418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gyuszopapa #356491 AW topik van ez inkább oda való. -
#356490 ¿¿¿oɹǝʌǝʞɾɐq uɐʇǝu ˙˙˙nɹoʞoʇɐlʞnzs ƃǝlʇǝsǝ' ¿ʌıʇɐƃǝu ʇɐʎuozsı ıuuǝl ǝʇ ɯǝʇuıɹǝzs
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.17. 23:47:25 -
Gyuszopapa #356489 A rengeteg csekély értelmű rájött hogy az angol ág a legjobb szopatni bárkit.Nem lenne itt semmi baj csak annyi kellene hogy a gameplay beállításoknál lenne egy menüpont pipa be nincs arty a csatáidban pipa ki van arty.Kíváncsi lennék hogy a sok nagypofájú aki szerint az artyk azért kellenek hogy ne legyen campingezés pipálna-e. -
Gyuszopapa #356488 Szerintem te eltévedtél próbáld meg még egyszer vagy vegyél térképet. -
#356487 Rheinmetall Defence - Leopard 2 MBT Revolution
T 14 Armata / Leo2 A7
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2015.06.17. 23:34:40 -
yossarianHUN #356486 Na ma is beléptem. Egy csatára. Hasznos volt a szikla.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #356485 Többször volt róla szó (én bírnám), de nem tudják megcsinálni. A lánctalpai lemodellezése még a kisebbik probléma, de a teste abszolút alkalmatlan a WoT-ra, gyakorlatilag mindenhol autobounce. Lehetetlen lenne normálisan balanszolni. -
Lorder #356484 5 skilles is3am és szarabb mint valaha :D 150m-nél messzebbre nem tudok vele lőni mert 15 sec a célzási idő és akkor se valahol félúton elteleportálódik a lövedék :D 10%os találati/átütési arány whehhehehe GG polak wg :D -
András77 #356483 Ha kifogy a serb az ötletekből és valami brutálisat akar lépni, akkor egy nukleáris háborúra tervezett obj279 tankot bedobhatnak, csak ne kizárólag cw jutalomként Nagy javító és fullos javítás skill kötelező rá
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.17. 22:48:24 -
Lucifer001 #356482 You tubeon utána néztem ennek a " warpack modnak " . Délelőtt gurultam pár kört . Most így késő este is akartam pár kört menni . De már csak akartam . Így aztán van kedve az embernek " kikapcsolódni "
GG WG -
András77 #356481 -1 tank, amivel meg lehet csinálni a pattintós küldetést. Persze, hogy fontos sürgősen lecserélni... Néha ezek tényleg úgy néznek ki, mint akik túlitták a vodkát, mert el nem hiszem, hogy ennél nincsen fontosabb dolguk. Így is csak mutatóban látni 55a-t, obj260-t meg még ritkábban, legyen akkor még nehezebb megcsinálni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.06.17. 22:18:18 -
Angelus1991ster #356480 Foxy születik:D -
Angelus1991ster #356479 Fuck you bazmeg kategória! -
Gyuszopapa #356478 Engem kegyetlen módon utálhat a játék.Eddig szinte csak 30-45% esélyű csatákkal szopatott.De pár napja megjelentek ilyen 17-28%-os esélyek is. -
#356477 Ez kurva jó, h rohadjanak meg. Pont mire elérem. GJ WG -
lexlutor #356476 - Japanese Tiger will come in 0.9.9, visually it's an early model Tiger -
yossarianHUN #356475 - FV215b will be replaced by Chieftain
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #356474 hehehe.. en majdnem elhiszem am!
- Developers are now working on replacing the FV4202 with Action X Centurion. In the end WG managed to receive proper drawings. There will most likely be free FV4202 for current FV4202 owners (tied to a mission somehow). -
lexlutor #356473 szerintem nem kene sokat varni majd a Mauschen-tol..
- VK4502P B will be replaced by Mauschen in 0.9.9. Everyone who has it in the garage will get the Mauschen. Mauschen has inferior armor to the current VK4502P B. The VK will return as a tier 7-8 premium. -
R3nton #356472 Te vagy Foxy? :D -
R3nton #356471 Jgdpze100-ba 1783-t lőttem a Stage2vel. Visszanyal a fagyi ;) -
#356470 Ez egyszerűen szörnyű! Ennyi egysejtű már rég futkosott a játékban, mint ma. Azt hiszem megyek inkább a kocsmába, és bebaszok mint az állat. Utána wotozok tovább. Akkor már legalább beleillek a "csapatba". SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#356469 Véééégre lt15 megfelelő map megfelelő csapattársak :) ez kellett a T28c-hez.
Replay Ru251 50% camo -
davidbog #356468 Nem is értem miért nem tetszik a löveg alatt az a toronygyűrű a 0°-os döntöttséggel, vagy az első lánckerekes meghajtás? Ez a kocka torony, kocka test is nagyon ütős, meg hát eleve kinek ne kellene egy ilyen háztömb méretű harckocsi. Szóval ez megint csak kötelező darab lesz.
