World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikor lesznek jobban páncélozott artyk?

Mindenki hülye csak én nem!

Antimat
Jól van, látom nem csak nálam pirosan a lagot jelzõ lámpa a játékban.

cyka blyat

Na errõl beszéltem...2500 sebzés? Mi a gondod? Ennyi sebzésre jár ,,némi" credit és XP, mindenképp több mintha kilépsz. Ha többet sebzek mint bárki más mind két csapatból persze bosszantó a vereség így is, de annyira nem tud érdekelni.

Gondold végig a következõt. Szerinted ki az idióta? Aki végig játszik egy csatát, ahol sebezhet, kill-t szerezhet, valamint creditet és XP-t, vagy aki dúl-fúl és ki kilép, és ezzel nem szerez semmit, továbbá a csapata számára is tuti elcseszi a meccset? Nos, mit gondolsz?

Én is pontosan tudom, milyen játékosok vannak. Tudom mennyire rosszak, de vereség ellenére is lehet jó kört menni, és vereség ellenére is lehet creditet és XP-t gyûjteni.Aki jobb játékos akar lenni, az próbáljon meg mindent kihozni az adott szituációból. Igen van amikor semmit se lehet kihozni, ezt elismerem. De aki kilép, csak úgy az miben különb a 300 effis vérvörös hülyegyerektõl?

j0nNyKa
engem ez már csak azért is kurvára hidegen hagy, mert közöm nincs a játékhoz
de:
1) a sírást mostmár fejezd be kérlek, tolj valami konstruktívat
2) trollbait vagy ezzel a hisztivel, amivel meg nekem csinálsz hétvégén plusz munkát, amiért nem foglak szeretni

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Kv-1s-el vagy nagy legény? Noob....

Ismerõs érzés[/url][/img]
asszem erre mondják hogy.... jackpot? 😄
Most szólítottál meg utoljára remélem.. <#kocsog>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ilyenkel van tele a tököm: 3 perc alatt többet lövök mint az egész nyomorék csapat együtt, miközben kempelnek, egymást lövöldözik, vagy a halálba rohannak 20 másodperc alatt.

Nagyobb gyökér vagy mint Tom Dantes pedig az nagy szó

Ja, pont most írtam nekik én is. Egy nyamvad sms-t nem tudnak elküldeni napok óta.

j0nNyKa
_szerintem_ az a problémája, hogy a hétvégi játékosoknál valahogy mindig mindenki idióta, csak õk maguk nem - és persze ez így van, máshogy nem lehet 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Pontosan. Idiótákkal nem játszom. Problem?

Ki lépsz a meccsbõl mielõtt kilõnének? Hû...aha, és a többi játékossal van a baj...

Hihetetlen, hogy egyetlen meccset sem lehet végigjátszani..

Sorozatban az ötödikbõl léptem ki, még nézni is rossz....

Ezekkel a beetetõ akciókkal többet árt a wg mint használ.. Értem én,hogy rezeg a cuccos a kis végbelükben, mert jön a WT, de ez inkább arra felé tolja a népet...

hey megint megy a streamem, most esl-re farmolok 😊

http://www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

patchaou
Egészen fél tízig olyan jó volt a játék. 15-bõl 14 gyõztes, aztán felkelt a sok víkendszoldzsör és a 21 ötszöröshöz 32 csata kellett...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Axon
Na basszus akkor ez elég szopó roller.
Na akkor megpróbálok írni a supportnak. Mondjuk angol tudásom nulla, szóval a google fordító marad. Remélem megértik, bár kétlem.

Éppen tegnap intéztem, ugyanez volt nálam is. Írni kell a supportnak ticketet, õk pedig bekérnek pár adatot (internetszolgáltató, város, ha vettél aranyat valaha arról egy számla és természetesen maga a telefonszám). Erre a négy dologra kell válaszolni és akkor törlik. Többet nem is adok meg számot, mert azért csak macera ez.

Elég fanatikus vagyok, minden tankommal elsõdleges cél az artyk, még a full kempelõs tankokkal is csak rájuk utazom. A mai napi jó csatám már meg is van:

Axon
Meg tudnátok mondani, hogyan lehet megváltoztatni a fiókhoz tartozó telefonszámot.
Amire be lett regelve, az a szám már megszûnt.

Sherman0070
Na ma is laggparádé van szóval hagyom a fenébe az egészet 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Zegi Norbi HUN
T57 és az STB-1 maximálisan megérte, a 113 is viszonylag jó tank😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Nekem tegnap este óta nem, de megszûntek a lagok.
xvm nektek sem megy?

patchaou
Majd rájössz... Ha szeretsz szembõl igyulladni akkor imádni fogod. Mondjuk az ágyúja az barátságos.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Annyira szar?? WZ 111 az szerintem az egyik legjobb 9 es tank!!! a 113 sokkal szarabb,??
a 113 nem érte meg .. <#bee1>

Így kell korán reggel 20 millát elkölteni remélem megérte

Megvásárolva:
'T57 Heavy Tank' sikeresen megvásárolva.
Elköltve: kredit: 6 100 000.

