418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #337331 talan csak a tas rohamloveg, de az meg ugysem t4es. -
yossarianHUN #337330 Na ja, csak azokkal megindultok, és mikor a pálya közepén találkoztok az ellenséggel, fogják magukat, kikerülnek, és befoglalnak:D -
#337329 Hogyhogy nem Matildával? Az ember azt hinné, annál OP-bb nincs T4-ben. :-s -
yossarianHUN #337328 Hát józan paraszti ésszel eszembe sem jutott volna, hogy volt annyi eszük, hogy teljesen merev géppuskákat szereljenek a testre és a toronyra.
Igen, gyakorlatilag nincsenek rajta nyitható "ajtók", csak úgy lehet hozzáférni a motorhoz, váltóműhöz, satöbbihez, ha cakkumpakkum lecsavaroztad a teljes hátsó lemezt, és daruval leemelted. -
davidbog #337327 Mert te minek nézted azokat? :) Összesen 8 darab lett volna, és az ember akár hogyan számolja a kubinkaiban és a WoT-os modellen csak 6 darab van. Még két 7,62-es lett volna a lövegpajzsban is, a jobb és bal oldali furatban. (Szerintem totál felesleges ennyi a két 14,5 mm-es bőven elég lett volna.)
A harckocsi motorterénél amikor az access ports-ról beszél akkor annak mi a lényege? Hogy nincsenek fogyantyúk meg zsanérok, hanem fel kell oldani a csavarkötést és daruval leemeleni a lemezt?
A belsejére kíváncsi vagyok, talán elmondja hogyan működött pontosan a töltőberendezés és mi volt a dolga a két töltőnek. Az orosz szövegekből ez egy kicsit nehezen érthető.
Mellesleg Nicholas Morannál is 65°-os a homlokpáncél...
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.10. 18:02:52 -
Pares #337326 Lehetett volna egy kis szerencsénk, több száz paradicsom csapat indult, de pont kifogtuk az unikumokat már az elején... ráadásul szar volt a térkép is (Cliff), mi 2 Hetzerrel meg egy Luschal mentünk, ők meg 3 Luschal. Himmelsdorfon (amire gyakoroltunk is valamicskét, az első csata lett volna, de technikaival megnyertünk) szerintem le tudtuk volna győzni őket, de Cliff teli van bokrokkal, dombokkal meg rohadt nagy... Ez van. -
yossarianHUN #337325
Atya világ, na azt mondjuk sosem gondoltam volna, hogy az IS-7 tornyán az a két, hátrafelé néző izé géppuska. Hogy a test két oldalán lévő izékről már ne is beszéljünk:) -
Toweliee #337324 Grat! Láttam, hogy írtál valami fórumon, vissza is írtam, hogy jelszót kért a csatlakozáshoz. -
zozoalma #337323 Sziasztok
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/45/western-shootout-competition/
Szerintetek itt van esélye Centurion I med tanknak ? , mert ugye arról ha teljes terjedelembe látszik úgyse pattan semmi :) -
Pares #337322 Elindultunk ezen a t4-es tournamenten, az első csatát technikai győzelemmel megynertük, de a másodikban egy unikum csapat ellen mentünk (3 Lusch, esélyünk sem volt), akik végülis a 8-ad döntőig jutottak... -
#337321 Meglett a 3. csillag a bulldogra, az egyik legjobb FUN tank.
-
#337320 Nekem már több mint 1 éve ki van kapcsolva :D -
yossarianHUN #337319 Mondjuk azt sem értem, miért kínzod magad az ilyen támadás, meg encounter módokkal. A játékosok 98%-ának a sima random is túl nagy kihívást jelent, az ilyenekről nem is beszélve. Ki kell kapcsolni a francba. -
MrGringo #337318 Megy mindenkinek a játék?? Valami frissítést akar keresni de nem tud csatlakozni a szerverhez -
#337317 Kb. mennyi idő hogy jöjjön meghívó ha küldenek? -
András77 #337316 Én most nyomtam alt+F4-t. Kész, nem idegelem magam tovább. Támadunk Erlenberg-en. Nem telik le három teljes perc és a baromállatok, a megvadult baromcsorda, akik középen elindultak mind meghaltak. Az ellenfél 2 tankot vesztett. A tűzerő fókuszálása működött tökéletesen, a baromcsorda egymás hegyén hátán füstölgött kilőve.
Néztünk egymásra bután egy pziv-el a kastélynál, hogy ez most hogy???? Aztán körbevettek minket és vége. A mocskos idióta fajzatok, hogy mi a bánatot élveznek ezek ezen a "játékon", amit művelnek? -
Lichtmaschin #337315 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reggel a botrány volt, később dél fel újra próbáltam, de továbbra is játszhatatlan...Sherman Jumbóval csak olyanokkal találkoztam, hogy t34heavy, Lőwe, Tiger I. és ez váltakozott pályánként. Lemming vonat az összes, ha velük mész nem sebzel, ha élen mész sebzel de kilőnek...ha nem mész velük kilőnek...
