska, rákerestem googleval, és akkor világosodtam meg.😊 Magyarul egy 5 fõs legénységnél ez +20% legénységfejlõdés, 3 fõsnél +33%...

57mm zis-4

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Rég toltam vele, próbáltam mindkettõt, végül a kis trollgunnál maradtam, de mindkettõ tetszett.

KV-1-re melyik ágyút javasoljátok?
Nem a wg-t akarom védeni, de nekem augusztus 1-én volt 8 nap prémem. Akkor kezdõdött ez a prém osztogatás küldetésekért, illetve a wowp-al közösített prém. Azóta nem vettem prémet, egy napot sem, de még mindig 44 napom van, és a havi küldetéssel meg ezzel a hétvégével még elvileg lesz 9 nap. Tehát nem feltétlenül p2w, csak élelmesnek kell lenni. :d

Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy ez az elsõ lépés a pay2win felé. <#hehe>

De nem mondom, mert tudom, hogy ma már minden bokorban ott lapulhat egy kifejlett, támadásra kész TomDantes.
Ez kell a WG-nek.
Én is fórumról tudtam meg.

Wut? Ilyen van? Mióta? Én miért nem tudok róla (bár a goldhasználati szokásaimat ismerve könnyen lehet, hogy mióta megjelentek a franciák)? De legfõképp: MÉ?!
APCR 105-öshöz 330-at sebez, AP 300-at.

néha kockulni is kell <#hehe>

rég nyomtam úgy is a "beülök a gép elé reggel 8 kor és nyomom a gamet megállás nélkül éjfélig miközben megzabálok 3 pizzát meg megiszok 10 sört" játékstílust 😊
no meg hétvégére elég szar idõt mond... nem lesz kinti melóm sem, annyi hogy belocsolom a veteményest ha nem lesz esõ
A túrót. Tele van egy másodperces snapshotokkal. Ilyet is csak azzal az ultravörösekre szabott förmedvénnyel lehet. Kb. akkora kihívás, mint döglött legyeket lepöckölni az asztalról.

" Kv1s-ekre nem sajnaltam a goldot. Nem az atutes miatt hanem mert annak nagyobb a sebzese."

Ezt most nem értem.