World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Esetleg külföldi oldalon? Ők talán még többet is adnak érte 😊

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

de 😄DDDD
látom a hülyékből egyik fórumon sincs hiány XDDD
Ennyit a hétfőről, elvileg megy a teszt. 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Talán az a gond, h. túl sokat kérsz. Egèsz pontosan 20.000-l többet mint amennyit èr...
McFrost
Adsz egy ötszázast és már viszem is.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hát az az, hogy 130/60 vagy 150/50 "weakspot" páncél ellen kisebb távolságból, enyhe szögben 260 alatti apcr már kritikus. Többnyire már nem viszi át.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Maala
Eddig is volt goldammo, ezután is lesz. Medeknél nem fogod érzékelni továbbra sem, ha azzal lőnek rád. TDk-re meg eddig is mindenki azt töltött.

Amúgy írta valaki, hogy a kredites goldammo előtt nem vette észre, ha golddal lőttek rá... Mert anno egyrészt nem volt gold detektor mod, másrészt még hang/lyukméret alapján sem lehetett megkülönböztetni a kettőt. Egyszerűen infó sem volt róla, hogy mivel lőnek rád. (Ugye a golddetektor mod létrejöttét is az tette lehetővé, hogy az alap és a gold lőszernek más a hangja, és az átütés textúrája, amit lehív a kliens).

Oddball: Eddig sem lőttem meddel weakspoton kívül másra, ezután sem fogok. Ugyanúgy, ha snapshotolok, eddig sem rajtam múlt, ezután sem rajtam fog. 5-10%-nyi átütésről beszélünk, az azonos páncélvastagság beforgatásában mennyi, 15°?. Ketrecharcos pályákon nyilván másokkal együtt mész, egyébként amúgy sem volt esélyed eddig sem, 20mm pen ide, vagy oda.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

na mi újság wot terén? 😄
nem hiányzok? 😄DDDD

árulom ezt a k**va account-ot.... de hihetetlen, hogy mennyi kamus van, mindenki csak ellopni akarná, pedig csak 20.000-et kérek érte ami még így is rablás 😄
Azért egy jól mozgó IS-7 vagy E-75 már simán leráz magáról 240-250 APCR pent is. Most az összes mednek határeset köré/alá fog esni az alaplőszer átütése.

Az igazság az, hogy mondjuk egy STB-nek/Leopardnak vagy a legtöbb orosz mednek van flank speedje , de több más tízes mednek (Patton, FV, nálam már a T-62A is ide tartozik) ez nincs meg. Ezek sokszor kénytelenek szemből pofozkodni, mert lassúak, meg ilyen apró alagutas/ketrecharcos pályák vannak.

TD-knél átütés nerf tényleg annyira nem érdekes, az a +20mm csak extra volt már a kezdetektől.

Antimat
Vegyük észre, hogy van, amikor a másik csapat nem nyerhet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat

Kétélű dolog ez az átütés nerf, szerintem. Bizonytalan vagyok, egyfelől mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt ha eddig is ennyi lett volna ezeknek a gépeknek az átütése, akkor senki nem panaszkodna miattuk, másrészt mert eleve ekkora átütéssel kellett volna bekerülniük a játékba. De mivel nem ekkorával kerültek be, a sok tomátó hurka tényleg ész nélkül fogja elkezdeni venni a goldammót, amolyan "lehet hogy elég az új átütés, de azért ne kockáztassunk" alapon.
Maala
Nem azon a 20mm-en fog múlni. 230mm környéke felett már tökmindegy úgyis a pen, a helyezkedés 100x többet számít.

Én konkrétan imádom, hogy kvázi 20-30mm penért jobb lövegtulajdonságokat, néhol még jobb töltést is kapunk.

Heavyknél jöhetne ugyanez, csak több páncélért cserébe. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:34:51

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Dehogy vettem magamra, inkább az bosszantott, ahogy más replayét fikázod alpári módon.

Választ szeretnél? Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki. Nem találkoztam még ezzel a "ha a játék eldönti, hogy nem találsz be" dologgal. Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot. Aztán csodálkozol, ha nem adja be. Replayt tőled sem láttam még hasonló esetről. Erről ennyit.

---

Kérlek szépen azt jelenti az első sor, hogy az eddigi holtversenyes 2. helyről (medek közti APCR átütés) a holtversenyes első helyre kerül, ami az átütést illeti. Játszottál már IS-7el? Voltak problémáid az átütéssel? Nekem nem, pedig az csak sima AP volt. A medek meg mozgékonyabbak, pontosabbak is. Sőt, most már méginkább azok lesznek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:23:15

Zegi Norbi HUN
Ok, köszi :/

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Hétfőtől.
Zegi Norbi HUN
Elérhető a teszt szerver<#kerdes>

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

a webes kiiras szerint, nem csak a hetvegen, hanem..
This special will be available from Saturday 14 March at 06:10 until Wednesday 18 March at 06:00 CET (UTC +1).

mar ugyis regen basztak el hetvegi akciot...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.14. 12:37:36
Nekem a Saint Patrick's Day-re azt írja finish time: 17 óra. Oké hogy maga az ünnep egy nap de hétvégi akcióknak nem egész hétvégén kellene tartaniuk?

