418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Akkor nem fizetsz.

Na most a bug-okat, hibákat, laggolást, majd kijavítják a teljesre. Legalábbis remélem. Ez béta teszt, ez van, a béták félkész játékok.

Ám a fizetés. Szóval, hogy gondolod, teljesen ingyen legyen, és ne legyen semmi baj vele? A készítők tehát mint a vöröskereszt, jótékonyságból dolgozzanak?

Én simán fizetek érte, ha lesz pénzem rá .Miért is ne?

Feltéve, ha tényleg jól fog működni a játék. Ha nem fog jól működni akkor más se fog fizetni, ők meg csődbe mennek.
  • Sunrider924
    Szamolj es mondjal szamokat, mennyi az a massziv? Ra fogsz jon hogy pont annyi, csepp a tengerben... mar ha sikeres akar lenni es millios rajongotabort akar, ami az elcseszett UI-val, a critical error-okkal, a busgos/lagos palyakkal, a hulyen parosito browserrel, a fizetos parti epitessel soha nem fog menni, en tutira nem fogok fizetni ezert a szarert, ennel tobb kell hogy egyaltalan elgondolkozzak a fizetesen
  • lammaer
    Hát, én sehol nem láttam hogy megkülönböztetik szorzóban a cap vagy a total kill tipusú győzelmet.
    Ezt csak azok terjesztik, akik ölni akarnak a végén :D
  • Boron Power
    Elvileg azt mondják a szervereken, hogy mindenkinek több xp (ugye a győzelemért járó), ha az összes ellen elhull. De nem néztem utána, hogy így van-e.
  • lammaer
    "Ha megengeded hozzaszolok es ra fogsz jonni hogy az orosz fejlesztok a full wipe-al sajat magukat verik pofan."

Az okfejtés érdekes, de elfelejted hogy elég masszív béta tábora van a játéknak, ha őket nem wipeolnák, rengeteg ember ingyért kapta volna a sok aranyat. Nyugi, megfejik először azokat akik a bétában már rákaptak (ők tuti prémiumosok) és kevesebb mint 1 hónap múlva a noobok már látni fogják a nagy tankokat.. :)
  • lammaer
    Egyedi probléma, eddig nekem az egész CB alatt összesen 1x pukkant el programhiba miatt.
  • lammaer
    "ÉS nekem senki ne mondja, hogy a cap többet fizet mint az ölés, mert az baromság."

Példa, figyu: én CAPolok, te meg ölöd az utolsót. Te azd mondod ne cappoljak, mert meg akarod ölni az utolsót. Több XP, igen, de NEKED és nem NEKEM.
    Ha én cappolok, az kevesebb XP mint az ölés NEKED, viszont én kapom és nem te.

Tudtommal nincs shared XP, ezért ha te megölöd, abból én nem kapok semmit, csak abból ha én CAPolok. Comprende? :)
  • Sunrider924
    Lol mar masodszor hal el a jatek critical error-al es ezek akarjak eroltetni az open betat?? jo vicc ...
  • Me0w
    Azert nem mond konkretumot, hogy ne kerhessek rajta szamon :) Valahol le is irta a patch topikban :)
  • Forolto
    Skacok,Jeff is ezt írja én is ezt írtam,hogy mindent az oroszok kapnak elsőnek.Ők a fő teszterek,korábban kezdték és az akkor kiderülő bugokat már mi nem is kapjuk meg!Tehát ha 0.5.4(én már hallottam 0.6.0-ról is) elösször megy a ruszkiknak,ők megnézik mi a xar benne,mit rontanak el vele és azt javítják és megkapjuk mi,tehát az az 1 hét azt mondom szűk idő,lehet az 2 is.

A soft wipe akkor lesz,ha felrakják a patcheket,mivel olyan változást hoznak ami miatt szükség van rá.Jönnek új szerverek és kezdődik az open beta.Utána várható néhány soft wipe,majd utána lesz a Full wipe,mindent törölnek és jöhet az éles játék.

Nya mostmár mindenkinek világos?

Overlord is elmehet a sunyiba,sose mond ki semmit konkrétan,és ez a Kommunikációs fütyi...

