418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
walert #372449 Hát, nem véletlen lesz elvileg gift tank a t45 2-es, mert nagyon úgy tűnik prémtank leárazás az nem lesz. Mondjuk kikövetkeztethető volt, abból hogy bedobta évfordulóra ezeket a régi limites csodákat, ergo nem lesz kétfajta akcióban, mert nem lenne vásárló ereje az ultimate csomagokban. Viszont matricák lesznek bőven. Meg a személyes tartalékoknak van szezonja 
Habár, szerintem ezzel akarja a WG kipuhatolni, melyik a kedvenc tankod. Konteosoktól megjósolom, a „matricás tank perma szopóág” új elmélet megkreálását. Az a baj, hogy ilyen vacok EU-s carokkal fessem be a tankom ? Ez komoly? Egy világháborús érzetre erősen rájátszó játékban a tigrisek,mausok,is szériák EU-s felségjellel fognak szaladgálni, akkor hamarosan nem játszok ezzel vagy felteszek egy matrica remove modot
-
András77 #372448 Ja, úgyhogy próbáld olyanra tenni, amit megtartasz vagy eleve prém tankra 
Más kérdés, hogy tank leárazások lesznek vajon? Egy mukk nincs róla, csak a ToT tűnik biztosnak, hogy a cseh ág fog nyerni vagy talán egy huszáros hajrával az E50m, de mindkettő jó lenne nekem, az e50m irányába jobban állok sokkal, de a cseh tier10 sem tűnik elérhetetlennek.
Vennem kéne viszont 2 tier8 tankot és ezért vártam valami hírt a tank leárazásokról, de semmi. -
Lucifer001 #372447 És ezt a 4-5 éves account emblémákat felpakolohatom a szimpatikus tankomra mint a lóherét ? -
Adjunktus #372446 ok megvan.Köszönöm!
-
vasasgabri #372445 Web profilodban myprofil bonuscode. -
Adjunktus #372444 Üdv! Vettem goldot sms-ben.jött egy válasz,hogy az ön bejelentkezési kódja xy meg 5 szám más színnel.Ezt hová kell beírni?
-
Plata #372443 Én szeptember környékén regeltem accot.De 2011 àprilist ìr,pedig hónapokkal előtte kezdtem. -
Rammsch31n #372442 Igen, én épp azon morfondíroztam, hogy de krva jól néz ki. :))
Én tudom, hogy pont az év suli évének a végén regeltem...hajnal 6kor xD... a bétát meg kihagytam, mert úgy voltam vele, hogy ha wipe-olják az accot fölösleges húzni. :P -
András77 #372441 Ezeket csak mocskos nagy mákkal lehet megnyerni amúgy is, de hátha összejön valakinek valami akár innen a fórumról is. Néztem a korábbiakat és volt, hogy pro gyerek nyert, de volt, hogy csak mázlista valaki, de olyan brutál xp-vel, hogy ahhoz tényleg kivételes szerencse kell.
Meg megnyerni a csatát, ami néha probléma lehet... -
yossarianHUN #372440 Érdekes, nekem a weboldalukon azt írja, hogy 2011 decemberében csináltam az accot, de ez hülyeség, a zárt béta elején kezdtem a játékot (az SG-s regem jó támpont, mert anno pont azért regeltem SG-re, hogy a WoT fórumra írhassak). A hivatalos fórumon viszont már 2010 szeptembert ír a nevem mellett, érzésre ez a helyes dátum. Azért morci lennék, ha valami technikai hülyeség miatt nem kapnám meg azt a hűdepláne exkluzív matricát:) -
Rammsch31n #372439 De szar... 2011 júniusában regeltem... mivel ez április után van nem kapok bónusz matricát... :D kapol viszont 4 garázshelyet... (egyébként is csak 1 üres van xD)
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/5th-anniversary-tokens-appreciation/ -
TiborTamas #372438 Ha jól láttam külön lesznek bontva a kategóriák a tankosztályok szerint, és bár próbálkozni lehet minddel, de egy ember sajnos csak egy kategóriában nyerhet végül. Mindegy, azért egy 3 csillagos Chaffee-vel biztosan beszállok a versenybe. :)
Ja, és végre lesz valami Leaderboard is, ahol nyomon lehet követni a top 25-t kategóriánként, nem úgy mint eddig. -
Angelus1991ster #372437 Nem számítottam rá, hogy kapunk emblémákat is :) Piros pont a Wg-nek :) -
ilsalon #372436 Jaja, hemzsegni fognak az ELC-k, Chaffek, meg én a Leoval. :-) -
TiborTamas #372435 Én az xp-s versenynek jobban örülök. :) Már elég régen volt. -
Angelus1991ster #372434 A francba XD már azthittem, hogy 10 garázshely csöppen:)
+4 hely jól jön :) -
TiborTamas #372433 Nem, az azt jelenti, hogy a 4-5 éves díjakat kapja meg, ha nyer 5 meccset top 10 xp-vel. -
Angelus1991ster #372432 Akkor ez azt jelenti, hogy aki 4-5 éves accal rendelkezik az a 6 misszióból 5-nek a díját megkapja?
