418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• KaCsaxyz
    Nem az iraskessegevel van baj hanem az "okos"telefonjaval... :D Nehez volt leforditani, de azert megoldottam:)
    Boldog, bekes karacsonyi unnepeket mindenkinek!
  • Angelus1991ster
    Mennyi a minimum töltésideje?
    Tartalék accountjaimra megveszem:D
  • Angelus1991ster
    Szerintem gyorsan fejezzük is be! pszt! mert jön a gondolatrendőrség.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    TTT közül a tiltott kategóriába vannak sorolva azok a bizonyos harcjárművek.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.24. 13:40:33
  • DasIsFuck
    Azt ftr-en olvastam, hogy nem lesz elérhető csak bundle-ön keresztül.
  • DasIsFuck
    Én majd 1.400 000 kreditet fogok a TAS-ért fizetni
  • Nazarov77
    Kellemes ünnepeket!

Itt egy klasszikus :P
  • viper07
    Kedves Mindnyájatok !

Azt gondolom, mindannyian hálásak lehetünk a sorsnak, hogy a világ jobbik felére születtünk. Addig amíg a WOT problémat okoz, nincs igazán gondunk, és kívánom ne is legyen ennél nagyobb problémánk sohasem. Azt vallom sorsunknak saját magunk is kovácsa vagyunk. Éljünk úgy, hogy amink van, azt megbecsüljük, és annak tudjunk örülni. Éljünk úgy, hogy amit megtehetünk a boldogulásunk érdekében, azt meg is tesszük. Éljünk úgy, ha valakinek valamiből több van, akkor azt ne irigyeljük, hanem inspiráljon minket, és ha azt mi is szeretnénk, érjük el.

Kezeljétek ezt a játékot annak, ami. Játéknak ! Nem hibátlan, olyan amilyen, mégis tömegeket mozgat meg. Ha lepattansz, ha nem ütöd át, ha földbe lősz, akkor mi van ? Jön a következő csata, ez csak 1 kattintás. Próbáljatok szakaszban, strongholdban játszani, sokkal élvezetesebb, közben új embereket lehet megismerni, és az már pozitív hozadéka a játéknak.

R3nton, hozzád külön szólok : Írtad, hogy van FCM tankod, ha akarod prémed, sőt megveszed az E-25 -t is. Akkor neked semmi, de semmi okod arra, hogy ilyen " nem mered megvenni" játékot próbálj meg velem játszani. A játékosállomány nagy részét tekintve a Te lehetőségeid számukra elképzelhetetlenek. Gondolj azokra, akik esetleg egy 5-ös prémet vehetnek meg karácsonyra maguknak, azt is féláron, és boldogan játszanak vele. Ne érezzem ki a soraidból az irigységet, és főleg ne hangoztasd folyamatosan az ész nélküli vásárlásokat, amelyek szerinted értelmetlenek.
    Elégedj meg azzal amid van, és dolgozzál, alkoss ha többet akarsz. Elhiheted egyébként a 200 Eurós csomag - amit azóta sem írtad hol van - sem hat meg. DE TETTEM ÉRTE ! Két vállalkozást vezetek, amelyet a 0-ról én hoztam létre, és minden nap meg kell vívnom az életben maradáshoz szükséges háborúmat. A vállalkozói élet nagyom kemény, és ha kikapcsol a WOT, akkor amit megkívánok megveszem. Én így pihenek. Gondold ár kérlek ezeket a dolgokat, bízom benne inspirálnak majd.

Végezetül mindenkinek békés, nyugodt, szeretetteljes ünnepeket kívánok !
  • Madi92
    Hát karácsony ide vagy oda, ma nem megy a játék. Dolog szépsége az, hogy most nem mások miatt, hanem én vagyok balfasz..:D
    Olyan hülyeségeket csinálok mindig, csak röhögni tudok magamon. Na majd holnap.
  • Artman
    Akárki akármit is mond, jó kis tank ez a Churchill III :)

100% WN8, Tank ász, 9 kitüntetés, 7 gyilok, s sikerült egy elvesztett csatát megfordítani a semmiből :)

Replay itt :)

• Angelus1991ster
    Ki mondta hogy 30 ajrót fizetnék ezért a csomagért ? shopban lehet venni prémium tankokat, talán majd oda is kiírják.
    Ha már Leichttraktor-nak örök helye van , akkor a nagytestvérének is ( majd valamikor ).

