World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
Mar nem tudom melyik ruszki oldalrol kukaztam elo, feltoltottem a data-ra: link

Saor Alba

Lunki88
Na úgy látom csak lett némi foganatja hogy megemlítettem itt a RO2-t. 😊
ximix
Jó, de nem kell letölteni elég ha beteszed a játékaid közé a steamen onnantól már a "tied".
Végre leváltottam a Sturer Emil ágyúját a nagyra. Mostani legkedvesebb élményem:
T7 csata, szemben 3 db. E-25 van. Azt gondolták berohannak oldalt. Persze embereink vörösek, nem reagálnak hiába buzdítom õket csak 100 métert kéne mozdulni mert mindjárt ellepnek. Sebaj, talán egyet leszedek, ugye visszavonulásra alkalmatlan a gép. Célzás után kör legszéle lánc szembõl, még csak le sem esik. Oké, túlmanõverezik oldalbalövöm lánc megint most leesik de nem sérül, társak valahogy leszedik. Következõ rohan de még oldalbalövöm lánc megy tovább nem sérül, harmadik E-25 8 killel zárja a kört.
Értem én hogy a Nagy Random de wtf, mindig felröhögök mikor sorban leosztja a lehetetlen lövéseket.

Amúgy mitõl 37 tonna ez a szörnyeteg? Ugye páncélzat az nincs rajta, ágyú is csak 4,8 tonna.

mégsem igy lett. 10gb csak az sp. az mp még 22gb lenne.a másik 2höz meg amit még betett hogy letölthetõ, 40gb-ot kér.elment az eszük.ha lenne annyi felesleges helyem tölteném le. azért a single player meglett ingyen.csak sokkal több helyet foglal el mint eddig...
supportnak írtál?
hát remélem is hogy akkor már a 2 egyben.de akkor a multit is mért rakta be külön hogy letölthetõ ha az sp-vel eggyütt tölti, azt nem értem.
Van valahol a 0.9.0-hoz különálló Meltymap féle páncélvastagság számoló?

Hát ezt se gondoltam, hogy valaha bekövetkezik.

Gyõzelem!
Csata: Sand River
Jármû: M5 Stuart
Szerzett tapasztalat: 1 108
Szerzett kredit: 25 769
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
ximix
Na bele zavarodtam nem RS hanem HoS sp + multi gondolom.
tudom eddig is az volt. de 4 dolog lett most a gyüjtemény résznél nálam: ro2 sp,mp ,beta és rising storm. sp-t töltöm a töltés kijelzõ szerint 6,6gb de nálam a mappában 10,3-at foglal
red orchestra 2-rõl van szó nehogy valaki összezavarodjon.kis off.
ximix
Mert ez nem SP hanem HoS.

korábban nekem torrenrõl megvolt a játék.az eredeti mégis csak jobb töröltem és elkezdtem letölteni.na eddig ami volt az kevesebb mint 7gb helyet foglalt.most amit tölt azt írja 6,6gb de 10,3gb amit elfoglalt a meghajtóról.nem tudom mire vélni ezt.
Ez most vagy valami vagy megy valahová.
Illetve két patch-et hasonlitgat a kolléga és némileg elégedetlennek tûnik.

Master91
?
ezt most még egyszer
6,6gb a ro2 sp akkor ez mért foglal 10,3 gb-ot?
Jönne valaki szakaszba (t5-t8)?
Ingame: Siemachief.
A lentebb beharangozott stronk csatornán sajnos a lengyel helyi menõnél ezzel a nickkel nem voltam túl szerencsés.
<#ravasz1>

Solten
Mar megint bemakoltad?? <#hehe>

<#wink>

Saor Alba

Solten
Bakker, mekkora joszag.

Saor Alba

múltkor félbe maradt itt a 9.0 laggal kapcsolatban most pótolnám.eddig fejlesztett közepes grafikán 20fps,minimumon 30 most levettem standard-ra (standard, nem fejlesztett!!!) minden off amit nem lehet kikapcsolni az low vagy minimal. na így van kemény 10-15 fps és lag. 8800gt 4gb ram 3ghz cpu
akkor a red orchestra 2 most tényleg ingyenes és ha leszedem steamrõl örökre az enyém marad? komoly?
A játék része, de valamelyik mod okozza, hogy nem lehet kikapcsolni. Állítólag.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Az mitol van, hogy ha egyedul jatszok minden ok, de ha platoonhoz csatlakozok a kis zold lampa villog eleg gyakran es persze szaggat is olyankor?

