418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen, ez így van, de ez nem mindig könnyű, főleg ha nagyon messze van, amikor 3szor nagyobb a kör mint maga a tank. -
Aki teheti nézze most az NGC-t. -
nagypite #10694 nem gyengítették csak a szórás változott, de ez minden lövedékre igaz -
Mindenen gyengítettek ... +-30%-os variáció helyett +-25% lett ...
Mind sebzés mind penetration ...
Én abban bízom, hogy az amcsi tankok "papírvékonyságú" adamantiumpáncélzatával csinálnak valamit ...
T32 feneke 51mm!!! Tegnap este találtunk egy afk T32-t Kampinovkán ... beálltam mögé és IS 122-eséből 4 lövésből 3 nem ment át ... valami 5 méterről ... És nem a tornyot lőttem ...
-
Renegade #10692 tegnap gyakoroltam egy picit a manuális célzást amcsi tankok ellen, most már értem, hogy miért mondják, hogy a fronton kívül minden papír. :-)
Szemből torony alá, testre, borzasztó %-okat veszített :-) -
Renegade #10691 botok már most is vannak (bétaba mi értelme van?)
ismertető jegye: a tank mászkál egy picit, ált fedezék vagy távoli bokor és nem csnál semmit, ha valaki közel ér hozzá, akkor mozgatja a tornyát, de nem lő, kétszer már láttam. -
zoltang #10690 Tegnap a JgPz IV-el érdekes módon szemtől szemben közelről merőlegesen a Königstiger tornyát simán átütöttem, a 8,8 cm-es PaK 36 L/56-al normál pác. lőszerrel. Biztos a Turmzielfernrohr-on keresztül ment be... :)
Amúgy a 88-ason egy kicsit gyengítettek, biztos ami biztos.
Ilyen volt:
és, ilyen lett:
-
Nem hiszem hogy bennt lenne, nekem sose írta ki. Bár 4 óra folyamatos játékom se volt (közbe elmegyek enni-inni stb de nem lépek ki) még sose láttam. Amúgy egyszerűen kilépsz a játékból, és újra belépsz akkor resetel (Szerintem). -
TDantes #10688 Erősebb toronnyal, a Királytigris-ről azért pattognak a lövések, ha éppen nem bug-zik egyet a játék. Mert én másra nem tudok gondolni, hogy kis szar ágyúk se pattannak le. Máskor meg, az IS3 122 mm-es ágyúja is csak a festéket karcolgatja. -
HuffnagelSteve #10687 Na az tényleg érdekes lesz. Jönni fognak a sárga goldfarmerek az tuti.
**--**
Ezzel a 4 óra gém utánna nem kapsz xp-t dologgal mi a helyzet?
Egész nap csak négy órát lehet tolni vagy mivan? Valaki felhomályosíthatna. Mert azért akik majd fizetnek a játékért nem hinném, hogy 4 órát szeretnének csak játszani a pénzükért. Vagy azokra nem fog vonatkozni? -
garaib #10686 Szerintem igen, sokkal gyorsabban forog és a torony oladla páncélozottabb. -
crossy104 #10685 Köszi a segitséget. Az IS3-ra érdemes feltenni az új tornyot? -
Nem. Reggel jönnek a marhák, este vannak a normálisak. A probléma ott kezdődik, hogy a tegnap kivétel volt: gyerek tök KO, nejem barátnőzött, úgyhogy volt időm. Ma már mókuskerék. -
egyszer fent, egyszer lent. -
Ma délelőtt csak barmokkal futottam össze. Tegnap este értelmes emberekkel játszottam, és qurvára élveztem. Ma meg csak baromok. Iszonyat. -
Lesz majd játékosok közötti kereskedelem. -
Mondjuk az is igaz, hogy ha lenne játékosok közötti kereskedelem, akkor azonnal megjelennének a farmerek és a botterek. -
Na persze. Csakhogy egy másik játékosnak valószínűleg többért ellehetne adni az adott motyót. Tehát teszem azt ha az állítható tábori fapina 5000xp + 20000 keritbe kerül akkor azt el lehetne adni mondjuk 25-30k-ért. Így megmaradna a vevőnek az xp az eladó meg zsetonhoz jutna. -
Adjunktus #10678 A legénységet eladni nem tudod,csak kirúgni.
Viszont a nem kellő cuccokat minden további nélkül el tudod adni.Sőtt még a régebbről megmaradt fel nem használt gránátjaidat is.:)
Depot.Ott pedig bal oldalt lehet válogatni.Modules,shells stb stb.:) -
Adjunktus #10677 Az IS-3 után elég kiábrándító lesz egy darabig,arra készülj föl.
A IS-3 jóval agilisabb,még ha a végsebességük papíron azonos is.
A tűzerejük egy jódarabig azonos lesz,mert az elején az is a BL9-et használja.Erről nem pattog olyan sűrűn a bogyó.A komolyabb lövések ülni fognak rajta.
Az első sikerélmény az új toronnyal érkezik majd.Szemből jóval masszívabb mint az alap.