TomDantes-nek inkább ..............
  • Angelus1991ster
    Boldog karácsonyt kívánok!
    Chi-To(ling) Chi-Ri szán csengőt.
  • DantesHUN
    Ha egy Tas lenne, 100 eurót is fizetne érte.
  • DasIsFuck
    szóval 1 ocsmánytraktorért fizetnél 30 eurót, de ha még hozzácsapnak 1 hónap prémet már nem kell?:D
  • R3nton
    Nem keresek szerencsére most rosszul, mondjuk ki tudja mi lesz később. Nyilván ez ember típus kérdése is. Én alapból olyan vagyok, hogy nem herdálom el a pénzt ész nélkül. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretek jót kajálni, öltözködni és szórakozni, csak éppen nem ész nélkül veszek meg mindent, mint egy kisgyerek ha pénzt adnak neki.
  • foxbat88fx
    Hali! Boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!
  • Angelus1991ster
    Ha csak önmagában lenne a Grósztraktor akkor megvenném. De az az egy hónap prémium teljesen felesleges.
  • viper07
    Nagyon szívesen, frag hegyeket !
  • voivod32
    Én már megkaptam az ajándékomat! köszi mégegyszer cimbora!
  • zozoalma
    Hát akkor sajna bukta lenne az 3 arty killes achievement :)
    Bár gondolom ez senkit se zavar itt :)
  • viper07
    Ezt már eldöntötted valahol ott mélyen, csak talán egy kicsit izgalmas az ajándékra várni
  • McFrost
    Tegnap minden magasabb meccsemben volt legalább 1-2 Panther 8.8. Nagyon mentek vele a fiúk, volt, hogy valaki bedarálta a fél csapatunk, pontosabban 8-at az enyémek közül. Biztos nézték milyen az új tank :D
  • voivod32
    T34 lepattan az Amx 12t tornyának oldaláról! Menjenek a jó büdös picsába!
  • Toweliee
    Estig alszom még rá, de szerintem igen.
  • viper07
    Én is azt keresem
  • McFrost
    Karácsony.
  • petersz
    Van ilyen 200 euros csomag valahol?
  • viper07
    Bár nincs leócsítva, remélem bevállalod !
  • sempike
    Reggel 8 óta 4 csatát sikerült nyernem, most 11.24 van.
    Asszem megint chatbannolni fognak egy pár hónapra...
  • Pares
    Érdekesen áll a szavazás az FTR-en az E25 kivételét illetően:

What do you think about the E-25 removal from the shop?

Pointless, vehicle was not OP (36%, 2,945 Votes)

Wargaming was right to remove it, but shouldn't have left an option to buy it for a couple more days. (28%, 2,307 Votes)

I don't care, wouldn't have bought it anyway (22%, 1,782 Votes)

Wargaming did it completely right (14%, 1,157 Votes)

Total Voters: 8,191
  • McFrost
    Erre van ötletetek?
  • Toweliee
    Egyik se jó, ilyen lett.

Viszont ha ez a file kell akkor ebben írd át, mert a minimapos beállítások nem kellenek. ezittaz

De ha nem akarsz ezzel foglalkozni no problem!!!
  • Sunsetjoy
    Ez lesz a jó jelölőbeállítás, csak élő tankokhoz, normál (nemALT) módban: LINK
  • joe662
    A mai menü:
    T-34-85M, Soviet Tier VI medium tank;
    1 Garage Slot;
    Gold: 1 700;
    Premium: 30 days.

Großtraktor Krupp, German Tier III medium tank;
    1 Garage Slot;
    Gold: 4 500;
    Premium: 30 days.
    9,464.57 Ft (29.99 EUR)9,464.57 Ft (29.99 EUR)
  • viper07
    Milyen csomagról beszélsz ??
  • Sunsetjoy
    Toweliee, a kért módodítások itt vannak, szerkesztő nélkül, jegyzettömbből:

JA VÁRJ, ELNÉZTEM :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A hitlog.xc fájlban (ha jól értelmezem, és CSAK feljebb akarod rakni), akkor keresni kell egy részt a 35. sor környékén:

// X position (negative values - bind to right side of screen).
    // ??????? X (????????????? ???????? - ????????? ? ?????? ??????? ??????).
    "x": 200,
    // Y position (negative values - bind to bottom side of screen).
    // ??????? Y (????????????? ???????? - ????????? ? ?????? ??????? ??????).
    "y": 5,

Ha az x-et változtatod, vízszintesen, ha az y-t változtatod, függőlegesen mozdítható a hitlog. Jelen esetben az Y értékét kell megváltoztatni. Most fejből nem tudom, vagy kisebb (negatív is lehet), vagy nagyobb értéket adsz meg.

A jelölők esetében ha jól látom, az alapbeállítást kell változtatni (a WR átkerül a játékosnév helyére), és nem az Alt lenyomása melletti beállításokat, ezért csak az alapot szerkesztettem.

EZT TÖLTSD

Remélem jó, mert még nem próbáltam ki:D

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2014.12.24. 10:22:38
  • viper07
    Persze, nyugodtan, minél gyorsabban, könnyebben menjen.
  • Toweliee
    Csináltam magamnak az editorban egy tetszetőset, de most minden a feje tetejére állt, az editor se működik. A lényeg, hogy nem akarom látni a játékos nevét se a win rátáját, és a wn8 érték pedig a hp csík mellől kerüljön fel a játékos nevének a helyére.
  • Sunsetjoy
    Elég sok mindent. A múltkorit se értetted, inkább várj, mindjárt átrajzolom (ha jól értelmeztem).
  • Toweliee
    Jó, bocs!! (:
  • Pares
    Én már csak az 5 győzelemre hajtok, és amikor elfogynak majd ezek a karácsonyi küldik, szerintem parkolópájára is teszem.