World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy jagdpz4ben vagy cg-ben idaig sem volt jovilag. o errol beszel.
Te voltál a csalinyuszi?:)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Solten
Igen, akinek kellett az nincs tisztaban meg azzal sem hogy a fejlesztom kb a normal csatat kepesek ugy-ahogu balanszolni.

Saor Alba

Hát idáig jó világ volt, most szar világ lesz nekik. Úgyis le lehet csökkenteni a számukat, hogy az odafelé utat kaszálják el...
Solten
Nem ruszki devek - oriasi pozitivum.

Saor Alba

Hát én speciel többet mentem panzer IVel kurskon mint bármi mással.

WoT: Nishizumi77

Nekem tetszene, Tobruk. Persze angol oldalról, naná. Matildák, Churchill-el, a PzIII-asok ellen. Mészárszék lenne<#eplus2>

Mert aztán olyan sokkal klikkelnek a kurszki csatára ingame pz3-al vagy pz4-el.

Ezt a hol vannak az ingyenfrag t-34-esek a Tigrisem elõtt baromságot el kéne már felejteni. Az orosz doktrína szerint az ellenséges páncélosok elleni harc a tábori tüzérség és a taktikai légierõ feladata, az elõbbinek a gépesített eleme a Su. Hadrendben is kb. egy szinten van a kettõ, hadtest-tartalék.

hol mondtam hogy nem voltak? Az arányokról beszéltem, hogy T-34bõl volt sokkal több nem su-152bõl IRL. Mert ingame 6:1 arányba több a su a t-34nél.

Ahogy a Su-152 és Su-85 is.

mind a kettõ harcolt kursknál

De amúgy nekem ez volt az eredeti ötletem, hogy tierpont-limittel és hardcappel a top tierekre kéne a historical battle-t megoldani.

Akkor nem sem Panther, sem Tiger Prohorovkánál.

több fps?? viccelsz..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

jó de akkor rendes elosztás legyen, arányosan kéne.
Kurskbna is mikor oroszoknál van 6 su-152 és 1db T-34 hát szerintem az arányok pont fordítva voltak igazából.

en nem latok ebbe semmi meglepot. a szokasos wg megoldas. nyugi par het es visszabuffoljak majd az egeszet, es megint ugyanotttartunk mint most - az artynerfnel lathato volt h kezelik a globalis problemakat.
Há de nektek kellett a történelmi élmény. Most az is baj?:)

Az a 90% jó ha 40 megvan, de lehet még azzal is sokat mondtam.
Viszont tény, vannak OP TD-k. A WTF és az FV mindenképp. Viszont akkor nem ezekhez kellett volna nyúlni elsõ körben?
Mert azt ugye beláthatjuk, hogy egy JPz IV, egy Churchill GC, egy Wolverine, vagy egy T28 minden, csak nem OP, és még lehetne sorolni napestig. Miért nem azokkal kezdenek valamit, amikkel gond van, ahelyett, hogy az egész classt beáldoznák amiatt az 1-2 kifogásolható darab miatt?

Jagd E-100 nerf... Látom még mindig nem sikerült kinõnöd az idiótaságot.

Na de más: elsõ benyomások a patchrõl nagyon kellemesek, több FPS, kevesebb micro lag. Én még tegnap leszedtem FTR-rõl a Test 1-es béta lövéshangokat, nagyon bejönnek, és nem is okoznak teljesítménycsökkenést, mint Gnomefather modjai. Motorhangokat viszont muszáj szereznem valahonnan, mert a gyáriak egyrészt gagyik, másrészt nagyon halkak. Sajnos a játékosokat nem sikerült patchelni, 5 csatát mentem tesztelés céljából, mindegyik 15-4 arányú, vagy ehhez közeli vereség:)
Tobruk historical nem lenne rossz HA nem lennének Matildák egyébként. Panzer IIIal belelõttem egybe a kapott 5 gold ammot, maradt 15%hpja és ennyi, nem volt rá lehetõségem szembõl átvinni alap vacak lõszerrel, és olyan helyzetbe volt hogy flankelés kizárt.

Igazán átemelhetnék a war thunderbõl az 50mm L/60 átütését és akkor béna 60 helyett 84 lenne.

