418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#338777 Mármint venti meg ilyenek? Azok ha jól tudom 24.-től, szóval most még ne vegyél semmit :) -
#338776 Holnaptól. -
lammaer #338775 Modok vannak é fenn? -
lammaer #338774 Nem tudjátok, lesz mostanság félárú modul akció? -
#338773 Csak Én nem látom a képet amit beszúrtam vagy más sem? :)
A lényeg, hogy csapat és stronghold csatában feketepacák vannak a minimapon, a tankok fölött semmi jelölés sőt oldalt sem mutatja milyen tankok vannak a csaákban csak a kilek számát. Szóval szinte játszhatatlan az egész, még azt sem egyszerű eldönteni hogy éppen baráti vagy ellenséges tankot célzok-e...
Van erre valami gyógymód? -
kamionosjoe #338772 Én mondjuk nem sokat artyzok, mert én sem szeretem őket. Viszont a szovjet ágon megcsináltam a Su 5-ig. Úgy látszik nekem egyedi technikám van, mert én mindig megyek a csapat után, nem sokkal lemaradva. Jó lehet többször lelőnek, de sokszor meg így még jobb vagyok vele. Múltkor úgy nyertük meg a csatát, hogy én mentem és befoglaltam az ellenfél bázisát amikor már kifogyott a 12 lőszerem. -
yossarianHUN #338771 Nekem nem kell magyarázni, az elmúlt egy hétben 9 csatám volt. Egyébként meg tök mindegy hogy mi játszunk-e vagy sem, ha otthagyjuk a játékot örökre, akkor is lesz bőven elég paradicsom lajcsika, aki boldogan vigyorogva tovább tolja a WG szekerét. -
Plata #338770 Próbáld ki az angol FV-t,az asszem t6?
Ugyanilyen gyorsan lő majdnem. -
FosTalicskaa #338769 Már megbocsáss, de ti vagytok a hülyék, hogy egyáltalán hajlandóak vagytok céltáblát játszani. A wg-re azzal tudnátok nyomást gyakorolni ha nemcsak hogy nem fizettek erre a szarra, hanem be sem léptek. Akkor a sok egysejtű is mire tudna kattintgatni a szellempályán? Egymásra? Azt nem tudnak, mert ahhoz spot is kell: az meg +4 gomb (wasd). Számukra ez már felfoghatatlan misztikum. -
rahotep #338768 A csúcson kell abbahagyni:
Napi gyöngyszem:
-
#338767 Ment a válaz - természetesen a fórum nem mutatta...
Más:
Ez mi a tököm és hogy lehet kijavítani? norm,ál csatában semmi gond nem volt, de a közös mókázásoknál ez a rettenet van:
-
foxbat88fx #338766 na holnap végre 24.e :)
kapok még egy cuki kis prém tankot :P -
yossarianHUN #338765 Erre viszont nem fog sor kerülni, mert akkor nem lenne mivel játszani szegény degenerált 8 éveseknek, és nem pumpálnák tovább a tőkét a WG-be. -
Lichtmaschin #338764 természetesen ez a cél, főleg, hogy ne legyen senki 1 lövés -
yossarianHUN #338763 Elsőre azt mondanám a videokártyád készül megmurdelni, de ha csak egy pályán csinálja, akkor lehet, hogy másról van szó. Szedd le a modokat, nézd meg úgy mit csinál. -
yossarianHUN #338762 Akkor gyakorlatilag nem másról van szó, mint egy sebzéscsökkentésről. Én benne lennék. -
Lichtmaschin #338761 hát ez a része nem változna, ha gyenge pontot ér viszi a +- 30% ot, ha pedig vastag páncél akkor a páncél vastagság redukálja a sebzést.
Szerintem sokkal játszhatóbb lenne, ha nem lennének benne ezek az 1 hites artik...akik még büszkék is erre. Rendben van szeret a pálya sarkából kattintgatni, akkor viszont szenvedjen meg érte. főleg ilyen pontosság mellett... -
Gyuszopapa #338760 buzi az összes artista -
Gyuszopapa #338759 Mennyi ilyen barom van. -
Lorder #338758 Ez most mi a szar?:D Csak ezen a mapon van ez a "jelenség".
