418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #343708 fasza. Úgy nem tudnád esetleg megcsinálni hogy a H és az o beérjen a térdéig, az X meg rásimuljon a seggére? -
yossarianHUN #343707 Nekem tetszik. Már csak az a kérdés (nemrég értekeztek itt róla nálam hozzáértőbb emberek, ha jól rémlik), hogy hogy lehet megoldani, hogy ne fehér négyzet legyen, hanem csak a hölgy és a felirat látszódjanak, valami olyan színnel, ami nem bántja a szemet, de nem is olvad bele túlzottan a tankok festésébe. -
#343706 Arizona Cardinals, de most a Patriotsnak szurkolok majd hétvégén -
foxbat88fx #343705 remélem tudod, honnan van az a madár a képedben :) -
Frankie69 #343704 Na megnéztem nektek egy picit kisebb méretben és felirattal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #343703 Nyugodtan, segítünk, ha felmerül még valami kérdés. -
#343701 Ma 7 meccset gurultam, Tildával kettőt, mindegyik tier 6, 1 győztes, elfogadható dmg.
5 meccs IS-2-ben, 1 győzelem, 0 dmg, legalja 9-es csapatok..... -
Toweliee #343700 Ez kicsiben?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.01.28. 19:53:55 -
Malarki #343699 Nyugi, mindenki így kezdte :D -
#343698 köszönöm a biztatást, most bújom a FAQ-t, de még biztosan jelentkezem. -
#343697 na jó 4. ben sikerült 1 tankot kilőnöm, a remény foszlányai :D -
yossarianHUN #343696 Az első 2-3 szinten még igen pontatlanok az ágyúk, itt még nem is érdemes taktikázni, meg gondolkodni, csak menni, és puffogtatni mindenre, ami mozog. T4 és afölött már azért megkomolyodik a játék. -
#343695 most kezdtem a játékot, 3 menetből volt 1 találatom.... vagy nagyon béna vagyok, vagy kezdhetem megszokni :D -
yossarianHUN #343694 Én is gondoltam rá, de hamar felnyomna valami túlbuzgó erkölcscsősz:D -
yossarianHUN #343693 Aki ért a szerkesztéshez, meg tudja csinálni, hogy a szín/méret ideális legyen, jól látszódjon minden tankon. De meglátjuk. -
#343692 Én erre szavazok, alul meg HOAX szöveg lenne katonai betűstílusba :D
mikor szólna a WG hogy ez így nem kóser?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Malarki #343691 A második jó lenne ha mondjuk a csaj alatt lenne a felirat.
A harmadik is jól néz ki, ott meg lehetne mellette valamelyik oldalon, fentről lefelé írva.
Valaki csináljon már valami faszát :D -
#343690 utolsó, de az kicsibe nagyon gagyi lenne
2. viszont jól nézne ki kicsibe -
yossarianHUN #343689 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tessék válogatni -
lammaer #343688 Naja, de mondom, én voltam a péló mindkét oldalán. Nincs itt cheat meg ilyesmi... -
lammaer #343687 Igazából a booty girl képkeresésre elég sok alternatívát dob ki a gugli :)
-
yossarianHUN #343686 Nem simacsövű, és asszem az AMX 30-on is az volt, ami szintén bekerül előbb-utóbb a játékba, úgyhogy szerintem nem lenne vele gond. -
yossarianHUN #343685 Jeff az illetékes, ha itt lesz majd jól megbombázzuk az agymenéseinkkel. -
Oddball29 #343684 Nem mondtam, hogy nem lenne jó egy M50. M51 ágyúja ide már túl modern. -
lammaer #343683 Ja, azt hittem ilyen guru vagy... akkor menjen ez, ha találunk jobbat majd upgrédeljük a csajt :) -
#343682 De,de... csak élő tanknál működik az RNG. -
Angelus1991ster #343681 Gehér Tigris fun módot azonban visszahozhatnák vagy a tankot. Tier 7-8-as prémiumként. De nem egy ctr+c ctrl+v Tiger P hd modell lenne , hanem az amelyik a filmben volt. Na az megérné:)
EU ágnak meg lengyelek által használt T-34-est akarnak behozni? Chi-Nu-Kai eredetibb volt. Ha prémium tankot akarnak behozni, akkor egy olasz P 43 .
( nem a P 43 bis-t , az sima tier 5-ös lehetne , hasonlóan papír és erős ágyujú lenne mint a BDR G1B) -
yossarianHUN #343680 Na, akkor virtuális sör annak, aki megcsinálja. Nem tagadom, krumpli vagyok ezekhez a képszerkesztésekhez. -
yossarianHUN #343679 Én mikor látom, hogy egy, esetleg kettő light beszabadul egy arty falka közé, már előre sajnálom szerencsétleneket. Mármint a lightokat. 10-ből 8-szor elkapja őket valamelyik görény, mielőtt még rendet vághatnának köztük. Ez régen pont fordítva volt. Múltkor Westfielden Pattonban, egy T49 társaságában berongyoltam az ellenséges bázisra, és már kezdtem volna leépíteni az arty különítményt, mikor a T92 méterekkel mellém lőve leszedte a láncom, a következő pillanatban az Obi 261 lövése lenullázott. Három másodperccel később a T49-et menet közben úgy kikapta a GW Pancser, hogy öröm volt nézni. Így megy ez. -
foxbat88fx #343678 kihagytad a jumbo shermant
(mondjuk az egy vicc tank a wotba... wt-ben valóban van páncélja) -
lammaer #343677 Na a mai artik röptiben kapbak ki témához... ketten voltunk bulldogok, rámentünk a védtelen 4 artira.... mind a ketten röptiből lettünk kilőve elsőre olyan artikból akik forograk utánunk.... -
lammaer #343676 Jöhet, a célkersztes részt lehet lekicsinyíteni és a hölgyit jobban láthatóra :) -
yossarianHUN #343675 Most komolyan, van M4 Shermanünk, M4A2E4-ünk, brit Sherman III-unk, Firefly-unk, Easy Eight-ünk, Fury Easy Eight-ünk. Ha már annyira Sherman prémeket akarnak berakni, akkor tegyék azt az M50, vagy M51 izreali Super Shermannel, ne adj Isten az AMX 13 tornyos Shermannel, azok legalább poénok. Ezeknek a filmes/rajzfilmes/képregényes/Grimm mesés tankoknak az erőltetése annyira átlátszó "kevés macera, de hátha jön belőle egy kis pénz" húzás, hogy már szinte fáj. -
madmanic #343674 platoon valaki..? nem fun 3k csatás 400 effis molyokkal küldizni... -
darkwraith #343673 Akkor jól értelmeztem, hogy kreditért nem is lehet? Fasza -
Oddball29 #343672 Mondjuk az a jugó katonai segélyes M4A3E4 elég egyedi lenne prémium tanknak. -
#343671 siratófal :DDD -
Hassel74 #343670 Fikagolyó gyártó agyhalott végig szidott mindenkit, majd a siratófalnak fordul. Még csak piros sem vol
-
yossarianHUN #343669 Nem bonyolult, ugyanúgy a személyes mappában (ha ez a neve a magyar kliensben) tudod majd átképezni őket. Ha jól tudom, teszten egyelőre 600 gold a tarifa, ez valószínűleg csökkenni fog éles szerveren. Meglátjuk, ha kijött a 9.6. -
Scheff #343668 Ez egy szemétláda, no comment pfff...!!!444négynégy!!!!