World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
Feltöltheted datára is, nem muszáj wotreplaysre. Egyébként url beszúrása gomb alul, link megadása, link "neve" és ok. Ha erre gondoltál.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Jaj,köszönöm,ezt tudom,már a játék eleje óta.
Arra gondoltam,h itt a fórumon,csak klikk és mehet a replay,nem ilyen ctrl+v,ctrl+c,mint ahogy ide bedobtam a linket.

Én épp tegnap fedeztem fel ezt a replay dolgot. Dupla katt a filera, majd ki kell választani a worldoftanks.exe-t, hogy hozzárendeled. Aztán csak katt, indul a kliens és lehet nézni.

Én most veszek majd egy t25-öt, régóta szemezek vele. Belevágom a pz4-es legénységem, ugyse sok kell már a 4-es skillhez. De mondjuk én azt a +25% nézõkét rakom majd rá, aztán supportolok, másra az nem jó. Gondolom a gáz a tier 6-7, ott spottolni jó csak. Meg talán annyi, hogy kv1s-nek nem 1 lövés vagy, mint a pz4, nekem az már most újabban rendszeres.

Ezt hogy lehet megcsinálni szépen,h csak rá klikkeljünk és mehet a mozi?

http://wotreplays.com/site/762953#mountain_pass-silverstarr-rhm_-borsig_waffentr_ger

Ha leírod pm-ben,h kell felrakom,még nem raktam fel replayt.

Igazából már én se tudom..Én nem tudok így lõni 1x sem az fix...Úgyis az lenne,h 8ast dobott a 6os kockával.

avval egytlen kort mentem, miota megvettem. nagyon elvette tole a kedvem a tier5os nem premium varinasa, amikor derpes shermanok szembol egyloveseztek. ennek legalabb a tornya er valamit. a teste oldalt 25mm tier5ben...
miattam kar volt 😊 kuld el a supportnak inkabb.
Istenem, ez az amx m4 brutálisan szar. Alapjávan véve egy OK support tank lenne, de mivel nagy és papír az összes majom azt lövi.
Azt mindegy,20mm armor.Az ágyú nem mindegy,mi lövi a he-t 😊A torony az jó,mert kilövöd a löveget is,az eleje meg a motort.
Én szoktam Jpanzer E100al trollkodni,nyomja a criteket elhiheted 😊

popey8
Replayt fel tudnád tenni? Kíváncsi lennék, h történt ez pontosan.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

popey8
Mindháromnak csak a tornyára adja be a full dmg-t HE-vel, de ott is csak akkor, ha nem a löveget találod el. Már a borsig és PzIV teste is túl "kemény" a HE-nek, esetleg a TD-k HE-je üti át. Vmelyik nap am meg is lepõdtem, h Centurionnal 100 alattiakat sebeztem az E100 tornyába, szal a löveggel is vigyázni kell, mert már arra se adja be a nagyobb sebzést.

Leginkább a tornyot. A SU/ISU 152mm-esével 1000 körül sebeztem a tornyon. Testen 3-700 körül adta csak.
maybe torony.
Sztem azt írsz át,amit akarsz.Régen is titkolták a csalásokat,aztán kiderültek a dolgok.Csak lestem....
Amikor lilákat meghazudtolva dolgozik 1 sárga,vagy piros,akkor nem mondok semmit már.....

pointer4
a toronylemez ultra vékony!
A borsigot hol kell loni HE-vel, hogy beadjon egy rendes damaget?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

A 10es wt tornyát kell he-vel lõnöd és kiütsz mindent,célzó,töltõ,löveg.

Nem tudom hogy lehetne csalás, amikor mindent a szerver számol. A terepet, a lövedék ívét, mindent. Nem lehet ezeket meghackelni sehogy.
Mázlija volt, mert a dobókocka elv neki adott két jó, és pontos lövést, kb ennyi.

