World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pályák ugyanazok, tankok ugyanazok, mitõl lenne annyira más? Randomban három összedolgozó hevi szakaszban ugyanúgy le tud taposni mindent.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Antimat
Nálam se megy, kb. egy hete írtam ide, de nálam csak annyit csinál, hogy rákattintok az exe-jére, pár pillanatot gondolkozik, majd nem csinál semmit (se hibaüzenet, se semmi). Már próbáltam teljesen másik könyvtárba is betenni, semmi hatás. .NET 4.5 és Win7 van fenn

cyka blyat

deaktiváld majd újra aktiváld és jó lesz 😄
nekem is ez volt
Sunsetjoy
Nekem múltkor kellett vagy 5-6 meccs, mire visszakapcsolt.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Huh type 58, nos a végén már haragudtam arra a tankra a 126 penje miatt de alapvetõen tetszett, ezért is szántam el magamat hogy majd kihúzom minimum a t34-85-öt. Type 59-et meg ma is jó tanknak tartom. De a másik három is inkább személy függõ, Is7-nek pl szerintem brutál armorja van. Mondjuk nekem meg bejön a Kv 4:/😄
megvolt már azelõtt hogy írtam volna
VGA driver frissítés, Direct X frissítés, Net framework frissítés, Microsoft C++ frissítés....

ami a furcsa hogy 3 napja semmi nem volt, tök szépen futott minden
erre tegnapelõtt kezdte el, meg tegnap...
nem akarom elkiabálni de mintha estefele már kezdett volna normalizálódni

majd késõbb kiderül, most vár a kert 😊
Tegnap lejárt az XVM aktiválása. Újraaktiváltam, de azóta sem megy.
Másnak sem?
"- developers are considering replacing the FV215b (120)"
link

De mondom, ezt is már minimum egy éve mondogatják, szóval nem érdemes most nekiállni rohanni az FV-ért😊
hetvegi akciorol lehet tudni mar valamit?
Úgy egy éve kezdték el mondani, kb. a KV-1S bontással egy idõben, szóval lehet hogy még igencsak a jövõ zenéje😄 De egy-két hete egy Q&A-ban is megpendítették, hogy valószínûleg le lesz cserélve, mindjárt elõkeresem.
Mondjuk az én véleményemre ne alapozz, nekem kedvenc tankjaim közé tartozik a Löwe, Type-58 és 59, T-25, IS-7; szóval a többséghez képest más a véleményem.
Savaran
Angol tizeseket miért cserélik le?

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

Be, de én a Caernarvont is szerettem. A lövege szuper, a mozgékonysága nagyon jó, kifejezetten tetszik. Még 10k xp és végeztem vele.

©yossarianHUN: ez micsoda? nem hallottam errõl.
Amúgy nemsokára kifejlõdik az E 75, már most elkezdtem gyûjteni a free xp-t toronyra mert azzal gyengített KT toronnyal menni t9-10ben elég pokoli lehet:/
Saját tapasztalatból tudom mondani, hogy egy-egy térképre (csapat csata vagy század, ahol ugye nem tudjuk, hogy milyen mapot dob a gép) a berakott tankok és az ellenfél függvényében rengeteg különbözõ taktika létezik. Ruinbergrõl délrõl indulva én még sohasem kempeltem a J1-2-ben. Minden azon múlik, hogy milyen csapattal, illetve milyen FC-vel vágtok neki a játéknak. Pár napja T10-es században RSOP-val kerültünk szembe, tele voltak Bat-tel, néhány IS-4 és 7, két Foch TD. Nyilván buktuk a csatát (8-9 tankjuk azért elhalt), de élmény volt a játék a vereség ellenére is. Mindenki tette a dolgát, a csata alakulásának megfelelõ változtatásokat azonnal lereagáltuk, védtük egymást, amíg lehetett. Ilyen élményeket és társakat a random csata nem ad, ott magadra/szakasztársaidra vagy utalva, néha össze tudsz játszani egy-egy értelmesebb játékossal.
A CW a következõ szint, ahol egy begyakorolt mapon harcolsz. Öngyilkosság lenne ugyanazt a taktikát alkalmaznod mindig, mert a következõ ellenfeled meg fog kérdezni egy már elvert csapatot, hogy milyen taktikát használsz, és felkészül ellene. Ezeknek a csatáknak tétje van, itt már mindenki jó játékos, nem idegeskedsz a piros csapattársak miatt. A kihívás is nagyobb, sokszor lilák ellen kell harcolni, ezért a gyõzelem is sokkal jobb érzés, mint randomban. Itt egy példa, ami jól érzékelteti a CW hangulatot:

Ha valaki fejlõdni szeretne, érdemes 10 percet szánnia az elolvasására:
Egyébként voltam pár CW-n, nem sokon, de igen, pontosan láttam a jelenséget, amirõl beszélsz, 10 IS-7 összeáll egy nagy támadó ékbe, és mehet a trancsír. Nagyon szép, nagyon hatékony, csak épp köze nincs a randomhoz.
Azt is.
Sóhaj. Ti azt nem értitek, hogy amit leírtok, amikor a heavyk összeállnak egy nagy, megállíthatatlan acéltéglába, azt csak CW-n lehet megcsinálni, mivel ott van egy összeszokott, koordinált csapat. Randomban meg nincs, ennyi. Randomban 10-bõl 1-szer lesz olyan, hogy a csapatod heavyjei egyszerre megindulnak, és átgázoltok mindenen. Randomban egyedül kell boldogulni heavyvel, és épp ezért nagyon komoly hátrányban vagy a portyázó medekkel szemben, mivel õk még ha nem is állnak össze wolfpackba, flankeléssel és rejtõzõ snipeolással nevetve fingatják meg a heavyket, akik nem számíthatnak az ismeretlen, sokszor tök hülye csapattársaikra. Ezért mondom, hogy ne keverjük a randomot a CW-vel, mert teljesen más tészta a kettõ, de csak kötni kell az ebet a karóhoz.
Uhh neked bejön a conqueror? A lövegét leszámítva szerintem kivüllállóként nem túl jó.
Uhh neked bejön a conqueror? A lövegét leszámítva szerintem kivüllállóként nem túl jó.
Antimat
Nem a brit X-es medet cserélik le?

cyka blyat

Antimat
Igen, én is erre gondoltam, a sok új tankágban már nem tudnak mit kitalálni.

cyka blyat

Én már csak azért is pályázok rá, mert mikor le lesz cserélve megkapod helyette az új tízest.
Érdemes megvenni az FV215b-t? Mármint, ad valami játékélmény pluszt? Randomban játszok, nm CW-zek. A Conqueror nagyon tetszik.
mijki
Ha valakinek FPS gondja van, az kicsit segíthet, hogyha a TS-t átrakja a 2+ magra(affinitás beállítás).

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

tegnap jelentkezett nálam is ez a probléma,eddig nem volt észlelhetõ.
elég rendesen meg meg állt a kép,mindkét szerveren csinálta.
én amikor felnéztem a bal felsõ sarokba ilyenkor,nem a ping volt magas,hanem az fps ment le szinte nullára

remélem hamar megjavul
Gyerekek ez a wz120 egy vérengzõ állat . mindenkinek ajánlom valami brutális nekem jobban bejön mint a t54 ...OP
Üdv!
Leszedtem megint a Tank Inspector nevû kis program legújabb, 1.3.2.36 verzióját, de indítás után pár másodperccel lefagy ("Tank Inspector mûködése leállt"). Mi lehet a probléma? .NET framework 4.5.1 telepítve van, ez nem lehet gond.
Innen szedtem le:
http://tankinspector.sinaapp.com/download/
GabeE3e
Vidkari driver frissítéssel megszûnt a kép megakadás, próbáld meg te is hátha mûködik.

There is but one rule: Hunt or be hunted.

"ami mondjuk vicc, hogy kisebb az átütése, mint az egy tierrel alacsonyabb STA1-nek"

Igen, jobb helyen ez a power creep -.-
Antimat
Két kérdés:

Milyen felszerelést tesztek:
- WT auf E100-ra? Illetve HE lõszer ellen érdemes a heavy spall linert rátenni? Van egy a depóban, gondolom, nem csak artyk ellen jó, de HE lõszerrel lövõ egyéb tankok ellen is.

- megvettem ma a T54E1-et, freebõl rátettem a nagy ágyút (ami mondjuk vicc, hogy kisebb az átütése, mint az egy tierrel alacsonyabb STA1-nek). Kigrindeltem gyors a talpat rá, így a extra felfüggesztés helyére mehetne még valami a venti és a vertikális stabi mellé, egy célzásgyorsító van szintén a depóban, vagy mást tegyek rá ehelyett?

cyka blyat

ximix
Páran írták, hogy nekik nem minden proc.magot használ a játék.
Nem lehet, frissíteni kellene az chipset és ha van a igp driver-t ?
Kb. egy hete átnyálaztam a drivereket és nekem volt frissebb, hogy segített e valamiben pasz.
A AMD vidkarira is jött 25.-én új VGA driver 14.4 ha esetleg valaki még nem cserélte le.

Nálam így fest a játék, nem piszkáltam semmi affinitás és egyéb beállításokat.

A magasabb egyenletes szakasz amikor játszom a két szélén a garázs állapot.

FPS témához!
Nem régiben cseréltem a masinát, hogy meglegyen a fix 60fps, erre kijön az új patch, és ugyan ott tartok, mint mielõtt új gépet vettem volna! 😄
Jó persze, most a régin játszhatatlan lenne, de azért faszom! <#levele>
popey8
Nem tudom mennyi CW-n voltál már, de azt gondolom, h elég kevésen. Ráadásul szerintem nem is vmi jó csapatban, nem is jó csapatok ellen és kevés fajta tankkal.

