World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PzIVS-el is ugyanez van. Ötbõl három csata nyolcas. Lehet, így készítik elõ az új nyolcas prémiumokat.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

az tisazta h nem volt tierlimites, de tenyleg kezelheto volt a dolog. de utobbi idoben viszont tenyleg csak boxzsak az utolso haromban rendszeresen. raadasul eu1 szerveren hetvegen.
Elõször én se vettem komolyan, megvettem, és nagyon megtetszett. Elképesztõ aprítógép. Én nem vagyok szívbajos, szoktam vele napi szinten spammelni a goldot 6-7-es csatákban. Viszont így nem túl fun, hogy csak oda dobál, így a páncélja semmit sem ér, meg a +hp sem.
Azért elmehetnének a kanyukájukba, hogy szépen tönkretették. Tök funny volt, mert ha meglátták nem vették komolyan, aztán lehetett vele olyanokat aprítani mint állat.
Zömében sajátba dobált, dehogynem. Viszont lehetett 7-es csatád is. Most csak 6-7-es van, 4-5 bukta után rak sajátba. Elég hamar feltünt, mert mint említettem, naponta megyek vele, amióta megvan.
Master91
patkány köcsögök

Ram II sose volt könnyített MM-es

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az utolsó elõtti patch óta. Teljesen használhatatlan lett, 80%-ban goldozni kell vele. Ugye elméletileg ez könnyített Mm-s, olyan is volt, 5-bõl 4 saját tierben, most fordítva. Azóta 6%-ot esett a winratam vele. Mai napig használom az Ram2-Sp-t69 kombóban szoktam napi szinten duplázni egy legénységet vele.
jó ez az alufelni-mod..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

JeffDunham
Azért a köcsög arty-nk nem volt szívbajos... 1975-el nyitott úgy hogy majdnem kinyírt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tiger top tier? hahha. Legutoljára mikor top voltam , 8 killel zártam a csatát. Lehet hogy én vagyok a hibás, meg kéne ölnöm magam.

angelus1991ster.blogspot.hu

Master91
500
A Bishopnak mekkora a lõtávja? Csak mert barátnõm épp játszik vele és valami 240m-ig tud ellõni.
az miota van h ram2 4bol 3x tier6-7 csataba megy?
Én a mai napig rendszeresen megyek a Pantherrel, meg a Tigerrel, pedig haladok az E-50M felé, és az E-75 is hamarosan fullos lesz.

A Panther sebész szike pontos ágyúja nagyon kellemes, nyolcasokat is rendszeresen fingat, a kilenceseket meg elkerülöm, végül is med.
A Tiger meg ritkán kerül olyan meccsre, ahol a kilencesek dominálnak. Ha van pár, akkor azok lezsírozzák egymás között a hisztit, alul meg lehet vigéckedni. <#vigyor0>

De akkor az igazi, ha a top tirbe tesz, akkor igazán élvezetes velük a játék.

Ja igen ez a legnagyobb baja hogy 135-öket lõ az ember. + állítólag nagyon ammorack érzékeny bár még idáig nem kaptam be. Egyszer IS-el szembõl oneshotoltam egyet, jobban meglepõdtem mint a tulaja...
Ja igen ez a legnagyobb baja hogy 135-öket lõ az ember. + állítólag nagyon ammorack érzékeny bár még idáig nem kaptam be. Egyszer IS-el szembõl oneshotoltam egyet, jobban meglepõdtem mint a tulaja...
Hát én utáltam. Páncél semmi, lassú, nehezen fordul, bazi nagy, cammoja nincs, könnyen kigyullad, visszatartóereje nulla. Arra jó, hogy másodvonalból pötyögteted a 130-as sebzéseket. T7-ben még elmegy, T8 már szenvedés, T9 rémálom.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nincs mit.

Amúgy a vk nekem is el volt kicsit átkozva máskor meg jó köröket mentem vele.

Mondjuk Pantherrel múltkor mentem egy 2000+ sebzéses kört, na az tetszett plusz Ace-t kaptam😊
Köszönöm a véleményedet 😊

Hááát nézd, azt tegyük hozzá hogy én "noob" vagyok, néha tuti szarul használom vagy csak szerencsétlen vagyok (plusz balfasz társak) .Néha vicces tud tud lenni, ugye nekem BIA nélkül 3,75 alatt tölt, 198-4 pen pedig garantállja hogy a t8-as tankokat ne kelljen állandóan megkerüllni hogy sebezd õket. Ha elrejted a hasát akkor a frontja kellemes a többi med ellen na meg ugye 1300 Hp, szinte heavy kategória.

Szerintem várd meg más mit gondol errõl, mert én valamennyire kedvelem csak mostanában vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban.
Solten
Jol jon az a 130-as pen... 😄

Saor Alba

Azért "nyomokban fun faktort tartalmazhat"? 😊
Nem napi használatra kéne, csak ha megint lenne olyan küldetés, hogy gyûjts össze nemzetenként x mennyiségû xp-t, akkor ahhoz legyen pár tank a garázsban, és azért lehetõleg olyanok, amikkel nem szenvedés a játék.

