418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #339300 Pedig elég régi jelenség. Egyébként erős a gyanúm, hogy az ilyen lövések autoaimmel együtt játszanak. Legalábbis nekem az ilyen kapáslövések manuális célzással általában nem jönnek össze. -
#339299 mindig szerveroldali célkereszttel játszok, de szerintem ez itt nem számít
nálam csak pár hete jött elő ez a hülyeség, előtte azért elég jól szinkronban volt a dolog -
#339298 Ez bizony már nagyon régi módi. Eleve nem teljesen párhuzamosan mozog az ágyúcső és a célkereszt, az pedig hogy a szerver oldalon éppen hova célzol még távolabb esik a pixelek által kirajzolt ágyútól... Szerver oldali célkereszt nélkül nem is játszom... ha csak nem előzi meg célzás a lövést, viszont torony és/vagy tank testének a mozgatása igen, akkor elég sűrűn megfigyelhető a jelenség. Nagy kavarodásban előfordulhat az is, hogy az ágyú csöve jobbról, míg a szerver oldali célkereszt balról fordul a célra, ilyen vagy hasonló esetben a tudatlan játékosok 99%-a azonnal csítert kiált :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.27. 17:25:10 -
#339297 "van, hogy szinte mindent megfog, van, hogy szinte mindent átenged..."
Akkor ezen az effektív páncél érték is randomizálva van? -
#339296 az milyen új módi, hogy még rám sem fordul a gaz ellen tankjának a csöve teljesen, de már kapom a lövést?
a pingem 30-40ms, nem laggolok, ennek ellenére rendszeresen ilyenekkel találkozok
fordul felém, de még rám sem néz a cső, már jön a találat hangeffekt és írja a sérülést -
Angelus1991ster #339295 Köszönöm!
Remélem összejön:) jó randa ufó tank. -
Toweliee #339294 Egy szakasz csatát se kell menned az új accal, csak simán húzz ki egy tizest. -
Angelus1991ster #339293 T95E2 -os baromság miatt érdeklődnék.
Fő accommal meghívtam egy wot accmentes emailcímet.
Arra az emailcímre regisztráltam egy accot ( kód:GTRU5HNG (univerzális invite kód, 1000 gold,7nap prém, t2 light +slot). ( nekem legalábbis működött)
Aktiváltam , bejelentkeztem, majd kiléptem.
Majd a fő accal is bejelentkeztem és a kapcsolatoknál az új acc mellett megjelent a toborzó jel.
- csak egy szakasz csatát kell mennem az új accommal? aztán az új accal nekiállhatok grindelni t10-esig egyedül, hogy meglegyen a fő accon a t95e2? -
Userx2 #339292 :-D -
Kotomicuki #339291 Má' mikor buff-olták - mer', hogy tartósabb nem lett, az biztos!
Én csak a nerf-re emlékszem -> a 268-as átütéséből elvittek 10 mm-t...
Azé' nem kell Isteníteni azt a gépet: a szűk, cső-pályákon eléggé nehéz vele manőverezni, mert majdnem olyan széles, mint hosszú. A páncélja meg random-vezérelt: van, hogy szinte mindent megfog, van, hogy szinte mindent átenged...
A lövege még elmegy, de nem éppen az alfa-betyárok kedvence. A motor, az ágyú, a torony és, mint az összes elődjénél, T8-tól kezdve: a lőszerrekesz szeret besárgulni rajta - megfelelő skill-ezéssel, némileg javíthatók, ha meg nem is szüntethetők ezek a bosszantó tünetek. -
lexlutor #339290 valaki vett t34-85m-et? -
Gyuszopapa #339289 Hát igen az ágyúsüllyedés katasztrófa így dombosabb részeken szívás van. -
Nazarov77 #339288 ISU-130 moderátoroknak(valószínűleg csak orosz) lesz ajándék, amx 13 57 l/100 rendes prémium lesz elvileg, STA-2 következő patchbe jön rendes prémium ként, és az AMX CDC is elvileg rendes prémium lesz. A felsoroltjaid közül 5ből 1 lesz elérhetetlen. -
#339287 A mozgékonyságán kívül nem igazán tudok más pozitívumot mondani róla, meg ugye t10-ben nem olyan mókás vele a játék.
-
R3nton #339286 Ki isteníti itt állandóan az FV heavyt? User?