Komolyra fordítva, én lehet nekiállok, aztán majd kiderül meddig bírom. Már csak olyan ágak maradtak, amiktől eleve undorodok vagy nagyon nem fekszik a velük való játékstílus. Ezen a leendő japán ágon kivül pillanatnyilag nem nagyon van más számomra.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.06.17. 16:44:52 -
Myke28 #356467 Örülök hogy megtartottam
-
#356466 Nyaranta még a fű se nő a WG-nél :D
Augusztusban van a WG szülinapja vagy mije, de pl. múlt éven nem volt prémtank leárazás, csak prémes csomagok, simatank leárazás, meg prémnapok. Ott nem várhatsz prémtankleárazásra, lásd az akkori speciált (link)
Ellenben a hétvégét minimum bevárnám, Operation Bagration, a szovjetek nagy támadásának évfordulója, az utána következőn pedig Bovington tankfest (arra mondjuk nem gondolok ilyesmit). Bár lehet, hogy ezek is inkább csomagok behozatalát, időlimites csomagokat jelentenek, de megérheti várni, ha úgysem akartad elkapkodni. -
realcsabi #356465 Nyaranta szoktak lenni hightier prémtank leárazások? Legutóbb talán Húsvétkor vagy május elején lehetett, azokról lemaradtam, mostanra viszont összepofátlankodtam magamnak 13000 aranyat, amiből szivesen vennék valami T8as disznót. Persze jó lenne valami akció, és ha nem kéne mondjuk karányocsig várni, hanem szeptemerig lenne valami, akkor nem kapkodám el annyira a beruházást. :) -
#356464 Vagy mindenféle ammót! -
madmanic #356463 Ezektől a tetves cigánycsicska artista férgektől miért nem lehet elvenni a kurva goldammót??
Rühes patkányszarok -
András77 #356462 Én a type61-t bányásztam elő az ToT miatt és pearl river pályán áttörtünk középen, egy troll ágyús borsig (szerintem nem normális, aki trollos, de mindegy is) meg egy fv207 arty lapult a házaknál. Mivel ez a tank jó hull down-ban, a borsiggal sebzést "cseréltünk" és bár ő többet sebzett, de én meg kiszedtem a maradék hp-ról volt és húzódtam volna vissza, amikor az arty meg engem szedett ki a maradék hp-ról. Az arty nem felém nézett, fordulnia kellett. Annyi idő alatt, amíg megcéloztam és meglőttem a borsigot, meg kb +1-2 másodperc, amíg tolattam vissza a domb mögé, az arty becélzott és kilőtt.
Nekem is van ilyen artym, tudom, hogy ennyi idő alatt lehetetlen becélozni pontosan, ráadásul mozogtam, ráadásul dombon lefele, tehát a lövés íve miatt általában az ilyen lövések főlé mennek, szinte lehetetlen lövés volt, de a kockával azt dobták, hogy márpedig engem ki kellett lőni és úgy is lett. -
Lichtmaschin #356461 Ne, ilyen tényleg létezik? és engedélyezve van? azonnal törölném az accountját aki ilyet használ....így is túl sok a nem fair momentum a játékban nem kell ilyen is -
lammaer #356460 Te vagy a hibás mert nem mozogtál/nem voltál fedezékben/felspottoltak. Az arty csak a kempereket találja el, azok meg megérdemlik. -
#356459 Lesz@rák, nem fognak csinálni velem semmit. Jól megy a szekér, jön a lóvé ezerrel.
Helyette viszont, arcoskodó, már-már szánamas megnyilvánulásaik vannak.
Gyorsan elfelejtették, hogy honnan is indultak és kiknek köszönhetnek mindent... -
baromarc0011 #356458 Van és relatíve elég hatékony.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez működik artival is a másik nem.
Utoljára szerkesztette: baromarc0011, 2015.06.17. 08:14:06 -
#356457 Én úgy írtam, hogy "a 110-et is kedvelni fogod. Az utána következővel még csak ismerkedek". Tehát nem a 110-ről írtam, hogy megfogna lövéseket, hanem a t9-ről. Annál viszont az van, mint amit a többiek írtak, ha "jól állsz be", tehát ha rejted a hasát és egyenesen állsz, akkor képes megfogni lövéseket. Nem mindet:D -
aru #356456 Ha csak annyi lenne a csalás. De maga a játék a moddolhatóság miatt a csalások tárháza. -
Lichtmaschin #356455 A 110 nel nincs sideacrap. Vagy az oldaladat vagy a csuka orr oldalát lovik be. Legjobb ha szemben állsz es el tudod rejteni az alját. Top gun érzésre nem tud annyi atutest mint ami ra van írva. -
Lichtmaschin #356454 Van egy francia prémium artim néha játszogatok vele, 40 lövésből 3 talált meg nemi splash, Elvileg statok alapján mar nem vagyok bena, de a jatek megis igy gondolta. Artiknal biztos vagyok benne hogy van valami csalás. Hogy averpistik ilyen pontosan tudnak kilőni egy mozgó tankot. Múltkor t71-el nem birtam leforogni egy gwpanthert, 60 felett mentem, mert lejtő volt, ő pedig telibetalalt ugy hogy elotte fordult 90 fokot. Tobbszor visszanéztem tuti bunda. Mostanában ha arti van Sosem sietek hogy ne én legyek az első spot mert igy is engem akarnak kiszedni.... -
Gyuszopapa #356453 Én 2 hete kaptam be IS-4-el,fullról maradt 46 HP.Megálltam becélozni valakit 3 másodperc volt talán.De hát én voltam a balfasz mert elindítottam a játékot.
#366450:egyre mélyebbre kerül ez a játék játékosszintileg.Amúgy nem is tudtam hogy kötelező ezt a játékot játszani mert egyesek úgy játszanak mintha ez muszáj volna és nem tetszik nekik ezért beleszarnak.20-30 ezer csatával a hátuk mögött mennek a pályán mindenfelé mint a mérgezett egerek. -
#356452 papírba lőtt egy orbitális sebzésű ágyú HE lövedékkel
50 valahány secig tölt