418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #11096 egyelőre nem ismerjük a paramétereiket, a lövés ereje feltehetően olyan erős lesz mint amilyenre utaltál, kérdés, hogy az összes többi tulajdonsága hátráltatni fogja-e annyira, hogy csak az igazán elszánt arty fanok fogják őket használni. -
Na igen ... tegnap harcképtelenné tett egy Bison (SU152 ...)
Én pl: alig várom a T8-as SPG-ket, lesz okom abbahagyni a játékot ...
Pénzkeresésre kicsi TD-k, medek, amik már sebzik a nagyokat - vagy ott a KV ...
És ha nem akarsz nagyon a lista alján lenni: meglepően jó pénzkereső az IS is a 100-as ágyúval ... csak sajnos ehhez kell egy jobb csapat, mert ha szétszednek akkor a javítás sokat elvisz ...
-
Renegade #11094 egy olyan játékban ahol mindösszesen 15-15 fő csap össze, sajnos nehéz lemodellezni a támadó, védekező taktika előnyeit hátrányait.
Ami benne van: mozgó célpont védettebb, mint az álló (most ne keverjük bele az új célzó-, kamó- rendszert, majd helyrepofozzák). a védekező fél kockáztatja, hogy könnyebb célpont az artyknak, illetve, hogy a saját artyk lelepleződnek -
Ötleteim nekem is lennének, de hiába, mert a játék fejlesztőgárdája nem ezekre az ötletekre épít. :) -
Hiába kerül majd annyi XP-be a Tier VIII.-as SPG, mint a Tier X.-es heavy harckocsi, attól még nem enyhén problémás lesz, hogy instagibbel mindenkit a pályán úgy, hogy nem kell LOS-ba lennie.
Utána meg mindenki sírni fog, hogy nem mernek a lassabb járművek kimozdulni a fedezékek mögül...
Ez tényleg nagy előrelépés lesz játékmechanika szempontjából... -
Talán a sérülés rendszert jobb lett volna úgy megoldani, hogy ha eltalálják azt a modult akkor az sérül X százalékot. Pl ha a lövegcső akkor folyamatosan romlik a pontossága, egy idő után pedig szinte lehetetlen vele messzire lőni mert annyira szór. Mondhatnék példát a toronyra is, hogy egyre lassabban forog aztán egy pontnál már végleg beragad. A személyzetnél hasonló lett volna a sérülésmodell.
Így egy kicsit talán életszerűbb lett volna az egész. -
Szerintem meg nem baromság büntetni nem állapot, ami van.
Az állapot két dologra vezethető vissza.
1.: Bugos a 0.6.x óta a láthatósági/álcázási rendszer.
2.: Artyk, amit említettél.
Namost ilyenkor a kiváltó okot szokták kezelni, nem az abból fakadó problémát.
A rush sok mindent megold, nehogy azt hidd hogy annyira idejemúlt stratégia, ha nem tévedek az Öböl-háborúban az amerikai is arra támaszkodtak...
Most lehet, hogy meglepő dolgot fogok mondani, de a szövetséges erők nem capture the base-t játszottak az irakiakkal. Sem 1991-ben, sem 2003-ban.
De ha hasonlatot akarsz, akkor például tanulmányozhatjuk a Vietnámi háborút. :)
De a gond azzal van hogy túlságosan pontosak ebben a játékban az artyk egyáltalán nem valósághű.
Legyünk azért igazságosak, sok más egyéb dolog sem valósághű a játékban. Sorolhatjuk ugyebár, lánctalp és lövegszerelés másodpercek alatt, kioltják a motortértüzet pár másodperc alatt, meghal egy 5 fős legénységből 4 fő, de a maradék egy elvezeti a járművet, észreveszi az ellenfeleket, megtölti az ágyút, sőt el is süti ha kell. Ja, és a rádiót is kezeli. :)
-
spiczi91 #11089 Már a Tier 6 artyt is annyi kifejleszteni, sőt még több mint egy panthert. A Tier 8 arty szerintem valami 300-400k XP körül lesz. -
Mester61 #11088 Igazad van felfejlesztem és nem panaszkodom az MMO erről szól, igen függő vagyok de inkább ez mint verjem a családot, jól érzem magam köztetek és nagyon jó játszani megmaradni valamilyen szinten gyermeknek, nekem nyolc van 2 saját és 6 nevelt.