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hát nem tudom, Q&A-n ezt mondták, és el is hiszem nekik, mivel nekem nincs ilyen probléma😊
3 napnyi telepítgetés, buherálás, gép újrarakás, fóroumozás, szidás, olvasás, imádkozás, fórumozás, xml buherálás, videókártya telepítgetés, szar*ás, buherálás, laggolva játszás, akadozás, szará*s után
MÉG mindig akadozik, lassú, lagzik, fps-zik, töltve megy, himbálózva akad, akad, akadozik a játék.

Elegem van, és elmegyek Bjíelorússziába és szemébe mondom a WG-nek, hogy BOCSI, én vagyok a hülye és legyenek türelmesek, 1-2 év és veszek új gépet.

Remélem megértik és nem fognak haragudni.
popey8
Ha nem a játék része lenne, szerintem a tweakerrel nem lehetne kikapcsolni.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ok buheramátrix on.

Az egyik Q&A-ban azt mondták, hogy az nem a játék része, valamelyik rosszul megírt mod okozza.
popey8
Csak tweakerrel lehet. Csináld a tweaker plusszal, azzal nem kell buherálni a fájlokkal, csak kiveszed a pipát és kész. Amúgy engem a nagy villanás zavart sniper nézetben. Kutattam is vmilyen mod utána (még orosz oldalakon is), ami ezt kiveszi, de a füstöt benne hagyja, de csak a tweakerrel sikerült megoldani. Játékon belül, hiába kapcsolsz ki bármit, ugyanúgy benn marad.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

GabeE3e
elég ha berakod könyvtárba 😄

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Na és ezt most kel letölteni reggel 7-ig? Vagy azt késõbb is lehet folytatni?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Á értem, köszi az infót.
24 óráig ingyenesen hozzáadhatod a gyûjteményedhez, örökre megtarthatod. Ez olyan mint a karácsonyi ingyenes left 4 dead 2.

WoT: Nishizumi77

Hogyan lehet sniper nézetben a lövés utáni füstöt kikapcsolni?
Lehet, hogy hiteles, de engem marhára zavar. Ezért meg nem akarok a tweaker-rel pöcsölni.
Korábban az extra effektek kikapcsolásával sniper módban ment a dolog, most ez nem segít.

GabeE3e

OFF]illetve ,még ha keresel szakaszt akkor azt is odaírhatod ,hogy LFP(looking for platoon)[/off]

egy napig ingyen van , utana a tied marad termeszetesen

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

jaja .... mar jon lefele <#puszis>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Kösz közben megtaláltam. Van egy hasonló nevû magyar társaság is...

Mármint egy napos kipróbálható verzió, vagy egy napig ingyé lehet leszedni, amit aztán használhatsz orrvérzésig?

WoT: Nishizumi77

GabeE3e
Bal alsó sarokban van egy ilyen "fül",hogy channels vagy csatornák,
és ott beírod,hogy : stronk plutons,

aztán ha bent vagy, akkor ha keresel szakaszt,beírod hogy milyen tierben, és,hogy inveljenek, pl: t9 inv

ha pedig te csinálsz szakaszt,akkor is beírod a tiert, és mögé,hogy még hány hely van, pl: t9 +2

Viszont sokan, kikötik,hogy minimum ennyi és ennyi wn8-al invelnek csak, általában ez a szám 1800+, de vannak akiknek mind1.

sok sikert a szakaszkereséshez 😉

Egy érdekes dologra lettem figyelmes. Amikor a játékban a chatem átvált angolra(tehát a z=y és fordítva...stb.), akkor kidobál a játék. Ha rendesen fut magyarul minden karakter, akkor semmi baj nincs, nem dob ki. WTF?

Nem vagyok gyakorlott szakasz társ keresõ, de a plusz garázshelyért mennék egy-két kört.
Segíts egy kicsit, hogy hogy találom meg õket.
Elõre is köszi.

Amennyiben az életvitel szerû alkoholizmust munkának tekintjük.

toocha

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Sok munkától

Mindenki hülye csak én nem!

Serb elegge le van robbanva.
Köszönöm! <#worship>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...