#372423 nem az van, hogy ezt kiküszöbölték tier 1-2-n?
Viszont t3-on is illene ezt megcsinálni, mivel egy nap alatt akár tier 4-be is el lehet jutni.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.11. 16:47:10 -
Angelus1991ster #372431 Battlefield az jó hasonlat.
Anno még 2005-2007 között a BF 1942-ön tankokkal szórakoztam (AI tömegei ellen), azokra mentem rá elősször. Már akkor WoT-osdit játszottam. Na ott volt, hogy beragadtam pár pályán ( Tobruk, Kursk, Berlin, Stalingrad és még pár módolt pálya). Tobruki csatát százszor lejátszottam.
(persze voltak ott katonák is, amiket tucatjával írtottam) De kurvajó volt az, WoT-ot jó ideig azért nem tettem fel, mert nem volt BF érzete. Bár az a célzás a WoT-ba is bennt lehetne, amikor becsülni kellett, hogy hova lőssz.
Elnézést túlreagáltam, ahogy szoktam. Nem rád akartam érteni a mondandót. -
ilsalon #372430 Fincsi, akkor előveszem a Leo-t pötyögtetni. :-) -
MrSnail #372429 Na kijöttek a küldetések! -
MrSnail #372428 A klasszikussal fogom rajta kezdeni: stab+venti+optika, aztán meglátjuk. -
András77 #372427 Az egy jó tank, valóban. Kevés az ilyen univerzális tank. Most pl sniper felszerelés van nekem rajta (bino), mert az IM küldetésekhez az volt jobb, de fel lehet rá dobni bármelyik standard táras med készletet is: vert stab, optika vagy venti (talán az optika jobb, mert sokat mozog) és harmadiknak bino (ha sniper/scout szerepkör, sunnyogós játék stílus) vagy EGLD (2,7 célzás idő igényli) vagy venti. A 3 arty küldetésre például visszaraktam rá a hatlövetűt, néha kicserélem rajta a modulokat és más stílusban játszom vele, az a pár 10 arany megéri kipróbálni, hálás tank. Talán a vert stab+venti+optika kiosztás eddig a legjobb rajta, esetleg a vert stab+egld+optika. Látótáv növelés mindenképpen kell rá, mert az optika esetében +1-2 lövés, ha éppen kitárazok valakire.
TiborTamas: nem is túlságosan régen láthatóak voltak előre a küldetéseknél előre pár nappal. Aztán ezt okosan mexüntették. Gondolom unták a folyamatos rinyát, hogy milyen jó akciók vannak a másik szerveren, volt ideje a zembereknek összehasonlítani és a WG így gondolta megoldani a problémát, hogy kevesebb ugatás legyen, ha kevesebb ideig látod a küldetéseket és főleg nem látod előre.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 16:27:46 -
TiborTamas #372426 Az akciókat általában az indulás előtti napon délután 5-6 óra fele szokták kiírni a weboldalra, ha esetleg még nem figyeltétek meg. (Hogy miért van így, azt ne kérdezzétek, de 99%-ban így van.) -
MrSnail #372425 Na ja tuti tudják már mi lesz, nem hiszem, hogy most agyalnak rajta. Mondjuk én megvettem a rájuk kerülő felszereléseket féláron, biztos ami fix alapon. Csak nagyon mennék már a batmobil-al, eddigi legjobb grindem volt és nagyon várom a csúcs tankot a végén
-
András77 #372424 Igen, nagyon jó ez a qrva nagy titkolózás, nehogy bármit is előre tudjál. Simán kinézem belőlük, hogy eltolják kicsit, van úgyis annyi szülinap lehetőség.