IGAZATOK VAN JÁTSZUNK ÉS ÉLVEZZÜK AZ ÚJDONSÁGOKAT LOL. -
Renegade #11087 valószínüleg úgy gondolták a fejlesztők, hogy ha valaki hajlandó sokat grindelni (xp: tier6 arty=tier8 heavy) és horror összegeket költeni lőszerre (tudja valaki mennyi a skuló a buszba, vagy pinokióba?) és beválal egy végletesen aszimetrikus egységet, akkor beleülhet egy olyan járműbe, ami kellően magas %-ban 1-2 lövéssel végez bármivel. -
spiczi91 #11086 Te nem érted. A Tier 9-10 NEM pénzszerzésre való, nem hiába van 5 slot abba a garázsba. T44-IS4-KV-T34-Su8 például egy tök jó, jövedelmező szovjet garázs. A németeknél ugyanez pl. a Panther-VK4502-PzIV-Leopard-Hummel. Gazdaságos, így nyugodtan játszhatsz a nagyvadakkal is, mert pár kör alatt az esetleges minuszt befarmolod. -
Mester61 #11085 Mindegy látom nem érted, nem győzni akarok csak legalább 20 ból egyszer kapjak creditet, mi értelme van ha nem haladsz a magasabb tierrel akkor inkább maradok a kis tigrisnél amivel minedenre összeszedtem a pénzt és még a játékot is élveztem,mindenki azt mondja az orosz tankok olyan jók hát lehet de ilyen béna játékosnak mint én nem, VK4502 vel 9 kill is volt és átlagban 4-5 kill mindig meg volt, az artyk nem szedtek ki 2 mp alatt és végigjátszhattam a játékot, akkor miért is jó az orosz vonal? Már mevehetném a MUST de nincs rá kredit kiváncsi lennék az jobb - e? -
SuLtAN17 #11084 Szerintem meg nem baromság büntetni nem állapot, ami van. A rush sok mindent megold, nehogy azt hidd hogy annyira idejemúlt stratégia, ha nem tévedek az Öböl-háborúban az amerikai is arra támaszkodtak... De a gond azzal van hogy túlságosan pontosak ebben a játékban az artyk egyáltalán nem valósághű. -
Renegade #11083 szerintem a klasszikus függőség minden tünetét hozod, na de no offense, aki egy héten legalább 10 órát játszik az már az, szóval mi itt szinte mindnyájan :-)
azt írtad, hogy megvan az IS4. Nem lehet, hogy csak annyi a baj, mint az összes többi tankknál (a stock tank mindig halál, aztán fejlesztgetve egyre jjobb és jobb a játékélmény, részben a plusszok, részben a megszokás miatt)?
-
spiczi91 #11082 Ez hogy jön ahhoz amit mondtam? A Tier 9-10 tankok nem pénzkeresésre lettek teremtve. Nem feltétlenül a te bénaságod. Persze ha te ehhez a dologhoz váltig ragaszkodsz, akkor nem szállok vitába. Én se vagyok valami nagy képességű játékos, csak funolok (22 tankom van... :P). -
Mester61 #11081 Figyelj nem vagyok mai gyerek nem akarok győzni, 4 éve nyomom COD2 COD4 COD6,
Leht hogy ismersz ott Öregbaka néven futok 50 évesen igen jól játszom, csak bosszant, hogy egy magasabb tier-ű géppel ilyen béna vagyok, nem a győzelemért játszom, de a játék élvezetéért és a győzelem is kell néha, no most ne hogy azt hidd el ment a kedvem hiszen már szinte függő vagyok, volt olyan hoyg 23 órát játszottam a WOTttal egyfolytában, szeptember 2 óta 3300 játéknál tartok és akkor számold ide a júniusi beindulás óta mennyi is lehet? -
1.: Akkor még nem is számolsz a teljes tree-ben lévő Tier VIII.-as SPG-kkel. Milyen szép lesz, ha egy lövéstől pusztulnak majd a Maus-ok, IS-7-esek...
