418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Gyenge a tornya az E-50M-nek. Ha az alját elrejtem megcélozzák a löveget. Ellövik, javítom,- utána kapom a lőszerrekeszt. Nagyon modulsérülős, az artyk csemegéje. Amúgy jó gép, de nem közel harcra.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.10. 18:41:30
  • lammaer
    Internetes játékban az ilyen apró bakik simán megtörténnek. Egy kis lagspike itt-ott, és márs kész a baj :)
  • McFrost
    Ezt rossz helyre tettem, törölnéd?
  • EmR3
    Sry, úgy értettem a nagyobb penes került rá.
  • lexlutor
    az h nem latsz belole, nekem csak egy dolgot jelenthet... en igy nem nagyon gyujtenek ra.
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy az üzemeltetése fullosan se lesz gazdaságosabb. De a játékélmény persze javulhat (sőt, fog is), ami azért nem fog ártani, mert most többnyire nem nagyon érzem még vele a játékot.
  • lexlutor
    nagyon jol tudod, ami nem fullos az utolso halogen izzoig, addig egyik sem er sokat...
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.01.10. 18:26:20
  • yossarianHUN
    Ez a pontosabb. A másiknak csak a penje több.
  • yossarianHUN
    A T37 milyen? Ki van fejlesztve, csak egyelőre nincs szívem megvenni, mert szép lassan az E-50M-re is össze kéne harácsolni a pénzt, farmolni pedig híresen utálok. Apropó E-50M. Ki tudja, miért van ilyen kevés belőlük? Az idejét nem tudom, mikor láttam egyet utoljára randomban, még 121-ből meg STB-ből is nagyságrendekkel több közlekedik.
  • voivod32
    Első meccsem a WZ111-el. Javítókészletet-természetesen elfelejtettem vinni! Második bekapott lövés ammo rack, következő motor, aztán a többi...

Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.01.10. 18:25:56
  • EmR3
    Szerintem a pontosabb löveggel jobban jártál volna.
  • Maala
    Fullosan aratni fogsz vele.
  • Maala
    Akkor hiba van a kódban. Majd egyszer észreveszik, és kijavítják. Addig marad a játék.
  • yossarianHUN
    Hát, ugyan még se a nagy motor, se a lánc nincs meg rá, de eddig nem igazán fekszik nekem ez a T-54. A nagy ágyú (201 penes) már rá van téve, és oké, nagy fejlődés az LB-1-hez képest, de azért nem vagyok elájulva tőle. És valami mocsok drága bele a lőszer ekkora pen és sebzés mellé, prém és ilyen kredites küldetések nélkül seperc alatt csődbe fog vinni.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.10. 18:14:21
  • Zegi Norbi HUN
    Ez már nem az első eset, hogy megvádolnak :D Gyanús vagy nekem :D
  • GabeE3e
    Szimplán csak retard volt szegénykém,egy "mezőn" futott keresztbe, én álltam 1 épület mögött, kinéztem kilőttem visszamentem,csak a kis agya szerintem nem dolgozta fel a történteket megfelelően.
  • Pales27
    már esl meccsen is láttam ezt, (stream vagy twich vagy akérmi) és akkor a löveg arra nézett amerre lőtt, szval tök mellé
  • yossarianHUN
    A külső szemlélő úgy látja, hogy arrafelé néz az ágyú, amerre lő. Tehát mintha a másik túl hamar lőtt volna, mielőtt a torony odafordult volna.
  • Maala
    Lehet, nem tudom. Ki kellene egyszer próbálnia valakinek, hogy jön ki a ház mögül, és lő. ha az ellen azt látja, hogy a torony a lövés irányába mutat, míg te azt, hogy az ellen felé lősz, akkor sync hiba. Ha az ellen felé mutat mindkettőtöknél, akkor packet loss miatt van.

