World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mostmár igen, de régen ez a könyv nem volt... egyébként ez is p2w azért... veszel pénzért kreditet, utána meg 1 csomó könyvet...
és mi az? 😮 nem mondod meg nekünk? 😄
Elvileg van valami glitch amivel rengeteg pénzt lehet szerezni.
Cseten mondták hogy milliókat lehet keresni valami lazán.

Két millióért kapsz egy skillt.
Ha valakinek sok van lazán tud sok skilles legénységet szerezni.

mennek 7 ezer csatát az amcsi tankok cseréjekor kapott prémmé avanzsált T34-el 😄DD mint én 😄
okosszöszi26
Ne viccelj már!
Piroskáknak meg narancsoknak honnan lenne 5-6 skilles legénységük?
Bár lehet, nekem ez csak azért elképzelhetetlen, mert soha egy vasat sem költöttem a játékra.
Csak akkor volt prémium fiókom, ha nyertem valami küldetéssel, vagy ajándékba adtak 1-2 napot. Így qrvalassan csordogál az XP, nincs is teljesen felturbózott legénységem, míg a piroska, ha kellően sok pénzt locsol a játékba bármit megvehet.

|Származási hely: Degec|

Nem mindegy hogy milyen legénység van a tankban.
Egy öt hat skilles legénységnél lazán lehet többszáz méterről ablakon át belőni troll ágyúval.
Sőt mozgás közben kilőni kerekest messziről.
Inkább csak mázli kérdése.
Ha minden alkalommal amikor le hackereztek kaptam volna egy aranyat akkor most valszeg meglenne az összes aranyért megvehető prém tank.
Na meg lenne kismillió fölös aranyam.
Próbáld ki te is.
Tegyél egy troll ágyús tankba legalább 5 skilles bandát és meglátod hogy nem nehéz vele boldogulni.
Legutóbb minszken a beton fedezék résein keresztül lőttem ki grillet T49-el.
Na ő nem csak hackerezett.Durvább szavakat is használt.

okosszöszi26
Valahogy 30Xezer csata után is nehezen tudom feldolgozni azt a tényt, hogy mindenki mindenféle célzókörszűkülés nélkül mindig eltalál, míg én, ha nem teljesen összeszűkülve lövök, semmit nem találok el, sőt sokszor még úgy is mellé lövöldözök.
Van erre valami hack, cheat akármifaszom amitől másoknak ez olyan jól megy, hogy csak kiugrik a fal, szikla, miazmás mögül, lő és talál?
Ha én ilyet csinálok, a lövésem megy a csillagok közé, vagy a földbe.
Már hozzászoktam valamennyire ehhez, de most egy KV-2 kiborított, mikor cirka 100m-ről a 152 mm-essel csinált egy ilyen falmögülkiugrós azonnallövőséstalálós trükköt, ami gyk. kisebb eséllyel jön be, mint egy lottóötös a Holdon.

Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2019.10.18. 14:43:49

|Származási hely: Degec|

joe662
Jahh ez az volt:-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Na ezt hívom én USER ERROR nak !
joe662
Közben rájöttem, hogy az Alien-en nem volt enginering. :_D

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

joe662
Miféle nyomorék algoritmust használ ez a szerencsétlen játék,10-9 csata azon a fos téli pályán megy<#falbav>
Arról nem is beszélve hogy a javítási időt is kb a duplájára növelték. Előző szezonokban,eddig simán átgurultam ht-vel és megvolt a dolog,most meg ott kell,szarakodni mire 7%-okkal feltölti a hp-t<#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.10.17. 20:33:55

Gondoltam a hétvégi debil futam már lezajlott, és lehet játszani. Csak egy picit számoltam el magam. Viszont a játékos wn8 különbség eszméletlen nagy. Unicum játékos túloldalt, nálunk meg a tomato hadsereg.

Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.15. 21:25:57
Miért szerinted az AFK mirol szol? Ott sem vagy agép elot tés kapod a hanygafingyni XP-t. Olvasd el megint amit értam , nem azt mondtam hogy gyorsan hanem hogy ha van idod akkor még ki is AFK-zhatod a tankot!!!.
joe662
Ma ott kellett hagynom az fl_t 5perc után, volt kb 1200 sebzésem fv artyval.
Kaptam nagy lóf..t,nem tábornokot:-DD
Na meg 260xp-t, ezzel AFk-za ki megamax a 9es tankot, ami 300k xp. :-DD

Te meg nem tudod értelmezni amit írtam, de mindegy már megszoktam.
Te valamit félreértesz.Az emblémák között van olyan ami nem kiseggelhető kell hozzá tenni is valamit.Nekem is van olyan és büszkén ki is van rakva.Ha csata közben rárakják az egeret a nevemre látszik is.Na olyat nem sokat látok.Kb. megfelelője a gunmarknak a Wot-ból.Emblems és Patches
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 20:51:37

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az első 😊 Kép
Repy
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2019.10.14. 19:51:10
Tényleg,artyval.
Fél csatában nem csináltam semmit,nem is voltam a gép előtt.
Pont azért mert tudtam hogy afkolni fogok nem toltam be xp duplázót,erre tábornok lettem és rohadt mérges.<#vigyor>

Lehet hogy nem vészes de abban atankban nincs normál loszer és én már meguntam a probálkozást, valahogy nincs kedvem már hozzá. Amugy én is voltam már, vicces volt az a kis bug de rohadt gyorsan javították. (bezzeg mást nem javítanak ilyen gyorsan)
joe662
"Egyébként frontline-on afkolva voltam én már tábornok is."
Aha Persze<#whatever>

Miért?
Obj279e nem vészes.
Ha balfék ül benne főleg nem.
Egyébként frontline-on afkolva voltam én már tábornok is.

Ne keverjuk a kettot, van a teljesítmény amiért valamit tényleg teljesíteni kell, de van a másik "teljesítmény" amikor csak ki kell seggelni valamit. Ott van a frontline, csak játszani kell ha van idod akkor ki is AFK-zhatod a tankokat. Apropo elore is elnézést de ha meglátok egy OBJ279E-t bármelyik csapatban akkor én már lépek is.
A hajósban is ugyanez megy.Tapasztalom.Ott nincs xvm,talán a névhez rakható kitüntetésből ki lehet nézni de sajnos teljesítmény alapú kitüntetést kevesen raknak fel,persze nem véletlen mert 0 a teljesítmény.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2019.10.14. 12:18:44

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Valamiért nem érdeke a WG-nek az MM kiegyensúlyozása tudás szint szerint. Nézem mostanában a három perces csaták után a játékosok szintjeit. A nyertes csapatban a top tier tankos játékosok rendre magasabb pontszámúak, 7-9 ezer pontosak, 30-60 ezer csatával, míg a vesztes oldalon a megfelelő top tier tankokat 3-5 ezres játékosok tolják 10-20 ezer csataszámmal. Nagy ritkán egy egy alacsonyabb tierben játszó kiemelkedő játékos képes fordítani, de ez inkább a ritka kivétel. Nem használok olyan modot, ami a játék elején mutatja a játékosok szintjeit, csak utólag nézem meg, de jellemzően már a felállás determinálja a végeredményt.

joe662
Vannak ott is hülyék rendesen,de legalább újraélednek,azt van mit lőni<#hehe>