Nekem is vár megvételre pár tank és pár napot tudok vele várni, de tényleg, hogy legalább 1 héttel miért nem lehet az akciókat kihirdetni. Szerintem pont a rengeteg ugatás miatt, hogy ne legyen sok idő előre összehasonlítani a különböző szerverek akcióit. Más okát én tényleg nem tudom. Ja meg ha tudod, hogy pont lesz mondjuk egy optika küldetésben akkor nem veszed meg előre és így a sok kis sunyi kredit fillérb.szó miatt nagy anyagi veszteség éri őket, a fene tudja ezek, hogyan gondolkodnak. Meg amikor tudod előre, hogy féláras lesz az átképzés? Na? És akkor vársz pár napot vele, micsoda anyagi csőd ez nekik.
Az tök jó volt, hogy 2 nappal előre feltöltötték a küldetéseket és lehetett látni, hogy mire készülj, nem pusztulnának bele szerintem egy ilyenbe, aztán valamiért mégsem csinálják többet. Illetve biztos csinálják, csak nem látható már előre a küldetés.
Utoljára szerkesztette: András77, 2016.04.11. 16:01:42 -
Így van, de azért én lenézem őket :) Főleg azokat akik villognak az így elért statjukkal miközben t8 fölött még a saját hp-jukat sem lövik meg :) -
suba53 #372422 Igazad van, ez a másik oldala a dolognak.
Viszont ha valaki úgy dönt hogy nem ragad bele a Tier2-Tier3 mezőnybe, annak csak múló, felejthető élmény marad ezeknek a garázdálkodása, és rövid idő alatt tovább tud fejlődni.
Ha meg még kezdő, akkor úgy sem lát különbséget a között hogy egy öt skilles predator lőtte ki, vagy egy szerencsésebb másik kezdő.
Amikor meg már a sokadik ágat kezdi valaki, akkor valahol ő sem kezdő. Igaz nincs skilles legénység, de arra a pár csatára amíg tovább tud lépni, nem is kell. -
"De hangsúlyozom, ez az egyéni döntésük, ezért nem nézhetünk le senkit"
Nem hát, ha valaki 5+ skilles legényekkel játszik több ezer csatát olyan párszáz csatások ellen akik még a mapokat sem ismerik azt nem hogy nem szabad lenézni, egyenesen dicsőíteni kell őket. Amikor op tankokkal full prémiumlőszerrel kicsinálják a tényleg kezdőket, na ott jön képbe a tehetség...
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2016.04.11. 15:04:56 -
MrSnail #372420 Most lesz 5. szülinap vagy nem? Hetek óta tűkön ülök, h megvegyek 2 db X-es tankot, csak nem merem hátha le lesznek akciózva...
-
Plata #372419 Mit vársz,T49 deficites szinte mindig.Bár ha kapok valami 1 nap prémet ajándékba olyankor keres is. -
Gyuszopapa #372418 Elég gyenge a bevétel. -
suba53 #372417 Nem, ebben nem az volt, hogy az alsó tieresek szemetek, ezt csak te gondoltad bele valamiért. 
Miután az összes ágon végigvittem az összes alsó tier-es tankot, nekem úgy Tier6 körül jön meg az igazi tankos élmény.
És ezzel nem becsülöm le azokat akik ott ragadnak, csak tudom hogy megfosztják magukat ennek a játéknak a lényegi részétől.
De hangsúlyozom, ez az egyéni döntésük, ezért nem nézhetünk le senkit.
A Sniper Elit csak egy példa, de látom nem értetted meg a lényegét.
Mondhattam volna Battlefieldet, Halot, bármilyen sok pályás játékot.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2016.04.11. 14:15:23 -
Plata #372416 Napi első csata.
Győzelem
Steppes
T49
Szerzett tapasztalat:2 188 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 21 400
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Minden lövés talált,még nagyon messziről kapás lövés az is3-ra is.
Jah külön ciki hogy Is3 megy át nyílt mezőn,ellövöm a láncát,ott alszik vagy 5 t9-10 tank és nem lövik ki.
Jgpze100 is ott bámult mint a borjú.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jut eszembe a másik poén hogy valamelyik t110E5 arany lőszerrel lőtt,és gellert kapott.
