418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #339220 Épp szegény Dickermaxról készültem írni, úgyhogy akkor már címzem neked :)
Magával a tankkal szerintem semmi baj nincs. Viszont amilyen trágyahalmokat kap maga mellé folyamatosan, az valami hihetetlen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Enyhén szólva sem tartom normális dolognak, hogy ennyi csata után ilyen átlagsebzéshez 46% wr társuljon. -
Nazarov77 #339219 Nem értek egyet azokkal akik szerint a 113 a legrosszabb tier 10 heavy, ha megszokod a -3 depressiont akkor elég badass tud lenni :)
"kopp kopp"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kép után még kapott pár pofont a bat chatjük és T110E3 de befoglalták a bázisunk mielőtt kilőhettem volna :( -
#339218 Biztos olvassák az SG fórumot.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:15:28 -
#339217 Én mostanában raktam át full repair-re az IS-4emet, és nagyon durva (lesz majd) a 4,2mp-s javítással (most még 6mp), (akár fordított) sidescrapezve.
Pedig előtte nem mentem vele vagy 1,5 évig, a majd 4skilles legénységét is átraktam az is-3amba, de most az újjal is elég jól megy neki. Igaz, még BIA nincs.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:13:08 -
R3nton #339216 na megint kibaszott a saját artynk, változatosság kedvéért most meg is ölt :D Mi van ezekkel? :D -
#339215 Ne gondolkodj rajta, meg fogod később bánni, hogy kihagytad, egyszerűen az egyetlen olyan tank a játékban, amivel nem fogod tudni magad felbosszantani.
Nekem is van D.Max-om, szinte elő sem veszem sose, annyival rosszabb az isteni Nashornnál pl.
Teljesen más a 2.
E-25el goldot egyedül KV-4re kell lőni alapból (még oldalról is), minden másra ott a mastercard. Nekem össz. 10 goldammo van benne.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.27. 10:09:25 -
#339214 "Nüansznyi" különbség három bagóba kerülő ammo és egy 1k-ba kerülő ammo közt (e25 vs m10 vs su44)? Azért annyira nem. -
yossarianHUN #339213 Ó, én úgy gondolkodom, hogy akinek még karácsonykor is van pofája artyzni, az megérdemli:D Minden meccsen teli torokból osztom a bokorülőket, csodálom is, hogy még az életben nem kaptam (chat)bant. -
R3nton #339212 én írtam neki egy kedves mondatot, mondjuk annyira még nem is volt durva, végül is most volt Karácsony ;) -
yossarianHUN #339211 És utána közölte, hogy l2p noob :D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.27. 09:29:32 -
R3nton #339210 Ott vagyok az object268 mellett stb-1el, az oldalában vagyok és bontom le full HPr-ól, erre Newvalikahun m/55 faszommal megjelöli célpontnak a TD-t, amit amúgy is 20an tudunk lőni. Tudtam, hogy baj lesz, le is baszott rólam vagy 1000 HP-t a hülye gyerek -
yossarianHUN #339209 Rendben, kösz az infót. -
R3nton #339208 akartam mondani, hogy a tierlimitest vedd, csak láttam mindenki a su mellett kampányol. E-25 lett volna a legjobb választás, de az AT15 is elég OP lett most. Amúgy nem rossz a SU csak ha 9esbe rakja annyi, és ahogy hallom elég sokat rakja oda. Haver közelharcra használja, ellövi magát egy tank kifordul vele a sarokról és közelről megsorozza a weakspotokat -
#339207 Szerintem a legjobb tier10-es heavy tank. A személyes listámon ez van a dobogón a T110-zel és az FV 183-mal együtt :) Ami igaz az igaz, az aranylőszer majdhogynem lenullázta a páncélját a csatákban, papíron. A valóságban azért elég sok minden pattan róla, sidescrape-ben meg még erősebb. A célzással és pontossággal szerintem semmi baj nincs, mondjuk nálam megvan támogatva rendesen legénységi skill-el és stabilizátorral is. Hiába gyorsabb az is-7 és jobb a tornya, én is-4-gyel sokkal jobban szeretek menni. BIA, venti, Clutch Braking, Off-Road Driving sokat dob szintén a mozgékonyságon és már nem is fog annyira lomhának tűnni. -
yossarianHUN #339206 IS-4-ről vélemények? Még jópár tízezernyi XP-t bele kell tolnom a Sütibe, de nem igazán szeretek menni vele. IS-4-gyel kapcsolatban mindig kicsit szkeptikus voltam. A tornya gyengébb mint az IS-7-nek, a teste meg szerintem egy árnyalatnyival szintén, plusz lassabb is. Sidescrapere mondjuk mindkettő jó. Az ágyúja meg valamivel jobb, de azért attól a 2,9-es célzásidőtől sem vagyok hasra esve. A Sütinek valamivel rosszabb, de kínszenvedés is vele bármi, 100 méternél távolabbi célra lőni. -
yossarianHUN #339205 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De szemét egy kis dög ez a Csöffi, ha T6-ba kerül. Még a goldot sem igényli. -
Toweliee #339204 Nem, inkább pucolj onnan.
