World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de amúgy a hellcat igencsak stat veszélyes tank, igen letudja rontani... igazából szerintem mindegyik ,de a hellcat vagy nagyonjó vagy nagyon nagyon rossz kb mint a sfl5
azert koszi az otletet, valoban nem rossz, de sokat kene blockolgatni, en megcsinalom nektek globalisra a megoldast 😊
sorry, a hetvegen party hatan party, sajnos most varhato, hogy itt fogja baszni a rezet, jelentsetek ugyanigy, aztan ugraljatok at a hszeit
egyebkent a heten elkezdtem vegleges banra rakni a regjeit (es automatikusan az ujakat is), ugyhogy szepen lassan eltakaritom innen, egy pici turelem kell meg toletek 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Megint elõvettem funolni, és boldog boldogtalan észrevesz a map másik végérõl..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
olyan szinten felidegelt 😊
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Jó a forum. 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Én imádom a nagy sebzésû tankokat ezért szerettem. Plusz nekem volt elõtte Dicker Maxom, szóval úgy kb. ismertem a játékstílusát.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

De. Az oké, hogy no páncél.
De lassú. Nagyon, idegesít, nem érek oda idõben a megfelelõ helyre, és ez zavaró, mert egy TD-nél szerintem létfontosságú, hogy kellõ idõben a megfelelõ ponton legyen. Szinte mindenki lehagy. Volt nem egy olyan meccs, ahol követnem kellet volna kényszerûségbõl a elõre rohamozó lemminghadat, de lemaradtam, mert lassú.
Kicsi az ágyú oldalra kitéríthetõsége. Jó, lefelé egészen jó.
Lassan tölt de legalább kevés a lõszer.
Igaz hogy átüt, és nagyot sebez, de basszus, amikor lövök egy mellét , majd két különbözõ tankba egy-egy criticalt, az három elpazarolt lõszer 15-bõl, és mivel lassan is tölt sokáig állok védtelenül.
Meg valahogy nekem úgy tûnik, lehet tévedek, de lassú a lövedék. Tehát, mozgó tankra rá lövök, elé célzok hogy eltaláljam, de a lövedék lassú és mellél megy, jobban elé kellet volna célozni.
Na és a csapat, valahogy nincs szerencsém, volt egy meccs, ahol egy drága T29 keresztben állt elõttem. Akárhova mentem, az jött, elém állt, és keresztbe. Remek taktika, tûzvonalba keresztbe állni.
Hát egyedüli jó tulajdonsága a nagy pen és nagy sebzés, de ritkán sikerül kihasználni. Igaz, még csak pár kör óta van meg, a legénység is alacsony szinten van, ha fejlõdnek javul a pontosság, de oldalra alig leeht az ágyút kitéríteni és lassan tölt, és lassú az egész jármû, ezek nagyon nem tetszenek benne.