Kár hogy azonn nem gondolkodtál soha sem el hog ymiért is van ez, engem speciel ha meglonek gold ammoval és átt is ut akkor kilépek a csatából, nem látom értelmét ottmaradnom és megnézni hogyan tudják kiloni a péncólozott tankot. Így ha olyan a felállás akkor is csak megnyomom hog ymennyen elore és már megyek is vissza a garázsba, már elmultak azok az idok amikor még érdekelt.
Hála az égnek, ennyi agyhalott nyáron volt. Komolyan a top tankok pusztulnak meg először 3 perc alatt. Minek jön be játszani? Élvezi, mert ez kb. 5 éves szinten van. Apuci accuntja ennyire jó.
Várom bár ott is tele lesz ilyen hü***, szóval nem biztos az öröm. A wot játékos bázisa annyira agyhalott lett, hogy még csak gondolkodni sem akar. Megy előre és meghal, innen túl totál egyoldalú meccsek.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.13. 16:58:12
joe662
Holnaptól lehet relaxálni 1 hétig, Fl-ben:-)

nálam már csak ez a két véglet van heavy meg ez
Ma este kb minden csatám ilyen volt.

A pillanat, amikor annyira egyedül érzem magam.
https://i.imgur.com/VNQ8Rdi.png
Normál WoT-on szerintem már annyi embernek van meg a Löwe, hogy a negyedét sem érdekelné a butított e75. Én még mindig a Löwe-t venném vele szemben, paraméterek alapján sokkal jobb.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.10.12. 07:59:17
Nah az aztán a teljesítmény hogy nagy woton már egy ideje megjelent a hír az E75 TS-ről de ehhez képest blitzre hamarabb sikerült balanszolni és berakni shopba 😄
joe662
Jéé ,most látom lett 64bit-es mappa is<#wow1> onnan indítva kb fele a betöltési idő<#eljen>

Most nézem a wotinfót. Csuklanak a wg-nél.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Sokaknál van gond állítólag,valami deszinkronizációs problémákkal meg hiba a csatlakozással szöveggel nem enged be.
Meg van akinek pénze veszett el.

Ma volt frissítés. Játék kifagyoot, aztán kidobott, és nem engedett belépni. Megint elqurták. Ja és semmi mod nincs és soha nem is volt.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Nem.Nekem sem.
Pár napja amúgy is fura volt mobilról.
Szétment meg minden féle baja volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 10:02:36

joe662
Másnál sem működik a fórum mobilról?
2 böngészővel is próbáltam,de :error_too_many_redirects.<#fejvakaras><#nemtudom>

A dögcédula gyűjtése alatt féltem, hogy ugyanolyan idióta módon lesz a véletlenszerű kiadás megoldva, mint a karácsonyi albumoknál. De szerencsére azt félre tették, és mindig olyat adott, ami még nem volt meg, így nem ment pocsékba egy tikett sem.
Remélem megtartják ezt a jó szokásukat karácsonyra is. Elég idegesítő, amikor a törmelékekből sokadszorra is olyat dob, ami már megvan az albumban.

Megtaláltam, a game honlapján.
A kék csapat nyert, a zöld lett a második. A kékben voltam, így jönnek nekem 3 stílussal. <#vigyor0>
A töklámpással, tűzkatlannal, tűzgolyóval együtt 6 álca pár hét alatt. Nem is rossz.

Egyébként lehet látni valahol a végeredményt:?
A verseny alatt folyamatosan betolták az állást. De miután vége lett eltűnt minden.

Cseten mondták hogy holnap javítják.

Az fasza, remélem hogy amikor ez feltűnik nekik és kijavítják akkor visszamenőlegesen oda adják majd mindenkinek a kieső tokeneket?
(a 20%-os kuponnal tervezem megvenni a T95E2 2.0-át)
A mai frissítés elrontotta és nem számolja be.

A németes token gyűjtős küldetésnél x óránként frissül az összegyüjtött tokenek mennyisége a honlapon? Csak mert ma az első kettő csatámból kellett volna kapnom 140 tokent de azóta is ugyan annyit jelez a honlapon mint amennyi még a játék megkezdése elött volt.
Strech anyagból varrják. Így a Type5-re is felmegy az, ami a Type64-re éppen passzentos. <#vigyor0>

Honnan fogják tudni kinek mekkora méret kell?
Köszi! 😊