418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Forolto
    Egy olasz focista,most a nevét nemtom a gólöröme a karlendítés volt.1 évig eltiltották.:)

Nekem nem tetszik a nácizás.Semmi köze nincs a játékhoz a tankok se a nácikhoz tartoznak és akkor az oroszok miért nem kommunisták?

• LSSAHPAUL
    Az még hagyjám, de valaki tegnap Sieg Heil-el köszönt és akkora perpatvart csináltak belőle :) "i press screenshoots and u will be banned" holott tudtommal ez nem tiltott mint a 88. Mi rendszeresen SH-val köszönünk ha valaki pofázik akkor azt mondjuk hogy SH=Shalom :D
  • Forolto
    Nem értem miért kell nácizni?Német vs Orosz.

Bocsi, de nekem szemet szúr...
  • Jeffjohnson
    Típusonként változó érdemes megnézni a tank adatlapján ill. ha fejlesztesz újabbat akkor annak mennyi. KV nak ez a nagy gyengesége ha nincs supportja biztosan halott.
  • Adjunktus
    kihagytam hogy a végsebességük közel azonos.
    Én SU-85-tel pengettem már 45-tel is.:)
  • Adjunktus
    Én páncélvadász ágat tolom,Ruszkit is meg a Nácit is párhuzamosan,hogy legyen összehasonlítási alapom.
    Nem gondolom,hogy az orosz rosszabb lenne,bár kétségtelen,hogy a németnek több jó oldala van.
    Német.:Agilisabb,gyorsabban fordul menetben is és helyben is.A löveg nagyobb szögtartományba mozog ha állóhelyzetben vagyunk.Erősebb páncélzat.Ez minden kategóriánál igaz.
    Gyorsabb reload nagyobb kalibernél is és valamivel pontosabb lövések.
    Orosz.: Igazábol egyetlen pozitívuma van a Német tipusokkal szemben,de az nagyon sokat számít.
    Mégpedig ha betalálunk,akkor a nagyobb lövegek iszonyat pusztításra képesek!:)
    Én így látom.Persze lehet vitatkozni.
  • Kopiati
    Attól, hogy milyen torony van a gépeden, ahhoz tartozik egy forgási sebesség, a torony páncélozottságával fordított arányosságban áll a forgási sebesség...jó torony lassú forgás...
  • Kopiati
    Ezt még nem láttam, lehet driver gondok... vagy csak úgy megküldött egy királytigris, hogy megbomlott a tér-idő kontinuum... nem tudom hirtelen melyik a valószínűbb...
  • lammaer
    Ez ismerős érzés. Én is kiváncsi vok mi a titok...
  • Me0w
    Valaki fe ltudna vilagositani, mitol fugg a turret forgasi sebesseg? Mert ~88%-os crew mellett az enyemmel azonos tank korbetancol, o talal en meg a francba ellovok mellette.
  • XenHai
    Kép lemaradt előzőért sory töröljétek pls !
    Bug
  • XenHai
  • XenHai
  • XenHai
    Azért van még mit javítani!
  • Forolto
    van már valami patch notes?
  • Me0w
    A legutobbi tier3+-os csatamnal, elbaszott messzirol eltalalt valami nagy, mindenki meghalt a tankban, de maradt 50% hp-je, persze onnantol mar nincs folytatas :)
  • LSSAHPAUL
    KV-3 tól szarok perrpill a legjobban. Ugyanis már elég sűrven feltünnek. 2x találkoztam szemtől szemben vele, :) vagy első lövésre robbanok vagy 2.ra (megjegyzem jobb elsőre mert legalább nem hallom a legénység siránkozását hogy ez elromlott itt ég tűz stb)
  • Jeffjohnson
    2-3 hét még a "nagy" patchig amibe szar se lesz abból amit szeretnék de hátha változik egyébként oroszoknál az IS-ek elég táposak IS-7 50km/h val tud majd száguldozni....
  • XenHai
    Jöhetne már 1 balansz !
  • RatBaG #631
    a jagdpz4 egyébként is szokatlanul tápos. a 80 mm-es frontpáncéljára rálövök a 132 mm-t átvivő csúzlival, de folyton lepattan, nc.
  • XenHai
    a su 75 meg a 85b 1 agyhalál a su 85 meg el megy de a jagdpz4 ellen szinte esélytelen ha csak nem oldalba vagy hátba kapod aztán ott a su-100 1 milla míg a német ezen tirű 500e ..
  • RatBaG #629
    pedig jónak tűnnek. még egyet se próbáltam...
  • XenHai
    Vagy usa de az oroszból elegem van!
  • XenHai
    Na jó azt hiszem a teljeset a német anti tank al fogom vinni..
  • Forolto
    Ne izgulj,én jgPz IV-ig mindig új legénységet fejlesztettem.:P
  • LSSAHPAUL
    Nekem már van egy jó storym ezzel kapcsban: A T-34 legénységemet átakartam tenni T34/85-be. Én marha nem ott a tanknál kattintottam rájuk hanem a barakkban kattingattam és sajnos elnéztem egyet.. A BT-2-es 106% ost tettem át. Persze hamar észrevettem a galibát így vissza is alakítottam (20-20.000credit) és az eredmény egy 65%os fószer lett :p
    Annyit megjegyeznék a témához hogy a fővezért feltétlnül arannyal hozzátok át a másik tankra mert ő lassaban fejlődik, de gondolom ez a "kiindulási tanknál" is látszik.
    Jelenleg a T34/85 tankomban a főnök 100% (44% rejtőzködés) a többi 110%
  • lammaer
    Na ezt szépen összehoztátok. Köszi :)
  • Torzonborz
    3.: ha jól emlékszem 19 %-ot vesztenek.
  • LSSAHPAUL
    1.: ha bekattintod a legénységfejlődést akkor gyorsabban fejlődik a legénység, amit kapsz expét az eltűnik a semmibe viszont valamilyen szinten megkapja a legénységed de pontos matematikai képletem nincs :D
  • Me0w
    A masodikra a valasz az, hogy az adott szintre hozza a skillt, eg. a 40%-os 50% lesz.
  • lammaer
    Srácok, lenne pár kérdésem.

