World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JeffDunham
Gondoltam lecsillagozom a Cuncikát. Erre nem is számítottam. T1-el az egyik legizgalmasabb csatám volt amit mostanában mentem. Adott egy Kolobanovot is.

REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Egyébként aki érdekelnek ezek a háború végig giga német tank tervek azoknak ajánlom ezt a könyvet:

A neten meg lehet találni.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

bedy68

Gördülő kövön nem nő moha

Juj ez fájt.... 😊
Azért itt már érzékelhetõ a német tervezõk találékonyságának a csõdje. Egyszerûen vették a sikeres AMX 40-et, felfújták nagyobbra és voila. <#vigyor5>
bedy68
Úgy látom megint körbe mentél. Hülyeséget Én is tudok rajzolni vagyis csak azt.
Viszont még mindig azt látom a Löve kisebb.

Ezt a Panzer IX-et igazán berakhatnák a játékba, olyan jól néz ki. <#banplz>

Master91
Pfff

Hát akkor elég idegesítõ bug, nekem is volt ilyen és az a legszarabb hogy vissza szeretnél lõni de csak akkor látod meg mikor halott vagy.
Letöltöttem a wotinfo.hu-ról a sniper zoom modot, de ez nálam valami eszméletlenül laggol, ha közelharcban váltok sniper nézetbe. Másnál is jelentkezett ez a probléma?
Tudtok esetleg valami más zoom modot, aminek kevesebb fokozata van, viszont (remélhetõleg) nem akasztja meg a játékot?

Tegnap egy T-28 lõtte a low HP-s T49-esünket. Két lövés után sem látszott. Harmadikra kilõtte. Ekkor lett látható.

Furcsa, hogy a konteosok nem ugrottak még rá arra, hogy amíg valakire lövöldözöl bokorból, de csak maximum sebzed nem leszel látható. Amint kilõtted látható leszel, ha az észlelési távolságán belül vagy. Murovankán a varázserdõben látható ez a legjobban. Ha egyszerre többen lövik ugyanazt a tankot, csak az a hk. spottolódik, amelyik kilõtte. Persze ez is csak konteo és nem is mindig mûködik a dolog. Lehet, hogy csak egy bug.
A hatos fv-t szarra nerfelnem...
Ja a másik meg az ilyen camo bugos szarok amik 3 lövés után se spotolódnak fel...
csak a te kedvedert meretaranyos kep az achtungpanzer.com-rol .... te artynoob <#law>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Teljesen igaz, miközben arra koncentrálsz hogy a legpontosabban célozz és manõverezz hogy az ellenfél sebzését minimálisra hozd ki, nincs már arra energia hogy azt elemezd hogy "arty safe"-ben vagy e, (fõleg hogy ez leginkább attól függ hogy õk hol állnak) nem beszélve hogy a kis láthatatlan fv-k is ide oda rohangállnak. És aki csak a TD-kre mutogat (részben jogosan) azoknak mondom: az arty nem más mint egy TD csak más röppályán osztja az áldást. Tegnap mikor 3-3 td volt a csapatoknák ki lehet találni kik maradtak a végére.
100*
Az artykat en teljes mertekben leszarom. Ha 1// csatabol egyszer ki tud szedni akkor mar jo napja van. A kocsog td-k viszont az agyamra mennek. Rentonfobiam van. Ul a bokorban az rhm a lobaszo agyujaval es nem villan fel mikor lo pedig szaz meter ha van kozottunk. Rendben van hogy lapos es jo a rejtozese de a k,rva anyjat loves utan legyen mar lathato! Idiota piroskak lonek ki folyamatosan vele. Artyval eselyee nem lenne.
bedy68
A Löve meg akkora mint a Maus<#mf1>