Mondjuk a 10-es TD és med pont az a két népszerű kategória, ahol eddig minden további nélkül el lehetett lenni gold ammo nélkül is. Ezért drágítják őket.

voivod32
Két perc alatt befoglalt az ellenfél. Csak tudnám, hogy mi a faszt élveztek ezen a "meccsen" ?!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Ok, kösz. Mondjuk nekem ez is bőven sok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mnemomic
Ha a CDC-re gondolsz én mentem vele kb 10 meccset annak alapján tetszett. Szerintem nem rossz tank egyáltalán. Persze 10-esek között már necces de saját szintjén jó.

Végetér a számláló és szétroskad már az elején😄

VK3002DB test - Párduc torony és STA-1 top ágyú= legjobb t8-as med😄

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez a hivatalos lista, de a soft paraméterek nem mindegyike publikus, sőt inkább alig van info róluk. Majd a gyakorlatban kiderül. Leginkább a batchat pontosság buffra leszek kíváncsi, hogy érzékelhető-e a gyakorlatban.
Ja, kéne még néhány ilyen ocsmány torzszülött. Én a Maus tornyos Shermanre szavazok.
SZG kreativitás, már megszokhattuk. T-44 testes - Hellcat toronyos tank mikor jön?

angelus1991ster.blogspot.hu

WG says: "Le a koppintás tankokkal!" Hát, végülis ha úgy vesszük... Igen, upcoming T8 kínai prém med: M48 Patton torony, egy Type 59 testen. Yayy.

Egyelőre ennyi, aztán ki tudja, mit csavargatnak majd a 2. menetben.
Nagyon is lehet érezni ezt a pontosság-szórás nerfet.A menet közben leadott lövések veszélyesebbek a vakondokra nézve,mint az ellenfélre.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Ez az összes pen változás vagy van még?

Nagyon nem örülök, egy rakat tank van benne, amit épen most érnék el. 😞 Persze a goldhoz nem nyúlnak hozzá, azok teljesen rendben vannak így... Kézműves agyagedények ezek mind...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Édesek a med könnyek 😊 Eddig is áthugyozott mindent szemből a tier 10 med csorda, ezután is át fog, legfeljebb most már célozni is kell.
A pontosság nerfet én érzem és észrevettem. Sokat lövök menet közben és azt vettem észre, hogy egyre gyakrabban meg kell álljak és várni a célzással, különben mellé megy. Kinek jó ez? Nekem nem jó, de a sok egységsugarú nyilván nem vesz észre semmit belőle, mert ők mozdulatlanul, egy helyben állva lövöldöznek. Az én dolgom nehezebb így jóval, mert pl nem tudom az artyt kiszedni menet közben, persze lehet azt mondani, hogy minek futkosok.

Tegnap mentem egy ászost csatát az amx1390-el (szóval jól ment úgy általában, nem volt RNG büntetés sem) és két artyt kellett kiszedjek. Az elsőt közelről kikaptam 3 lövéssel. A második messzebb volt, 3 lövés 3 mellé. És az arty mögött kellett töltsek 40+ másodpercig, csoda, hogy túléltem. Persze, megint, minek lövöldözök menet közben és 200m-ről, tessék az arty mögé menni közvetlen közel és onnan. Ja, csak az artynak van autoaim és közelre az halálos, de mindegy is. Szóval értjük miről van szó, a sok egységsugarú játékstílusát kicsit megtámogattuk, mozgás közben ne lehessen már pontosan lőni.
Sikerült az első csatámban felb@szni az agyam, hogy az ilyen istenverte platoonokra hosszú évek óta nincs semmi megoldás. Természetesen hozzánk rakta őket, mint ahogy az összes piroskát is. Viszont ezt azzal ellensúlyozta, hogy az ellenfélhez bepakolta a jobb játékosokat. 2 perc alatt vesztettünk.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

DasIsFuck
Mind a 2 szerintem egy erősen túllihegett dolog.

Eleve a power creep miatt lettek ilyen átütésekkel a medek meg td-k t10-be importálva.
Ha egy ugyan ilyen célú lépéssel legalább egy minimálisan normalizálják a helyzetet miért is baj?
Pontosság nerf...semmit nem lehet belőle érezni, csak mindenki rinyál miatta és mikor belekerül egy szopórollerbe és össze vissza lő, máris ezt hozza fel, mikor ezek ezelőtt is ugyanígy előfordultak, ha -25-öt kaptad meg a napra.
T10-be eleve miért vár valaki profitot, meg aztán manapság rohadt könnyű pénzt szerezni a játékba a mindenféle misszió,heti eventek,kismillió arany bizbasz amit el lehet adni..
Egy rakat ingyen prémtankot is lehetett mindenkinek szerezni, én egyedül még nagyon régen a t25-öt vettem saját aranyból azóta lett Super Persing,Tog2,type62,chi-nu-kai,matilda 4,wz-111 teljesen ingyen.(de lehetett még is-6-ot is szerezni)

