World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
látom a hülyékből egyik fórumon sincs hiány XDDD
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Amúgy írta valaki, hogy a kredites goldammo előtt nem vette észre, ha golddal lőttek rá... Mert anno egyrészt nem volt gold detektor mod, másrészt még hang/lyukméret alapján sem lehetett megkülönböztetni a kettőt. Egyszerűen infó sem volt róla, hogy mivel lőnek rád. (Ugye a golddetektor mod létrejöttét is az tette lehetővé, hogy az alap és a gold lőszernek más a hangja, és az átütés textúrája, amit lehív a kliens).
Oddball: Eddig sem lőttem meddel weakspoton kívül másra, ezután sem fogok. Ugyanúgy, ha snapshotolok, eddig sem rajtam múlt, ezután sem rajtam fog. 5-10%-nyi átütésről beszélünk, az azonos páncélvastagság beforgatásában mennyi, 15°?. Ketrecharcos pályákon nyilván másokkal együtt mész, egyébként amúgy sem volt esélyed eddig sem, 20mm pen ide, vagy oda.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
nem hiányzok? 😄DDDD
árulom ezt a k**va account-ot.... de hihetetlen, hogy mennyi kamus van, mindenki csak ellopni akarná, pedig csak 20.000-et kérek érte ami még így is rablás 😄
Az igazság az, hogy mondjuk egy STB-nek/Leopardnak vagy a legtöbb orosz mednek van flank speedje , de több más tízes mednek (Patton, FV, nálam már a T-62A is ide tartozik) ez nincs meg. Ezek sokszor kénytelenek szemből pofozkodni, mert lassúak, meg ilyen apró alagutas/ketrecharcos pályák vannak.
TD-knél átütés nerf tényleg annyira nem érdekes, az a +20mm csak extra volt már a kezdetektől.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

cyka blyat
Én konkrétan imádom, hogy kvázi 20-30mm penért jobb lövegtulajdonságokat, néhol még jobb töltést is kapunk.
Heavyknél jöhetne ugyanez, csak több páncélért cserébe. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:34:51
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Választ szeretnél? Én mindig ki tudtam osztani a 2k sebzést, még ha 0-15re is kaptunk ki. Nem találkoztam még ezzel a "ha a játék eldönti, hogy nem találsz be" dologgal. Egyszerűen lusta geci vagy normálisan becélozni, vagy alapból kétséges helyen próbálod átlőni a tankot. Aztán csodálkozol, ha nem adja be. Replayt tőled sem láttam még hasonló esetről. Erről ennyit.
---
Kérlek szépen azt jelenti az első sor, hogy az eddigi holtversenyes 2. helyről (medek közti APCR átütés) a holtversenyes első helyre kerül, ami az átütést illeti. Játszottál már IS-7el? Voltak problémáid az átütéssel? Nekem nem, pedig az csak sima AP volt. A medek meg mozgékonyabbak, pontosabbak is. Sőt, most már méginkább azok lesznek.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.03.14. 13:23:15
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
This special will be available from Saturday 14 March at 06:10 until Wednesday 18 March at 06:00 CET (UTC +1).
mar ugyis regen basztak el hetvegi akciot...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.03.14. 12:37:36
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
VK3002DB test - Párduc torony és STA-1 top ágyú= legjobb t8-as med😄
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Nagyon nem örülök, egy rakat tank van benne, amit épen most érnék el. 😞 Persze a goldhoz nem nyúlnak hozzá, azok teljesen rendben vannak így... Kézműves agyagedények ezek mind...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Tegnap mentem egy ászost csatát az amx1390-el (szóval jól ment úgy általában, nem volt RNG büntetés sem) és két artyt kellett kiszedjek. Az elsőt közelről kikaptam 3 lövéssel. A második messzebb volt, 3 lövés 3 mellé. És az arty mögött kellett töltsek 40+ másodpercig, csoda, hogy túléltem. Persze, megint, minek lövöldözök menet közben és 200m-ről, tessék az arty mögé menni közvetlen közel és onnan. Ja, csak az artynak van autoaim és közelre az halálos, de mindegy is. Szóval értjük miről van szó, a sok egységsugarú játékstílusát kicsit megtámogattuk, mozgás közben ne lehessen már pontosan lőni.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Eleve a power creep miatt lettek ilyen átütésekkel a medek meg td-k t10-be importálva.
Ha egy ugyan ilyen célú lépéssel legalább egy minimálisan normalizálják a helyzetet miért is baj?
Pontosság nerf...semmit nem lehet belőle érezni, csak mindenki rinyál miatta és mikor belekerül egy szopórollerbe és össze vissza lő, máris ezt hozza fel, mikor ezek ezelőtt is ugyanígy előfordultak, ha -25-öt kaptad meg a napra.
T10-be eleve miért vár valaki profitot, meg aztán manapság rohadt könnyű pénzt szerezni a játékba a mindenféle misszió,heti eventek,kismillió arany bizbasz amit el lehet adni..
Egy rakat ingyen prémtankot is lehetett mindenkinek szerezni, én egyedül még nagyon régen a t25-öt vettem saját aranyból azóta lett Super Persing,Tog2,type62,chi-nu-kai,matilda 4,wz-111 teljesen ingyen.(de lehetett még is-6-ot is szerezni)
Az meg aki az új tankok friss op mivoltuk miatt vesz prémet meg vált xp-t és egyebeket aztán sír, mert lenerfelik amiért ő annyi pénzt áldozott csak magára vethet.
Mindenki eldöntheti, hogy megér-e neki ennyit egy olyan tank amit valószinű pár patchen belül le fognak majd nerfelni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A 8-s francia prémium közepes tankról milyen véleménnyel vagytok? Ha vkinek megvan, írna róla pár sort? Nincs kedvem csak a kipróbálása miatt letölteni 9.7-s tesztet...
Valamit nagyon elb@sztak 😄
Link
Utoljára szerkesztette: Myke28, 2015.03.14. 09:26:31
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A pontosság nerf,átütés nerf,szórás nerf,mind egyértelműen arról szól,hogy még inkább mínuszos legyél.Marhaság a balansz meg játék egyensúly duma is,mikor op td-ket tesznek szándékosan a játékba,csak,hogy minél többem vegyenek prémet ezek mielőbbi eléréséért.Majd amikor kellően elterjedtek,gyönyörűen hazavágják őket.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.03.14. 09:20:24
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
És te jó ég, mikor teszten próbáltam ez fel sem tűnt(valszeg a gigantikus lagg miatt😄), hogy milyen kegyetlenül pontos ez az ágyú😄
...bár lehet azért tűnik ez most fel, mert most éppenséggel nem a szokásos 15-18fps-el megy a játék<#whatever>#whatever>
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Kíváncsi vagyok a hétvégén mennyire kerülök szopóágra, mert azért az már nem járja, hogy 3.napja élvezem a játékot és nem baszta szét az idegeimet...
és miért kell nerfelni mindet ?😮 (121et miért basztatják ? 😮 nincs negatív gun dp , nem egy hú de gyors tank és a teste elég papír ,egyedűl az ágyúja ami miatt lehet vele aratni ! jah és ez nem az első nerfe már szegénynek ! )
hm ezek szerint már felesleges kihúzni 10es tankot mert ahol elindultam ott csak nerfelnek mindent ! -.- goldot meg csak azért is nem fogok lőni csak ha már nagyon muszáj !
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105