Naja pont ugyanakkora..... <#nezze><#falbav>

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Sajnos hosszú kihagyás után tavaly szeptembertõl újrakezdtem a játékot.
Szeretek vele játszani de mellette bosszankodom is,egyrészt ha tényleg a tankkok lennének a fontosak akkor legalább bizonyos funciókat beleraknának a játék MM beállításaiba.Jó lenne ha eldönthetném hogy milyen jármûvek ellen szeretnék harcolni,az nem élvezet hogy a pálya másik felérõl láthatalan TD-k és Arty-k lövik szét a picsámat.Én harcolni,közelharcolni szeretnék másik tankok ellen nem bújkálni mint egy gyáva balfasz.De itt sajnos ezt kell csinálni mert igazi közelharc kialakulása esetén nem elég hogy van mikor 3-4 tankot kell le -sidescraper-eznem még az orrtúró cirkuszi mûvész is épp kistestvér készítésen mûködik.Ez nem Tankok világa játék hanem tankok szopatása játék.A játékostársak inteligenciája meg kritikán aluli.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Pales27
Ez engem is zavar, a T54-nél még feltûnõbb. Akkora a hézag, hogy már fáj. Ilyet nem vettek észre mikor kiadták a szuper HD modellt?

Nehéztankkal te sem a lista tetején csücsülnél.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Sunsetjoy
A lehetõ legrosszabb idõpontban néztél vissza- amikor arty hétvége van a küldetések miatt, ilyenkor boldog-boldogtalan leporolja (vagy csak beindítja) az artyját...
Második rossz döntés- hétvégén néztél vissza a játékba (nem szidás, lehet, hogy csak most volt idõd).

A többi részben kb. igazad van .)

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Te mazlista... Ma reggel munka elott tudtam menmi negy csatat t44-el hogy artykay vadasszak. Ebbol harom csataban nem voltak a negyedikben meg eselyem sem volt rajuk menni mert buktuk. Bar igy is tank aszt adott.
Sziasztok!
Hosszú idõ után úgy döntöttem benézek a játékba, milyen változások történtek. amint látom nem sok, mindössze annyi csak, hogy a játék még mindig nem a tankokról szól, hanem a full isteni képességekkel felruházott, a map egyik sarkában ücsörgõ és onnan isteni pontossággal mindene keresztül lövöldözõ artykról. Valaki felvilágosíthatná már a programozókat, hogy ne tankcsataként reklámozzák a játékot, mert az hazugság. Arty galamblövészet tankokra cím jobban illik a játékra. 😊
Nem is eri meg a T2-ert. Ket csata utan eladtam a picsaba.
mijki
A valóságban a KT akkora volt mint egy Sherman, a játékban meg mégis 1.5x akkora mint az amerikai.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

popey8
A mai nap összefoglalva 1 képben:

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezek a kurva artyk kaptak valami buffot a hetvegere? Pontosabban lonek mint egyik-masik tank. Az ellenfel szaguldozo 13-90-eseinek(2db) obj 140-nel vagy 10-szer lottem melle az egyszem artynk meg kikapta mind a kettot elsore. Raadasul ritka ha nem 3 van oldalankent. Fasza kis eventet hoztak osze mar megint a "mesterek".

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hát elegem lett ebbõl a Tûz és víz küldetésbõl.Ilyen saját csapatok mellett képtelenség megcsinálni csak állati mennyiségû csata alatt.
10 csata 2 gyõzelem abból 1-szer sikerült benne lenni az elsõ 10-ben.
Csak értetlenûl bámulok hogy egyesek miért játszanak ezzel a játékkal talán mazohisták vagy kötelezõ nekik?Olyan teljesítményt produkálnak hogy már az egy vicc.Az még megértem hogy egy 1-2 ezer csatás még nem ismeri a pályákat és betéved,bekószál a veszélyes helyekre de hogy 10-20 ezer csatával rendelkezõ játékos szinte felkínálja magát a campingezõ TD-nek az nonszensz.Én még a szar T-50-es könnyûtankkal is megpróbálom néha a lehetettlent de ezek,nem találok szavakat.