Megvásárolva:
'STB-1' sikeresen megvásárolva.

Megvásárolva:
'113' sikeresen megvásárolva.
Természetesen esélyem se volt rá, hogy ezt a kört megduplázhassam, túl sok xpt kaptam volna érte... -.-

Defeat
Battle: Lakeville 2014.04.13. 9:12:33
Vehicle: Type 5 Chi-Ri
Experience received: 1 537
Credits received: 70 991
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "2nd Class"

WoT: Nishizumi77

Na ez egy jó kis meccs volt: stb1 replay

Az artynk többet mozgott egyébként, mint az obj704, aki kilõtt a végén. Jól játszott az artynk.
Nézem a csata végi összesítõt és megakad a szemem az xp-ben harmadik helyen végzett artyn, aki magasan a legtöbbet sebzett. Mondom megnézem már a statját biztosan jó játékos lehet.
Azt a betyármindenit!
Megkérdezhetnénk a srácot vajon mit gondol az artynerfrõl...

tök jó most ez az mm 50-50% minden csata.<#eplus2>
Antimat
Köszi!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A MTU limites cuccot már beállítottam pár hete, remélem, "visszájára" az nem sülhet el, márminthogy ez okozza a galibát.

Akkor gondolom, a belsõ hálót a 192.168.0.1 ip-cím pingelésével tudom vizsgálni (ezen a címen lépek a router felületére). Itt mind a 30 csomag megérkezett 1 ms alatt, ezek szerint a router és a szerver között van valami kis bibi.

cyka blyat

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nálam a routernél van egy diagnostic menü pont ott lehet, de ha nincs anélkül is lehet.
Megnézed PC-rõl a parancssorban a belsõ hálózatot elõször a PC és a Router között, ha ott nincs veszteség akkor a Router és a szerver közt van valahol.
Ezt esetleg kipróbálhatod MTU limit (Maximum Transmission Unit)

http://www.sevenforums.com/tutorials/94721-mtu-limit-test-change-your-connection-s-mtu-limit.html

Ha jól értelmezem valami ilyesmi ha nem valaki kijavít remélem.
A hálózatok 1500 bájtos csomagokat küldözgetnek egymásnak ez a max keresztmetszet, de bizonyos szolgáltatások fenntartanak maguknak pár bájtot ezért csökken a keresztmetszet.
A progi továbbra is küldené az 1500 bájtot, de elsõre csak pl 1472 megy át majd egy ciklussal késõbb a maradék 28 bájt tehát darabolja a csomagot és így töredékek keletkeznek amik hajlamosak elveszni.
Na ezt a limitet állítod be kisebbre, hogy csak pl 1480 bájtot küldjön amennyi átfér és így nem keletkezik töredék ami esetleg elveszne.

Na megkaptam ezt a rettenetes T2 Light-ot.

Si vis pacem, para bellum!

Mindegy, a lényeg a lényeg!

Más: Ma láttam egy riportot egy magyar tûzszerész fõhadnaggyal. Az egyenruháján havasi gyopárt is hordott (nem láttam, hogy hol meg milyet). Annyit sikerült kikutatnom a neten, hogy ezt olyan (magyar) katonák (is?) hordhatják, akik illetékesek intézkedni más ország területén is. Errõl tudtok valami bõvebb, pontosabb infót? Maga a jelkép történetével, szimbólumával tisztában vagyok, engem a jelenkor érdekel.

Tudom, enyhe szarkazmussal írtam. Mondjuk az számomra is rejtély hogy egyesek miért szarozzák ha egyszer orrba szájba kockullnak vele. (nem mintha én nem ugatnék ez vagy az miatt, de maga a játék nem foshalmaz)
Nem az én érdemem. Én nem tudok ilyet csinálni, de ha tudnék akkor már hónapokkal ezelõtt kidobtam volna.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Van olyan aki már megszerezte a T2 light prem tankot?

Si vis pacem, para bellum!

Ha ez a te érdemed akkor köszönöm! A legidegesítõbb nick volt.
Most nem azért, minden nap itt sír hogy mekkora szar ez a játék, de mégis játszik vele. Már nagyon idegesített.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gonosz. 😄

Amúgy vagy én lettem rohadt béna, vagy a random szórakozik velem de asszem nemsokára megint mellékvágányra kerül ez a game:/
De legalább pacsi a wg-nek a goldért... (ha másért nem is)
Tibi!
Köszönöm. Kemény voltál mint a VASS!

Valami nyomorék ezzel szórakozik...

Nekem is feltûnt, szóltam érte, erre kaptam még vagy hatot. Szard le, vannak ilyen lelki szegények.

Szvsz semmivel nem különbözik a pankrátoros idiótától..

Antimat
ja, nekem is t-home van

cyka blyat

Ilyen trágyalé lagg mellett megint játszhatatlan..

Antimat
routerrõl hogyan kell?

parancssorból egész jó értékeket kaptam, de mindkét szerveren volt packet loss (6 ill. 3%)

cyka blyat

Na, látom Angalust utólérte a jól megérdemelt sorsa 😄.

Ki fog nõni belõle 16-17 éves korára az is.