418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
sempike #357457 Mentem pár kört ma, de hiba volt.
Ez a játéknak nevezett foshalom egy gyenge karikatúrája a 2 évvel ezelőtti WOT-nak. Nézzük mik történtek a pár játék alatt:
- is6 tévedhetetlen kapáslövése tank és torony mozgás közben a szikla mögött álló tankomra. A kupolám egy része látszott ki, az LFP jobb oldalára rajzolta a sebzést.
Ugyanaz az is6 pát perccel később és a térkép egy másik részén lekapcsolja a romulán álcázó pajzsát 10m-re tőlem nyílt mezőn. Persze csak azután spotolódott hogy kilőtt. A majré lámpám is csak akkor kapcsolt be.
- 3 kör is-100- al sok találat, nulla sebzés (kritikál, lánc). 4. körben ammo rack-et lőttem 2x (ez két one shotot jelent) és gyújtottam egyet. Furcsa véletlen nem?
Az a bajom ezzel az egésszel, hogy nagyon régóta követem ezt a játékot és nagyjából tisztában vagyok vele hogy kellene működnie. És nagyon felbasz, hogy leszarja a saját szabályait. Gyűlölöm a noob protectiont és azt hogy egy kezdő játékos akkor is seggbe tud lőne egy borzasztó pontatlan ágyúval mozgás közben, ha egy telibeszart hegy van köztünk. Az elcseszett MM-el, a rengeteg artival a megpiszkált bevétellel, pontossággal és átütéssel pedig lassan csak prémmel lehet játszani magasabb tier-ben.
A jó az hogy minden ilyen ultra negatív szériával erősödik bennem az érzés hogy itt az idő más szórakozás felé nézni és csökken az évek alatt kialakult függőség. GG WG, még pár ilyen löket és elérem hogy ha csak a wot -ra gondolok már szétbasz az ideg.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.07.03. 14:44:58 -
TiborTamas #357456 Megnéztem a replayt. A Charioteer végig a bokrok takarásában jött, majd akkor spottolódott (és te is), amikor kiért az utolsó bokor mögül. Ekkor 55 méterre volt. Az Object 704 és közted pedig két kisebb bokor volt pontosan menetirányban mindkettőtöknek, és azok miatt szintén csak 55 méterről spottoltátok egymást. Szóval nem ilyen 5-10 méterekről van szó, úgyhogy semmi kirívó nem történt. Ez így működik, csak fel kéne tudni mérni a távolságokat rendesen. :) -
madmanic #357455 kezdésnél 3 másodperc után villan a rinyalámpa... Majd halálos pontossággal elkezd egy bulldog sorozni és mind talál... nevezzük FURCSÁNAK -
bekescsaba #357454 valami tényleg lehet a rendszerben...
Most voltam egy csatában Kharkovban T37-el (ugye 6-os scout tank). Az elején kiírta, hogy tier 7-es csata, de csak tier 6-os tankok voltak mindkét részről. Egy fia 7-es tank sem volt sehol.
VAn képem róla. Ez lehetetlen.
A másik, éppen rohanok az utcán, amikor a semmiből (érsd 5 méteren belül) manifesztálódik elém egy FV arty, csak úgy a semmiből. Én meglepődtem, ő nem, mert kilőtt.
Ez hogy??????? -
#357453 A házi Panther-t elviszik a csúnya rossz bácsik -
Pares #357452 Amikor legutóbb megint játszottam pár csatát a TOG-os küldik miatt, többször is tapasztaltam olyat, hogy közvetlen előttem néhány méterre az ellenség nyugodtan teljesen kijött a fedezék mögül, rámlőtt, és csak akkor spotoltam fel, amikor már félig a fedezék mögött volt. Ráadásul ezt többször egymás után megcsinálta, egyszerűen nem tudtam visszalőni, mert amikor láthatóvá vált, már a fedezék mögött volt. Aztán Siegfried Lineon is volt egy nagyon érdekes élményem, fel volt spotolva egy E75, én rámentem az én E75-ömmel, hogy belelőjek egyet, mert mással foglalkozott, és pont, amikor odaértem a sarokhoz és rámutattam a célkereszttel, eltűnt, pedig nem volt köztünk még 50 méter se. Ennek ellenére oda lőttem egyet, még azt is láttam, ahogy a semmiről lepattan a lövedék, és csak a lövés után spotolódott fel. Pedig ott állt az utca közepén. Szóval ja, working as intended... -
R3nton #357451 Ha valakit érdekel itt a replay -
R3nton #357450 Hát beszarok komolyan mondom. Prohon kihaltak a spotterek, Tortoiseal bent állok a susnyásba a hosszú úton. Először a charioteer 5m-re tőlem spotolodik!!!!!!! Komolyan mondom 5! Utána azt valahogy kiszedtünk utána a obj704 közvetlen előttem 10 méterre és akkor már lent voltam a mederben és 1 bokor volt köztünk. A legszebb az egészben, hogy én is akkor spotolodtam nekik szerintem, mikor én megláttam őket. Ez hihetetlen. -
viper07 #357449 A kódok elfogytak, sajnos csak kettőt kaptam, az első két jelentkezőnek mint a privi. Sok sikert hozzá ! -
#357448 Replay
Még mindig remegek.... T28c micsoda mázlis végjáték.... -
bekescsaba #357447 Nekem elsőre meglett. Talán az egyetlen küldi, amit elsőre beadott.