1 Jó csatám volt ma, type 58 al 3%hp ellenem egy is 80% hp-n, sikerült úgy lemozognom, meg kerülgetnem hogy 2x is mellém lőtt. Én meg kiszedtem. -
#337314 Egy kis artizás amit még élveztem is:) csítermod nélkül ofc:) Műholdnézet is csak a gyengéknek kell:D
Arty Replay -
Lichtmaschin #337313 Azért mekkora marketing fogás ez a karácsonyi naptár... Ha eddig nem ment el x összegér akkor kapjon a vásárló egy filléres szart mellé és máris milyen jól jár az ember ha megveszi és reklámozzák, hogy mennyit spórol az ember.... -
#337312 50% Vagy küldenek, vagy nem :)
-
#337311 Az én kicsi Tildám :D
replay
-
#337310 Arra mennyi az esély hogy World of Warshipsbe küldjön invite kódot ha most küldtem el az e-mailem? -
Myke28 #337309 Na ezt most hogy -
#337308 Tévedés, még nem kezdődött meg a téli szünet. 19-től fog:) -
András77 #337307 A f.szom kivan ma a játékkal. Nem tudom egyszerűen megcsinálni az 5 győzelmet. A sok barlanglakó állat rohan előre mint egy agyament és vagy ott pusztulnak pillanatok alatt vagy az ellenfél hullik el, de akárhogyan is, ha nem megyek velük, akkor hiába nyerünk nem leszek benne a top 10-ben, mert még sebezni se tudtam. Beforgatni a tankot, helyezkedni? Minek? Úgyse jön oda senki, ha mégis, akkor meg olyan túlerő, hogy mindegy, mit csinálok.
Ennek tetejébe még ez a rohadt sunyi lag is. A ping rendben van, de néha ugrik egyet a tank, főleg akkor kellemes, mikor kinézek a sarok mögül, aztán hopp már az utca közepén vagyok egy csomó ágyúcső meg rám mered.
Megkezdődött a téli szünet és a sok barom barlanglakó ellepte a játékot. -
#337306 oké köszi!:) -
R3nton #337305 FTR-en is írták, hogy ne most vedd meg! Karácsony előtt biztos, hogy lesz leárazás, de ha nem is, akkor is mit vesztesz rajta??! 3 modult? Azt tartsák meg maguknak. Nem most fogják az kivenni, előtte mindig szólnak, hogy kiveszik (természetesen kivéve az olyan esetekben, mint a su76) -
#337304 mai calendarban e25 van kicsit felturbózva.
érdemes lenne megvenni?
Valahol mintha azt olvastam volna hogy kikerül majd végérvényesen a store-ból. igaz ez? -
Bee #337303 Köszönöm a válaszokat! -
#337302 Szerintem a kisacc-meghívó járt le, és azt kaptuk vissza. Tegnap én is kaptam hármat. :) -
#337301 Köszönöm! -
András77 #337300 Azt ő maga sem tudja, de legalább jól néz ki.
A csatába lépési bónuszra kapsz pluszt győzelem esetén. Meg tudod a hatást nézni te is, ha elveszítesz egy csatát de szereztél valami komolyabb medált, akkor az összesítőben külön sorban feltünteti, hogy mennyi plusz kreditet kaptál. Tulajdonképpen ha győztél volna, akkor szintén annyit kapnál összesen.
Ilyen 8-10k szokott lenni maximum, nem túl nagy összeg, de azért számít. -
Kronos79 #337299 A res_mods/xvm/configs/általad használt mappában(alapból default mappa) van egy colors.xc fájl. Ezt nyisd meg szerkesztésre! Gördíts a Dynamic color by WN8 rating részig! Ez a fele után van egy kevéssel. Itt át tudod írni az értékeket. Ha nem ezt iratod ki hanem pl. az átlag sebzést az aktuális tankkal, akkor további görgetéssel ezt is meg fogod találni.
Ha a régi egy fájlos configot használod, akkor az xvm.xc-t nyisd meg szerkesztésre és gördítés a colors részig. Ez is nem sokkal a fele után van. Tovább gördítve a wn8 részig át tudod írni itt is a határokat. -
#337298 Az infó fülön mi az a "Gratulálunk kaptál egy meghívót!" cucc? -
#337297 Maximum 5%-ban. Pl. ha csata végi capnél a capkörben vagy, többet kapsz... Amúgy nem nagyon számít. -
#337296 Azzal nem szolgálhatok. Nem tudom már hol olvastam, de a tapasztalat is ezt mutatja. -
Bee #337295 Köszönöm a választ. Forrást tudnál róla adni?
Azért kételkedem, mert 1-1 jobb körre vereség esetén is 100k a bevétel T34-gyel. -
#337294 Úgy értette hogy ha győzöl ugyanannyi kreditet kapsz e mintha vesztel ugyanannyi dmg el teee:D -
Bee #337293 Köszi, de egy képpel mit szeretnél bizonyítani? -
EmR3 #337292 "Szerintetek a csata kimenetele befolyásolja a bevételt? "
Hihetetlen micsoda kérdés. Miért ne befolyásolná?
[spoiler][spoiler]
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.12.10. 11:16:34