World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.01.15. 15:54:06
A japán Ke-Ho-nak egész jó lövege van, de ezen a nemzeten nincs legénységem. A kinai M5 jó lenne, de az meg nem tier limites. Legjobban a Valentin tetszik, de az a küldikhez dög lassú. Az AMX40 kacsa poén, de úgy emléxem, igazából nem voltak LT jellemzői.
megcsináltam a követelményeket és nem adta meg....
remélem a 15-ös missziók közül egyik sem lesz bugger 😄
- be first in XP of both teams while surviving and not recieving any damage in battle (win)
ezen most tenyleg nevettem..
XVM frissítése, stat mod frissítése (ha ezeket használod)
szerk: érdekes, eltűnt lexlutor hozzászólása, amire válaszoltam volna....
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.15. 15:10:08
Nem tudok belépni mert azt írja hogy frissítsem az alkalmazásomat. Rendesen végig ment a frissítés. Mit kell csinálni?
nekem olyan könnyűek mint állat XDDD
nehéz tank fele megvan... med mindjart kész! eddig az összes med küldetés elsőre meglett LOLA
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: besti, 2015.01.15. 14:58:27
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
.
Egy kis porszem került a WG RNG eltérítő rendszerébe.
3. Maus körnél (1kill + 1K dmg a cél) a szokásos forgatókönyv szerint gyors csapatbukta, a végére 7 tankkal szemben vagyok egyedül.
Úldözöm az artyt legyen már kill, de a kis GC simán eltünik, miután mellé löttem.
Mezőn elkapnak a hiánák, folyamatosan láncolnak, már csak 60 HP-m maradt, valami nyolcas száguld felém egyenesen, de mellé lövök. (álló helyzetből, kigyúrt legénységgel, célzásgyorsítóval, beszükült célkereszttel)
.
Ekkor feltűnik a megmentőm egy Leo. Ő is for gázzal jön felém, oldalba lő, de lapattan, majd rammol... bele is halt, nekem meg meglett az első HT küldi. Ezzel a kivételes képességű Leoval még a WG sem számolhatott... Most már biztos nem lesz gond 10 goldból 8-al penetrálni.
Kaptam +75K cc-t és 100K cc-mbe került a lőszerköltség miatt.
WoT: Nishizumi77
meg éri át futni!
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ennyire azért csak nem bénultam le kedvenc tankommal.
.
Második nekifutásra szinte ugyanez 488 dmg
Ha ez lesz harmadikra is kikapcsolom ezeket a pazar küldiket.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.15. 14:12:56
Legjobb lesz bekapcsolni mindet aztán lesz ami lesz...
15 csata 15 vereség 😊
nem lesz meg egyhamar 😊
|Származási hely: Degec|
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.15. 13:41:06
Esélytelen megcsinálni a foglalj bázist (Ht-7) küldetést. 15-0 vagy 0-15 az állás a 3. percben de ha esetleg nem akkor gondolom jönne a nocapkillall-TK.
WoT: Nishizumi77
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

.
Account.def törlése segít a játék indításában (res_mod mappában)