• XenHai
    Lehet hogy úgy van ahogyan mondtad de az én szöveg értelmezésem alapján az eu bétára vonatkozik és nem pár hetes idő intervallumot emlegetnek!
  • Jeffjohnson
    soft wipe lesz ez biztos
  • Porsche911
    Ez azt is jelenti,hogy soft wipe helyett full wipe lesz vagy azért a softos verzió marad az EU-n?
  • Jeffjohnson
    2x is megerősítette tehát mostmár biztos ,hogy mi is az utolsó verziót kapjuk 400-500mb os patch lesz.
  • Jeffjohnson
    Yup, if it is fine, we will apply the 0.5.4 update to EU beta.
    Overlord írta (dev)
    Ha ez igaz akkor mostmár csak 1 kérdés van ......Mikor?
  • Sunrider924
    Ha megengeded hozzaszolok es ra fogsz jonni hogy az orosz fejlesztok a full wipe-al sajat magukat verik pofan. Konkret peldat mondok, Runes of magic, free to play , par honapja meg Nr.1 volt, magyaran a legsikeresebb ebbol a modelbol, 2 millios rajongotaborral mar. Mostmar a DDO lett a Nr1. amiota atalt az is microtranzakciora. Azt kerded hogy mitol sikeres? A valasz egyszeru: jon a friss jatekos belep es meglatja az ubertap karit(itt majd tankot kellene) es azonnal raharap, neki is ilyen kell, belekezd a jatekba es felebred hogy ez marhara lassan megy es feltunik neki, vagy megsugjak hogy lehet azt gyorsabban is ha aldoz ra nemi penzmagot. Igy mar gondolom ertheto miert teljesen baromsag a full wipe. Es meg egy erv, jelen pillanatban EU szerveren van mondjuk 4500 teszter, amikor megnyitjak 1 millios jatektaborral szamolnak, addig nem sikeres anyagilag se, na mennyi az 1milliohoz a 4500? Csepp a tengerben, de mezesmadzagnak pont eleg. Az anyagi vonzata nem csak abbol adodik hogy gyorsabban fejlodsz, hanem attol fugg mit ad majd a klanhaboru is, a Runes of Magicben pl volt egy nemet 14 eves kissrac aki 20.000 eurot!! fizetett, hogy ove lehessen a jatek legdurvab fegyvere amivel szarra vert mindenkit pvp-ben, mert az a fegyver akkora elonyt adott neki. Tedd at ezt az egeszet a mi tankos jatekunkra es helyben is vagyunk.
  • LSSAHPAUL
    :) és ha egy T44-es fehérít? Annak már nagy a javítási költsége.. sőt! gondolom nem áll egyhelyben miközben ölitek, szal pár tankot magával vitt volna a lincselők közül :) és ha az ellenséges arty magához tér a döbbenettől és bele-bele pöttyent a tömegbe még meg is nyerheti a gémet.
  • Achmed927
    Nem többe, mint amikor nekem került a harc. (javítás)
  • Achmed927
    Őszintén megmondom, nem kertelek össze-vissza: nem izgat hogy a T34-esnek mennyibe került a javítási költsége. Nem többe, mint akkor neme került a harc.
    ÉS nekem senki ne mondja, hogy a cap többet fizet mint az ölés, mert az baromság.
    AMúgy nem kellett keresni a tagot, ott volt 10 másodpercre.
    6-ból 5-en mondtuk neki hogy menjen onnan (szépen), de Ő csak bunkóskodott. Hát ez jár annak aki nem tartja be amit a többség diktál. Nekem akármikor is mondták hogy no cap én elmentem onnan. Az már csak gyerekes dolog ha vki behisztizik.
    ÉS most lehet fórumhuszárkodni.
    Nekem ez a véleményem. SZabad országban vagyunk tudtommal. :P
  • Me0w
    Pontosan. Vagy ket het mulva.
  • Jeffjohnson
    banyek kemény dolog ez a szövegértelmezés de leírom EZT az oroszok kapják NEM MI ha elégedettek vele akkor mi is megkapjuk ami NEM MOST LESZ!!!
    Leghamarabb jövő hét.
  • Ulvar
    Most már értem, de nem lehetetlen hogy ha elégedettek akkor felrakják hamarabb?
  • Jeffjohnson
    olvasd el még 1x .....a magyar szöveget is amit mögé írtam
  • Ulvar
    én is így értettem, akkor ezek szerint pár óra lenne tényleg? Mennyire biztos az info?
  • XenHai
    Ezt az írja ha minden oké akkor pár órán belül jön !! Jühéééé! Legalább valmi kis infó !
  • Jeffjohnson
    0.5.4 is coming supposedly in a few hours. If everything is fine, EU beta will be updated to this version.

