World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze ha az aranyat szórod és van egy kis hátszeled bármely tankkal könnyű ászt csinálni.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.10. 23:50:11

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Antimat
Nem, mert ebben a csatában nem volt kék meg lila szerencsére. 😊 50B-vel megtisztítom én, az nem probléma. 😊

köcce, csak el akartam olvasni mik vannak idén... egyből aktiválódik prém amint belépek vagy kell vmit csinálni?

Sherman0070
Churchill I szerintem amióta HD erősebb. Sokkal jobban pattint az orosz társához képest.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Antimat
Ehe, benne voltam a tv-ben 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nemrég vettem vissza a Hellcat-et, azóta 3. ace vele. Még mindig nagyon jó, csak kevés bele a goló.

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.04.10. 22:10:35

cyka blyat

Count Adyn
Haladós ez😊
Egy - kettő re meglesz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

De a bázisig az utat nyilván nem a két narancs tisztította meg, hanem a kék meg lila, nemde?
Lila, meg kék játékosokkal lehet együtt játszani, meg számítani rájuk...bla bla bla
A HT foglalós küldetésem úgy lett meg T10-ben (kellett 3000 sebzés is), hogy két narancssárga játékos segített foglalni. A kék, lila megy a legeslegutolsó fragért is, főleg most az 5x miatt. Szóval le a kalappal a két segítőm előtt.

Nekem működik. Kell valami?
Van, hogy nekem is ezt csinálja. Rá 10 percre meg jó. Egyébként most éppen jó.

Nekem simán bejön.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Skacok, nektek működik a worldoftanks.eu? Nekem csak egy fehér képernyő jön be, több browseren is....

jaj csak azt ne. Minden HD modell egy rejtett nerf az adott tankra nézve.

angelus1991ster.blogspot.hu

HOAX tag lettem. Igaz hogy fel ora volt mig a telefon betoltotte a wot oldalat de csak sikerult.
Sherman0070
Ez a Q&A válasz szerűség alatt már ez volt: " Type 58 HD hamarosan? „Más a fontossági sorrend”; "

Szóval sok idő átmásolni is?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
"modell elemek, amik megegyeznek más modellekkel (pl a T-34 felfüggesztése a Type T-34-en) átmásolhatóak egymásra"

Óóóóó szóval 7 hónap kellet hogy ezt meg is tudják csinálni? Nem rossz!
Már csak 1 év és sikerül átmásolni a Churchill III-ra is ezt a szarságot!

Haha, micsoda extrém hardcore mód lett mára. Akció van, nesze bonus lag. Fél percenként hirtelen másfelé mész, nem reagál 3 másodpercig, leestem egy szikláról mert pont akkor jött a spike amikor megálltam volna, gyönyörű.

DasIsFuck
Szerintem nem éri meg, meg hát mi helyére?

Kevés fontosabb dolog van egy 2.9-es célzás idővel rendelkező tankon annál, hogy ezt amennyire csak lehet leminimalizáld.
A töltésgyorsító meg szintén egy elengedhetetlen kellék szerintem mindenre.

Bár ez egy új szemlélet nálam, de szerintem mindenre érdemes célzás+stabilizátort rakni amire lehet.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Count Adyn
Nem, viszonylag mozgékony heavy sztem kár leterhelni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

E-75-ön használtok szupernehéz repesz páncélt? használ az valamit?

Mi is annak a délkeletnek vagyunk a csücske pár száz éve.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

voivod32
Megvan! Jézusom, csak annyi baja volt, hogy rendszergazdaként kellett indítani... Rohadék win7 !

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Nem szedted le az Internet Explorert? Az kell neki ugyanis, akkor szokott ilyet ha nincs vagy rosszul van beállítva.
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.10. 16:17:47
voivod32
Nem indul el a letöltés a szerverről, a fenti hibaüzenet miatt. Nincs telepítve a játék! Pont ez a baj, nem bírom letölteni.

Csak tőlünk dél-keletre és nyugatra. Mi csak szemlélők vagyunk, ahogy mindig is. Mint az El Aurianiak.

Akkor inkább igyál, azt legalább még élvezni is fogod <#beka2>

Kezdetnek töröld le a modokat ha vannak. Ha így sem megy és más játékkal nincs baj akkor nyomj egy adatellenőrzést (wotlauncher.exe -integrity paraméterrel) vagy telepítsd újra az egész játékot. Ha mással is baj van akkor DirectX és driverek újratelepítése ajánlott.
Az emberiségnek befellegzett, és végleg zuhanópályára került.

