World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.04.10. 23:50:11
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
cyka blyat
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Antimat, 2015.04.10. 22:10:35
cyka blyat
A HT foglalós küldetésem úgy lett meg T10-ben (kellett 3000 sebzés is), hogy két narancssárga játékos segített foglalni. A kék, lila megy a legeslegutolsó fragért is, főleg most az 5x miatt. Szóval le a kalappal a két segítőm előtt.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
angelus1991ster.blogspot.hu
Szóval sok idő átmásolni is?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Óóóóó szóval 7 hónap kellet hogy ezt meg is tudják csinálni? Nem rossz!
Már csak 1 év és sikerül átmásolni a Churchill III-ra is ezt a szarságot!
Kevés fontosabb dolog van egy 2.9-es célzás idővel rendelkező tankon annál, hogy ezt amennyire csak lehet leminimalizáld.
A töltésgyorsító meg szintén egy elengedhetetlen kellék szerintem mindenre.
Bár ez egy új szemlélet nálam, de szerintem mindenre érdemes célzás+stabilizátort rakni amire lehet.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.04.10. 16:17:47
Kezdetnek töröld le a modokat ha vannak. Ha így sem megy és más játékkal nincs baj akkor nyomj egy adatellenőrzést (wotlauncher.exe -integrity paraméterrel) vagy telepítsd újra az egész játékot. Ha mással is baj van akkor DirectX és driverek újratelepítése ajánlott.
Én már csak tudom, randomozok WoT-ban.
Ezért érzem úgy , hogy nincs mögötte ember. Mint a Fehér tigris c. filmben.
Ha pedig van, akkor annak minden bizonnyal folyik és/vagy habzik a nyála.
Szevasztok! Amióta volt ez a kis patch, a napokban , nem tudtam elindítani a WOT-ot. Gondoltam újratelepítem, de nem engedi, valami hibát ír ki. Van valakinek, ötlete, hogy mi lehet a megoldás? Nagyon megköszönném. Nem volt rossz ez a pár nap pihenő, de már nagyon elszaporodtak az idegsejtjeim!
Bárhajlamos ezt lejjebb vinni Beco2003 (bot) és pohi75
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
22%-os volt a legkisebb és 85%-os volt a legnagyobb csata.

Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.04.10. 15:25:58
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:20:11
Hülyézni meg noobozni egy dolog, népet nyíltan lenézni maximális igénytelenség.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2015.04.10. 15:02:51
Bele is lőttem, kis kreténke tud venni T34-et, de nem tudja használni.
Most sem vagyok képes megérteni: nem céloznak? nem várják be míg szűkűl a célkereszt?
2-3-4 ezer csatánál még oké, de 10-15-20 ezer csatás határnál már rohadjon el a pokolban.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.04.10. 14:56:30
Én elég sok ilyet látok.
Állandóan ............(nincs rá megfelelő káromkodás a magyar nyelvben , ami csoda ) franciákkal, románokkal, cseszlovákokkal és még valami egyéb orknépekkel rak egybe.
Az ilyeneket kéne elősször likvidálni, mint : rivaseloy és GINESTRA
mivel mindenki rájuk fókuszál a sok kiosztható sebzés miatt, ti meg leszeditek őket 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873