@viper köszi, most szereztem be, este garázdálkodhatunk vele (:
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.12.27. 08:15:50 -
yossarianHUN #339203 Na ja, csak folyamatosan Tróger meg tízes arty hordákkal seggrepacsizni... Persze, többnyire az E-50 is ezt csinálja, de azért valamivel mégis kisebb mértékben, plusz néha előfordul hogy top tank, akkor meg kapásból vérpancsit lehet vele rendezni. -
Lichtmaschin #339202 Természetesen, ha választani lehet nem szemből lőném, de ha éppen úgy adja a szitu...váltsak goldra gondolom... -
Nazarov77 #339201 Megéri persze, nagyon jó. Ugyan azt tudja mint az E-50 csak jobban csinálja a jobb átütés miatt, és nem megy szét a motor szemből. -
viper07 #339200 Továbbra is áll a próba lehetősége az accomon... -
yossarianHUN #339199 Megéri E-50M-re váltani E-50-ről? Nagyon szeretem ezt a gépet. Az a háromszáz lóerővel izmosabb motor mennyire érződik a gyakorlatban? -
Toweliee #339198 Miért kéne szemből lőnöd? -
Nazarov77 #339197 Nagyon egyedi a játékstílusa és kifejezetten fun vele menni. Igen, tier 8 csatába probléma lehet a 150 pen, de a sebességének köszönhetően meg tudod válogatni a célpontjaidat (map függő persze).
Itt van egy replay kedvcsinálónak, 4200 dmg, legjobb köröm e-25el, ja és természetesen deffeat mi más lenne? :) -
Lichtmaschin #339196 Szemezek ez E25-el, csak 1 dolog tart vissza tőle a 150-es pen. Már a vk30m-nél is borzasztóan zavart, hogy rendszeresen pattantam. pl t32 heavy-t messziről nem vitte át alul. Meg nagyon véletlenszerű volt, hogy egyszer átvisz valamit kövi lövés ugyanoda meg pattan. Meg a másik van egy dicker maxom már érdemes mellé még egy német td prémiumot nézni? (tudom, kiveszik, meg kuriózum, meg nem ugyan az a játékstílus) -
Bee #339195 Nekem is 4k sebzés, nekem is 4 kill, de T10 helyett T8, félig stock-ként, de csak 1. osztály...
-
yossarianHUN #339194 Ja, nem volt sok tízes, amik igen, azok is főleg medek. -
Pares #339193 Ja, persze, és majd a semmiből varázsolok bele 3 skilles legénységet... T7-ben tényleg baromi jó az a dpm, csak mint amint írtam, eddig 2 csatában voltam a lista felső felében, az összes többi T9... az ilyen hülye "tanácsokat" meg hagyd meg magadnak. -
zozoalma #339192 Hát a képen amit linkeltél hiányoltam a X heavy tankokat :)
Meg csak 1 arty volt :) -
yossarianHUN #339191 ? -
zozoalma #339190 szép !
elfogytak a heavy tankok ? :) -
yossarianHUN #339189 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Élvezet, mint mindig. -
#339188 köszi! -
yossarianHUN #339187 Baromi egyszerű a dolog, jobb farmolni vele mint egy T5 prémmel, és rosszabb, mint egy T8-cal. Minél nagyobb a prém tier, annál jobban hozza a pénzt, tieren belül meg lehet vitatkozni melyik keres többet, de gyakorlatilag nüansznyiak a különbségek. -
#339186 Nem százas legénység...
Ez a tank 100% camo skillnél álcafestésnél 6. érzéknél kezdődik, a biát szerelést meg a célzás segítő skilleket nem is írtam. Aki nem tudja kihasználni a 3k-s dpm.et T7ben annak csak ennyit tudok tanácsolni:
Tegyél bele 50%os legényeket azt lőjj HE-vel. -
#339185 T34 első tankász 2 napja van meg :)
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.12.26. 23:59:20 -
#339184 sziasztok
panther m10 farmolni?
vélemények?:) -
Pares #339183 Esetleg aki már többet játszott SU-122-44-el, az elmondhatna pár tippet, hogy hogyan lehet sikeresen kihasználni a nagyon jó dpm-et... -
Pares #339182 SU-122-44-el lejátszottam 15 csatát... hát mit mondjak... 15-ből kb. 10 t9 csata volt... Nem százas legénység, és tudom, 15 csata az semmi, de az első benyomás eddig:
-A nulla vertikális ágyúkitéríthetőségtől agyfaszt kaptam, mert a térképek nagy része dimbes-dombos.
-Papír... 15-ből talán kétszer voltam t7 csatában, ott is minden átlőtt szemből, kv-3, vk36, vk31d... szóval páncélja nincs...
-Az ágyú lassan szűkül és ha beszűkül akkor is pontatlan
-DPM az jó, de még egyszer se tudtam kihasználni...
-eléggé mozgékony
WR-t nem is mondom, mert szörnyű, minden csata teli retardáltakkal. Eddig nem győzött meg, az E25-nek játszhatóságban és élvezhetőségben a közelébe se megy... Persze majd lehet, hogy 100 csata után már más véleményen leszek... -
Pares #339181 Nagyon jó tank, szerintem jobb, mint a sima Panther. Ajánlani tudom!