MIért nem battal próbálod, vagy 6-os cromwellel?
2-őtt kilősz, a 3-ikat meg ramolod, ha kell.
Más...
Sand Rivren a déli oldalon van egy spot hely. Ha a csapatból nem megy senki a sivatagba, akkor működik. 3 napja próbálgatom, (csak normál csata) volt, 2500, de 5600 is. Ja, és nem aktív, hanem passzív spot, azaz jó lehet a szellem küldire is.
Fontos, 515 méter fölötti látótávval próbáltam.
Szóval J9/J0-nál van egy kis emelkedő. Oda fel kell állni, és nem mozdulni. Na a titok az az, hogy mostanában nagyon sok tank megy le az F3-G7 koordináták között lévő katlanba, plussz előszeretettel használják a G6 ponton lévő kis emelkedőt, kikukucskálásra, ki -ki lövöldözésre.
Ezeket innen mind látni fogjuk, a csapat a bázisról meg küldi a szeretést.
Erről a helyről ellátni egészen J5 ( a kis város sarka) K5-ig, innen is jó spot sebzést lehet gyűjteni, ugyanis K5-nél van egy lankás kis dűne, oda is szívesen mennek fel a tankok, hogy lőhessék a bázison cempelőket, de ezt mi nem engedjük, mert látjuk őket.
Mivel idő, mire eljön a bázisunkhoz az ellenség, van előtte idő megfutni az E6 kötelező spot kört (azaz ki megy fel a hegyre, s ki nem?), s azonnal fordulni vissza, és menni a J9/J0-ra. Ez csak akkor jó, ha a csapat nem rohan bele a sivatagba.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.07.03. 08:27:39 -
viper07 #357446 Off téma, de esetleg valakit innen is érinthet.
Van 2db Armored Warfare Early Acces 3 kódom, ha valakit érdekel priviben írjon.
Újdonság : PvE missions – Player versus Environment battles of 5 player teams versus AI-controlled opponents in series of story-driven missions. Players have to complete various mission objectives and cooperate closely in order to succeed. -
Angelus1991ster #357445 Plusz lenne végre egy páncélozott tank is. De mivel német ezért nem.
Nem mintha a Béla frontja nem lenne eléggé páncélozott. De ezek a balfékek még mindig nem tudják különágra átvezetni. -
Gyuszopapa #357444 Akkor az enyém biztos gyári hibás volt.Tegnap adtam el nem sírok utána.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.07.02. 23:19:17 -
Angelus1991ster #357443 Fogyatékos szargaming. Mint mindig.
Tier 7-8-as kitudja lőni. Kivéve a VK3002DB és a Comet.
20-al megy az a cammogó erőd. Nem 30-al.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.07.02. 23:18:49 -
R3nton #357442 Te valami más tankkal játszhattál, Comet lövegpajzsa, majdnem Pershing szintű. -
Gyuszopapa #357441 Hát ezen jót nevettem.Lövegpajzs fogja a lövéseket.Igen mikor olyan kedve van megfogja a RHM-et is ha olyan kedve van átüti egy 6-os tank is.
Random de nagyon.
#357404 Ha eltalálnak valaki biztos meghal,lőszerrekeszt sűrűn kicsapják,sokat ég mint a Reichstag.Kénytelen voltam automata tűzoltót használni.Leforogni nem lehet csak nagyon lassúakat vele.Ha agyhalott top tier csapattársakat kapsz akkor annyi.Arany nélkül sokat szopsz alaplőszer pattog még a 8-as HT-k seggéről is. -
András77 #357440 Ez pontosan így van. A Jagdtiger megértette amit kértem a chatben, szóval nem értelmi fogyatékos volt, de akkor is kiszedte az utolsó artyt előlem. Utána azt pofázta, hogy azért mert nyerni akart ami egy undorító hazugság, hiszen 6:1 volt a szituáció, ha engem ki is szed autoaim-el az arty, akkor neki meg bőségesen lett volna 35-40 másodperce, hogy győzzön (a csatából még volt hátra 5 perc, szóval ha őt kiszedik, akkor is győzünk, mindenhogyan hazugság). Egész csata alatt lőtt 1200-t, erről ennyit, védte a bázist gőz erővel, amíg én átverekedtem magam az oldalon. Az a helyzet viszont, ha nem kérem meg a csapatot, akkor tutira nem tudom kiszedni a 3 artyt, mert a kemperek már odaérnek meg a saját artyknak könnyű célpont, de így talán van egy minimálisan több esélyem, ha megértik, hogy mit akarok.
