World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
angelus1991ster.blogspot.hu
A Panther sebész szike pontos ágyúja nagyon kellemes, nyolcasokat is rendszeresen fingat, a kilenceseket meg elkerülöm, végül is med.
A Tiger meg ritkán kerül olyan meccsre, ahol a kilencesek dominálnak. Ha van pár, akkor azok lezsírozzák egymás között a hisztit, alul meg lehet vigéckedni. <#vigyor0>#vigyor0>
De akkor az igazi, ha a top tirbe tesz, akkor igazán élvezetes velük a játék.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Amúgy a vk nekem is el volt kicsit átkozva máskor meg jó köröket mentem vele.
Mondjuk Pantherrel múltkor mentem egy 2000+ sebzéses kört, na az tetszett plusz Ace-t kaptam😊
Szerintem várd meg más mit gondol errõl, mert én valamennyire kedvelem csak mostanában vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
Nem napi használatra kéne, csak ha megint lenne olyan küldetés, hogy gyûjts össze nemzetenként x mennyiségû xp-t, akkor ahhoz legyen pár tank a garázsban, és azért lehetõleg olyanok, amikkel nem szenvedés a játék.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Fontolgatom, hogy visszaveszem, ha már egyszer akciós 😊
Kéne egy közepes tierû német med a garázsba. Eddig a VK 30.02 M-et tartottam ebbõl a célból, de az a tank nálam el van átkozva, úgyhogy kezdek lemondani róla...
u.i: sooot milyen jokat lehetett rohogni, az elso maus-t kv3-al(akkor meg tier 6 volt) lottem 122-essel HE loszerrel, ensk-en egy haz korul "kergetoztem" vele 2 percig (csak 2-en maradtunk)mire lebontottam kb 1500 hp-rol.....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
De elõre látom, hogy T8-ba érve azért fogsz sírni minden hozzászólásoddal, hogy oneshotol az FV TD vagy rádtáraz egy WTE100. Tanulj meg játszani, nézz replay-eket azokról a tankokról, amelyeket használsz, hátha tanulsz valamit.
Ja, hogy a sírásba nem kell idõt befektetni, míg a tanulásba igen? Szerintem hagyd abba játékot, vagy legalább keress más fórumot légy szíves.
Egy PzI C 3 pontos mögémkerülést hajtott végre és 157 lövést kaptam tõle 0 sebzéssel...
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
wot nick: PsychoTrooper
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wot nick: PsychoTrooper
ja és
Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ilyen a játék, és nem is fog változni. Ha nem tetszik akkor töröld. Kezdem úgy érezni hogy te sem vagy jobb annál a négeres ugrálós pöcsömöcsénél aki állandóan tele rakja a szeméttel a fórumot.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Victory!
Battle: Abbey
Vehicle: Pz.Kpfw. 38 (t) n.A.
Experience received: 2,544 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 24,742
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
replay
Saor Alba