World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már csak a TD kell, meg az MT 15. ha a TD-t ki akarom hagyni az LT-t újra kell csinálnom mert nem kitüntetéses.
Az MT 15 sem egyerű. 4000 dmg tdbe amikor hátul kempelnek legtöbbször. meg nincs annyi td sem a másik csapatban. 2 vagy 3 van. persze nálunk ilyenkor a duplája, hogy rohadna meg a wg.....<#eplus2>#eplus2>
Azon a TDs küldin lehetne valami könnyítés. Ha full tier Xbe dobna be, és nem lenne olyan sok td a csatában akkor meglehetne.
Hát én is az FV-t érzem a legesélyesebbnek. Hát volt abban a körben olyan is amit mellé lőttem meg, amit nem adott be, és kis HP-s is. Egyébként 6-6 a lőszer van benne ebből és abból is. Staggel volt olyan köröm, hogy 3 lövésből lőttem vagy 4500-t csak utána már nem volt lövésem...Mondjuk egy szerencsés malinovka WTe-100 is jó lehetne.
Ezekre a lassú páncélosokra azért gondoltam, mert láttam pár kört youtubon, ahol epic módon lehozták túlerővel szemben. Pl t110e3al sebzett 10k felett ruinberggen. Az FV rohadt drága cucc ám 😄
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#zavart1>#zavart1> Annak idején 2 lövés volt Borsóval (ha jól emlékszem) utána a chat is "lángra" kapott.
Kb 2-3 méteres dombon álltam és olyan 25°-30° szögben jöttek, valószínűleg mindkettőnek az oldalát a motornál találtam el.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.08.11. 02:07:53

Igen, a T92 belevágott 1200-at az E-100-ba, és a becsapódás szele 5 méterrel arrébb állva lekapott rólam 650 HP-t, meg mindkét láncomat. Heavyvel undorítóan rossz ez a játék top tierben ezek miatt a visszataszító paraziták miatt, de medben ülve is simán kivágják az embert, ha a random skill épp az ő oldalukon áll. Szerintem rövidesen uninstallálom a játékot, és legközelebb majd egy év múlva, a nagy arty rebalansz után töltöm le megint, megnézni van-e javulás, vagy csak átalakítva maradtak OP-k.
Nekem Firefly-al sikerült a többszöri gyújtás, kétszer is. Egyszer két Tiger P-t (ez elég lett volna az Object 260 küldetésére is) egyszer meg IS, M41 GMC és ELC tankokat sikerült kigyújtanom. Persze egyik esetnél se ez a küldetés volt bekapcsolva, úgyhogy iszonyat ideges lettem.
TD-15? Hát Jagdpanzer E-100. Hát nem tudom emlékszel-e rá de valaki azt írta, hogy a legnagyobb noob TD, csak be kell tölteni a 420 mm-es HEAT-ot és kattingatni kell és minden kattintásra +1000 sebzés. xD
Na jó, szarkazmus OFF, de ezt nem lehetett kihagyni. 😄
A Jagdpanzer E-100 és a T110E3 szerintem túl lassú. Az Object 263/268 a lövegkitéríthetőség miatt sok pályán macerásan használható, ezért nehezebben lehet velük ekkora sebzést összehozni. A kicsi DPM miatt a Foch F155 eleve nem. Úgyhogy nálam ezek maradtak: FV215b (183), T110E4, esetleg Stage II vagy WT-E100. Én FV215b-t erőltetném szakaszban, lehetőleg két E-100 vagy két Maus társaságában mert jól bírják a lövést és sok a HP-jukkal tudnak fedezni, és természetesen olyan játékosokkal akik tudják, hogy azért vannak hogy nekem dolgozzanak.
Azt írtad, hogy FV215b-vel volt már olyan csatád hogy az összes lőszert ellőtted és csak 7000 valamennyi lett. Ez olyan 600-650 dmg/lövedék, ez röhejesen kicsi. Ezt hogy? Csak HESH-t lőttél? Vagy kénytelen volták sok kis HP-s tankra is rálőni?
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.08.11. 00:53:16
Pedig már néha a csillagokat is lehoztam nekik de ez sem volt elég.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De sajnos hiába spottolok ezek akkor se lőnnék a spottomat ha elébük taszigálnám az ellent.
Valamelyik nap is meguntam hogy baromkodtak és elmentem kirándulni az amx-el és egy tank ász lett a vége.4 killel(T95,T37,T69,Panther).
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mivel lehetne ezt??? Esetleg t95 vagy t110e3 valami epic körrel? Ki kéne húzni talán ezeket is...
Van a garázsban a 2 angol, WT, T110e4, obj263.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.10. 23:27:35
Lásd Ki mit Tube. Hasonló hozzá a sztárgyár reality műsorok, az x-fucktor, megasztár, voice és hasonló valamik.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.10. 22:44:11
angelus1991ster.blogspot.hu
Az már elég durva , hogy 2001,2002 és 2003-as születésű gyerekeknek van 8-9-10 ezer csatája.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.08.10. 22:00:17
132-es pen t6-on még oké, de tier7-en, mint a VK3002DB-nek elég rossz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Csata: Overlord
Járművek: M40/M43
Szerzett tapasztalat: 1 644 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 23 095
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Bazz három arty megnyerte a csatát.<#mf1>#mf1>
M12,M44 és én M40/43-al.Csapat kihalt és ottmaradtunk hárman,elindultunk az ellenség bázisa felé és útközben maradékot kiírtottuk.Jagdtigert td módban csaptam ki.<#vigyor>#vigyor>
Nyolc killt szereztünk hárman,nekem 4 másik két artynak 2-2.Végül Löwe maradt egyedül ellenünk,de ő elment a bázisunkat foglalni,mi meg hárman az övékét.
What??
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Abból is a Hercules 1 és Hercules 2 mindent visz.
https://www.youtube.com/watch?v=i4qEfr6glKo
Szerencse, hogy az a korosztály, (s már az enyém se), aki készítette, nem élt meg ebből semmit....

