418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    reward szukák :DDDD
  • VanDaal
    Nagy igazság :)
  • FosTalicskaa
    Függőségből nem lehet kigyógyulni, legfeljebb csak lecserélni egy másikra. ;)
  • Nazarov77
    Csehek és svédek el tudnak menni T1től T10ig. Olaszoknál Tier 6,7,8 lehet problémás, tier 10nek meg ott lesz az autoloaderes Leopard 1.
  • VanDaal
    Csak nem bírtam ki, és mentem egy kört kíváncsiságból...
    Pont olyan magas színvonalú csapatok vannak, mint amire számítottam :D

De legalább az első IM-emet sikerrel teljesítettem
  • Angelus1991ster
    De mi a lófaszért nem képesek Allies, Axis and Neutrals/Others ágat csinálni?
    Allies és Neutrals: lengyel, svéd, spanyol,jugoszláv, vagy még ide a cseh
    Axis: magyar, cseh (a megszállás miatt), olasz, román,

Ha berakják rewardszarnak a összeset , akkor csak az lesz előnye , hogy kiválaszthatom milyen népfajú és nevű legyen a legénységi tag, mint a reward szukáknál.

Utóirat : semmibajom nincsen a svéd gonzó tankokkal. Sőt jöjjenek elsőként, csak a laggaming ha már annyit mászkált kubinai múzeumban, csak meg akadt a zsákmáyolt magyar tankokon a szeme.
    10-11 magyar típus megfelel a wot követelményeinek csak a szaros t8-9-10 nincs meg , de egy svéd vagy olasz ághoz hozzácsatolhatnák.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.01.21. 10:19:04
  • DantesHUN
    Hát igen. De ezen felül, olasz, svéd, cseh? Nincs annyi járművük egy normál ágra. majd lesz sok kitalált papírtank, vagy éppen szovjet vasak átcímkézett verziói? Hát ez utóbbi nagyon kell. Nem értem én, minek ilyen népeknek külön ág.
  • Nazarov77
    Lehet ezek előtt még nyár körül jönnek a Japán heavyk, utalások vannak csak rá de nagyon remélem hogy így lesz, várom őket nagyon. De egyébként egyetértek hogy először a jelenlegiket kéne befejezni, Japánnak elég sok TD és Arty lehetőségei lennének, kínából meg összeraknak valami copy SU ágat WZ-111re építve top tierek körül.
  • Desmodromic
    Svédek tele lesznek Volvóval, biztos jól fogjállni a rammot! :D
  • lammaer
    Ez melyik küldetés? MT-XX: Partraszállás: tankoddal szállj fel egy hajóra és észrevétlenül szállj partra az ellenség háta mögött.
  • lammaer
    Majd alkalomadtán álljunk össze platonyba, asszem van egy barominagy ruszki arttim azt szétlövök neked vmit.
    Meg majd nekem is kellenek a platoonos küldetések, de egyelőre úgy vagyok vele, minden ágon eljutok addig aztán összerántok a régi ismerősökkel egy platoonpartit azt mindenkinek megcsinálnuk minden platoonost egy este :)

(csak mostanság este inkább egy baromnagy kétkezes karddal aprítom az óriáspókokat a dark souls2-ben, az jobban izgat :) )
  • DantesHUN
    Sajátot. A csehek. Az olaszok. Meg a svédek. Mit fognak nekik összekukázni, hogy egy tankág, meg legyen? Nem, hogy könnyű, nehéz, közepes, TD, arty..csak egy. Most sincs japán nehéztank, TD, kínai TD ág se. De cseh, olasz, svéd ágat összetudnak kukázni?
  • R3nton
    Teganp 4x meglett kb a 15. heavy küldetés első része, de mind a 4x buktunk. Az egyik bukásnál 8000 páncél által felfogott, 5000 sebzés, és ugye 3000+ még a maus HP-ja. És azért buktuk, mert a gyökér RHM állítólag a küldetések miatt csak trackelni akarta az E75-t. 4x trackelte és nem tudta belőni...
  • szabii98
    IM for the win...