Az meg aki az új tankok friss op mivoltuk miatt vesz prémet meg vált xp-t és egyebeket aztán sír, mert lenerfelik amiért ő annyi pénzt áldozott csak magára vethet.
Mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki ennyit egy olyan tank amit valószinű pár patchen belül le fognak majd nerfelni.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tegnap néztem meg Linkin egyik videóját ahol t10 Pattonnal 2 csata alatt valami 16k sebzést szedett össze. Lőtt ész nélkül mindenre minimális célzási idővel, nekem a videó alapján nem tűnt úgy, hogy a Pattont buffolni kellene.
Sherman0070
Valahonnan tudtam hogy elbasztak valamit 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Üdv!
A 8-s francia prémium közepes tankról milyen véleménnyel vagytok? Ha vkinek megvan, írna róla pár sort? Nincs kedvem csak a kipróbálása miatt letölteni 9.7-s tesztet...
UPDATE: Due to instability, the launch of the Public Test has been postponed. Plans are to restart on March 16. We will remove this message when the test server resumes.
Valamit nagyon elb@sztak 😄

Link
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.14. 09:26:31
Igen, látom már, benéztem valamiért! Így azért együtt lehet élni az átütés nerffel 😊
Sherman0070
A test server már mûködik?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

"Eddig is egy profit orientalt tarsasag volt a WG"
A pontosság nerf,átütés nerf,szórás nerf,mind egyértelműen arról szól,hogy még inkább mínuszos legyél.Marhaság a balansz meg játék egyensúly duma is,mikor op td-ket tesznek szándékosan a játékba,csak,hogy minél többem vegyenek prémet ezek mielőbbi eléréséért.Majd amikor kellően elterjedtek,gyönyörűen hazavágják őket.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.03.14. 09:20:24

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

DasIsFuck
Na tekintettel a 9.7es átütés nerfre eldöntöttem, hogy végre valahára felszerelem az E 50M-et és teszek vele egy próbát még a fullos pompájában, fittyet hányva minuszos körökre..
És te jó ég, mikor teszten próbáltam ez fel sem tűnt(valszeg a gigantikus lagg miatt😄), hogy milyen kegyetlenül pontos ez az ágyú😄

...bár lehet azért tűnik ez most fel, mert most éppenséggel nem a szokásos 15-18fps-el megy a játék<#whatever>

Nekem azóta is stabil 40%-45% néha becsúszik egy extra jó kör. De a csapatom nagyrésze agyhalott barmivel megyek kb mindig az van hogy a 3-4 tank közre fog es lemészárolnak. A csapatom addigra vagy halott vagy a sarokban bujjkalnak es mindegy milyen tankkal játszok.... Amikor hangosan fel röhögtem 110-el megyek es t34 alsó részéről 2x pattantam 5 méterről, ő persze mindig betalált. Megkerülöm és a hátuljárol is pattantam....

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Régen is úgy volt. Nem hiszem, hogy sokan meg tudnának fizetni csatánként átlagban 100-200 goldot. 😊 De felőlem ki is tilthatnák randomból, még jobban is örülnék neki. A probléma, hogy egyiket sem fogják meglépni... 😞

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

DasIsFuck
Na már harmadik napja annak, hogy lila statokat produkálok 60+ wr-el, pedig játszogattam a grind vonalas tankjaimmal is.(ezt megelőzően a hét elején vérpiros statokkal 25 és 33%-os wr-es napokat zártam, gyönyörű kontraszt😄)

Kíváncsi vagyok a hétvégén mennyire kerülök szopóágra, mert azért az már nem járja, hogy 3.napja élvezem a játékot és nem baszta szét az idegeimet...

DasIsFuck
Egyszerűen annyit kéne csinálni, hogy 5-8-ra maximalizálni a csatába vihető arany lőszerek számát.

E4 az buffot kap, Patton is pontosabb lesz toronyforgatás közben. Ráfér, az az egyik fő gyengéje.

Valószínűleg arra számítanak, hogy így majd többen vesznek prémiumot és prémium tankokat, hogy legyen kredit az aranyesőre.

Akkor már egyszerűbb lenne normál csatából kitiltani. Az persze nem érné meg nekik, pont azért, mert tudják, hogy lesz aki oda is megveszi.

Ez most komoly ? 😮
és miért kell nerfelni mindet ?😮 (121et miért basztatják ? 😮 nincs negatív gun dp , nem egy hú de gyors tank és a teste elég papír ,egyedűl az ágyúja ami miatt lehet vele aratni ! jah és ez nem az első nerfe már szegénynek ! )
hm ezek szerint már felesleges kihúzni 10es tankot mert ahol elindultam ott csak nerfelnek mindent ! -.- goldot meg csak azért is nem fogok lőni csak ha már nagyon muszáj !

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105