Amikor meg meglesz a 130mm-is,onnantól már fun-fan (biztos ami biztos,nehogy lebasszanak) -
Kár, hogy nincs "kereskedelem" a játékban. El lehetne adni a kifejlesztett de már nem kellő cuccokat, legénységet. -
crossy104 #10675 Kb. 10 nap és megvan az IS4, bár az IS3 is nagyon jó. -
spiczi91 #10674 "szegény alul-páncélozott Is-4"
_:A?SD_:?AS_:DA?_:D
Amúgy elég érdekes felfogás, dehát oroszok, mit lehet velük tenni... -
A KTnél még meg kell szoknom, hogy menetből nem tudok 77%os legénységgel túlzottan pontosan célozni. :) -
Köcce (régóta sejtettem, hogy a dev-ek csak az orosz fórumot látogatják). -
HuffnagelSteve #10671 Én azt szeretném ha a mapokon fellelhető pocsolyákban tengeralattjárók cirkálnának és Poseidon C–3-al ajándékoznák meg a kempelőket
-
Link -
Sztem inkább a Maus-on erősítenének,mert a páncélzata,és az ágyúja egy nagy kaki az IS7-hez mérve:( -
Az új patch-ben (0.6.2) tovább erősítenek szegény alul-páncélozott Is-4-esen
Ezt hol írják? (link plz)
(nem elég a pen. --> lepattan)
Tudom hogy ez most szakmanáci (ha már van grammarnáci...:D), de a kettő nem ugyan az. A lepattan, geller, gurulat, stb. azt jelenti, hogy olyan szögben éri a lövedék a tárgyat, hogy irányt változtat rajta, de megőrzi a mozgási energiájának egy jó részét. A játékban ez amennyire én észrevettem százalékos eséllyel van számolva (~90°-os becsapódási szög esetén, közvetlen közelről tüzelve gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy valami lepattanjon, a játékban láttam rá példát)
A 'nem elég penetration' azt jelenti, hogy behatolt a páncélzatba, de nem ütötte át azt. -
88as Upgradelt. -
Na akkor úgy mondom inkább, hogy nem tudja átütni, de szerintem úgy is lehet érteni, hogy lepattan róla. (nem elég a pen. --> lepattan) -
loál -
Az új patch-ben (0.6.2) tovább erősítenek szegény alul-páncélozott Is-4-esen:
- a frontpáncél 140mm lesz (120 helyett)
- a vezető ablaka 160mm lesz (120 helyett)
- a hátsó páncélzat 100mm lesz (120 helyett)
Itt van egy kép is hogy könnyebb legyen megérteni, pontosan ilyen az Is-4 páncélzata a játékban most:
-
VK4502 kemény dió szemből, még a 128-as német L/55-ös is sokszor lepattan róla, pedig az van a Maus-on is. Csak a szovjet 130mm-essel lehet sűrűbben átlőni.
Őőőő... már párszór próbáltam felhívni rá a figyelmet, hogy a lepattanás (that one bounce, stb.) nem azonos azzal, hogy nem ütötte át (we didn't even scratch them, stb.). Az előbbi esetén nem számít az átütési érték, akár egy olyanról is lepattanhat a lövedék, akit mindenképpen át kellene hogy üssön az adott ágyú (pl. nekem már pattant le 128mm-es lövedékem StuG III.-ról is). Az utóbbi esetén számít (átütési középérték +/- 25% véletlenszerűség). -
A VK4502 kemény dió szemből, még a 128-as német L/55-ös is sokszor lepattan róla, pedig az van a Maus-on is. Csak a szovjet 130mm-essel lehet sűrűbben átlőni. -
Adjunktus #10661 Igen ez sűrűn előfordul.Az auto aim pont a lövegpajzsra céloz.Mondjuk amikor a testét céloztam,akkor is pattogott.Sőt,tulajdonképpen szemből mindenhonnan szépen pattogott emlékeim szerint.Mellé kell mászni és oldalról ütni.Tudom,hogy a IS-4 mozgékonyságával ez nem olyan egyszerű.:)
Másik megoldás,hogy minnél előbb összekaparod a 63k xp-t a 130mm-re.Akkor megszünnek ezek a gondok.
Mégegyszerűbb ha veszel egy fullos ISU-t.!:) -
SZULTA #10660 Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy ti is tapasztaltatok már ilyet?Hogy is-4-el Gun 122mm BL-9 ezzel az ágyúval aminek az 169-281 a penetration-ja hogy egyszerűen a vk4502 őt szemből a hull armorját képtelenség átlőni?Pedig 170 armor van!És nem egyszer fordult már elő velem.vagy 50 lövésem lepattan róla!És egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért ez valami bug?Valaki találkozott ilyennel?Kösz előre is!

-
crossy104 #10659 Ha felteszed az új tornyot akkor lesz sok lepattanás róla és vigyoroghatsz. -
crossy104 #10658 A KT sokkal jobb mint a tigris.Ha felteszed a 10.5-ös hosszú csövű puskát akkor kezdődik meg igazán az örömködés.Csak sajna az 1060 pénzbe kerül. -
lammaer #10657 "Mondjuk ráteszek egy másik ágyút"
Ez alapján azt gondoltam rendes ágyú se volt rajta...