World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cseten mondták hogy milliókat lehet keresni valami lazán.
Ha valakinek sok van lazán tud sok skilles legénységet szerezni.
Piroskáknak meg narancsoknak honnan lenne 5-6 skilles legénységük?
Bár lehet, nekem ez csak azért elképzelhetetlen, mert soha egy vasat sem költöttem a játékra.
Csak akkor volt prémium fiókom, ha nyertem valami küldetéssel, vagy ajándékba adtak 1-2 napot. Így qrvalassan csordogál az XP, nincs is teljesen felturbózott legénységem, míg a piroska, ha kellően sok pénzt locsol a játékba bármit megvehet.
|Származási hely: Degec|
Egy öt hat skilles legénységnél lazán lehet többszáz méterről ablakon át belőni troll ágyúval.
Sőt mozgás közben kilőni kerekest messziről.
Inkább csak mázli kérdése.
Ha minden alkalommal amikor le hackereztek kaptam volna egy aranyat akkor most valszeg meglenne az összes aranyért megvehető prém tank.
Na meg lenne kismillió fölös aranyam.
Próbáld ki te is.
Tegyél egy troll ágyús tankba legalább 5 skilles bandát és meglátod hogy nem nehéz vele boldogulni.
Legutóbb minszken a beton fedezék résein keresztül lőttem ki grillet T49-el.
Na ő nem csak hackerezett.Durvább szavakat is használt.
Van erre valami hack, cheat akármifaszom amitől másoknak ez olyan jól megy, hogy csak kiugrik a fal, szikla, miazmás mögül, lő és talál?
Ha én ilyet csinálok, a lövésem megy a csillagok közé, vagy a földbe.
Már hozzászoktam valamennyire ehhez, de most egy KV-2 kiborított, mikor cirka 100m-ről a 152 mm-essel csinált egy ilyen falmögülkiugrós azonnallövőséstalálós trükköt, ami gyk. kisebb eséllyel jön be, mint egy lottóötös a Holdon.
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.10.18. 14:43:49
|Származási hely: Degec|
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Arról nem is beszélve hogy a javítási időt is kb a duplájára növelték. Előző szezonokban,eddig simán átgurultam ht-vel és megvolt a dolog,most meg ott kell,szarakodni mire 7%-okkal feltölti a hp-t<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.10.17. 20:33:55
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.15. 21:25:57
Kaptam nagy lóf..t,nem tábornokot:-DD
Na meg 260xp-t, ezzel AFk-za ki megamax a 9es tankot, ami 300k xp. :-DD
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 20:51:37
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Fél csatában nem csináltam semmit,nem is voltam a gép előtt.
Pont azért mert tudtam hogy afkolni fogok nem toltam be xp duplázót,erre tábornok lettem és rohadt mérges.<#vigyor>#vigyor>
Aha Persze<#whatever>#whatever>
Obj279e nem vészes.
Ha balfék ül benne főleg nem.
Egyébként frontline-on afkolva voltam én már tábornok is.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 12:18:44
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Várom bár ott is tele lesz ilyen hü***, szóval nem biztos az öröm. A wot játékos bázisa annyira agyhalott lett, hogy még csak gondolkodni sem akar. Megy előre és meghal, innen túl totál egyoldalú meccsek.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.13. 16:58:12
https://i.imgur.com/VNQ8Rdi.png
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.12. 07:59:17
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Meg van akinek pénze veszett el.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Pár napja amúgy is fura volt mobilról.
Szétment meg minden féle baja volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 10:02:36
2 böngészővel is próbáltam,de :error_too_many_redirects.<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Remélem megtartják ezt a jó szokásukat karácsonyra is. Elég idegesítő, amikor a törmelékekből sokadszorra is olyat dob, ami már megvan az albumban.
A kék csapat nyert, a zöld lett a második. A kékben voltam, így jönnek nekem 3 stílussal. <#vigyor0>#vigyor0>
A töklámpással, tűzkatlannal, tűzgolyóval együtt 6 álca pár hét alatt. Nem is rossz.
A verseny alatt folyamatosan betolták az állást. De miután vége lett eltűnt minden.
(a 20%-os kuponnal tervezem megvenni a T95E2 2.0-át)