Nekem a HE valahogy soha nem sebez ugy ahogy kellene ugyhogy nem is hasznalom. A multkor a WT PzIV-el egy full hp-s borsigot nem tudtam 3 lovesbol kiloni HE-vel mert mindig 280-300-at sebzett. Az volt az utolso alkalom, hogy HE-t hasznaltam.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

És a chinu? Mondjuk annak a lövege nem rossz, tornyos "td"-nek elmenne.
Visszanéztem megint miattad.K4ben voltam.Kb 1000/1 az esélye,h oda belõ,ahogy elnéztem..Nálam ez csalás,inkább mondanám,h lehetetlen.

El kell mennem szabadsagra, ugy tunik faradt vagyok. Nem megy se a szamolas se az olvasas se az iras ... <#szomoru1> Vagy csak tobbet kellene inni, tul sok a ver az alkoholszintemben <#nyes>
10-es WT-be egymás után háromszor 500+-ost csapni E-50M HE-vel, priceless.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

jol sebzo helyett, jo atutesu akart lenni.
t-25: kialakitasa ellenere papir, semmi nem pattan rola. viszonylag meretes, 610 hp, gyors, de rosszul fordul. permiumhoz kepest jol sebzo agyuja van, de viszonylag lassan szukul es a szorasa is eleg nagy. nem tierlimites.
azert ket dolgot azert erdemes atgondolni: borsig nyitott teteju td. masreszt, a su14nek ha he-vel lo a robbanasradiusza 6-8 meter es a sebzese 1850.
Hmm ezek közül a t5 prémium medek közül megéri valamelyiket így féláron megvenni? T25-ön meg Chinu-kaira gondolltam de ha a másik kettõröl van vélemény azt is lehet írni.
Sok kezdõ csak azt látja, hogy az ellenfél térfelén vagy, tehát ellenséges célpont, és össztûz. :-)

Én még orosztól ilyen lövést nem láttam,de más jószágtól sem.
Ehhez képest az én 10es GWe100 vagy mi a tök,elbújhat...
Tényleg vmi 1/4-5 arányban takart a szikla.
Én néha a lóbaxó E100at is alig találom el,ez a sárga játékos,meg a kis lapos RHM-et,mint a taknyot kivágta.
Ha van olyan csalás,h lézeres célzó,meg leveszi a növényzetet,sztem akkor artyra is van vmi..
2fejlövést leadni.....Artyval...egymás után....
Nekem eddig 19k csata alatt sikerült TD-vel!!!!!!!!!!!!!!! egymás után 2 ammorack...kb 200méterrõl...nem artyval a b2bõl kb a k6-7be...(Mountain pass pálya)
Tényleg xartam rá,csak a visszanézéskor egybõl ledöbbentett.

40.000 kell.... vagyis már csak 39k
már átváltott a számláló 961k-ra
Hi.
Nem su14 orosz 7es vagy mi.
Mountain passon voltam Borsiggal és az "alsó"(k sor talán)szikla mögül csiki-csuki volt a j2 felõl érkezõkkel...
A Borsig ha 1 méter,akkor a szikla legalább 5méter volt(arány számot írok),rgo csak szabadesésben tudott rám esni a lõszere.
Cimborám szerint ha az északi kezdõkörnél nem ment fel a kis dombra,hanem a szikla tövében,akkor elvileg arrafelé láthat(õ is szokott ott lenni)közép felé.De hangsúlyozom olyan takarásban volt a kis lapos Borsig,h...
Tegnap visszanéztük(megmutattam neki,h nézd meg b+ mit csinálnak ellenem)és azzal kezdte,h szte vmi csalás..A csata elején már a saját kv3unk írta neki(benne a csatában),h gj arty...Szal ezt visszanézésbõl vettük észre,h már elõttem azonnal kiosztott a c6 szerint 1 full hp-s sebzést.
Az arty játékos 1100as sárga volt..
Érdekesség képpen tartottam meg a replay-t...de visszajátszáskor már 1bõl fejlövéssel kezdett...már akkor gyanús lett minden.

