World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saor Alba
T7 csata, szemben 3 db. E-25 van. Azt gondolták berohannak oldalt. Persze embereink vörösek, nem reagálnak hiába buzdítom õket csak 100 métert kéne mozdulni mert mindjárt ellepnek. Sebaj, talán egyet leszedek, ugye visszavonulásra alkalmatlan a gép. Célzás után kör legszéle lánc szembõl, még csak le sem esik. Oké, túlmanõverezik oldalbalövöm lánc megint most leesik de nem sérül, társak valahogy leszedik. Következõ rohan de még oldalbalövöm lánc megy tovább nem sérül, harmadik E-25 8 killel zárja a kört.
Értem én hogy a Nagy Random de wtf, mindig felröhögök mikor sorban leosztja a lehetetlen lövéseket.
Amúgy mitõl 37 tonna ez a szörnyeteg? Ugye páncélzat az nincs rajta, ágyú is csak 4,8 tonna.
Gyõzelem!
Csata: Sand River
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1 108
Szerzett kredit: 25 769
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
Illetve két patch-et hasonlitgat a kolléga és némileg elégedetlennek tûnik.
Ingame: Siemachief.
A lentebb beharangozott stronk csatornán sajnos a lengyel helyi menõnél ezzel a nickkel nem voltam túl szerencsés.
<#ravasz1>#ravasz1>
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
MÉG mindig akadozik, lassú, lagzik, fps-zik, töltve megy, himbálózva akad, akad, akadozik a játék.
Elegem van, és elmegyek Bjíelorússziába és szemébe mondom a WG-nek, hogy BOCSI, én vagyok a hülye és legyenek türelmesek, 1-2 év és veszek új gépet.
Remélem megértik és nem fognak haragudni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
WoT: Nishizumi77
Lehet, hogy hiteles, de engem marhára zavar. Ezért meg nem akarok a tweaker-rel pöcsölni.
Korábban az extra effektek kikapcsolásával sniper módban ment a dolog, most ez nem segít.
OFF]illetve ,még ha keresel szakaszt akkor azt is odaírhatod ,hogy LFP(looking for platoon)[/off]
There is but one rule: Hunt or be hunted.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WoT: Nishizumi77
és ott beírod,hogy : stronk plutons,
aztán ha bent vagy, akkor ha keresel szakaszt,beírod hogy milyen tierben, és,hogy inveljenek, pl: t9 inv
ha pedig te csinálsz szakaszt,akkor is beírod a tiert, és mögé,hogy még hány hely van, pl: t9 +2
Viszont sokan, kikötik,hogy minimum ennyi és ennyi wn8-al invelnek csak, általában ez a szám 1800+, de vannak akiknek mind1.
sok sikert a szakaszkereséshez 😉
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Segíts egy kicsit, hogy hogy találom meg õket.
Elõre is köszi.
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mindenki hülye csak én nem!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...