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ok5 #338757 7,85 BIA-val:) egyik legjobb döntésnek gondolom hogy még beszereztem kivétel előtt félárazva -
viper07 #338756 Ot3p, ment üzenet, kérlek olvad el. köszi ! -
#338755 Engem is nagyon idegesít, mikor elkezd az agyhalott csapattárs csak úgy lövöldözni, meccs elejétől, bele a vakvilágba. Persze annyi agya nincs, hogy ha van ellenség a közelben, akkor hamarabb felspottolódik, mert mitől tudná pont azt. -
yossarianHUN #338754 Na ja, de az arty HE-t lő. Egyébként WT-ben azért elég gyakori ez, mert az orosz gépeken gyakorlatilag T3-4-ig nincs normális lövegpajzs. A németeken a táposabb Pz III-ak tornya azért már kemény tud lenni. -
#338753 Sima HE-val nem. Vicces mikor lövegpajzson lőnek, át üt, és belül meg repülnek a repeszek szanaszét. Akkor kapok agyfaszt. Főleg mikor valami kis fütyi tank csinálja ezt. -
yossarianHUN #338752 HE-vel átlövik a lövegpajzsod WT-ben?:P -
#338751 Ez az agyhalott, végiglövöldözte a meccset, anélkül, hogy ellenfél lett volna a csöve előtt. Amikor a végjátékban ezt szóvá tettem, meg volt sértődve, és értetlenségét fejezte ki. Amikor az éppen kilőtt artynk beírta, hogy noob team, a KV-1S-ünk bőszen egyetértett. Szerintem meg volt győződve róla, hogy a tőlem gondosan ellopott két killjével ő aztán rendesen kitett magáért... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#338750 War thunder (ami alázza a wotot ), hányszor kusnyad meg a tankom 1 lövéssel, ami lövegpajzson át üt át :D -
yossarianHUN #338749 De hogy oldanád meg, hogy a találat helyétől függően változzon a sebzés? Hülyét is kapnék, ha akkor is vinné a HP-m 30%-át az arty ha a lövegpajzsomat veri be. -
Lichtmaschin #338748 Arra gondoltam, hogy ne egy lövés legyen egy tank, hanem csak bizonyos százalékot sebezzen. Persze ha melle lő akkor az a sebzes radiuszanak a távolságával csökkenjen -
yossarianHUN #338747
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.23. 19:54:11 -
#338746 Köszi! -
#338745 Francia T5 prém arti vmi eszméletlen trollság :) 8 másodpercenként köpködi az áldást. -
#338744 A legjobb az lenne ha nem lennének, bár bevallom őszintén én is kipróbáltam az artizást de nem jelentett kihívást, én inkább maradok a normál tankoknál, minap majdnem teljes hp-ről lőtt ki egy kék vin8-as gw e100 röptében a t54-em ből 50km/h val mentem -
kamionosjoe #338743 Köszi -
Pares #338742 Mai termés (AMX M4 45 Tank Ász + Type 59 Tank Ász):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
REPLAY
A végét elbaxtam, nem kellett volna leállnom lövöldözni az afk borsigot, aztán persze a végén úgyse lőttem ki, mert az oldala elnyelte az utolsó lövést, nehogy meglegyen a Top Gun... amit az rng ad, azt el is veszi... Ettől függetlenül valamiért nem nagyon jönnek a győzelmek a Type 59-el. Ma is 5 csata alatt tudtam leszorzózni, és 47.52% a wr-em 101 csata után (113 ellenséget lőttem ki, 1325 átlagsebzés és 693 átlag xp, annyira azért nem rossz szerintem).
-
yossarianHUN #338741 "Gondolok itt egy tier 6-7 es 1000 sebzes helyett, plusz minusz kb 30% es erre jöjjenek max bonuszok..."
Ezt nem teljesen értem. Mármint a tank HP-jának 30%-át sebezze rajta az arty? Függetlenül attól, hogy hol találja el? És ha mellélő, hogy számolná a sebzést? -
Toweliee #338740 Ismét big thx! -
Lichtmaschin #338739 Szerintem át kellene variálni az artyk sebzését. Értékről %-ra. Gondolok itt egy tier 6-7 es 1000 sebzes helyett, plusz minusz kb 30% es erre jöjjenek max bonuszok...szerintetek? Ha már ragaszkodnak az artykhoz -
#338738 EZT használd, nem csak abban van, amit te linkeltél. Ez asszem 5, ami a tankok feletti infót, healthbart mutatja normál és ALT lenyomása utáni módban.