úgy olvasom nem csak én találok ilyen idiótákat
  • VanDaal
    Végülis tényleg nem nagy előny, hogy eddig örülhettek, ha a tankot eltalálták, most meg már ott tartunk h weak spotokat céloznak vele. Meg eddig dombok takarásában jó eséllyel megúszta az ember az áldást, mert a beesési szöggel kalkulálni már meghaladta a képességeiket, de a mod már ezt a terhet is leveszi a vállukról... A legnagyobb gond viszont a játékra gyakorolt passzív hatása, nevezetesen hogy többen játszanak artyval miatta.
    Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy az IM-ek miatt ez a szám jelenleg még tovább emelkedhetett, akkor sajnos elég szomorú kép kezd körvonalazódni a szemem előtt...

És mindezek ellenére tudom, hogy idővel úgyis vissza fog húzni a nosztalgia a játékba, mert már most is hiányzik, pedig csak egy hetet hagytam ki idegnyugtató célzattal :)
  • Nazarov77
    Nem lesz mixelt EU.
    Jelen állás szerint a Csehek, Olaszok, Svédek saját treet kapnak külön.
    A Siema tankok is tervbe vannak valahogy véve de nem önálló treeként gondolom (reward tankok esetleg?). A többiről nem tudni.

"-And what will happen with the smaller nations who can’t create a full tree, like the romanian, polish, yugoslavian and hungarian nations? I don’t think WG will implement a minor EU tree for branches that can’t create a full branch from tier 1 to tier 10."

"-There is a plan for the Polish. The rest – not sure, but there is a very special solution considered, as far as I know. I cannot tell you what, sorry, but there’s a way to do it."

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.21. 09:44:58
  • lexlutor
    pedig amikor mar ok is beismerik h a battle assistant, kicsit dob a dolgokon, akkor az mar gaz szint. de meg itt is joparan meg akartak magyarazni, h nincs benne semmi extra.. ahham.

es mivel az IM-nek nincs hatarideje, ezert ez mar sokat javulni sem fog...
  • VanDaal
    Jéé, milyen érdekes :)

-"developers have thought about implementing Battle Assistant mode into World of Tanks, but Storm states it would have to come along with an arty nerf, so for now no proper solution was found"

-"Storm openly says that the Battle Assistant mod does give players an advantage in game"

Emellé még olvasva, hogy az IM-ek milyen hatást gyakorolnak a már alapból is szellemileg súlyosan visszamaradott játékosállomány viselkedésére... azt hiszem, tovább szüneteltetem a WoT-ozást még egy darabig :)
  • Sunsetjoy
    Emlékeim szerint ez a grafikon a Wotassistant segédprogram, telefonra. Ez konkrétabban a wg-féle besorolást mutató grafikon. Mivel WG cucc, xvm alapú statisztikát ne is keress benne. :D

wot assistant
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.01.21. 08:55:47
  • Gyuszopapa
    Így vagyok én is ha nem vagyok top tank amivel meghatározó lehetek csak ilyen lótifuti fos,akkor biztos bukó a csata a rengeteg Taigetos szökevény miatt.Csoda hogy levegőt tudnak egyedül venni.A Pro lila klánosok sehol nincsenek hozzájuk annyi prémtank van némelyik accountján mert ezek öntik a pénzt a játékba.
  • fsb1000
    Pares, ezt a jó kis grafikont mivel csináltad?
  • Userx2
    45 csatából lett meg a könnyű tankkal foglalós. Szakaszban gyorsabb lett volna. LT15-öt szintén szakaszban kell csinálni, de többiek nem spotolnak, csak lövik amit te spotolsz. Ilyenbe benne lennék.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.21. 01:11:27
  • viper07
    Na erre varrjatok gombot ! Van egy "nem elsődleges " accom. Hébe -hóba játszom rajta. Ma belépek, kb. 1 hónap után, és mi fogad ? A medes küldetés 2. (második) része fullra kész, miközben az első még nincs meg! Itt fosom össze magam. Abszolute el sem kezdtem semmit.
  • Pares
  • Pares
    Ilyen rossz napom még nem volt, mint a mai, az is kiderült, hogy a könnyű tankok nem az én világom. Hihetetlen módon elég gyorsan megcsináltam a Chaffee-vel az LT küldiket (hála a szakasztársaknak is: Solten és Rivanka), 15.-ig eljutottam, de ami az után jött... Folyamatos vereség, lemming hordák, Taigetosz-pozitív retardáltak, 1-15-ös vereségek agyba-főbe. Lehet, hogy én vagyok a béna, mert az igazat megvallva sose játszottam huzamosabb darabig könnyű tankokkal, csak amik ilyen átmenetiek voltak, de szinte mindegyikkel elég jól ment... Chaffee-t meg két modult freeből kihúztam, de még így is a 28,1k XP-hez kellett 91(!) csata. 46,15% wr mellett 302 átlag XP. W.T.F. Ez talán a legrosszabb teljesítmény, amit valaha produkáltam. Azt hittem, hogy már felvágom az ereim. Sebezni nem nagyon tudtam a hulladék ágyúval, amit spotoltam, azt meg nem lőtték. Volt néhány jó csatám, főleg Prokhorovkán meg Malinovkán sikerült alkotni valamit, de a többnyire semmire se jutottam. Lehet, hogy nem smakkol olyan tank, ahol az idióta csapattársaimon múlik a teljesítményem. Az tuti hogy most jó darabig elment a kedvem a könnyű tankoktól. Biztos, hogy én is szar voltam (a frusztráltság is közre játszott már), de amit a játékosállomány lerendezett, olyat nem láttam már nagyon régen.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.01.21. 00:16:29
  • FerroTwL
    Üdv! Platoon társakat keresnék a personal mission-okre,Ferrohu néven vagyok fenn, ha vkit érdekel írjon. Kösz.(statom)
  • joe662
    Nem uj acc,de a sajátom.

