418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #337251 Mindkettőt. Fél órája volt ez a csata. Annyira nem régi. Nem baj, ha nem tudod lejátszani. Durva szakmai hibákat követtem el benne. Ergo én is balfasz voltam.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 22:00:09 -
yossarianHUN #337250 Régi a replay, nem tudom lejátszani. De egyébként a két totál degenerált paradicsom E-100 közül melyiket szedted szét? Én is tudok mutatni olyan replayt, ahol T32-vel lövök ementálivá egy autista 7 éves szintjén mozgó E-100-at, de ez nem jelenti azt, hogy a T32 jobb tank, mint az E-100. -
Userx2 #337249 Én elhiszem neked, hogy az E-100 nagyon jó tank. Reggelire... :-) FV215b vs. E-100 -
#337248 Vagy folyamatosan viszed T5-től a legénységet, és a megtartott tankokba új legényeket raksz, vagy a megtartott tankban hagyod a legényeket, és az új (1 tierrel nagyobb) tankokba új legénységet fogadsz.
Más alternatíva nagyon nincsen. Segítenek még a prém tankok, orosznál pl. 3 prém heavyvel eléggé lehet húzni bármelyiknek a legénységét...
De pl van, amikor érdemes előre dolgozni. VK, KT legénységnél pl. a töltő 1. perk (BIA) aktiválása után új töltőt fogadtam, hogy a Maus, és E100 (meg az E-75) a két töltő miatt már egyből teljes BIA-val indulhasson. Van még pár ilyen ág (IS-7, e3, e4...), ahol előre kell gondolkodni.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.09. 21:06:50 -
Bee #337247 Pl. megtartod az Rhm-et, teszel bele 75%-os legényeket, a T9-be pedig mehet a skilles csapat. Néha tolod T8-ban is, gyorsan fognak fejlődni. A Ferdi lehet még jó választás, jó TD és 6 fős a legénység. -
bekescsaba #337246 Op tankokban húzom őket
-
Phara #337245 Sziasztok!
Legénység fejlesztés nálatok hogy zajlik,ha nincs az adott nemzetnél prém tank?Tegyük fel én ki akarok húzni egy Német TD ágat és a legnagyobbakban lenne a legtapasztaltabb legénység.Persze ha tetszik az ág akkor meg is tartanám 5-től felfelé őket.Ezt ti hogyan szoktátok megoldani?
Köszi! -
bekescsaba #337244 Sziasztok!
Valaki ért ezekhez a tárgyakhoz?
Azt akarnám megkérdezni, hogy - ha jól értelmezem - hogy ez az eredeti óraszerkezet, csak új testbe téve, új szíjjal?
Régi vágyam ez az óra, de az eredeti 120 000 Ft felett van ami doxa. Lehet spórolok még rá.
http://www.ebay.com/itm/Vintage-military-style-Germany-vs-CCCP-WW2-WAR2-watch-Panzertruppen-/301430499029?pt=Wristwatches&hash=item462ea866d5 -
Oddball29 #337243 ajánlott olvasmány Sztálin csatahajói a Zoli hajói blogon. -
Oddball29 #337242 FV 215B-nek az igazi ellensége az SPG, de az súlyozva. Ha az nincs, akkor elég jól lehet vele darálni. -
davidbog #337241 USA, japán, orosz, angol, német biztosan, ebben a sorrendben. Ha sikerül elég tervrajzot összeszedni magas tierű hajókhoz, akkor francia és olasz. A francia esélyesebb de ott is problémák vannak.
Amúgy van saját topikja. Szerintem inkább oda írkáljunk. -
#337240 Van Isten! Holnap kipróbálom. Most irány a munka!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #337239 kb olyan negyven masodperc. -
davidbog #337238 De az a szélesített rész már nem a felfüggesztés mögött van. Hanem a felfüggesztés felett, csak ládák textúrái kitakarják. Szóval azon nem segít az erősített felfüggesztés.
A britek heavyknél nehéz kiválasztani az alkalmas gépet. A Conquerort megtartottam, de én se szeretem. Chieftain mindenképpen kell, de mivel maradt a Conqueror nem volt hozzá legénységem. Maradt a Black Prince és a Caernarvon. A BP-vel szebb emlékeim voltak úgyhogy azt választottam egy új crew fejlesztésére. Mindjárt meglesz a 3. skill, de nem ezt kellett volna választanom. Caernarvonnal jobban jártam volna. -
Userx2 #337237 Brit tier 7-8-9 annyira nem buli. Bár a conqueror már 10-es ágyúval megy, nagyon nem bírja lövéseket. Nagyon nem szerettem. FV-el 3500 sebzést kiosztani gyerekjáték, ha nem az arty elől bujkálok. Az erősített felfüggesztés rengeteg sebzést felfog. -50 %-ot ír és ezt érezni is.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.09. 19:20:32 -
#337236 A B-C 25 t mennyi ideig tölt? Csak azért kérdezem mert kezdés után 54 mp-et éltem.