Mod csak azt írja hogy mi lőtt mivel,nevet nem ír.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.04.11. 14:08:11 -
Angelus1991ster #372415 "Te beteg vagy. " - jajj az ütőkártya.
"Miért akarna bárki a Tier5-ben "maradni" ? " mert ebben nem az volt, hogy alsó tieresek szemetek?
Az alsó tiert kedvelőket ilyennek állítják be.
Bár egy kicsit szélsőségesen túlgondoltam. Az alsó tiert gyűlölőknek ez a legszélsőségsebb gondolata - úgy érzem.
Sniper Elit sokkal közelebb áll a WoW-hoz mint a WoT-hoz. Majd ha offline és vagy PvE-s lesz a WoT akkor fog hasonlítani a Sniper Elit szériához.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.11. 14:04:15 -
András77 #372414 Nehéz megérteni miért vannak oda ennyien a churchill iii-ért. Valószínűleg kifiléztek vele néha egy-egy böszmeteg oi exp vagy hasonló papír tankot és ez beleégett az agyukba, hogy micsoda jó tank.
A valóságban erősen kívánja az aranyat, a töltés idő egy dolog, de a célzás idő miatt általában nem lehet kihasználni, lassú és tényleg belövik a tornyát könnyen, sok lövést nem tud hárítani.
Akkor jöhet szóba talán, ha valakinek nincs pénze tier8 tankra és szovjet nehéz ágakat akarja támogatni, de a kredit termelése problémás az aranyéhség miatt. -
suba53 #372413 Te beteg vagy. 
Természetesen bárki azt csinál, addig megy el, abban a tierben játszik, amelyikben akar, de hangsúlyozom számomra, és az általam ismert klántársaim, játékos társaim zömének számára is az ágak végig vitele a végcél.
Ha valaki csak Tier3 ban Tier5 ben érzi a játékot, ott van sikerélménye, úgy dönt hogy ott marad, megteheti semmi gond.
De ezt ahhoz tudnám hasonlítani, bár minden hasonlat rossz, hogy valaki mondjuk a Sniper Elit játékból csak a negyedik pályán játszana állandóan, azt ismételgetné egyfolytában, mert azt már kívülről ismeri, vakon tudja hogy mikor hova kell menni, lőni.
Biztos van ilyen is, és mégsem tartjuk gyermekmolesztáló pedofilnak, állatkínzónak ezért.
-
Toweliee #372412 Nem tudom, én már öreg vagyok ehhez :)
@Ovo: ok
@asolyom: neked is küldök meghívót, írj rám a játékba -
Angelus1991ster #372411 Ebben tökéletesen igazad van.
Sőt aki szereti az alsó tiereket, az a Wot-ozás mellett gyerekeket molesztál, macskákat akaszt. Többezer csatát alsó tierben játszó csak kis szaros pszichopata lehet. Akiket minden eszközzel ki kell zárni a társadalomból, de főleg a hatalom közeléből.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mert a játék része? Talán azért. El lett baszva rá több ezer dollár.
Sok játékos sajnos úgy kezeli ezt a játékot, mintha valami World of Warcraft szintugrós szirszar lenne. Nyávog (úgy ahogy én a buzi magyar tankokért) , hogy "jajj kicsi szintű a tankom", "nem találok el semmit", "nem tudok nézetet váltani", "miért nem kapok goldot", "adtok goldot" és hasonló szép dolgok agyvakargató dolgok.
Viszont szent dogma,a fejlődés miatt lenne ez a játék akkor azt csináltatnám, hogy a most meglévő 8 nemzetből a "gyengéket" engedném elősször hozzáférni, utánna ha azok valamelyikét kifejlesztetted, csak akkor válnak elérhetővé a többi ágak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.04.11. 13:39:08 -
suba53 #372410 Miért akarna bárki a Tier5-ben "maradni" ? 
Jók a Tier5-ös prém tankok, jó ha sok tankod van minden nemzetből, mert akkor az eventek könnyebben teljesíthetőek.
De valahol az a cél gondolom mindenkinek, hogy elérje a végét a fejlesztéseknek.
Legalábbis én így vagyok vele. Vannak tankok, amikkel egy borzalom volt kifejleszteni az utódját, de mind túlélhető.
Úgy még nem adtam el tankot, hogy ne lett volna kifejlesztve az utódja.