Nekem van egy pár klán csata a hátam mögött (282) és ugyanazok a tapasztalataim, mint Oddballnak. Ahogy én nem vagyok kibékülve a nyomi artykkal és TD-kel, úgy te a medekkel. Azt kell megértened, h itt most CW-rõl van szó, ahol egész mások a viszonyok, mint randomban. Ha a medek olyan OP-ok lennének, mint mondod, akkor a top klánok csak azokat használnának CW-n. Elárulom neked, közel sincs így. IS-4, IS-7, E-100, E5: ezeket ugyanúgy használjuk mi is, mint egy KAZNA, CSA, EFE, TESLA, PZK, RSOP és még sorolhatnám. Ha olyan gyengék a heavyk, miért van belõlük több, mint a medekbõl? Csak egy pár tipp: több hp, nagyobb alfa és páncél. Igen páncél. Gold ammo ide vagy oda, az E5 kivételével a másik 3 be tud úgy állni, h a medek gold ammoja ne tudja sebezni, nem beszélve a nullásokról. A medek feldughatják maguknak a dpm-jüket, ha nem tudják sebezni a heavyt, azok viszont simán sebzik a medeket. Ha pedig nincs lehetõség flankelésre (mert mondjuk hátulról TD-k fedezik a heavyket), akkor a medek végképp pusztulásra vannak ítélve. Én is nem egyszer láttam már, h egy med csapat elvérzik heavykkel szemben. Ahogy Oddball is mondta a medeknek általában akkor van esélyük, ha létszám fölényt tudnak kialakítani és jól lõnek fókuszt.

Csak egy példa: mi múltkor simán kiszoptunk Malinovkán. Mi nagyrészt orosz medekkel, az ellen nagyrészt IS-7-kel. A csata végére ugyan nem sok IS-7 maradt életben, de mindegyiknek (a halottaknak is) több, mint kétezer pontenciális sebzésük volt. Közülünk volt, aki közelrõl lõtte õket, volt aki távolról. Hiába lõttük õket APCR-rel, HEAT-tel, az a nyomorult IS-7 csak úgy ette a lövedékeket. Úgy alakult, h én távolról lõttem õket és hiába céloztam gyenge pontot, meg lõttem az oldalukat a lézer pontosságú orosz med löveggel, alig akartak sebzõdni. Am ügyesek voltak, mert elrejtették az LFP-t a roncsok mögé és az oldaluk is szögben állt. Mire eljutottunk odáig, h rájuk menjünk, õk már többünket kiszedtek, így már kb. akkor eldõlt a csata.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

az E5 nem véletletnül a legáltalánosabban használt CW tank.

a WZ120 egy zsákutca, a 121 az semmire sem jó, tehát miért huznád ki, másrészt a wz120-ba több százezer xp-t bele kell rakni hogy használható legyen, feltéve ha a kinai nehéz ágad nincs meg.

a csucsn kell abbahagyni:

Victory!
Battle: Swamp
Vehicle: A-44
Experience received: 4 554
Credits received: 59 343
Battle achievements: Confederate, Sharpshooter, Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
nagyon remélem....
mert akkor hamar arra a sorsra jut mint az IS-2 😊
j0nNyKa
stílus

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Np, nem a tank hibája! <#vigyor5>
amúgy annyira dicsértétek ezt a T-34-1et....
eddig 4 win és 14 lose vele 😞
LOOOOL XDDD
ximix
Látjátok milyen jó ez a játék, aki játszani akar vele pár hónap után már olyan szakképzett lesz számítástechnikából és hálózati hibafeltárásból, hogy a NASA kopogtat az ajtaján hogy van üresedés a cégnél 😊

Ezt még múltkor találtam mikor © foxbat88fx a GoatSim-el nyomult csak feledésbe merült
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
ne folyamatos laggra gondolj
mi van?? miket zagyvalsz???? mi az h a hozazd lejovo ember???
egyes nem lagol, kettes patch óta folyamatosan lagol. Na akkor miért a szolgáltatóm a hibás? A hozzám lejövõvel nincs gond, lásd, egyes tökéletesen fut. Ne szidjuk a t-home-t mert nem náluk van a gond.
SerbPlotter xDDDD
nekem nem laggol az egyesen.
Master91
Nem tudom, hogy miért reagáljátok ennyire túl.
Egyértelmû hogy a wg a ludas.

Mondom, mi is laggoltunk (3 teljesen független gép/net stb)
Feljövök, és látom foxy, meg még 1-2 komment is hogy lagg.

Fa.szomat a PingPlotterbe, SerbPlotter kell ide de erõsen.
j0nNyKa
> legjobb netem van
> túl bonyolult
😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

uhh ez túl bonyolult :S