Remélem végre elégedettek lesznek és akkor talán megkapjuk jövő héten
  • Hurkans
    Kösz :D Már úgyis akartam kérdezni hogy az micsoda :D
  • lammaer
    Én speciel már várom, mikor lehet befizetni azt a 10 dollárt hogy legyen gond nélkül egy havi prémiumom :)
    Most várjak itt napokig amig a 150 ranyból összejön a hétre való :)
  • Forolto
    hihetettlen,hogyan tudják ezt finanszírozni az elején.Tehát az ok,hogy már régóta fizetnek és lassan megtérül,de addig...de mind1 ha már bevált módszer akkor hajrá,remélem a tankos is jól fog járni.
  • lammaer
    Apropó, Fortolto, a FreeToPlay (F2P) játékokra jó példa még a NavyField, főleg mivel stílusban hasonló a WoT-hoz. (technikailag kicsit öregebb ugyan, de a koncepció... nem egy ismerős NF-es játszok most WoT-ban)

Ez 2.vh-s hadihajós játék, ugyanúgy grindelned kell 6 nemzet hajós tech treején felfele, kis fregattól egészen a T6-os Battleshippekig.

Na a lényeg, az is pont úgy F2P mint ez: játszhatsz ingyen, csak éppen fele annyi XP-t meg pénzt kapsz mint ha premium accos lennél. Ez általában azt jelenti, hogy az ember rákap a játékra, aztán amikor jönnek a nagyobb hajók (itt tankok) akkor annyira lelassulsz, hogy ha fejlődni akarsz inkább megveszed a premiumot.
    De senki nem kötelez rá.

No para, teljesen bevált rendszer, az NF évek óta megél, sőt, az US verzió mellé indult EU verzió is (no meg van koreai is, az volt az eredeti).

• lammaer
    Ez a "ne cappoljatok mer ki akarom lőni az utolsót" sztem is idiotizmus.

Ha lehetőségem van foglalni, én biza befoglalom a zászlót, és ezt elvárom más csapattagoktól is.
    CApért is jár némi pont, most miért ne nekem legyen jó? :)
  • Me0w
    [xy] enemy goes up in flames!
  • Hurkans
    Honnan tudod hogy kilépett?:O
  • Ulvar
    Mondjuk ha egy artyról van szó és nem menekül akkor én is elkezdem keresgélni mert simán eltalálhat amilyen peches vagyok, hiába járok körbe körbe mozgok összevissza...a BT2met is találta már arty úgy hogy neki keresztbe voltam és 55el mentem a pályán 1 km re tőle.
  • Boron Power
    *ha meghaltál már és úgy unod
  • Boron Power
    Mondjuk ez nem időre megy. Ha unod kilépsz a csatából, átülsz egy másik tankba és kész. Más szemszögből is lehet nézni ám a dolgokat.

Azt meg én is írtam, hogy ezért pofonlőni nem szép dolog valakit.
  • RatBaG #2133
    pont tegnap este történt:

malinovkán 6-an maradtunk egy hummelre, én kényelmesen neki álltam cap-elni, a többi majom az erdőben keresgéli a menekülő hummelt, és sírnak, hogy ne foglaljak. telik az idő, már chaten fenyegetik a gyereket, hogy úgyis megtalálunk, erre a tag: "oh yeah? watch this!" és kilépett...
  • Me0w
    Mert a cap 5 emberrel 15 masodperc, az utolso bujkalot meg kereshetik 3 percig is. Melyik ertelmesebb? Csak sajnos vannak egyesek, akik ket szamot nem birnak osszeadni...
  • Porsche911
    Egyetértek,a halálom mikor elkezdik,hogy álljunk le a foglalással mert vadásszuk le a másikat.A lényeg,hogy megnyerjük a meccset,nem kapsz sokkal többet ha nem foglalással győzöl mint ha azzal.Az meg,hogy emiatt kilőni a másikat mert foglal sztem sem fair dolog.
  • Forolto

Ez más dolog,meg más amit ő leírt.Itt a szitú az,hogy 1 ellenfél maradt,akit le akartak vadászni,tehát a csata eldőlt ő capolt páran meg keresték az egyszem ellenséget.A csóringert azért ölték le,mert a cappal akart pontot szerezni nem pedig az összes kill-el.