A super pershinget is nerfelték ? Mozgás közben leadott lövéseim hatástalanok. 50-100-ról kétszer pattantam egymás után. t32-õt oldalról láncoltam.
Várható volt, amíg a játékosok 90%-a TD-vel játszik. Egy párat hazavágtak, de még mindig rá vannak kattanva az emberek. Addig fogják cseszegetni õket, ameddig lecsökken a számuk ennyi. Ha sok marad a 10es azokat is elnintézik. A Jgdpze100, a WTe-100 és az FV nerfje szerintem boritékolható.
Majd jön a patch-et javító mikropatch. Aztán meg a mikropatch-et javító nanopatch.

Sunsetjoy
A blogomban ilyen 8-16-32 bites gépek játékaival (is) foglalkozom, de ugyanígy éreztem én is a Karl iránt... csak a sort foglalta a garázslistában.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Meginveltem havert, readyt nyomott de nem látom és a battle gomb se mûködik nálam.
Meginvelt õ, readyztem én nem láttam hogy õ readyzett de el tudta indítani, erre nekem elkezdte tölteni a mapot de nem mutatta hogy kik vannak a csapatba, töltötte a nagy semmit, és be se rakott játékba töltõképernyõn ragadt.
Alt+F4 aztán újraindítom gondolom, most meg ilyet produkált töltõképernyõn, és ugyanúgy nem rakott be:

Igazán nincs mit :)
Lehet kicsit túl szentimentálisan fogalmaztam, de az biztos, hogy néhány pályán az eddig megszokottnál jóval nevezebb lesz TD-vel sikeresen játszani.

juhéé nem lehet platoonozni patch óta

Roger6
A plussz gombot meghagyhatták volna, így nem tudok plusszolni <#miaz>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A Karl móddal egyet, vagy kettõt mentem hogy meglegyen az event, aztán alig vártam hogy kivegyék ezt a nyolc bites szart. Már a látványa is bántott. <#vigyor0>

Akik visszasírják, azok max. az ifjúkorukban játszott hasonló minõségû játékok utáni nosztalgia miatt teszik.

Én végig játszottam a kezdetektõl, ( A Sinclair81-re talán még emlékszik valaki. ) a különbözõ korszakok játékait, de megmondom õszintén nem vágyakozom utánuk. A minap elindítottam a DOOM-ot, amivel sokat játszottam annak idején, de nyomtam is ki azonnal. <#vigyor0>

Roger6
Köszönöm a kimerítõ választ!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Annyit láttam, hogy a pálya egyik végébõl lõtt a másikba, és telibe trafálta a tankot. Nekem ennyi elég.
Azon a gépen ahol 30 40 fps el futott a game most 9!!!!!

Azt hiszem innentõl hanyagolom....

Igen ez az SG fórum, ahol emberek másfél perces videók alapján mondanak ítélete még meg sem jelent játékokról...

"nagy valószínûséggel ugyanúgy fognak mûködni": ezt ebbõl a kb 20 mp-bõl vetted le amikor látni? Akkor te valami nagy guru lehetsz. Mert pl csak olyan apróságokat nem láttunk hogy hogyan céloz, mire lõ, stb. De ilyenek ne zavarjanak meg, biztos teljesen ugyan az lesz mint a WoT...

Na de hogy ne csak off legyen: ez a Kharkov pálya valami iszonyat ocsmány lett. Már nekem égõ hogy ilyet ki mertek adni 2014-ben.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sunsetjoy
Azért figyeled, anno volt random, aztán jött az ütközet meg a támadás mód- utóbb kikapcsolhatóvá tették.
Utána jött század mód, az simán jó még mindig.
A nemzeti csaták meg úgy kirohadt hogy ihaj. A historical mennyire menõ manapság?

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Elvesztették a lövés utáni camo bónuszukat a többi típushoz képest.
Hogy õszinte legyek, ezt szerintem még lehetne kezelni jó helyezkedéssel. De ami durvább, hogy a 3 átalakított pályán (North-West, Tundra, Arctic Region) totálisan minden TD helyet eltüntettek. Nincs olyan helyen bokor, amibõl a pályának egy nagyobb szakasza távolabbról belátható lenne. És ha ez marad az irányvonal a következõ pálya módosításoknál is, akkor a közepes tierû TD-k 90%-a teljesen használhatatlan lesz. Mert a helyeiket eltüntetik, közelharcra kényszerítve õket, amiben meg egyértelmûen esélytelenek a heavykkel és medekkel szemben.
Csak pont a t10 TD-k fogják a legkevésbé megszívni (azokkal simán lehet közelharcolni is), amikkel egyébként a gond volt.