Ezek vannak kifejlesztve rajta amit itt látsz,természetesen prémfiok+szabadon felhasználható arany is ,lenne rajta.
  • TiborTamas
    Legközelebb kérdezd meg előre, jobbat nem tudok tanácsolni. :)
  • TiborTamas
    Szerintem azon a tankon kell legalább 250 spotdamage-nek lennie, amelyiket láncoltad.
  • ChristianID
    Egyszerűen döbbenetesen nem lehet ma normális csapatba kerülni, bármit is csinálhat az ember... a winrate a béka segge alatt...

Utoljára szerkesztette: ChristianID, 2015.01.20. 23:10:45
  • bekescsaba
    Sziasztok!

VAlaki megnézné nekem, hogy a t28 concept LT 4 alias kényszerített megállásnál mit kell csinálni?

A játék azt írja, hogy csináljak 250 spot damaget, és lőjek le egy láncot.

Na, vagy 1000 szer megcsináltam, és semmi....

Rossz a fordítás??
  • patchaou
    Mert nem a saját acc és nem tudom a "megrendelő" melyiket választaná :)
  • TiborTamas
    Ezzel a küldetéssel nekem is hasonló emlékeim vannak :D Végül lementem tier 4-be Ke-Ho-val és egyből meglett Himmelsdorfon.
  • Userx2
    Feladat: nyerd meg a csatát foglalással. (lájt tank) Ha be is jutunk kivégeznek mindenkit. Havyvel 3 csata volt...

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.20. 23:03:26
  • TiborTamas
    Szerintem nem, de miért nem akarod elfogadni?
  • TiborTamas
    Hát az úgy k.rva esélytelen lenne... Pl. Obj. 260-nál az utolsó heavy-s küldetést kb. 5 tankkal tudom elképzelni, hogy belátható idő alatt teljesíthető és akkor van még pár ilyen, de azokhoz ugye mindig ki kéne húzni a megfelelő tankokat is. Szerintem ő sem úgy gondolta :D (remélem...)
  • patchaou
    Új accountra?! lol hat számjegy XD

HT-15-nél meglett az elsődleges, de a másodlagos nem, viszont nem akarom elfogadni a leányzót... így a másodlagosnak addig neki sem ugorhatok?
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.20. 22:59:11
  • patchaou
    oké :)
  • TiborTamas
    "Ezt másik accra kellene megcsinálni,mivel tudom,hogy ez inkább munka lenne,mint szórakozás,már ha elvállalná,ezért gondolom az ára is olyan lesz"

Ezt a másik accra dolgot úgy gondoltad, hogy új accountra? Mert akkor én még azt is kiröhögném, amit Otep írt, hogy fontolóra venne. :D
  • McFrost
    Ezzel vigyázz, mert a Pí is több mint 5 számjegy, és görbül is az első! :D