Csak azt kívánom ezeknek a rohadékoknak, hogy ugyanígy kapják vissza, ha valaha ehhez a küldetéshez érnek, de ezek szerintem már a T28HTC-nél is megküzdenek vele.
Ha végképp nem megy máshogy, akkor visszaveszem a lórit, az egy arany tárból elintéz 3 artyt és egy táras tanktól nem olyan könnyű lopni, ráadásul gyors is, igaz az arty autoaim gond lehet neki, de az mindegyik tanknak és a frag lopást legalább minimalizálom. Most hiába 5,5-7 sec töltés idő az orosz medeken, ami rövidnek mondható, de 2 lövés kell és három arty esetében valami mindig közbejön.
Próbáltam a type61-el is, aminek ugye 390-es az alfája és viszonylag gyors, pár tier7 artyt ki tud szedni egy lövéssel és volt is egy olyan csatám, ahol kettőt kiszedtem egy lövéssel, beadta az rng, de a harmadik arty nagyobb volt, két lövés és vártam, vártam, de el kellett engednem a lövést, már túl régóta volt spotolva és hopp nem sokkal utánam egy e25 kiszedte. Állítólag célzott, dehogy akarta ő ellopni, pedig itt is kértem a chat-ben a csapatot, megint egy ordas undorító hazugság, egy e25 legalább 2 lövést le tudott volna adni ennyi idő alatt és piszok gyorsan rászűkül a célra, erről ennyit, de hülyének nézett a koma.
Azt hiszem, hogy kisebb tier-t leszámítva, nincs olyan med, ami egy lövéssel kiszedi az artykat és kisebb tier-ben is csak a troll ágyúsok, abból meg nem kérek. A batchat elvileg jó lehet, azzal is próbáltam többször, de az 5 lövés kevés, egy arty életben marad és a rammoláshoz nagyon sok saját hp kell, különben ott döglök meg én is. Mondjuk volt, amikor már ez sem érdekelt, mindegy a másodlagos küldetés, neki akartam menni, de kiszedték előlem. Azt hiszem lóri lesz ebből, az az egyetlen táras med, aminek megvan a gyorsasága a feladathoz és egy tárból kicsinál 3 artyt.
A HT-7-t én T57-el csináltam meg, valami 4,5e sebzés után foglaltam be, igaz segített egy csapattárs, egy t71, akinek ugyanígy foglalós küldetés volt, ezt is chat-ben kérdeztem meg és akkor kapcsolt a t71, hogy neki is az a küldetése. Ez is egy mocskos g.ci küldetés, mert kiegyenlített csata alig van, ha áttörök, akkor már alig marad ellenség, nekünk meg egy csomó frag éhes báziskemper, akinek már megjött a bátorsága, most hogy alig van ellenség és mint a megvadult piranhák, rohannak ölni, egyedül szinte lehetetlen befejezni a foglalást, valóban...
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.02. 23:05:07 -
R3nton #357439 A Tomsilent haverja kilőtte churchill III-al a maust :D Hol vagy Tomsilent? :D Meg a másik haverja pz1c-vel lövi be a t110e5-t :D -
Rammsch31n #357438 Én már egy ideje a T55A-hoz az MT15-el szenvedek... 2 ujjamon 2x is kevés, hogy megszámoljam, hányszor lopták már el a 2 TD-t... és akkor még az MM is beszopat, mert nem akar eggyel nagyobb szintűeket adni, vagy ha igen, akkor csak egyet ad.... ezt az egy küldit megcsinálnám, megkapnám a tankot, a küldetések közelébe se mennék... de hát... még szenvedek vele... -
#357437 Még nincs meg, elég sok küldi van még belőle. Csak úgy tudom ő már az obj 260-as küldiket csinálja, ezért írtam. -
ilsalon #357436 Ha elolvasod a védekezés pont is jó. Én azzal hoztam össze. -
TuskoMobile #357435 wow de jó neked sikerült a t55 már ez is csoda
én aszem inkább megveszem nem ér ennyi kínlódást nekem
így is kimaradtam egy csomó fun körből mert ezekre a szarságokra fókuszálok+ domination modot is már rég toltam ez miatt
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.07.02. 22:49:45 -
#357434 Ezzel én is rengeteget szívtam a T55A-nál. Az a tapasztalatom hogy ha chatben kéred a csapattól, hogy hagyják meg az artyt, már csak pusztán rossz indulatból sem fogják megtenni. Amikor meglett akkor is csak azért, mert épp nem volt a közelben csapattárs aki lelophatta volna. A saját tüzéreink meg már kihaltak addigra (szerencsére). Én most a HT-7 "sebezz 3 ezret és foglald be a bázist" küldivel akadtam el. Egyszerűen nem akar összejönni, mondjuk ebben egy szakasz segítségemre lenne. :) -
András77 #357433 Felrobbanok most már de tényleg, a második olyan alkalom csak ma, amikor 2 artyt kiszedtem, kértem a csapatot, hogy adják nekem a 3. frag-et és volt is aki visszajelzett, hogy ok, de egyszer egy b.zi arty egyszer meg egy qrva bátor jagdtiger, aki csak akkor mozdult meg, miután kiirtottam az ellenséget és tiszta volt az oldal, de a két artyval elvoltam egy kicsit és mire végeztem, nem értem oda a 3.hoz.