South Coast-on lentről kezdtünk, beértem a hegy alá és már lőtt engem és fel sem spotolódott. -
#337235 De persze az update könyvtárat nem pucolja szóval csak 8gb. -
davidbog #337234 Nem a felfüggesztés miatt nem lehet vele. Hanem mert a test torony alatti része szélesebb mint a motortér. A toronygyűrű majdnem akkora vagy nagyobb átmérőjű mint a test szélessége, ezért a torony alatt meg kellett szélesíteni a testet. (Hasonlóan mint a Vk72.01-nél.). Ez a szélesebb rész csak 102 mm vastagságú szemből és sidescrapeben a döntöttsége is szinte elveszik, így lesz kb 115 mm-es effektív védelme. Akik ismerik a harckocsit ott fogják lőni. De véletlenül se nehéz eltalálni.
Ezen a képen tökéletesen látszik a szélesített test a torony alatt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A homlokpáncélja a löveg magasságából csak 250-230 mm effektív védelmű a homlokpáncél egész felületén. Míg a T110E5-nél a homlokpáncél a két lámpa közötti és a sofőr középső periszkópja alatti kis részen 240-250 mm effektív védelmű (ez maximum a homlokpáncél 1/3 területe), a többi területen 280-320 mm effektív védelmű az elliptikus öntött orr miatt.
A legénységhúzás pedig nem igazán szempont a tier 10 gépeknél, mivel nem igazán jók benne. Ha legénységet akarsz húzni magasabb tierben akkor az tier 7-8-9. A tier 10-esek jóval kisebb xp szorzót kapnak mint a fent említettek. Nekem egy olyan tier 9-10 páros van (T30 - T110E4), ahol a tier 10-essel nagyobb az átlag xp-m mint a 9-essel. És még talán kettő lenne ha megvenném a 10-est is a 9-es után. Ezt úgy hogy a tier 10-esek közül sokkal akkor játszok ha van premiumom (vagy event van rájuk).
-
#337233 A Chaffee ma már nem lesz meg...
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.09. 19:02:37 -
#337232 tas -
#337231 Szerencsére csak 4GB töltött le és 12 telepítve a csónakos.. -
FosTalicskaa #337230 Majd ha eljutok odáig akkor végre kipróbálhatom én is. De ellenfélként azért kemény dió tud lenni és hiába szoktam a hasán keresztül átlövöldözni én még egyet sem tudtam kigyújtani... na mindegy. -
Userx2 #337229 Sidescrapelni is lehet vele, mert erősített felfüggesztés van fent nekem. CO2, és szuper repesz páncél is ajánlott rá. Ilyen felszereléssel tökéletes legénységhúzásra, amíg nem jön a csere tank. -
yossarianHUN #337228 Nekem meg 2300 körül, mégis azt mondom, hogy az eddigi leggyengébb tízes tankom. Még az 50B is jobban bejött, az E-100 pedig köröket ver rá. Az meg, hogy nem szenved modulsérülést, több szempontból sem igaz. Ugyanúgy, mint a két elődjének, az oldalát érő lövés nála is szinte garantált lőszersárgulás. Egy csatában kétszer felgyújtani gyakorlatilag gyerekjáték, csak a hasát kell lőni. Azt meg, hogy mi mindent pakol szét egy artylövés, ami a szép nagy, papír, frontális motorháztetőt találja el (és üti át), már hadd ne részletezzem. Harcmodorból meg a támogatón kívül másra nem alkalmas, alkalomadtán egy kis hulldownozoásra, de arra is csak minimum középtávról, mert közelről szétlövik a viewportot a torony tetején. Sidescrapelni hátsótornyos mivolta ellenére szégyen szemre nem lehet vele, head-on támadni a papírsága miatt szintén nem. Artynak meg csemege, lásd fent. -
#337227 Én délután bereggeltem a hajósba code nélkül, most jött mail hogy na tolhatom a hétvégén:) -
davidbog #337226 Lassabb mint az E5, sidescrap-re alkalmatlan, a hátsó torony miatt rosszabb a löveg negatív irányú kitéríthetősége ráadásul ebbe eleve rosszabb is, jóval gyengébb homlokpáncél, kategóriákkal gyengébb teknő front páncélzat.