Csak ugye egy training szoba más, mint egy random meccs. (Pl. nekem trainingben ESL-kor 50 fps van, amúgy meg jó ha 30)

De annyira sosem érdekelt, hogy megtudjam. Szar bugos fehérorosz kód, jobb úgysem lesz.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.01.10. 17:36:32
  • Pales27
    akkor az is szinkron hiba mikor a ház mögül jövök ki és félre lő?
  • Maala
    Nem, ezt sync hibának hívják (szinkronizációs).
  • WR104
    A jatek folyamatosan, zokkenomentesen fut 35-50-es pinggel es nem tized masodpercekik vagy meterekre az altalad latott helytol hanem egyes csatakban szinte folyamatosan. Valoszinu a masik, az allandoan spottolva vagyok jelenseg is hasonlo okok miatt tortenik meg a minden mellemegy szindroma is. Ezek csak egy-egy csata alatt tortennek es eleg ritkan szerencsere, de sajnos letezik.
  • lammaer
    Mi bajod a lamakkal? :)
  • lammaer
    Nem ezt a jelenseget hivjak lagnak?
  • madmanic
    benneteket is ledobott?
  • WR104
    Az EU1-en neha furcsa modon hal meg az ember. Tegnap Ruinbergen a T54 lighttal-nel vagy 200hp-val bujkalok a saroknal, hogy oldalba tudjam loni a bekeritett heavyket. Kitolom az orrat es lovok egyet majd vissza. Mar majdnem betoltott mikor kilo az egyik a haz mogul. Nem ertettem, hogy tortent, mert takarasban voltam az epulet sarka altal. Aztan a roncs helyzetet nezve latom, hogy kilog az eleje pedig mikor meg eltem biztosan visszahuzodtam rendesen. Vagyis csak en lattam magam jo helyen a valosagban ugy huzodtam vissza es vartam, hogy ujra toltsek, hogy kilogott a tankom 1/3-a. Gondolom valami szamitasi hiba lehet a szerver reszerol. Igy lehet az is, hogy hull down kozben mikor csak a torony latszik ellovik a motort vagy trackelnek. Egyszeruen nem ott vagy ahol a kepernyon latod magad.
    Ilyenkor jon, hogy "fucking hacker" meg hasonlok.
  • ilovearty
    jó ez a kreditszorzó... :)

Győzelem!
    Csata: Mountain Pass
    Jármű: Object 704
    Szerzett tapasztalat: 3 684
    Szerzett kredit: 117 862
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
  • Userx2
    Nincs is sok értelme 2 ilyen tankkal.
  • Plata
    Nekem az első,mert át van variálva a lőszer,1. 16db repesz 2. 6db kumulatív 3. 0db gold.
    Most épp nem tudok nyugisan játszani és csak fórumozok.
  • yossarianHUN
    Dettó, ettől én is hülyét kaptam.
  • yossarianHUN
    Na meglett az ágyú a T-54-re. Áldassék az Úr neve, nem hittem volna, hogy eljön ez a nap. Kezdődhet is az 1300-as átlagsebzés feltornázása...
  • lammaer
    Hát, tegnap nekem meg folyamatosan a Je suis charlie-t tolták a pofámba, MINDEN egyes csatában.
    Egy idő után nagy volt a kísértés hogy Allah Akbarozzak én is.
    Nem azért mert bármilyen szinten is elfogadnám őket, hanem azért mert nem ide való egyik se.

• Userx2
    Tehát a 3. HE. Jössz gyakorlóra? :-)
  • Plata
    Repeszromboló,152 milis.Nem gold,nem használok goldot,azt meg hagyom a statbuziknak meg a lámáknak.
  • Userx2
    Melyik lőszerrel?
  • GabeE3e
    Ez mi már megint?
  • Maala
    Akkor kapcsold ki a chatet.
  • Plata
    Szerintem elég könnyen át lehet ütni.T49-el 700-900 közti sebzéseket lehet bele lőni,majd nem pont olyan jó mint a német t9 td.
  • Plata
    Jah nekem is feljött egy ilyen.
    De nekem már kezd tele lenni a tököm a sok iszlám buzival aki pofázik csata közben hogy allah akcbar meg a fasz tudja még miket ugatnak.
  • Maala
    Az Illumanti az, nyomorba dönt, és sötétségbe taszít!