World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg nem csak a duplázóra mész, akkor meg kit érdekel hogy sikerült a duplázó? Mondjuk én még soha nem voltam úgy, hogy egy tankot a duplázókkal húztam volna ki. Az olyan "muszáj játszani" érzetet ad.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
ha 1k xp-s körömte winelem akkor 2k xp.
helyette kaptam 1k win xp-t. mikor tudtam volna hozni +1k-t is.
abszolúte jó mind a kettõ, élesben még nem próbálkoztam menni mert a sok hobbináci mind német tankkal akar menni 😊 így elég sokat kellene várni a Panther-re... T-34/85-el viszont most megyek egyet 😄 ha már említetted kedvet kaptam hozzá
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
T44
11 csata után 10%-os
30 csata után 35 %-os
Így hamar lesz rá torony meg löveg.
Sose lesz meg a kibaszott 8as brit heavy
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem fogsz tudni
(pedig 1x valahogy sikerült, csak át állítottam fejlesztettre vagy vissza fejlesztettrõl és most megint ott a szar füst )
Nézd meg statom vele, nem azt mondom h hanyatt vágódsz tõle, de 63-4%-s WR-em van vele, meg talán 1500+ avg dmg egyedül, randomba.
Bevallom én A-44 után játszottam vele, és az szenvedés volt, de utána t43 felüdülés volt, egyszerûen már maga a tény h elõl van a tornya. Mozgékony, jól fordul sztem a löveg is pontos, én nagyon szerettem, t7-ben 1 mészáros, t8-9-ben pedig okosan kell használni.
Arany lõszert vittem vele, 5 db-t, azért h ha t8-9 ellen megyek és nincs idõm/lehetõségem flankelni és csata múlik a pen-n, akk használtam. De mondom, alig volt rá szükség mivel tökéletesen lehetett vele flankelni.
Én rosszabbra számítottam, de aztán nagyon megszerettem, amúgy 1 tipp: ha végképp nem menne vele, használd az 122-s derp-t. Atom fun. 2. köröm derp-el 4k dmg-t és ace-t ért.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
.gif)
Ez egy gyengébb gép, ezen nagyon érezhetõ az fps csökkenés peccs után. 50-60 ról visszaesett 30-40 re.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kiprobaltam mindket szervert este 8 korul. Jo ping, nulla kozeli lag. Bar eddig sem volt gondom az alberletes szolgaltatonal (UPC) egyiken sem. Majd hetvegen kiprobalom Tre-t is. Az eddig szornyu volt estenkent.
Én kimerem mondani hogy szarrakás az egész, fõleg csúcsidõbe. Tökéletesen mûködik a WG koncepciója.
Más.
Valahogy megszeretném kérdezni a WG tõl hogy mit gondolna arról hogy lenne egy kliens oldali gyakorló ahova betehetsz egy tankot AFK ba és nem lenne HP ja. Az aktuális tankoddal meg bemehetnél rajta gyakorolni ingyen lõszerrel és idõ korlát nélkül. Ingyen alap lõszer,HE meg prém. Ha sebzed a tankot akkor kiírná felette mennyit sebzel.
Szerintetek hova kéne írnom? Support? Komolyan gondolom nem szórakozok, ez az oktató csata kb nem jó semmire ami van a játékban.
Simán elképzelhetõ,hogy a nagyméretû texturák miatt van.Viszont ha emiatt van, késõbb sokkal szarabb lesz a helyzet.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
EU1 szerveren is lagol a játék nálad?
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
FPS: lehet, hogy valami célzómod okozza? Nézd meg, milyen mod nélkül.
Mindenesetre minden játékkezdésnél próbáld ki ezt:
- alt-ctrl-del
- feladatkezelõ
- jobb gomb a WoT exe-jén
- affinitás beállítása
- pipák kiszed
- pipák visszarak
- oké
- játék folytat
Nekem elég jó fps növekedést produkál, jó ideje így játszok vele. (Core2Duóm van, és szinte minimumon tolom a játékot, de textúratömörítõ nélkül.)
Jó úton halad a wg,hogy elõbb utóbb a tankos úgy járjon mint a repcsis.
Na meg persze gondolhattam volna hogy HB-ben egy ideig nem lesz alázás KT-val:/
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
USA-val meg az a bajom, hogy oda tényleg kéne a csapatmunka, ami random, hát na... 😊
Lehet visszaveszem az IS-t. Ha valakinek adott tanktípusra van állítva az XVM, akkor az igen meg fog lepõdni <#eplus2>#eplus2>
Még a Párducon gondolkodtam, meg a T-34-85-ön. Azokat próbáltad már HB-ban?
Grousers és 100 oktános benzin = kotor mint a fene
Ehhez jön a coated optics, meg persze a legénység skillek...
A T-70 ennyire azért nem jó, de azzal is lehet okoskodni Kurskon: vent, net, periscope, és jó sok camo kell, meg persze kitapasztalni a bokrokat és akkor egész jó köröket lehet menni.
Viszont a SU-76 valamiért eddig nem szerencsés nálam, ritkán rak be, és szart se ér.
A német nagyvadakkal felejtõs egyelõre bekerülni, Ferdivel egyszer se sikerült, Tiger 2 egyszer rakott be kb 6 perc után (közben az ember TVzik és zabál ugye), de nem érte meg.
Kis T-34-el is bepakol néha, bár azt még nem sikerült kitapasztalni teljesen, van egy biás legénység bele, talán a camot kellene rajta erõsíteni, meg a rádiós skilleket.
KV-1S néha bekerül, de nem valami nagy élmény, hanyagolom :-D
német oldalon a pz3 elég jó spotter
Ardennek: M4 sherman vagy M36 Jackson a 90mm-essel elég fasza 😄
Balaton: szinte minden orosszal berak azonnal, de az IS eléggé megtudja szedni az enemyt 😄