2.: A campelést bünteti ordenáré baromság volna. Ha valaki védi a bázist, akkor miért érdemel büntetést? Pusztán rush-ra építeni nem taktika. Hacsak nem a Zsukovi iskolánál megrekedtél taktikai képességek terén. :) -
spiczi91 #11079 A játékodtól függetlenül nem egy Tier IX-essel fogod kikaparni a gesztenyét, ilyen célra sokkal alkalmasabb a KV/PzIV/T34. -
Mester61 #11078 No akkor a negyedik hp és a WOT helyett az asszony, lehet hogy hamarabb meg lesz az ágyú.....lol
-
Mester61 #11077 Igen van de nagyon szarul megy 60 játék után kerestem 10000 creditet
-
Premiumod van ? -
Mester61 #11075 Gyerekek most számoltam ki, ha ilyen szarul játszok az IS4 el kb jövő húsvétra lesz meg a legnagyobb ágyú, az IS7 pedig jövő karácsonyra, de az is akkor ha a sok játékért ajándékba kapom lol. Ennyire nem vagyok szar. Kérlek ne helyeseljetek, mi az isten van velem, hogy ennyire nem megy, vagy ez törvényszerű. Tudom mindegyik géppel meg kell tanulni játszani ez most nagyon nem megy , pedig bedoptam 3 fél hpt meg 2 sört és így se. Tanács van? -
Hiányzik a Jagdtiger róla, pont ma számoltam ki . Ha már a fullal nem is fogok játszani, azt mindenképp ki akarom próbálni :) -
SuLtAN17 #11073 Nevetséges ez az arty dolog... állandóan 4-5 van csapatonként mozogni nem lehet, ha nem lehet mozogni mivan? Camp hegyek, és akkor mivan? Unalmas mérkőzés vicc az egész. Szerintem maximálniuk kellene az artyk számát egy csatában csapatonként bőven elég lenne 2. Ráadásul büntetni kéne a campet mondjuk gyengébb lövés kisebb páncél stb. -
Mester61 #11072 Hali!
Az EU serverről hallot valaki ugy olvastam , ha megmarad az xp a 1,5 mill XP ből
sokmindent kipróbálhatok ha lesz mellette credit ha nem így jártam.
-
Bár nem igazán stimmel valami rajta... föleg hogy a fórumbejegyzés, ahonnan szedtem még augusztusi volt :( -
Hopp.. itt a német is.
http://img291.imageshack.us/i/reich.png/ -
crossy104 #11069 Mivel szedted össze rá a lóvét, és mennyi ideig tartott? Eléggé drága darab. -
OFF
Az, de majd most a három biztos szr lesz... igaz ezt mondták a második részre is, aztán meg mégis marha jó lett szerintem. :) -
Jamegvan... de csak a ruszki
http://images.pctflux.net/201008311005130/thumb_Soviet.png
-
crossy104 #11066 Nekem is irták, hogy örömködjek az IS3-ban bőséggel, mert az IS4-nél sokszor idegbeteg leszek. -
Hát nem lehet űberelni azt a filmet. Én például a mai napig széjjel rohogöm rajta magam, pedig nem egyszer láttam. A fapumától meg egyenesen röhögőgörcsöt kapok :D
(bocsánat az offért) -
Valaki tudna nekem kapásból linket mondani, ahol meg lehet nézni, hogy melyik jármü mennyi XP? :)
Tudom volt már itt, de e kelljen már annyit visszalapoznom. :) -
Szegény alul páncélozott IS4....mindjárt megsajnálom... -
Gondoltam, hogy odaírom még, hogy soha ilyen jó nem volt még neki :D -
#11017 -
Hát amíg az a csúúúnya gyengepontja megvan, addig sebezhetöbb az IS3-nál, de állítólag javítva lesz a páncélzata . -
Nekem erről mindig az Üvegtigris jut eszembe. Mármint a sokkot kapott / sokkot kaptál-ról. :D -
Armisael #11058 A screensaveket amiket készítek hova menti le? -
Mester61 #11057 Sziasztok
Megvan az IS4 de mit össze szenvedek öröm nézni.
Semmi nem megy, se kemp se támadás.Lassú mint a csiga nem fordul a torony mindig első találatra megadja magát, az ágyúcső többet piros mint aktív, a dombra a csata végére ér fel,szenvedek remélem ha fejlesztem jobb lesz mert most sírni tudnék.