World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki hülye csak én nem!
Én is pontosan tudom, milyen játékosok vannak. Tudom mennyire rosszak, de vereség ellenére is lehet jó kört menni, és vereség ellenére is lehet creditet és XP-t gyûjteni.Aki jobb játékos akar lenni, az próbáljon meg mindent kihozni az adott szituációból. Igen van amikor semmit se lehet kihozni, ezt elismerem. De aki kilép, csak úgy az miben különb a 300 effis vérvörös hülyegyerektõl?
de:
1) a sírást mostmár fejezd be kérlek, tolj valami konstruktívat
2) trollbait vagy ezzel a hisztivel, amivel meg nekem csinálsz hétvégén plusz munkát, amiért nem foglak szeretni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Sorozatban az ötödikbõl léptem ki, még nézni is rossz....
Ezekkel a beetetõ akciókkal többet árt a wg mint használ.. Értem én,hogy rezeg a cuccos a kis végbelükben, mert jön a WT, de ez inkább arra felé tolja a népet...
http://www.twitch.tv/serious_threat
az sg fórum annyira 2014
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Na akkor megpróbálok írni a supportnak. Mondjuk angol tudásom nulla, szóval a google fordító marad. Remélem megértik, bár kétlem.
Elég fanatikus vagyok, minden tankommal elsõdleges cél az artyk, még a full kempelõs tankokkal is csak rájuk utazom. A mai napi jó csatám már meg is van:

Amire be lett regelve, az a szám már megszûnt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megvásárolva:
'T57 Heavy Tank' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000.
Megvásárolva:
'STB-1' sikeresen megvásárolva.
Megvásárolva:
'113' sikeresen megvásárolva.
Defeat
Battle: Lakeville 2014.04.13. 9:12:33
Vehicle: Type 5 Chi-Ri
Experience received: 1 537
Credits received: 70 991
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "2nd Class"
WoT: Nishizumi77
Az artynk többet mozgott egyébként, mint az obj704, aki kilõtt a végén. Jól játszott az artynk.
Azt a betyármindenit!
Megkérdezhetnénk a srácot vajon mit gondol az artynerfrõl...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A MTU limites cuccot már beállítottam pár hete, remélem, "visszájára" az nem sülhet el, márminthogy ez okozza a galibát.
Akkor gondolom, a belsõ hálót a 192.168.0.1 ip-cím pingelésével tudom vizsgálni (ezen a címen lépek a router felületére). Itt mind a 30 csomag megérkezett 1 ms alatt, ezek szerint a router és a szerver között van valami kis bibi.
cyka blyat
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam a routernél van egy diagnostic menü pont ott lehet, de ha nincs anélkül is lehet.
Megnézed PC-rõl a parancssorban a belsõ hálózatot elõször a PC és a Router között, ha ott nincs veszteség akkor a Router és a szerver közt van valahol.
Ezt esetleg kipróbálhatod MTU limit (Maximum Transmission Unit)
http://www.sevenforums.com/tutorials/94721-mtu-limit-test-change-your-connection-s-mtu-limit.html
Ha jól értelmezem valami ilyesmi ha nem valaki kijavít remélem.
A hálózatok 1500 bájtos csomagokat küldözgetnek egymásnak ez a max keresztmetszet, de bizonyos szolgáltatások fenntartanak maguknak pár bájtot ezért csökken a keresztmetszet.
A progi továbbra is küldené az 1500 bájtot, de elsõre csak pl 1472 megy át majd egy ciklussal késõbb a maradék 28 bájt tehát darabolja a csomagot és így töredékek keletkeznek amik hajlamosak elveszni.
Na ezt a limitet állítod be kisebbre, hogy csak pl 1480 bájtot küldjön amennyi átfér és így nem keletkezik töredék ami esetleg elveszne.
Si vis pacem, para bellum!
Más: Ma láttam egy riportot egy magyar tûzszerész fõhadnaggyal. Az egyenruháján havasi gyopárt is hordott (nem láttam, hogy hol meg milyet). Annyit sikerült kikutatnom a neten, hogy ezt olyan (magyar) katonák (is?) hordhatják, akik illetékesek intézkedni más ország területén is. Errõl tudtok valami bõvebb, pontosabb infót? Maga a jelkép történetével, szimbólumával tisztában vagyok, engem a jelenkor érdekel.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Si vis pacem, para bellum!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Amúgy vagy én lettem rohadt béna, vagy a random szórakozik velem de asszem nemsokára megint mellékvágányra kerül ez a game:/
De legalább pacsi a wg-nek a goldért... (ha másért nem is)
Köszönöm. Kemény voltál mint a VASS!

Nekem is feltûnt, szóltam érte, erre kaptam még vagy hatot. Szard le, vannak ilyen lelki szegények.
Szvsz semmivel nem különbözik a pankrátoros idiótától..
parancssorból egész jó értékeket kaptam, de mindkét szerveren volt packet loss (6 ill. 3%)
cyka blyat