Van! Shell trajectory-nak hivjak <#vigyor1> Viccet felreteve: par arty nagyon meredek ivben lo. Majdnem fuggolegesen esik le a lovedek, igy be tudnak loni kozvetlenul szikla/epulet moge. Raadasul a tank tetejere hullik az a szutyok (vekony pancel) ezert atut es full sebzes.
Esetleg angol arti volt?

400 000, de akkor is: Siman! Torvenyt hoznanak, h mostantol 9 600 000 az 1 milla <#mf1>
Hi all.
Még ilyen jellegût nem írtam,de érdekelne...
Van olyan csalás az artynak,h akire ránéz,legyen akár szikla mögött,akkor is kiüti?Ráadásul full hp-ról?

ha nem baj, hogy tyúkot kell érte adni...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

béreljük fel a fideszt!!! pikk pakk meglenne az a maradék 40.000 like
Nem hulyeseg. Az akcio mindenkeppen maj 1-en lesz, ha lesz. Akkor lesz, ha maj 1. elott (apr 30 23:59:59:99 😊 ) megvan a min 1 milla like.
kénytelen vagyok....
mivel a gun nem lõ át a falig ha hátul maradok :S

de most már jobban félek a saját csapatomtól mint az enemytõl <#nevetes1>
félre értelmezted másodszorra (vagyis jól értelmezted elsõre)

If we cross the 1,000,000 Likes mark on Facebook before 1st May, then on that day at 06:00 CEST we will activate a special of Double Experience for every victory on the World of Tanks server for everyone!

tehát ha maj.1 elõtt átlépjük az 1milliós határt akkor azon a napon (ez hülyeségnek tünik ha délután van meg az 1mill) 06:00 -tól a dupla xp minden gyõzelemre aktiválódni fog.

ha máj.1 után van meg az 1mill, akkor tárgytalan az egész.

patchaou
De legalább lõnek, T1--2-3-ban még nem játszanak olyat, hogy "kevesebb lõszert viszek be hogy ne menjek mínuszba" XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Kis hétvégi összafoglaló:

Belépek. Melyik legyen? Jóleszaz. Hozzmásikat. Assenem. Hülyevagy? Minekarty? Indítom. Nemindul. Mivanmán? Milyen nyócas? Navégre. Dehülye pálya. Legalább nem encounter. Dehogynemaz. Apicsába. Desokvörös. Mit köszönget? Hülyeklingon. Merre menjünk? Nearra. Ja de jó. Hol vannak már? Mér ott vannak? Hol a heavy? Hogy halt meg? Most kezdõdött. Apicsába. Kijafaszlõ? Demérengem? Mellényúltam. Leégett. Mennyünkmással. Hozznagyobbat. Indítom. Mijafaszvan?

Repeat.

fogadjunk h nem mersz 6x is atrohanni a falhoz? 😄
te jó isten....
tegnap malinovkára 3szor tett be T2 Light-al az MM...
mind a háromszor átrohantam a falhoz és mind a háromszor a saját csapatom lõtt ki 😄

ma az elsõ két csata T2 Light-al hol volt? na? 😄
Malinovka... mind a kétszer átrohantam a falhoz....
és mind a kétszer a csapatom lõtt ki 😄 ez mi????
patchaou
Az mégfaszább lenne ha nem 😊 Hétvégén túl sok a hétvégi játékos, ez azért sem jó mert nem jó velük játszani ês azért sem mert akkora lag lesz hogy öröm lesz nézni, ezért aki nem mazohista és nem játszik lagban annak nem jutna a dupla, így megint azok járnának jól akik még csak azt sem tudják melyik a tank eleje, nem zavarja õket a lag sem mert nem az a fontos hogy értékelhetõ lövést adjanak le, hanem hogy nagyot durranjon, füstöljön meg lángoljon...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

szép lenne egy nap alatt XDDD
már 4 napja 960-on áll
Jogos, benéztem amit írtál. Május elsején lesz szerintem aktiválva.