World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
elég lesz a téma, köszi

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Global map eventen ha hatos tier van a soron, egyik alaptank.

Én ugyan bottal nem piszkálom már meg. Akkor már inkább Chaffee-t vezetek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mert a KV1S még gyakori jelenség a CWn? A delikvens ott szórta a goldot...

Na most ez érdekes, mert a WT-k elég hirtelen kikoptak a CW repertoárból.

na még annyit más körökbe mozgunk az lehet dehogy 4 évvel ezelõtt de ne menjünk olyan messzire 3 évvel ezelõtt sehol nem voltál.
Szerintem csak nem volt kedve áttárazni és CW configgal ment <#vigyor>

Érdekes hetente 1-2 alkalommal felteszek egy képet és már azt kapom hogy teleszórom a fórumot minden szar képpel. Még jó hogy itt mindenki ûber brutál megalomán játékos legalábbis annak hiszi magát amúgy meg kiderül hogy egy nagy senki.
Szuper. Viszlát!

Már hogyne lenne rosszabb játékos.

Az ilyen azért használ goldot ész nélkül, mert valójában nem ismeri n a játékmechanikát, a saját és az ellenség fegyvereinek, páncéljának a paramétereit, képességeit, korlátait.

Mint amikor a 4x winrate-es Waffentróger E-100 bejön randomba full goldra betöltve.

Nem tudom miért, de idegesít. Lehet azért, mert a alapból és magas pen-el rendelkezõ ágyúba minden ellen gold ammo-t töltõ játékosok szoktak általában a leghangosabban sírni hogy csal a játék, rossz a csapat, stb...a hülyéje meg gold ammo-val se tud nyerni, pedig az ágyúja gold nékül is mindent visz. Valami ilyesmi, de áh....most komolyan, mi értelme? Akinek a 175 pen nem elég tier 6-ban, az rossz játékot választott, de nem akarok sértõ lenni.

neked valami bajod van ki a fasz sírt itt olvass utána ha nem megy járd újra az elsõ osztályt az én idõmbe még megtanítottak olvasni meg értelmezni
popey8
Egyelõre akart az lenni... Egyenlõre a pizzát vagy a tortát vágod😊

Grammar náci 2.0😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

na jó, de pont emiatt: miért fáj neked az ha más égeti a pénzét?

Ettõl nem lesz se jobb se rosszabb játékos, így is úgy is átütött volna, ha õ ugyanazt eléri csak több creditért az az õ baja 😊

ezt már mástól is hallottam 😄
Master91
ki az ki az ki az ki az?
Lehet nincs köze, és úgy általában nincs is bajom a gold ammo-sokkal, de van pár kivétel, mint t6-ban KV-1S vagy Hellcat gold-al, mihez nem elég az átütésük? Vagy mondjuk IS4 gold-al? T34 tier 8-ban? Annak mihez nem elég? És van még pár ilyen eset. Ezek túlzások. Ha még olyan tanról van szó, ami AP-vel a saját tierje belieket is nehezen lövi át, megértem. De ilyen esetekben?

<#gun> N00battis

Mindenki hülye csak én nem!

Üssük, üssük 😄

Mondjuk a gold használatnak konkrétan nincs köze ahhoz amit attis sérelmezett - viszont a sírás miatt megérdemli a trollkodást.

Elertel valamit. Ha arra gondolsz, hogy telesirod a forumot es belinkelsz full goldspames screenshotokat akkor tenyleg nagy kiraly vagy. Ebben csak nagyon kevesek kepesek felvenni veled a versenyt.
Az meg, hogy engem nem ismersz nem veletlen.
1: mas korokben forgunk
2: en nem szarom tele a forumot egy jobban sikerult csata utan es foleg nem sirok ha szarul jonnek ossze a dolgok.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hát baromi sokan nem használnak gold-ot. Én például három nehéz tank ágat húztam ki, egy darab dolg ammo nélkül. Akkor még creditért venni se lehetett.

Másrészt, a KV-1S-nek van a legbrutálabb ágyúja tier 6-ban! Ha van tank amibe teljesen felesleges a gold ammo, akkor a KV-1S! Mindent átüt AP-val!