Nem tudom, de a WG mocskosul kibaszott velem ezzel a küldetéssel, egyszerűen 2 artyt ki tudok szedni, de a 3-ból egy fraget valaki tutira ellop. Kb 18-20 ilyen eset után már eléggé qrvára felbasszák az agyvizemet. Most tényleg annyira kell nekik az a frag, ráadásul én küzdöm át magam valahol, leszámolok a bázis kemperekkel és még szedjek ki 3 artyt is, akik persze autoaim-el lőnek rám közben, de úgy hogy biztos valamelyik mocsok kemper ott liheg ilyenkor már a nyomomban és trükközik a frag lopással vagy a saját arty pörköl oda... -
kisbesi #357432 Sikerült szakasztársammal megjátszanunk eddigi legjobb körünket. Ketten összehoztunk egy kritikus együttműködést.
Replay
[spoiler]
/spoiler]
Utoljára szerkesztette: kisbesi, 2015.07.02. 21:18:13 -
AlucardHuN #357431 Sőt, akinek olyan a járműve és ismeri a weakspotokat az szemből is. Na persze nem egy IS-el vagy valami mezei mediummal. -
lexlutor #357430 ezek mindet tudod oldalrol vagy hatulrol beloni. a mauchen meg ott sem.
-
András77 #357429 Akkor te nem érted. Mit kezdesz egy tier7 tankkal egy E75-el szemben? Egy obj704-vel, sti-vel szemben? Vagy ezeknél ez nem szempont?
A bélát szándékosan nem írom, mert az akarják lecserélni ugye.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.07.02. 21:06:47 -
lexlutor #357428 nem tudom mit nem ertesz azon, h a mauchen all around erosen pancelozott, kb nulla weak pointtal, es ez nem tudjak beloni a t7esek. mikozzben t10ben, mivel nem kapott gold ammot az agyu, lehenrelik a t10esek.
"Mi az, hogy tier7-8 ellen túl erős, ez mióta szempont?" - ugye ezt nem gondoltad komolyan??
azert veszik ki mert a kis tier nem uti be!!
-
robogo81 #357427 Meg lemaradtál róla,tegnapi frissitésssel kivették a tesztről, a béla van megint a helyén. -
András77 #357426 Olvastátok a mauschen-ről a cikket?
Azt írják röviden összefoglalva, hogy kisebb tier ellen túl erős, de tier9-10 meg szétszedi és ez így nem okés. Tesztet nem tudok telepíteni, nincs helyem, de ez így elég furcsa nekem. Mi az, hogy tier7-8 ellen túl erős, ez mióta szempont? Akkor egy obj704, e75,sti meg lehetne még sorolni a tier9 tankokat, amik széttépik a kisebb tier-t. Az, meg hogy tier9-10 ellen kevés a tank szimplán az ágyú kérdése. Rakjanak rá egy normálisabb ágyút és kész. A kisebb tier-t így is beüti, mindegy ebből a szempontból.
Nekem nagyon bűzlik ez a magyarázat... -
Rammsch31n #357425 Nekem van olyan pattintós modom (nem tudom melyik, aslain modpackból), ami totál pontosan megmutatja, hogy mennyi pattogott le... de van télleg rossz is... -
#357424 -
bekescsaba #357423 lehet megnézem a Warshipset...
Ugyanaz a gépigénye, minta wotnak? Vagy ez más motort használ? -
ilsalon #357422 Hát van mod, ahogy a pattintásra is, de míg előbbi nem igazán pontos, utóbbi nagyjából igen. Én Aslain modot használok, amiben mindkettő benne van. -
R3nton #357421 hát akkor előbb utóbb belejössz, nekem is egyik kedvencem a pershing -
madmanic #357420 köszi! -
#357419 létezik, csatavégén kiírja
(én modról hallottam, de az nem működött jól) -
madmanic #357418 spot damage számláló létezik már?