World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.16. 08:36:13
WoT: Nishizumi77
Panzer IIIal meghaltam, és ez lett volna a másodlagos hogy éljem túl, meg eleve azt hittem hogy kikapunk és úgyis mindegy. Megyek egy másik tankkal míg tart a csata, azzal megcsinálom ezt a kört úgyis bukjuk gondoltam.
Mentem egyet a Hydroval és a kör közepén láttam, hogy a Panzer III megnyerte, na fasza gondoltam annyira tipikus, a szar körre adja meg a küldit míg itt meg nagyon jó kört mentem.
De szerencsére nem így lett Panzer IIIra megadta a főküldit, Hydrora meg a másodlagosat úgy hogy nem is aktiváltam újra a küldetést.
Szóval röviden ha van egy aktív küldetésed és még az előző csata vége előtt elmész egy másikra ugyanazzal a kategóriájú tankkal akkor mind a kettőnél figyelembe veszi a küldetést, ez tök jó.
Amúgy elég jó köröm volt, replayt nem engedi feltölteni mert ez is speciális tank 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tegnapi HE témához kapcsolódóan, megint csak hasznos volt mert csóri Archert 100%ról kétszer lőttem oldalba HE-vel és bőven elég volt neki ennyi 180-200as sebzés mellett 😊
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.16. 08:35:00
WoT: Nishizumi77
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
a másodlagos pedig az, hogy ez a 3 tank olyan legyen ,amibe mind a ketten legalább 1x sebeztetek
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az ellenség E75-je a csata elején beállt a capkörbe, és egymaga elfoglalta a bázist... Fel sem spotolódott mert mindenki csak állt és várt a másikra 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
10. küldetésig mindent megcsináltam, a másodlagosakat is, de a 11. rammolós küldi valahogy kurva nehéz. Megcsináltam a rammolást, de túlélni már nem tudtam a csatát egyszer sem... Ha meg jól áll a csata, és túlélem, akkor meg nincs kit lerammolni... Ehhez is több szerencse kell mint tudás...
A 48 patton ennél még jobb valóban, mert az alap látótáv +10m és azon a töltő a rádiós egyben, annak meg simán odaadható a +3%-ot hozó helyzetfelismerés. A töltőnek úgyis alig van használható képessége, ezért akkor is rárakható, ha másik közepes tankban is használja az ember a legénységet, mondjuk a Szuper Perzsában.
Desmo: XDDD
😊
Egy kis trollolo FTR-ről: "A player asked whether the Wargaming IS-3 will be as good as the Gaijin model, Storm answered that it will be better, it won’t look like it’s coated in guano" <#hehe>#hehe>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Dallas 😄
már megint kiesett a csapatod az NFL-ben
most nem tudom megcsinálni azt, hogy TD-vel sebezzek 1000-et mielőtt felspotolnak LOL 😄
már vagy 10ikre futok neki 😞
vagy szar a map, vagy szar a csapat....
Si vis pacem, para bellum.
Hát artyból is van olyan küldi, amihez egyszerűen kell a nagy kaliber. Most ilyen, hogy egyszerre sebezz 3 tankot, csak a mordályokkal lehetséges. Ezért húzom ki az M40-43-t, mert a BC arty kevés, meg ráadásul van olyan küldi is, mikor sokat is kell sebezni és ráadásul 2vel nagyobb tankokat kell kilőni.
Én reális alternetívákat keresek az LT-s küldik egy részére. Ne kerüljön sokba, ne kelljen "dolgozni" érte és játékélményt is adjon.
Sokan így lesznek az arty ággal is...
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
- Storm insists that the Russian player claim that “the developers don’t play their own game” is crap
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