World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Arra gondoltam,h itt a fórumon,csak klikk és mehet a replay,nem ilyen ctrl+v,ctrl+c,mint ahogy ide bedobtam a linket.
Én szoktam Jpanzer E100al trollkodni,nyomja a criteket elhiheted 😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amikor lilákat meghazudtolva dolgozik 1 sárga,vagy piros,akkor nem mondok semmit már.....
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Mázlija volt, mert a dobókocka elv neki adott két jó, és pontos lövést, kb ennyi.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ehhez képest az én 10es GWe100 vagy mi a tök,elbújhat...
Tényleg vmi 1/4-5 arányban takart a szikla.
Én néha a lóbaxó E100at is alig találom el,ez a sárga játékos,meg a kis lapos RHM-et,mint a taknyot kivágta.
Ha van olyan csalás,h lézeres célzó,meg leveszi a növényzetet,sztem akkor artyra is van vmi..
2fejlövést leadni.....Artyval...egymás után....
Nekem eddig 19k csata alatt sikerült TD-vel!!!!!!!!!!!!!!! egymás után 2 ammorack...kb 200méterrõl...nem artyval a b2bõl kb a k6-7be...(Mountain pass pálya)
Tényleg xartam rá,csak a visszanézéskor egybõl ledöbbentett.
már átváltott a számláló 961k-ra
Nem su14 orosz 7es vagy mi.
Mountain passon voltam Borsiggal és az "alsó"(k sor talán)szikla mögül csiki-csuki volt a j2 felõl érkezõkkel...
A Borsig ha 1 méter,akkor a szikla legalább 5méter volt(arány számot írok),rgo csak szabadesésben tudott rám esni a lõszere.
Cimborám szerint ha az északi kezdõkörnél nem ment fel a kis dombra,hanem a szikla tövében,akkor elvileg arrafelé láthat(õ is szokott ott lenni)közép felé.De hangsúlyozom olyan takarásban volt a kis lapos Borsig,h...
Tegnap visszanéztük(megmutattam neki,h nézd meg b+ mit csinálnak ellenem)és azzal kezdte,h szte vmi csalás..A csata elején már a saját kv3unk írta neki(benne a csatában),h gj arty...Szal ezt visszanézésbõl vettük észre,h már elõttem azonnal kiosztott a c6 szerint 1 full hp-s sebzést.
Az arty játékos 1100as sárga volt..
Érdekesség képpen tartottam meg a replay-t...de visszajátszáskor már 1bõl fejlövéssel kezdett...már akkor gyanús lett minden.
Még ilyen jellegût nem írtam,de érdekelne...
Van olyan csalás az artynak,h akire ránéz,legyen akár szikla mögött,akkor is kiüti?Ráadásul full hp-ról?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mivel a gun nem lõ át a falig ha hátul maradok :S
de most már jobban félek a saját csapatomtól mint az enemytõl <#nevetes1>#nevetes1>
If we cross the 1,000,000 Likes mark on Facebook before 1st May, then on that day at 06:00 CEST we will activate a special of Double Experience for every victory on the World of Tanks server for everyone!
tehát ha maj.1 elõtt átlépjük az 1milliós határt akkor azon a napon (ez hülyeségnek tünik ha délután van meg az 1mill) 06:00 -tól a dupla xp minden gyõzelemre aktiválódni fog.
ha máj.1 után van meg az 1mill, akkor tárgytalan az egész.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Belépek. Melyik legyen? Jóleszaz. Hozzmásikat. Assenem. Hülyevagy? Minekarty? Indítom. Nemindul. Mivanmán? Milyen nyócas? Navégre. Dehülye pálya. Legalább nem encounter. Dehogynemaz. Apicsába. Desokvörös. Mit köszönget? Hülyeklingon. Merre menjünk? Nearra. Ja de jó. Hol vannak már? Mér ott vannak? Hol a heavy? Hogy halt meg? Most kezdõdött. Apicsába. Kijafaszlõ? Demérengem? Mellényúltam. Leégett. Mennyünkmással. Hozznagyobbat. Indítom. Mijafaszvan?
Repeat.
tegnap malinovkára 3szor tett be T2 Light-al az MM...
mind a háromszor átrohantam a falhoz és mind a háromszor a saját csapatom lõtt ki 😄
ma az elsõ két csata T2 Light-al hol volt? na? 😄
Malinovka... mind a kétszer átrohantam a falhoz....
és mind a kétszer a csapatom lõtt ki 😄 ez mi????
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
már 4 napja 960-on áll