418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Épp szegény Dickermaxról készültem írni, úgyhogy akkor már címzem neked :)

Magával a tankkal szerintem semmi baj nincs. Viszont amilyen trágyahalmokat kap maga mellé folyamatosan, az valami hihetetlen:

Enyhén szólva sem tartom normális dolognak, hogy ennyi csata után ilyen átlagsebzéshez 46% wr társuljon.
  • Nazarov77
    Nem értek egyet azokkal akik szerint a 113 a legrosszabb tier 10 heavy, ha megszokod a -3 depressiont akkor elég badass tud lenni :)
    "kopp kopp"

Kép után még kapott pár pofont a bat chatjük és T110E3 de befoglalták a bázisunk mielőtt kilőhettem volna :(
  • Maala
    Biztos olvassák az SG fórumot.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:15:28
  • Maala
    Én mostanában raktam át full repair-re az IS-4emet, és nagyon durva (lesz majd) a 4,2mp-s javítással (most még 6mp), (akár fordított) sidescrapezve.

Pedig előtte nem mentem vele vagy 1,5 évig, a majd 4skilles legénységét is átraktam az is-3amba, de most az újjal is elég jól megy neki. Igaz, még BIA nincs.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:13:08
  • R3nton
    na megint kibaszott a saját artynk, változatosság kedvéért most meg is ölt :D Mi van ezekkel? :D
  • Maala
    Ne gondolkodj rajta, meg fogod később bánni, hogy kihagytad, egyszerűen az egyetlen olyan tank a játékban, amivel nem fogod tudni magad felbosszantani.

Nekem is van D.Max-om, szinte elő sem veszem sose, annyival rosszabb az isteni Nashornnál pl.

Teljesen más a 2.

E-25el goldot egyedül KV-4re kell lőni alapból (még oldalról is), minden másra ott a mastercard. Nekem össz. 10 goldammo van benne.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:09:25
  • Maala
    "Nüansznyi" különbség három bagóba kerülő ammo és egy 1k-ba kerülő ammo közt (e25 vs m10 vs su44)? Azért annyira nem.
  • yossarianHUN
    Ó, én úgy gondolkodom, hogy akinek még karácsonykor is van pofája artyzni, az megérdemli:D Minden meccsen teli torokból osztom a bokorülőket, csodálom is, hogy még az életben nem kaptam (chat)bant.
  • R3nton
    én írtam neki egy kedves mondatot, mondjuk annyira még nem is volt durva, végül is most volt Karácsony ;)
  • yossarianHUN
    És utána közölte, hogy l2p noob :D
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.27. 09:29:32
  • R3nton
    Ott vagyok az object268 mellett stb-1el, az oldalában vagyok és bontom le full HPr-ól, erre Newvalikahun m/55 faszommal megjelöli célpontnak a TD-t, amit amúgy is 20an tudunk lőni. Tudtam, hogy baj lesz, le is baszott rólam vagy 1000 HP-t a hülye gyerek
  • yossarianHUN
    Rendben, kösz az infót.
  • R3nton
    akartam mondani, hogy a tierlimitest vedd, csak láttam mindenki a su mellett kampányol. E-25 lett volna a legjobb választás, de az AT15 is elég OP lett most. Amúgy nem rossz a SU csak ha 9esbe rakja annyi, és ahogy hallom elég sokat rakja oda. Haver közelharcra használja, ellövi magát egy tank kifordul vele a sarokról és közelről megsorozza a weakspotokat
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem a legjobb tier10-es heavy tank. A személyes listámon ez van a dobogón a T110-zel és az FV 183-mal együtt :) Ami igaz az igaz, az aranylőszer majdhogynem lenullázta a páncélját a csatákban, papíron. A valóságban azért elég sok minden pattan róla, sidescrape-ben meg még erősebb. A célzással és pontossággal szerintem semmi baj nincs, mondjuk nálam megvan támogatva rendesen legénységi skill-el és stabilizátorral is. Hiába gyorsabb az is-7 és jobb a tornya, én is-4-gyel sokkal jobban szeretek menni. BIA, venti, Clutch Braking, Off-Road Driving sokat dob szintén a mozgékonyságon és már nem is fog annyira lomhának tűnni.
  • yossarianHUN
    IS-4-ről vélemények? Még jópár tízezernyi XP-t bele kell tolnom a Sütibe, de nem igazán szeretek menni vele. IS-4-gyel kapcsolatban mindig kicsit szkeptikus voltam. A tornya gyengébb mint az IS-7-nek, a teste meg szerintem egy árnyalatnyival szintén, plusz lassabb is. Sidescrapere mondjuk mindkettő jó. Az ágyúja meg valamivel jobb, de azért attól a 2,9-es célzásidőtől sem vagyok hasra esve. A Sütinek valamivel rosszabb, de kínszenvedés is vele bármi, 100 méternél távolabbi célra lőni.
  • yossarianHUN

De szemét egy kis dög ez a Csöffi, ha T6-ba kerül. Még a goldot sem igényli.
  • Toweliee
    Nem, inkább pucolj onnan.