Szerintem semmi, de biztos bennem van a hiba, én szívem szerint ezt a focis módot, meg úgy egyáltalán az egész historical battle részt egy árva elmorzsolt könnycsepp nélkül dobnám ki a búsba:)
Ez az SG, ha az ember dicséri a konkurenciát, azért van lebaszva, ha szidja, azért <#nevetes1>

Egyébként szerintem elég világosan leírtuk, miért írjuk le a játékot elõre. Mivel már ebbõl a fél perces trailerbõl kiderült, hogy artyk lesznek benne, és nagy valószínûséggel ugyanúgy fognak mûködni, mint itt. Nuff said.
Témalehetõség:
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#crazya>
Roger6
Milyen változás van pontosan?

Sunsetjoy
Nekem anno valaki írta (köszi neki utólag is), hogy amiatt szagggat a jáátéék csúcsforgalomban. És igaz. Majd megvárom az új változatot, aztán egyesével próbálom, hogy vagy engine, vagy gun.

Egy másik kérdés, mert itt-ott felmerül: mi volt olyan jó a Karl módban, hogy visszasírják?

Na a fejlesztõk ismét bizonyították zsenialitásukat...
Van a játékban kb 5 TD, ami OP. Erre alapjaiban teszik tönkre az egész TD classt (ahelyett, hogy ezt a konkrét néhány darabot tisztességesen kibalanszolták volna), méghozzá úgy, hogy pont ezeket a bizonyos OP-kat fogja a legkevésbé érinteni. Fenomenális.

Count Adyn
az vagány hogy -integrity baszik mûködni:D vagy csak nekem személyesen?:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Én nem temetem, mert elképzelhetõ, hogy úgy csinálják meg, hogy nem látnak felülrõl, hanem koordinátára tudnak majd lõni, stb. Szóval még reménykedem, de azzal, hogy belerakják a játékba már rossz útra tértek szerintem is.

Nagyon jó, gnomefather hang módok nem mûködnek mert a scriptjei miatt nem indul el a játék....
Hallgathatom a gagyi fûnyíró hangot míg nem fixálják.

Ez nem jóslás, hanem egyszerû pszichológia. Az olyan ellenfelek akik úgy tudnak rádlõni, hogy neked esélyed sincs ellenük hatékonyan védekezni, de még csak visszalõni sem az hosszútávon mindenkiben csak frusztrációt okoznak. Nálam a WoT-ban csak "telt a pohár" a sok szarakodással és mivel úgy néz ki ott is hasonló dolgokra lehet számítani egészen biztos vagyok benne, hogy már sokkal alacsonyabb ingerküszöbbel fogok elkezdeni azzal játszani. Ez van...

okosszöszi26
DEJÓMÁÁÁ!
lehet megint minden modot újratelepíteni :(

|Származási hely: Degec|

Az igen, kijött egy fél éve bejelentet játék elsõ másfél perces videója, és már itt temetik, hogy milyen sz*r meg minek ez meg fúj. Ha ekkora rohadt nagy jósok vagytok, a jövõheti lottószámot nem írnátok el? Vagy esetleg hogy ki nyeri a VB-t? Mert akkor megrakom minden vagyonommal.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Gondolni kell az agyhalott retardáltakra is. Ezek szerint nagyon sokan lehetnek, ha egy ekkora elégedetlenkédést kiváltó fegyvernemet egy az egyben átemelnek egy másik játékba. Most nem kicsit rendült meg a bizalmam az AW-vel kapcsolatban is.
A WT-vel ellentétben ez egyszer kipróbálós lesz aztán majd meglátom, de ha ott is ilyen effektív féreg módot kapnak egyesek mint a WoT-ban akkor ez egy felejtõs játék lesz a részemrõl. Egyszerûen kár lesz a befektetett idõért, hiszen több éves WoT-os tapasztalataim révén már pontosan tudom hova is fog ez vezetni, mennyi és milyen minõségû játékélményt is fogok majd ezért kapni... kár érte.

Megy az eu1

JeffDunham
Megy a játék.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