1. Amikor mindent kifejlesztek egy tankhoz és elite lesz, azt irja hogy a tankhoz kötött XPt át lehet konvertálni free XP-re vagy lehet gyorsabban fejleszteni a legénységet.
    Az előbbi világos (rá is faragtam, mert elsőre nem tűnt fel hogy a konverzió goldba kerül :) ) de a második nem világos hogy működik. A legénységnél továbbra is csak a gold / money alapú traininget látom.

2. A vásárolható trainingelés (25-50-75%) az hozzáadódik a legénység skilljéhez arra a szintre viszi fel? Tehát mondjuk egy 40%-os drivernek veszek egy 50%-os tréninget. A tréning után 50% vagy 40+50=90% lesz a driver?

3. Retrain - mennyire degradálódik a legénység skillje ha átképzem őket egyik tankról a másikra?
  • Halesz89
    nem azt irom le amit eddig mert azok helytállóak.
    pro: a tank nem minden "tegnap harcoltunk egy maus ellen nos nem ért sokat kilőttük,sőt meg is nyertük a csatát, jó csapat többet számít a tanknál, a light és medium tankokat pl pz3 nem kell lebecsülni
    kontra: hát kevés pálya de hát béta ez még, igazából kontra tényleg az hogy aki pénzesen tolja előnnyel indul majd
  • Madmano
    Köszönöm a válaszokat.Esetleg még valaki?
  • Savage85
    kontra: elég nehézkes kezdés, bár ez nem maga a játék hibája hanem hogy mindenki egyszemélyes hadsereget játszik nehéz jó kis team-et találni.
    pro: tényleg nagyon egyedi aki szereti a történelmi tankokat annak kötelező.
  • Kopiati
    pro: Ilyen még egy nincs, szép tank modellek, a teljesben mégtöbb tank, ötletes térképek, közepes sebességű fejlődés,
    kontra: mmo, a térképeken lenne mit csiszolni, a legénység eléggé háttérbe szorul... aki pénzesbe tolja sok előnnyel indul kb ennyi
  • Madmano
    Még valami:akik napi szinten tolják,egy pár soros vélemény a játékról?Pro-kontra.Olvasgatom a Fórumot,de most így összegezve az eddigi tapasztalatait valaki?
  • Madmano
    Szasztok.Van valami ts3 vagy hasonló elérhetősége a játékosoknak?
  • Kopiati
    Remélem a bétások kapnak valami extrát... egy skin-t, vagy goldot...stb
  • Forolto
    bétából nem viszel át semmit a végleges játékba hiába fullos.
  • Meteora4
    mivel én az orosz bétában vagyok ott maradok mivel nincs kedvem előről kezdeni mindent. Már van egy stugIII, egy panzerjager és egy hetzer (mindegyik fullos).