World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xfire: kistekila
Gondoltam tolok pár karikát, de nem értem. Akad mint állat.
És nem fps probléma szerintem, mert fent 30-50 között van, hanem ping. Olyat csinál, hogy 20-30 aztán hirtelen 500, majd 999, majd 30 megint.
Persze addigra összevisszaugrált a tank és szétkapták mire jó lett.
Torrent, minden sávszélzabáló cucc kikapcsolva, de ugyanaz.
Ez még mindig az elõzõ verzió probléma, ami tovább gyûrûzött?
Vagy csak nálam csinálja valamiért?
De lehet a gépem fos?
asus gene3, 8GB ram, i7 870 4GHz, ati 6970 videókari.
Mondjuk szarabbul is néz ki szerintem, mint régen, pedig most is maxon van minden. Vagy csak nekem?
Mondjuk ha ez nem elég neki akkor szarok rá :) Csak spannal akartunk tolni pár nosztalgia karikát :)
Tehát: Eddig minden tökéletesen ment a játékba,de amióta az új patch van (9-es)azóta minden csata után kidob a szerver. "Hiba a csatlakozásban" felirattal. Ez azt jelenti, hogy most is minden mûködik, ahogy kell csak éppen a garázsba már nem tudok vissza menni, mert kidob a szerver. Mod nélkül játszom. Már újraraktam kétszer is, de mindig ugyanez. A segítséget elõre is köszönöm!
Kutyi
De még annyi ,hogy szaggatásnak ezer oka lehet.
Láttam játékot, amihez kiadott patch javította, volt aminél új VGA driver kellet, volt hogy azért akadt, mert a op rendszer már szar volt, újra kellet tenni, és egyszer teljesen lelassult a (régi) gépem nem értettem mi baja van, és csak annyi volt a steam frissített egy pár gigát...<#idiota>#idiota>
Egyébként nem lehet, hogy a ram kevés? Mert a repülõs része anno nem csak hogy akadt, még ki is lépett, mert 2 giga ram volt régi gépemben. Lehet a WoT-nál is ez van, és több kell alá, ez csak tipp.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
A grafika minimum, látótávolság maximum. XVM fut,WWII hangmod fut, felbontás 1920*1080.
50 alá nem megy az FPS, de általában 80-100 körüli, tökéletesen fut HD modellekl is. Betöltési idõ minimális, gyakorlatilag azonnal benne vagyok a csatában.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
wot nick: PsychoTrooper
# Popey8 #305403:
Sajnos nem, de lassan kezd nem is érdekelni a dolog.
Azon filózok hogy jól lehúzom a statomat a faszba, kezdem unni hogy a sok csíra ha nem csinál semmi az normális, de utána meg a fél csapat tõlem várja a megváltást.
Teszt szervert kipróbáltad? Ott jól ment?
Amúgy mire számítasz, ha az sg fórumon nagyon dühöngsz a fejlesztõk kijavítják az esetleges hibákat? Ez nem valószínû. Rohadtul megértem, ha rosszul fut, bosszantó, idegesítõ de...és? Semmi konkrét infó csak dühöngés. Ezzel úgy mégis mit kezdjünk?
Arról nem is szólva ha rosszul fut annak sok oka lehet.
Ja, és nálam meg jól fut, továbbra is, nem vesztettem fps-t. Õsszel vettem gépet.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
DE LÁTOM MÉG MINDIG GOND VAN AZ ÉRTEMEZÕKÉPESSÉGGEL: EZ NEM EGYEDI PROBLÉMA ÉS NEM A GÉPEM HIBÁJA.akkor mégegyszer: a probléma nálam sokkal erõsebb géprõl játszó ismerõseimnél is jelentkezett.
adjak email címet; mondd már meg mátyás haveromnak hogy tavaly vett 200ezres gépét dobja ki az ablakon és vegyen újat mert 70fps helyett 15 maradt neki.de lakcímet írj mert odamegy és bedarál:D
#EmR3
Nálam a test2 verzió hibamentesen fut.
(aki még nem látta volna)
A lengyel barátaink milyen tankot rittyentettek össze unalmukban :)
http://www.youtube.com/watch?v=fvUoHBZmqDw
Amúgy volt teszt szerver. Miért nem próbáltad akkor ki? Nem ért volna meglepetésként a gépigény.
Ja, és puffogás helyett, leírhatnád a gépedet is, hogy mégis mi az amin játszhatatlan.
A lag-problémának meg semmi köze a gépigényhez, sõt, ahogy az elmúlt napokban olvastam nem is feltétlenül a szerver hibája, olvasd visszaaz errõl szóló hozzászólásokat.
Egybõl meglátszik a WOT elfogadta társoldalnak az XVM-et:Most már náluk se mûködik semmi sem...
Letöltöttem, és felraktam az XVM legújabb verzióját, de amikor elindul(na) még a frissítõ fájlt behozza, de amikor az "indítás"-ra ráklikkelek azután egyszerûen kidob. Most akkor az új verzió bugos?
de naagy pirospont neked és stork13-nak (jövök eggyel) ;)
xfire: kistekila
Konfig: régi Core2Duo, 4 giga RAM, HD 6570 vidikályha 1 giga gyengébbik memóriával.
na persze okos gyerek majd új gépet veszek mert ezek nem tudnak játékot optimalizálni.azon se lenne jobb.mellesleg adhatom a számlaszámot amire utalhatod az anyagi fedezetét?több ismerõsöm erõsebb gépen arról panaszkodik hogy ugyanúgy szaggat neki csak 10-15 fps-en.
ennél újabb játék nálam magasabb beállításon sokkal szebb grafikával fut lag nélkül.na vajon hol lehet a hiba? ugye véletlen sem ott hogy ez a ronda játék csakúgy felzabálja a gépet és cserébe ocsmány grafikát és játszhatatlan játékot nyújt?