replay
Azzal a szerencséten ellenséges T14el amit leignoráltam és elmentem mellette, mert rohantam resetelni a foglalást nem is tudom mi lett, úgy emlékeztem már egyedül voltam de valamibe csak belehalt. Kár hogy nem álltam meg egy fél pillanatra lepuffantani 😄
szerk.: ja, megfulladt az okos. Közben megnéztem
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.08.10. 19:42:28
WoT: Nishizumi77
pl:mostani csapat atom ász volt amikor kellett mindenki visszafordult bevédte a bázist +
több helyről támadta az ellent szuper csata volt

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.10. 18:38:12
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
12:18 "Ez a szar hang" xD
baszki ezeken beszakadok a nevetéstől lmfao
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.10. 15:50:44
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
azért a másik már okosabb xD "rálővök a hórdóra és szimulálok hogy meghaltam"
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.10. 15:42:26
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
BigWorld programozóinak kéne szólniuk és fizetni ha valami komolyabb változást akarnak de azok is korlátozott képességűek ez nem a komolyabb cég nézd meg a munkáikat meg hol tartanak api-ben DX9!!! b+ ez vicc és ezzel keresnek milliárdokat az a baj hogy igénytelenek a felhasználók minden szarért fizetnek bár nagy konkurens sincsen ebben a műfajban az az egyetlen szerencséjük
Utoljára szerkesztette: TuskoMobile, 2015.08.10. 15:24:03
Az előbb csata közben gondolt egyet a játék és kilépett... estig vissza sem megyek.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.08.10. 15:09:15
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A kicsike érzi hogy szeretem mert hihetetlenül meg tudja hálálni.Általában 300-500 méterről operálom ki vele tankokat,viszont a csapattársak mostanában nem nagyon tolerálják ezt.Most is Fiery salienton a dombra felmentem és onnan spotolgattam és lövöldöztem,a sín másik oldaláról kioperáltam M103-at úgy hogy alig látszott ki a tornya,és T110E4-et is lesebeztem,erre a mögöttem sunnyogó seggfej T9-10 heavy csapattársak megpróbáltak lelökni a dombról.Még szerencse hogy kitudtam előlük fordulni,de így is szándékosan belém jöttek meg lökdöstek.
Két seggfej nem sebzett annyit mint én.De tegnap is ez volt többször is,sőt az egyik csatában T10 csapattárs td ki is csinált,mert nem tudott a Arctic regionon a szakadékba lökni.Nem tudom miért csípi a szemüket hogy több sebzést csinálok mint ők.
Eddig 5 csata 5 win T49-el,és mindegyik csatában a legjobbak közt voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.10. 14:58:39