ximix
Most nézegettem a garázsban a HD Tiger-t és nem kóser, miért csináltak MonsterTruck-ot belõle ?
A WG-s fiúk remélem kifogják javítani mert egy csöppet idétlen,

Az elsõ sárfogó lemez alatt nem igazán kellet átnézni a valóságban.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az igazi különlegesség ebben a tankban az, hogy a löveg alatt és felett szó szerint nincs páncélja (0 mm). Ha oda vagy a közelébe bekap egy HE-t... 😊

Solten
Nem olyan vacak ez. Csak arany kell hozza... <#idiota>

Victory!
Battle: Mountain Pass
Vehicle: Ram II
Experience received: 4,350 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 107,724
Battle achievements: Oskin's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

Hát persze, múltkor csak azért éltem túl egy ilyet a t34-1ben üllve mert a nyomorultja töltött, de majdnem úgy fordult mint egy JP II... egy ferdit majdnem könnyebb lefordulni... Lenerfelném még a mozgásukat is a sáega földig.
GabeE3e
Imádom az ilyen gyöngyszemeket <#taps>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Én is utálom õket.A német(de kb az összes) tankok amíknek 40 alatti a végsebességük,szar a camojuk kapásból tartalékra is raktam😄 most szerintem mindenki jobban jár gyorsabb tankokkal(az sem árt, ha scouttal) lehet õket szopatni azért😊 bár mostanában igen megy nekik a melee is <#banplz>
*Amúgymeg fullon van az összes k*va szerver olyan ping háború van megint...nem tudom miért nem lehet más szerverekre is csatlakozni-.- lehet messzebb vannak , de szerintem még azokkal is gyorsabb lenne ez a szar" eu1 full szar, eu2 meg telle van cz szerencsétlennel vagy mik ezek lehet szépet mondtam . Ez az a hétvége amikor inkább bekéne inni picit esetleg disco😄 mert EU3 meg nem lesz.
Ha nem akarsz idegrohamot kapni, akkor goat sim..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Akkor nem érdemes felmennem, max fun cuccal vagy light-al...
A WG alkoholista idiótáinak megint sikerült szétcseszni a hétvégét.. Nem elég a szokásos debil horda, most még a sok tetves artista gyökér is fent van..

Oldalanként minimum 4.

Rohadna meg az összes..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Az is6-os marhaság óta nem vagyok hajlandó ilyesmivel ismét szopatni magam.

Viszont szereztem ma két újabb Pascucci medált. <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ja, aha, értem <#eplus2>

Ez esetben:

<#alien>
Komolyra fordítva: nekem se a szívem csücske az artizás, de ez is a játék része. Játék a játékon belül. Így, nerfelve, szerintem nem idegesítõ. Most hétvégén meg mindenféle bónucok vannak (fõleg, ha counter-artyzok), szóval miért ne használnám ki a lehetõséget 😊
nem nyúl bele a Wg mikor E-50-el Tigris 1 hátuljáról pattanok. Nem, dehogy. Ez olyan csata volt amelyikben látványosan hamar bukik a team. Nem játékos függõ hanem egyszerûen "lejt a pálya". Egyik csapatnak semmi nem megy át a másiknak még a lepattanó is talál. Egyébbként iszonyatos arty dömping van.

<#idiota>

Ja, amúgy eddigi átlag wn8-am 1200, nem "felvágásnak", mert nincs mire, csak összehasonlításképp.
Tier7 artival simán lehet hozni a 2000 körüli wn8-at. 1000-2000 sebzés elég sima ügy.
Tegnap elkezdtem kicsit komolyabban artizni a GW Pantherrel (készültem a ma éjszakára + holnapi napra, holnapután más dolgom - is - lesz). Nézem a WN8 értékeket csata után... Ha gyorsan buktunk, mert lerohantak minket, 0-300 (esetek 20%-a), egyébként 2000-3000 között <#vigyor2> Ha ez nem jó stattunkolásra, akkor nem tudom, mi. A szépséghiba, hogy a winrate-re nincs komoly befolyással, bár fene tudja.