Hát meg kell kövesselek ez tényleg baromi jó cucc, ha nem gyújtják ki iszonyat brutál. Olyan kemény a teteje, meg az ufp, mint a beton, az ágyú meg zseniális. Jókat lehet vele menni tényleg. Mondjuk a buff az jót tett neki. -
Kubukli #339285 Nagy lag lehetett, mert beleesett a szakadékba. -
Angelus1991ster #339284 Ikonja és hd modellje bennt van. Valószínűleg ez is ilyen alvó harckocsi mint az ISU-130, STA-2, AMX ufo, AMX 13 57 l/100.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.27. 15:30:19 -
Kubukli #339283 Mi az a szar az Indiana Jones filmben? -
Pares #339282 +1. Nekem is az egyik kedvenc tankom a JgP2. Gyors, mobilis, brutális ágyú, itt-ott még pattint is... -
#339281 örülök, legalább többet nem kell olvasni tőled :D -
#339280 :DD -
Lucifer001 #339279 -
#339278 Eddig mikor belefutottam csúnyán elpicsázott,elég mozgékony gondoltam hátha, ennyire kuka lenne?:D -
#339277 A warthunder jóval jobb mint a World of Warplanes.. és harckocsis módnál is királytigris vana csúcson, tehát a legjobb* :D , gyors fejlődés érdekében kel la prémium szerintem mert elég sok pontot ír. Légi csata sokkal szebb és irányíthatóbb mint a WoW- nál, törlöm is le azt, WoT marad meg ez. > -
#339276 a Lorraine-ért kár szenvedned:)
-
#339275 Én még a második light ág előtt csináltam az amcsikat T71-ig, az örök darab marad, a másik ágnál már ki van fejlesztve a Bulldog, csak nincs elég normális legénységem 4 lightra meg egy médiumra:D -
#339274 én is előbb az amerikai ágat csináltam meg a Bulldogig. Annyira ez sem vészes bár jó szakaszban menni velük de a 12t-vel anélkül is ment. Engem a 1390 és a batchat érdekel :) -
#339273 Én az amerikai lightokkal kezdtem, tehát azokhoz képest szenvedős:D Ha úgy jön ki a lépés egész használhatóak, de a lövegsüllyedés nagyon fájós, Lorraine érdekel, de nem biztos h bírom idegekkel addig:D -
VanDaal #339272 Nincsenek egyedi álcái, viszont a Tiger I L/56 egy tesztelés alatt álló prémium/reward/akármi tank, ami még nincs bent a játékban, de itt valamiért szerepel a neve kivételként. -
#339271 Én nagyon jól elvoltam a 12t-vel jobban mint most a 1375-el. Szerintem jó kis tank, de ha light tank tier 6 akkor persze t37 :) -
#339270 Hát amin lehidaltam,hogy katasztrófális az ágyúsüllyedése előre,hátra sem sokkal jobb , sokszor tolatva kell közlekednem hogy rálássak az ellenfélre, nálam elég motorsérülős, szokásos francia pontatlanság ééés sebességben az ELC-hez képest nagy visszalépés,aki hozzászokott a 0 kínai szintű kitéríthetőséghez az biztos jól tudja használni, saját tierben egész jó följebb szenvedős. -
#339269 Kivéve Tiger I L/56 <- ezt miért írja a német álcák kiválasztásánál? Nincs Tigrisem, annak valami egyedi álcái vannak? -
lexlutor #339268 lowtier tankoknal nagyon esznel kell lenni, mert van egy ket wg megleptes. a multkori grant 2tonnas top motor utan, most vettem eszre, h a covenanter top motorjanak, ami 60L-vel tobb mint az alap, a fire chance 40% az alap 20%-hoz kepest :DD azert ez nice :DD
20%nal nagyobbra nem is emlekszem :) -
foxbat88fx #339267 milyen V ????
kikapcsolja a monitort :) hangok alapján simán szétszed bárkit...
itt egy leleplező videó, hogy ki is valójában tigrincses :)
https://www.youtube.com/watch?v=_4PPX3ki9Ww -
lexlutor #339266 ugy allunk h osszevissza beszelsz.
-
#339265 jó mert te király vagy, nem kell mod
hudot is eltünteted néha V betűvel hogy legyen valami izgalom is , mi? -
green64 #339264 Köszönöm a gyors választ! :) -
yossarianHUN #339263 KV-3-ra meg a legjobb 122-est, a KV-4-hez úgyis kelleni fog. -
yossarianHUN #339262 Én mindenképp a JP2 mellett voksolok. Mai napig egyik kedvenc tankom, pedig már vagy egy éve nem játszottam vele. Gyors, mozgékony, gyakorlatilag egy medium, brutális ágyúval, és szinte átlőhetetlen felépítménnyel. Amivel azért vigyázni kell, mert viszonylag kicsi, rossz a depressiönje, és a testét szinte minden átlövi. A Ferdi lassú is, és a páncélzata leginkább csak szarnak a pofon azokkal az ellenfelekkel szemben, amikkel találkozni szokott. -
Nazarov77 #339261 hulljon a férgese