:-) tudtam, de amikor csortet utanad nincs idod colzgatni igy a biztos HE maradt

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Hát, attól függ, elég okosan kell vele játszani szerintem. Közelharc ugye nem az erõssége, a csikicsuki helyzeteket megint csak kerülni kell. Sokat kell lõni, és pontosan hogy érdemleges sebzést csinállj.
Umm nem akarlak megbántani, de te most azért rinyáálsz mert t7-es tankkal (mellesleg a tier egyik legjobb átütésü és pontossági heavy lövegével) t9-be kerültél? Olyan aránylag jól belõhetõ ellenfele ellen mint az IS 8, E 50, Patton stb? WoW
A Párduc mennyire számít élvezetesnek/játszhatónak mostanában?
Fontolgatom, hogy visszaveszem, ha már egyszer akciós 😊
Kéne egy közepes tierû német med a garázsba. Eddig a VK 30.02 M-et tartottam ebbõl a célból, de az a tank nálam el van átkozva, úgyhogy kezdek lemondani róla...

Hát még ha tudtad volna, hogy a sárhányot lõve tutod sebezni apval is 😊 am én m6-al csináltam hasonlót 😊
akkor meg a gamerek nagy resze tudott jatszani ,nem a jatekot okoltak a sajat benasagukert......

u.i: sooot milyen jokat lehetett rohogni, az elso maus-t kv3-al(akkor meg tier 6 volt) lottem 122-essel HE loszerrel, ensk-en egy haz korul "kergetoztem" vele 2 percig (csak 2-en maradtunk)mire lebontottam kb 1500 hp-rol.....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

T7-es meddel simán játszható a T9. Ilyenkor spotolnod kell, nem muszáj minden esetben top sebzésre törekedni. Használd ki a sebességed, vagy tegyél a tankodra álcahálót és periszkópot, keress egy jó spotbokrot, és jön az xp rendesen. Így hamarabb át tudod lépni a T7-et. Ráadásul a spottal csatákat tudsz eldönteni, ha jól csinálod.
De elõre látom, hogy T8-ba érve azért fogsz sírni minden hozzászólásoddal, hogy oneshotol az FV TD vagy rádtáraz egy WTE100. Tanulj meg játszani, nézz replay-eket azokról a tankokról, amelyeket használsz, hátha tanulsz valamit.
Ja, hogy a sírásba nem kell idõt befektetni, míg a tanulásba igen? Szerintem hagyd abba játékot, vagy legalább keress más fórumot légy szíves.
Ezen a csatán még mindig sírok a röhögéstõl:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy PzI C 3 pontos mögémkerülést hajtott végre és 157 lövést kaptam tõle 0 sebzéssel...

Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25

Az elõzõ #316815-ra válasz, hogy gyakná meg a fórummotor <#idiota>

wot nick: PsychoTrooper

Csak hogy tudd mirõl maradtál le:

wot nick: PsychoTrooper

Mi lett volna vele mikor t6ot is simán bedobta t10 ellen? Marha sok a rinyagép errefelé 😞
j0nNyKa
én úgy kezdem érezni, hogy hasonló sorsra jutnak <#idiota>
ja és
Jeff a király (de sz@r a WN8-a és goldnoob)

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

JeffDunham
De mi is lesz@rjuk nem csak õk, mégis tolod be ezeket a rinyákat ide. Mert ha össze dobna 3 tier-el feljebb, vagy 4-es spotterrel tier 10-be akkor megérteném. De így?! Szerinted másokat nem így dobálja? Megsúgom hogy: DE!

Ilyen a játék, és nem is fog változni. Ha nem tetszik akkor töröld. Kezdem úgy érezni hogy te sem vagy jobb annál a négeres ugrálós pöcsömöcsénél aki állandóan tele rakja a szeméttel a fórumot.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Az összes medre érvényes ez.

Logikus. Bár azok leszarják mit mondanak. cDa csak bannolni tud az ingame álatlános chatban.

ha nem a retek tigert erõltetnéd nem zavarna a +2tier..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Hajrá írja wg-nek. Attól hogy naponta ezzel sírod tele az sg fórumot semmi nem fog megváltozni 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Master91
minek?

tigerrel tökéletesen ellehet lenni itt

9esekbe akarsz 2-3k-t sebezni vagy 5ösökbe?
Bizonyos tankokra igenis kell a tierlimit.

Itt azért jogos a gold lõszer használata.

patchaou
Szerintem nincs ezzel semmi baj.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Lunki88
Marha nagy szerencséd lehetett, másképp nem tudom elképzelni hogyan történhetett. 😄 Majd megnézem azért. Mindenesetre én utáltam ezt a tankot.
És akkor kempeljek? akkor legyen a tier 6-7 neve Tier Camper. Ha egy vagy 2 t9-es lenne az lenne a legjobb, de t9 horda ellen mit csináljak? Szerintem a korábbi szabályozást teljesen eltörölték. most káosz "uralkodik".

Nem a 8-asokról van szó hanem hogy a t10-8 alatti szintek t2-ig játszhatatlanok, szarok a t8-asokra. nem kell kihúzni. én a t6 és t7 kínjáról beszélek. az idegesít hogy az MM ilyen beosztásokat csinál.

Nincs csata, csak megemlékezõ akció 😊
Solten
lol

Victory!
Battle: Abbey
Vehicle: Pz.Kpfw. 38 (t) n.A.
Experience received: 2,544 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 24,742
Battle achievements: Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

replay

Saor Alba

Na igen Nekem is csak Tobruk van. A kiírás szerint ide nem jók a tankjaim, de a Kurszkiba jók lennének, csak nem találom hol van.