418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pZoli81 #342025 Nem teljesen világos a 15. küldetés jutalma. Az tiszta, hogy kapok 4 elismervényt, ha megcsinálom az elsődleges feltételt, de a másodlagos feltételért járó jutalmat (+1 elismervény) akkor kapom meg, ha a 15. küldetés másodlagos feladatát teljesítem vagy ha az 1-15. küldetés összes feladatának másodlagos feltételét? -
R3nton #342024 az amatőrök nem érdekelnek :D Berakom a Maust és csókolom. Mondjuk van 1 TD-s ami nagyon durva, amiről volt itt már a fórumon szó, de azt majd meglátjuk, hogyan is kell értelmezni. Mikor úgy írja, hogy lőj ki 3 tankot úgy hogy még nem sebezték a csapatodat. Ha az egész enemy teamre vonatkozik akkor bb TD küldetések, ha csak az adott tankra amit kilősz még meg lehet csinálni. -
foxbat88fx #342023 WZ-111-el azért kemény lesz az individual mission :D még 5 napig van prémem...
első misszió teljesítve.... 165.000 credit :D hmmmm -
lammaer #342022 Szted az görcsöl, aki válogatás nélkül átüt ott és ahol akar?
Persze ha segít neked elviselni a valóságot hogy az bárkinek is görcsöt okoz hogy betölti a goldot és kettéhugyoz hát akkor hajrá :) -
green64 #342021 Nekem ez segített, köszi! :) -
Userx2 #342020 Hoppá Köszi az ötletet. -
Madi92 #342019 Amúgy küldetések, hogy működnek? Ami ott van a stugnál azt mind meg kell csinálni? Spgvel is kell rosszalkodni meg minden? Remélem nem. -
#342018 Stat mod van fent? Ha igen, nézd meg ezzel:
stat_v5 -
Madi92 #342017 Nem tudom nekem szántad-e, de magamra vettem! :D
Az nem segített amit írtál, de rájöttem, hogy xvm verzió volt a ludas. Túl új volt a játéknak vagy nem tudom. -
Userx2 #342016 Kitöröltem a account.def fájlt, nem tölt be a game. Lomtárból visszaállítom betölt. -
Bee #342015 A képekből látszik, hogy már a Stug-ot sem lesz könnyű az amatőröknek összehozni. A 8k benyelt/kiosztott/lepattintott sebzés sok játékosnak meghaladja a képességeit. Kíváncsi leszek, hogy a T55-höz milyen feltételek kellenek. -
Simulacrum #342014 Valaki azt élvezi a játékban, hogy arany nélkül megpróbál helyzeteket megoldani, valaki meg pont azt, hogy nem kell helyzeteket megoldania, csak menni és lőni. Szerintem röviden ennyire egyszerű a magyarázat.
Nálam rendben elindul a játék, de szintén nem látom a teljesített küldetések felugró ablakában a szövegeket. -
R3nton #342013 Ha kell én is betöltöm az aranyat, leszarom, hogy a ferdi el kezd sírni, hogy beütöm a felépítményét. Egyrészt nyerni szeretnék, másrészt több pénzt is hoz, ha átütöm, mintha 5x lepattanok róla... -
R3nton #342012 Ezek az egyéni küldetések amúgy kurva jók :D -
#342011 Az nem segített amit írtam? Előző patcheknél működött, de most nem tudom kipróbálni mert dolgozom és itt nincsenek rajta módok. -
Userx2 #342010 Még se jó. Bocsi. -
R3nton #342009 Ja :D Amúgy ez kéne, modod van nem megy a játék :D Mindjárt nem lenne annyi csíter mod :D -
#342008 Nem gáz, előbb utóbb lesz megoldás.
-
Gyuszopapa #342007 Most tényleg ezért húzta ki a majom statpadder a WZ-111-et hogy full arannyal spammeljen vele.Szánalmas,hiába kék vagy lila az ilyen játékosokra nem felnézek hanem le.
Ezek élvezik még a játékot vagy már feladatként tekintenek rá és görcsölnek,nem akarok ilyen lenni.Van az embernek az életben elég feladata nehogy már játék közben ne kikapcsolódjak hanem görcsöljek. -
Madi92 #342005 Csak nem indul el... korán reggel fel kell baszni az embert. -
Bee #342004 Csigalom és nyugavér!
@Tom: ez az SG fórum, itt azt elérni, hogy ne legyen vinnyogás, nagyjából annyira esélyes, mint T1 Cuncival kicsinálni 15 Maus-t. A válaszod azonban fail, mert a legtöbben modokkal játszunk, és továbbra is szeretnénk használni ezeket. A fórum pedig -többek között- pont arra való, hogy kérdezzünk, ha valami nem smakkol, hátha tud választ a közösség. Szóval nyugodjon meg mindenki, mert attól megnyugszik. Béke. -
Userx2 #342003 Passz. Nem voltam még strongholdban. -
lexlutor #342002 annyira nem mozgat a dolog, kb a t28c szintre raktam a kihivast magamnak.
csak lesz belole bosszankodas h megvan most, aztan amikor kene napokig csak szenved az ember :) -
#342001 Az már nem cseszi el a dolgokat stronghódban? -
Userx2 #342000 aslains-t ajánlom módfüggőknek. Minden bizbasz be van kapcsolva benne és nem problémázott. Bár utolsó 5 frissítést kihagytam. -
#341999 Nyem, nala a szexhiány miatti feszko levezetése a forum célja most épp. -
Madi92 #341998 Zavar? Ne olvasd! -
#341997 Ne nezd meg előre, amit nem tudsz, az nem fáj. De ftr en biztos fenn lesz a datamineolt végleges még ma. -
#341996 Jó akkor majd kiszopjuk a kisujjunkból a megoldást... Nem pont ez lenne a fórum egyik lényege, hogy megoldjuk a problémákat és segítsünk egymásnak? -
#341995 Nekem oly mindegy, de akkor ne menjen a vinnyogás hogy miért ütköznek a dolgok... -
#341994 A "mikorpöcs" letöltése után nem indulna a játék töröld az account.def fájlt a World_of_Tanks\res_mods\0.9.5\scripts\entity_defs\ mappából. -
lexlutor #341993 mondjuk az jol ki van talalva, hogyha en a 8as kuldetesnel tartok, es teljesitenem a 13ast, akkor az nem szamit, mert meg csak a 8asnal tartok :DDD -
Madi92 #341992 Nem mindegy az neked? Most komolyan. -
#341991 mód nélkül megvagytok halva igaz-e? -
#341990 Bentmaradt két roncsom a csatákban, aztán miután a harmadikkal végeztem ez fogadott a garázsban... Mit kellemne látnom, de főleg mit kellene csinálnom hogy lássam is az üzenetket?
-
Madi92 #341989 Melyik faszom mod miatt nem indul el? De nincs kedvem most ezzel szenvedni... -
lexlutor #341988 akkor mond mar el legyszives a stugon kivul az osszes tobbi tankon a kepen miert van lakat a kuldeteseknel?? -
TiborTamas #341987 Nem is kell, mert azokat már ismerem. Engem az ahhoz képesti változtatások érdekelnének, csak ugye le vannak zárva, amíg el nem jutsz odáig. :) -
#341986 nem tök mindegy? csináld és kész lesz... -
#341985 Búvárkodj vissza "FTR"-en...nem keresem már meg.