Komolyan, erre szóród el a pénzed? Aztamindenit.

ha tankot húzok csak goldot lövök ennyi mindennel ez van lehet ezért engem szapulni de tegye mindenki a szívére a kezét és úgy mondja hogy nem használ olyat
popey8
Csak egy újabb paradicsom, akinek nagy a szája.

Bocs Green, tudod kölcsön kenyér...<#hehe>

A vittem vmire dolgot egyébként nem tudom mire értetted, de amúgy Green unicum player és még ha nem is lenne az akkor is igaza lenne, mert az általad sebzett tankok mindegyikét simán át lehet ütni 175-tel.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

De tényleg. Nekem ez fel se tûnt, mi a fenének gold a KV-1S-be? Mi volt ez, tier 7-es csata? Át üt szinte majdnem mindent. <#confused><#nemtudom><#fejvakaras>

Barátom én már vittem valamire akik régóta itt vannak azok tudják de téged nem nagyon ismerlek lehet azért mert még semmit se mutattál
????????????????????????????????????????????
Talan ha meg tobb goldot lovoldoznel el akkor osszejonne egy gyozelem is. <#nevetes1>
Az a 175-os pen semmire sem eleg. Es meg buszke is vagy ra. Ez a kemeny nem tarzan sarka.
Csak igy tovabb es meglatod meg viszed valamire a wot-ban.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Regisztráltam, küldi a kódot a mailre, beírom, 'incorrect code'. Ez tényleg
ennyire fogyatékos?!
Regisztráltam, küldi a kódot a mailre, beírom, 'incorrect code'. Ez tényleg
ennyire fogyatékos?!
jobban jársz 😊
Master91
Gyenge, én bírtam majd 2 hónapig. Csak azért jöttem vissza mert Gnomefathersbe a hangok istenkirályak, és hiányzott a Kv-2 dorombolása 😄

Meg az 500-as a Hellcatekbe hm
JeffDunham
Lesz az több is. De kb 3 nap után már jelentkeznének az elvonási tünetek. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
WG-t ismerve 1 hét is lesz. Rosszabb esetbe 9.1-be xD
JeffDunham
Várható volt. Nekem szerintem 3 nap pihi, amíg legalább játszató módra nem optimalizálják.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Patch 9.0: Russians report massive lags, FPS drops to 15-20 even on strong computers and various glitches. So, enjoy WoT - while you can...
kabel15
Ma reggel véget ért az arany szerzõs küldetés?

BattleTag: kabel15#2672

na jó, majd otthon megnézem...

WoT Artyst

Master91
mint a bucka lakók: most elmennek, de késõbb vissza térnek és többen lesznek
1086 base-re adta. 950 az még csak 2-es, azt most mentem.😊

Már az elsõ csatádon ki vagy akadva? 😊

most tényleg lõjjem le a poént? 😊
Ha kevés XPre adott mastert, az lehet hogy pont azt indikálja, hogy az a tank gyatra, mert nem lehet vele sokat elérni...

j0nNyKa
faviccet kért, kapott :]

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mentem már most pár kört ezzel a ram2-vel, ez bazi jó kis tank. 3. csatára master lettem, semmi extra, hozza a kötelezõt. Nekem úgy tûnik, sokan keverik valamelyik amcsi meddel, vagy tényleg ennyire jó a páncélja? Nem lõnek weak spotot, mert azt hiszik átjön úgyis, pedig nem😊

No comment..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Most sajnos nem tudom megnézni... mennyi lett a vége?

WoT Artyst

Master91
Lunki88
9.0-ban úgyis kiveszik.
Azt írtad, hogy "játszhatatlan az összes" és mazochista aki ezekkel játszik. Bocs, akkor biztos bennem a hiba, hogy egész jól elboldogulok velük...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igaz most sokan nem fognak szeretni 😄
de itt egy kis kedvcsináló artyzáshoz
Epic M12 replay
nem semmi kör volt, érdemes végignézni 😄😄
Tuti csak fejlesztett grafikába alapba nem.