@viper köszi, most szereztem be, este garázdálkodhatunk vele (:
    Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.12.27. 08:15:50
  • yossarianHUN
    Na ja, csak folyamatosan Tróger meg tízes arty hordákkal seggrepacsizni... Persze, többnyire az E-50 is ezt csinálja, de azért valamivel mégis kisebb mértékben, plusz néha előfordul hogy top tank, akkor meg kapásból vérpancsit lehet vele rendezni.
  • Lichtmaschin
    Természetesen, ha választani lehet nem szemből lőném, de ha éppen úgy adja a szitu...váltsak goldra gondolom...
  • Nazarov77
    Megéri persze, nagyon jó. Ugyan azt tudja mint az E-50 csak jobban csinálja a jobb átütés miatt, és nem megy szét a motor szemből.
  • viper07
    Továbbra is áll a próba lehetősége az accomon...
  • yossarianHUN
    Megéri E-50M-re váltani E-50-ről? Nagyon szeretem ezt a gépet. Az a háromszáz lóerővel izmosabb motor mennyire érződik a gyakorlatban?
  • Toweliee
    Miért kéne szemből lőnöd?
  • Nazarov77
    Nagyon egyedi a játékstílusa és kifejezetten fun vele menni. Igen, tier 8 csatába probléma lehet a 150 pen, de a sebességének köszönhetően meg tudod válogatni a célpontjaidat (map függő persze).
    Itt van egy replay kedvcsinálónak, 4200 dmg, legjobb köröm e-25el, ja és természetesen deffeat mi más lenne? :)
  • Lichtmaschin
    Szemezek ez E25-el, csak 1 dolog tart vissza tőle a 150-es pen. Már a vk30m-nél is borzasztóan zavart, hogy rendszeresen pattantam. pl t32 heavy-t messziről nem vitte át alul. Meg nagyon véletlenszerű volt, hogy egyszer átvisz valamit kövi lövés ugyanoda meg pattan. Meg a másik van egy dicker maxom már érdemes mellé még egy német td prémiumot nézni? (tudom, kiveszik, meg kuriózum, meg nem ugyan az a játékstílus)
  • Bee
    Nekem is 4k sebzés, nekem is 4 kill, de T10 helyett T8, félig stock-ként, de csak 1. osztály...

• yossarianHUN
    Ja, nem volt sok tízes, amik igen, azok is főleg medek.
  • Pares
    Ja, persze, és majd a semmiből varázsolok bele 3 skilles legénységet... T7-ben tényleg baromi jó az a dpm, csak mint amint írtam, eddig 2 csatában voltam a lista felső felében, az összes többi T9... az ilyen hülye "tanácsokat" meg hagyd meg magadnak.
  • zozoalma
    Hát a képen amit linkeltél hiányoltam a X heavy tankokat :)
    Meg csak 1 arty volt :)
  • yossarianHUN
    ?
  • zozoalma
    szép !
    elfogytak a heavy tankok ? :)
  • yossarianHUN

Élvezet, mint mindig.
  • oneal1
    köszi!
  • yossarianHUN
    Baromi egyszerű a dolog, jobb farmolni vele mint egy T5 prémmel, és rosszabb, mint egy T8-cal. Minél nagyobb a prém tier, annál jobban hozza a pénzt, tieren belül meg lehet vitatkozni melyik keres többet, de gyakorlatilag nüansznyiak a különbségek.
  • Pales27
    Nem százas legénység...
    Ez a tank 100% camo skillnél álcafestésnél 6. érzéknél kezdődik, a biát szerelést meg a célzás segítő skilleket nem is írtam. Aki nem tudja kihasználni a 3k-s dpm.et T7ben annak csak ennyit tudok tanácsolni:
    Tegyél bele 50%os legényeket azt lőjj HE-vel.
  • Mnemomic
    T34 első tankász 2 napja van meg :)

Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.12.26. 23:59:20
  • oneal1
    sziasztok

panther m10 farmolni?

vélemények?:)
  • Pares
    Esetleg aki már többet játszott SU-122-44-el, az elmondhatna pár tippet, hogy hogyan lehet sikeresen kihasználni a nagyon jó dpm-et...
  • Pares
    SU-122-44-el lejátszottam 15 csatát... hát mit mondjak... 15-ből kb. 10 t9 csata volt... Nem százas legénység, és tudom, 15 csata az semmi, de az első benyomás eddig:

-A nulla vertikális ágyúkitéríthetőségtől agyfaszt kaptam, mert a térképek nagy része dimbes-dombos.
    -Papír... 15-ből talán kétszer voltam t7 csatában, ott is minden átlőtt szemből, kv-3, vk36, vk31d... szóval páncélja nincs...
    -Az ágyú lassan szűkül és ha beszűkül akkor is pontatlan
    -DPM az jó, de még egyszer se tudtam kihasználni...
    -eléggé mozgékony

WR-t nem is mondom, mert szörnyű, minden csata teli retardáltakkal. Eddig nem győzött meg, az E25-nek játszhatóságban és élvezhetőségben a közelébe se megy... Persze majd lehet, hogy 100 csata után már más véleményen leszek...
  • Pares
    Nagyon jó tank, szerintem jobb, mint a sima Panther. Ajánlani tudom!