A Warshipsben konkrétan a 3. nemzet lesz az orosz. A japán és az amerikai után a következő a nemzet lesz (a hazai piac miatt). Rögtön utánuk jönnek az angolok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.09. 18:34:08 -
Userx2 #337225 Jó tank az FV. Lőszer rekeszt az E5-nek lövik el állandóan. FV havy kevés modul sérülést szenved. Ezért szeretem, meg a jó DPM-ért. Hulldownban péppé veri az E5-öt is. Sajnos a hasi tasit meglőve gyújtható. Átlagsebzésem E5-el 1950, FV-vel 2000 felett.
Olyan írják itt le a brit tankot akik 100 csatát se mentek vele. -
#337224 Bosszúból, felváltva artyzni kezdtem, GW Pantherrel. 3év alatt nem artyztam annyit, mint az elmúlt 3 napban! Szado-mazo! :D -
FosTalicskaa #337223 Neked meg van mind2? Áruld már el miért nem jobb?
Több hp, pattogósabb páncél, kevesebb nyilvánvaló weak spot. Magasabb rof, pontosabb. Ami gyengeség az az e5-nek ugyanúgy az. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt... -
yossarianHUN #337222 Azt, hogy az FV jobb lenne, mint az E5, még senkitől nem láttam itt szerintem leírva. Egyáltalán az FV-t is talán egy ember dicsérte (talán Userx). Az ágyúja tényleg top of the line, de ez sajnos nem viszi el a hátán. -
FosTalicskaa #337221 Csak összegzem az itt elmondottakat a régi innen származó emlékeimmel. Az e5 überbrutál mert nagyon jó meg minden. Legjobb tank. Az angol az egy félelmetesen szar tank, ég mint a karácsonyfa, lőszerrekesz állandóan sárga. De az angol jobb mint az amerikai társa. Wat? Most akkor menjen el rajtatok az ember... Egyébként meg ne szidjátok, főleg úgy hogy ma még black prince-zni is akarok és egyedül ez a 10-es fv tartja bennem a lelket már több tier óta.
Egyébként meg jópár tag is ezt állította, még a régi hunsból...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.09. 18:21:40 -
#337220 Én már a karnevált sem vittem végig, ahogy hallottam a következőről :)
De így, hogy megvan/vagy kifejlesztve van 3 másik t10 heavy, nem is sóvárgok az FV-ért :D -
#337219 Még 1500 XP kell hozzá, ez legalább 10 meccs, de már fizikailag rosszul vagyok tőle. Forog a gyomrom. Nem tudom, ki volt az az idióta ökör, aki azt gondolta, hogy T4-5-ben egy scoutnak bármiféle hasznát lehet venni?! -
FosTalicskaa #337218 Miért az orosz hajók messze földön híresek voltak. Csak lehet nem úgy ahogy szerették volna. Ott van Csuzima. :D Szerintem mindenki hallott arról a csatáról. De aztán összeszedték magukat a szovjetek és a második vh-ra akkora flottát terveztek meg és kezdtek el megépíteni, hogy a németek szerintem ezért menekültek vissza 44-re a saját határaik mögé mert tudták, hogyha az a sok ócska hajó megépül nekik végük. Akkora vízkiszorítás kerülne a tengerbe, hogy vagy 40 méterrel emelkedne meg az északi tenger vízszintje és ők megfulladnának.
Viccet félretéve az oroszok szerintem tele lesznek obj. nevezetű fantázia szörnyekkel, amik csak papíron léteztek, de ott olyan jól néztek ki, hogy szerintem a játékban is op-k lesznek.
A német hajók (különösen az 1.vh, de még a 2. is) minőségben sokkal többet tudtak az angoloknál. Csak az angoloknak egyszerűen több volt mindenből. Kíváncsi leszek az erőviszonyokra.... -
yossarianHUN #337217 "hogy a legjobb nem táras heavy tank"
Wuuaaaaaaat? Meséld már el, ki mindenkitől hallottad ezt :D -
yossarianHUN #337216 Ja, múltkor Object 416-tal vertem ronggyá egyet közelharcban (komolyan), South Coast-on az északi bázis alatti kanyonban. Egy óvatlan forgatáskor az oldalába lőve besárgítottam a lőszerét, aztán a hasát lőve kétszer felgyújtottam:D Képzelem, hogy szentségelhetett szerencsétlen. -
FosTalicskaa #337215 Akkor miért hallom minden pro játékostól, hogy a legjobb nem táras heavy tank? Egyébként meg szerintem minden paraméterében durván odavágja az e5-t. -
#337214 De bezzeg a messze földön híres orosz/szovjet hajók tuti benne lesznek. -
#337213 Köszi, így tényleg ment még nekem is!
Ezer hála! -
FosTalicskaa #337212 Van már valami infó hogy milyen nemzetek lesznek a hajósban? Ilyen osztrák-magyar csatahajók, mint gondolom a Tegetthoff osztály, gondolom ne is keressünk majd benne...