Én már csak tudom, randomozok WoT-ban.

<#integet2>

És ha én most azt mondanám, hogy minden magyar szar fos játékos, mert én eddig így láttam, akkor te egyből feltennéd a kezed és helyeselnél? Nem? Akkor nézd el nekem, hogy én se csinálom ezt.
Oké tévedek. Nincs rossz játékos. Ezek mind MI játékosok.
Ezért érzem úgy , hogy nincs mögötte ember. Mint a Fehér tigris c. filmben.
Ha pedig van, akkor annak minden bizonnyal folyik és/vagy habzik a nyála.

voivod32

Szevasztok! Amióta volt ez a kis patch, a napokban , nem tudtam elindítani a WOT-ot. Gondoltam újratelepítem, de nem engedi, valami hibát ír ki. Van valakinek, ötlete, hogy mi lehet a megoldás? Nagyon megköszönném. Nem volt rossz ez a pár nap pihenő, de már nagyon elszaporodtak az idegsejtjeim!

Szóval "személyes tapasztalat"-ra. Ki hitte volna😛
Az eddigi észrevetélekre.
Bárhajlamos ezt lejjebb vinni Beco2003 (bot) és pohi75

Igen, érdekes lett volna. Összességében azt mondhatom, hogy kb. semmit nem lehet leszűrni belőle. Ha jól emlékszem a 22%-ost éppen megnyertük, a 85%-ost pedig buktuk. Semmit nem jelent. :-)

és ezt kéne megnézni úgy hogy mikor jött be és mikor nem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Egy kis érdekesség. 500 csatán át írtam az xvm által becsült nyerési százalékokat. Alább az eredmény. Mondjuk annyiban biztosan torzít a dolog, hogy én nem a pont átlagos játékost testesítem meg a WoT statisztikái alapján, de gondoltam érdekességnek megmutatom.
22%-os volt a legkisebb és 85%-os volt a legnagyobb csata.

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.10. 15:25:58

Ezt mire alapozod?
A fenét. Mint más téren, a WoT-ban is krónikus underachiever nemzet vagyunk. Szlovákoknak, szerbeknek, vagy románoknak sokkal félelmetesebb meg ismertebb neveik vannak.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:20:11

Azért ha sorrendet állítunk, akkor a semmirekellőknél azért egy picivel jobbak vagyunk.

Láttam hülye meg egyenesen gyáva magyart épp eleget. Arányaiban mi se tudunk többet.

Azert valjuk be hogy t34 hasznalatahoz tudas es kell es foleg nagyfoku turelem. Plane akkor mikor lepattansz egy comwelrol.... 😊
XVM telepítve van neked? Akkor meglátod te is hogy ezek a népek csak úgy fossák ki magukból a 200-500-as játékosokat.

Nem igazán vagyunk abban a helyzetben, hogy lenézhessünk bármilyen más nációt a környéken... Vagy leginkább a saját magunk ásta pöcegödrünkből rázzuk kifelé az öklünket.

Hülyézni meg noobozni egy dolog, népet nyíltan lenézni maximális igénytelenség.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:02:51

Hát szoktam látni "honfitársaink" közül is gödörbe valót. Pl. krokesz11
Bele is lőttem, kis kreténke tud venni T34-et, de nem tudja használni.

Most sem vagyok képes megérteni: nem céloznak? nem várják be míg szűkűl a célkereszt?
2-3-4 ezer csatánál még oké, de 10-15-20 ezer csatás határnál már rohadjon el a pokolban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.10. 14:56:30

Bezzeg mi magyarok milyen penge wotosok vagyunk. Főleg azok, akik az első 2 percben elhalnak, aztán a meccs további részét angol/magyar makaróninyelven történő kurvaanyázással töltik <#hehe>
Én elég sok ilyet látok.
Nem is tudtam, hogy chat ban-ért rossz MM jár. Friss Borsiggal csak vereség.
Állandóan ............(nincs rá megfelelő káromkodás a magyar nyelvben , ami csoda ) franciákkal, románokkal, cseszlovákokkal és még valami egyéb orknépekkel rak egybe.
Ezeknek külön szerver vagy közösgödör dukál.

Az ilyeneket kéne elősször likvidálni, mint : rivaseloy és GINESTRA

Ez a jelenlegi játékosbázist figyelembe véve elég nagyfokú idealizmus😛
vagy pont fordítva 😄
mivel mindenki rájuk fókuszál a sok kiosztható sebzés miatt, ti meg leszeditek őket 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ja, elveszti őket a csapatod miattad 😊